Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till mäklaren med koll på läget i Norrtälje 

Vill du köpa eller sälja bostad i Norrtälje? Våra erfarna fastighetsmäklare kan våra områden i detalj.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje är mäklaren som vet var de närmsta skolorna finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela försäljningsprocessen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och vad du ska tänka på inför en visning. Vänd dig till oss på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje om du vill få det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig till nytt läge!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Norrtälje och Hallstavik är idag totalt åtta mäklare, en butiksansvarig och fyra assistenter. Vi har funnits i Norrtälje kommun under många år och är en av de mest anlitade mäklarfirmorna. En av våra mäklare är finsktalande, vilket är väldigt uppskattat. Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda och återkommande kunder, samt ett bra slutpris.

Eftersom vi finns på så många platser i landet (ca 230 butiker) känner vi till våra områden i detalj. Vi vet var skolorna, löpslingan, stränderna och den bästa delikatessbutiken ligger. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Gediget kundregister

I vårt gedigna kundregister finns många potentiella köpare som vi hjälper leta ny bostad. Kanske finns köparen till din villa, lägenhet eller fritidshus där, eller så är du själv registrerad. När det dyker upp en bostad som matchar de önskemål som våra kunder har, få de ett mail eller sms om den nya bostaden. Vill du ha samma hjälp? Kontakta oss på 0176-766 90, så hjälper vi dig att gå från ett läge till ett annat. Du kan också på ett enkelt sätt registrera din bevakning genom att klicka här

Dags att sälja fritidshuset?

Vänd dig till oss när det är dags att sälja fritidshuset. I kommunen finns idag ca 25.000 fritidshus. Vi har byggt upp branschens största kundregister där vi har koll på alla potentiella köpare över hela landet. Det är köpare som anmält intresse för ett visst område, gillar en viss typ av fritidshus eller som varit på visningar i närheten. Dessutom har vår webbplats svenskfast.se, en halv miljon unika besökare i veckan. Och inte nog med det - vi marknadsför även ditt fritidshus utomlands. Det här och mycket mer leder till att vi vet var dina köpare finns. Det här leder också till en bättre affär för dig. Och det är ju det som är det viktigaste i slutändan. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i våra butiker. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post. Följ oss gärna på vår facebooksida www.facebook.com/sfnorrtalje.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 153 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har sålt mitt fritidshus och fått mycket hjälp och goda råd av Arja Joelsson som alltid varit tillgänglig när jag behövt nå henne. Hon har dessutom varit ett stort stöd vid fastighetsdeklarationen."
"Köpt fastigheten: Norrtälje skonaren 7, adress: Rådmansgatan 13, 761 40 Norrtälje. Väldigt positivt och trevligt bemötande av fastighetsmäklaren. Alla handlingar var omsorgsfullt framtagna. Hanteringen av ärendet skedde på ett effektivt sätt, utan stress. Anser att mäklaren gjorde ett mycket bra arbete. Mäklaren får mitt högsta betyg."
"Bra och hjälpsamt och pedagogiskt bemötande. Respektfullt sätt både gentemot säljare och köpare."
"Maria är väldigt skicklig mäklare o gör att man kan luta sig tillbaka och det har varit väldigt smidigt..Tacksam🙏husförsäljare🏡"
"Vi skulle sälja vår villa efter 24 år. Många frågor uppstod utifrån vår okunskap, Men Benjamin guidade oss igenom detta på ett tryggt sätt!"
"Jag valde min mäklare Arja Joelsson på Svensk Fastighetsförmedling,för att jag ville sälja min gård Stångvik på Mörtövägen 97, 76394 Hallstavik.Arja var specialiserad på lantegendomar och hade stor erfarenhet av att sälja sådana objekt visade det sig. Jag tycker att Arja har varit mycket bra som mäklare.Rak och tydlig utan några krångliga turer.Jag är mycket nöjd med hennes hjälp till att affären blivit av, och kan varmt rekommendera henne. Irene Weidegård"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Norrtälje

Våra pågående försäljningar