Hoppa till innehåll

Mäklare i Norrtälje

4,7  (606 omdömen)

Mäklare i Norrtälje

4,7  (606 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Norrtälje kommun

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Norrtälje, Roslagens huvudstad, har du hittat rätt. I Svensk Fastighetsförmedlings bobutiker i Norrtälje och Hallstavik träffar du kunniga och engagerade mäklare redo att hjälpa både dig som ska sälja din bostad och guida dig som letar efter en bostad att köpa. 

I Norrtälje kommun har du alltid nära till havet, skärgården och naturen. Men det är inte heller särskilt långt till vare sig Stockholm eller Uppsala härifrån, så du kan jobbpendla och ha tillgång till storstädernas utbud även om du vill bo på en lugnare plats. Med 24 000 fritidshus i kommunen lockas många till Norrtälje under sommarhalvåret, men även vintertid är det en härlig plats att leva och bo på.

Bor du i orten Norrtälje är det aldrig långt till vattnet. I Norrtäljes gamla hamn hittar du till exempel nyproducerade bostadsrätter med Norrtäljeviken precis utanför och de centrala delarna av staden alldeles runt knuten. Här bor du dessutom nära den lummiga Societetsparken där du hittar stora gräsytor, caféer, en utomhusscen och tennisbanor. I charmiga Fågelsången hittar familjen eller paret det perfekta boendet i något av de radhus, trähus eller tegelvillor som finns i området. Området är lugnt, med mataffär, skolor och förskolor nära. Vill du in till stan är det bara att hoppa på stadsbussen som går med jämna mellanrum. Tänker du dig att du ska kunna kliva ut genom dörren för att ta en promenad längs Strandvägen ner till Societetsparken, centrum och hamnen är det i Kvisthamra du ska bo. Här hittar du både äldre hus och nybyggda villor och radhus. Du bor dessutom nära slalombacken, skolor, förskolor och Kärleksuddens badplats. Har du båt kan du hyra båtplats vid någon av bryggorna längs Kvisthamraviken.

Våra mäklare – lokala experter på Norrtälje kommun

Våra mäklare finns här för att hjälpa både dig som ska sälja ditt radhus, fritidshus, hus eller lägenhet i Norrtälje att få ut det mesta av affären och dig som flyttar hit att känna dig välkommen. Tack vare våra mäklares lokalkännedom, engagemang, kunskap och erfarenhet av staden och det omkringliggande området är de experter på den lokala bostadsmarknaden. De kan helt enkelt Norrtälje utan och innan och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om du har siktet inställt på att flytta till vackra Singö, skaffa ett fritidshus på idylliska Rådmansö eller är nyfiken på det nya området Björnö/Björnövik, så ser de varje kund och affär som helt unik. Med vår samlade kunskap och erfarenhet, stora spekulantregister och ständiga närvaro har våra mäklare i Norrtälje extra bra koll.

Med utgångspunkt från våra bobutiker strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Norrtälje kommun. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär!

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Norrtälje och i resten av Sverige. Välkommen till våra bobutiker i Norrtälje och Hallstavik!

Omdömen från kunder i Norrtälje

Ett proffesionellt och vänligt bemötande. Hen var saklig och tydlig. Och om det skulle dyka upp frågor efter vårt möte ”är det bara att höra av sig”.
Marianne R
Marianne R
2023-03-23
Mycket bra bemötande från Arja och övrig personal. Arja är väldigt proffsig ,duktig på att uppdatera,trygg,empatisk,smidig, kunnig om juridiken runt en försäljning och dessutom glad och trevlig! Vi har fått mycket mer än vad vi f...

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Hitta hit

Bobutiker Norrtälje (1)

Tidigare försäljningar i Norrtälje

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De jobbar med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Vänd dig till Familjens jurist med frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boende.

House:ID

House:ID hjälper dig samla all information som rör din bostad digitalt. Du slipper hålla koll på fysiska kvitton, garantier och bruksanvisningar - allt finns i appen. När du köper med oss får du Premium-tjänsten under ett år helt gratis.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner. 

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.