Hoppa till innehåll
4,7 av 5 baserat på 721 omdömen(721 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Norrtälje

Lediga tider: mån 26/2 och tis 27/2
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Norrtälje kommun

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Norrtälje, Roslagens huvudstad, har du hittat rätt. I Svensk Fastighetsförmedlings bobutiker i Norrtälje och Hallstavik träffar du kunniga och engagerade mäklare redo att hjälpa både dig som ska sälja din bostad och guida dig som letar efter en bostad att köpa. 

I Norrtälje kommun har du alltid nära till havet, skärgården och naturen. Men det är inte heller särskilt långt till vare sig Stockholm eller Uppsala härifrån, så du kan jobbpendla och ha tillgång till storstädernas utbud även om du vill bo på en lugnare plats. Med 24 000 fritidshus i kommunen lockas många till Norrtälje under sommarhalvåret, men även vintertid är det en härlig plats att leva och bo på.

Bor du i orten Norrtälje är det aldrig långt till vattnet. I Norrtäljes gamla hamn hittar du till exempel nyproducerade bostadsrätter med Norrtäljeviken precis utanför och de centrala delarna av staden alldeles runt knuten. Här bor du dessutom nära den lummiga Societetsparken där du hittar stora gräsytor, caféer, en utomhusscen och tennisbanor. I charmiga Fågelsången hittar familjen eller paret det perfekta boendet i något av de radhus, trähus eller tegelvillor som finns i området. Området är lugnt, med mataffär, skolor och förskolor nära. Vill du in till stan är det bara att hoppa på stadsbussen som går med jämna mellanrum. Tänker du dig att du ska kunna kliva ut genom dörren för att ta en promenad längs Strandvägen ner till Societetsparken, centrum och hamnen är det i Kvisthamra du ska bo. Här hittar du både äldre hus och nybyggda villor och radhus. Du bor dessutom nära slalombacken, skolor, förskolor och Kärleksuddens badplats. Har du båt kan du hyra båtplats vid någon av bryggorna längs Kvisthamraviken.

Våra mäklare – lokala experter på Norrtälje kommun

Våra mäklare finns här för att hjälpa både dig som ska sälja ditt radhus, fritidshus, hus eller lägenhet i Norrtälje att få ut det mesta av affären och dig som flyttar hit att känna dig välkommen. Tack vare våra mäklares lokalkännedom, engagemang, kunskap och erfarenhet av staden och det omkringliggande området är de experter på den lokala bostadsmarknaden. De kan helt enkelt Norrtälje utan och innan och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om du har siktet inställt på att flytta till vackra Singö, skaffa ett fritidshus på idylliska Rådmansö eller är nyfiken på det nya området Björnö/Björnövik, så ser de varje kund och affär som helt unik. Med vår samlade kunskap och erfarenhet, stora spekulantregister och ständiga närvaro har våra mäklare i Norrtälje extra bra koll.

Med utgångspunkt från våra bobutiker strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Norrtälje kommun. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär!

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Norrtälje och i resten av Sverige. Välkommen till våra bobutiker i Norrtälje och Hallstavik!

Omdömen från kunder i Norrtälje

2024-02-24
Sympatisk, lätt att få kontakt med. Kompetent, informerar om formerna kring försäljningen av villan i Hallstavik. på ett lätt och för mig förståeligt sätt. Jag förstår vilken service jag kommer att med honom som mäklare och va...
John Olof O
2024-02-23
jag gick in med ett dödsbo som jag skulle sälja efter min pappa. Jag fick direkt kontakt när jag lämnade över ansvaret på jurist att leta mäklare. Hon hörde av sig och direkt började planera inför försäljning av min pappas fritids...
LENA S
2024-02-22
Alltid väldigt trevlig och tillmötesgående. Inget att klaga på.
Obos Mark Ab A
2024-02-21
Han har levt upp till alla förväntningar!
Gunnar C
2024-02-21
Jag hade en positiv upplevelse med Jonas under köpprocessen! Att ha stöd och hjälp från en mäklare kan underlätta hela processen och göra köpet mer smidigt.
Ashraf S
2024-02-21
Punklig, hjalpsam och visste vad hon gjorde.👍
Inger F
2024-02-17
Mycket kunnig och hjälpsam. Trevlig och kan rekommenderas på det varmaste.
Pamela H
2024-02-17
Proffsig, tydlig & snabb återkoppling!
Marcus F
2024-02-12
Vänlig, hjälpsam och initiativrik.
David T
2024-02-09
Mycket God, inga problem Men vi har ett uppdrag kvar, vi glömde bort att titta på förråd i källaren, finns troligen 2 förråd.
Kent J
2024-02-09
I ett något sämre försäljningsklimat var Anders råd mycket värdefulla och gav ett bra resultat. Uppriktigt och professionellt under hela processen.
Fredrik Å
2024-02-07
Trevlig, kunnig och mycket tillmötesgående, med andra ord en bra mäklare
Göran S
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Välj en tid för rådgivning och värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Välj bostadstyp och ange adress

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något blev fel! 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Email saknas!

Hitta hit

Bobutiker Norrtälje (1)

Tidigare försäljningar i Norrtälje

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Johanna är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling