Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på lantbruk

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa jord- eller skogsbruksfastighet

Vi är ett mäklarföretag som är specialiserade på jord- och skogsbruksfastigheter sedan 1957. Sedan starten har vi alltid strävat efter att ha mäklare och personal som kan jord och skog samt har ambition att råda våra uppdragsgivare till bästa möjliga lösningar. Vi ingår i en av Sveriges ledande mäklarkedjor vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har. Specialkontoret för jord- och skogsbruksfastigheter är placerat i Uppsala och vi tar uppdrag över hela landet.


Beslutet att sälja är oftast resultatet av noga övervägda funderingar. Vad har fastigheten för värde, när är bästa tidpunkten att sälja, hur ser marknaden ut och vilka blir skattekonsekvenserna? Att vara väl förberedd brukar ge bäst resultat ekonomiskt såväl som känslomässigt. Vi hjälper dig och finns till hands genom hela försäljningsprocessen. Vi genomför förmedlingar med heltäckande marknadsföring eller med full diskretion.

Läs mer under fliken" Att sälja gård".

Vi vill gärna uppfylla fler drömmar. Med snart 80 år i branschen har vi både erfarenhet och kunskap att matcha rätt köpare med rätt fastighet. Vi förmedlar allt från boendelantbruk, produktionslantbruk, hästgårdar till större egendomar. Vi gör även olika typer av värderingar till exempel bankvärderingar, bodelning eller inför ett generationsskifte, Kontakta oss för ett personligt möte för att få en presentation av oss och en bild av hur intresset för jord och skog ser ut i ditt område.

Värdera din gård och sälj med oss

Vi bokar gärna in ett personligt möte med dig för att värdera din fastighet. Genom en värdering får du en bra uppskattning på värdet av din gård innan du tar nästa steg i försäljningsprocessen. Fyll i formuläret nedan med dina uppgifter så hör vi av oss!

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på lantbruk

Våra pågående försäljningar

Till toppen