Hoppa till innehåll

Om oss

 

Svensk Fastighetsförmedlingsgruppen är en koncern som har ett gemensamt syfte att skapa ett hållbart boendeliv. Det genomsyrar alla våra verksamheter och tillsammans vill vi äga begreppet hållbart boendeliv och fylla det med innehåll, tjänster och handling. Vi är experter på allt kring boendet och kan bidra med vår kunskap och göra skillnad. Svenska Fastighetsförmedling med verksamhet i Spanien och Sverige tillsammans med Ordna Bolån är idag del av vår koncernstruktur. Under kommande år kommer vi att lansera fler erbjudanden för att underlätta och skapa förutsättningar för ett hållbart boendeliv, ur fler perspektiv. Från köp, sälj och förvaltande till boendeekonomi och kringliggande behov.

Vårt syfte

 

Svensk Fastighetsförmedlingsgruppen utvecklar och erbjuder nya attraktiva tjänster både innan och efter bytet av bostad. Genom att utgå ifrån kundens situation och drivkrafter när vi utvecklar vår framtida affär, blir vi inte bara ännu mer relevanta. Vi vidgar vår affär för att kunna ta en större roll i människors liv och hjälpa dem till ett hållbart boendeliv. Det ligger i linje med att hemmet får en allt större betydelse för människor, man vill leva ett medvetet och välmående liv och måendet påverkas i stor grad av hur man bor och hur man trivs i området. Därför ska vi också ta ett ansvar för boendelivet som går bortom våra tjänster och erbjudanden.

  • Vi är nära och närvarande - lokalt och nationellt - i boendelivet, vilket gör att vi har en unik förståelse och ständigt är lyhörda för behov
  • Vi följer och sätter oss aktivt in i samhällsutvecklingen och förändringar som rör boendelivet - ekonomi, miljö och sociala aspekter. Vi lär oss kontinuerligt genom externa källor, samarbeten och/eller egna undersökningar
  • Vi har en kultur där vi är generösa med att dela med oss av vår kunskap, expertis, statistik och lärdomar – internt och externt och kan på så sätt påverka prioriteringar och utveckling i samhället

Vårt syfte handlar om:

"Att skapa ett Hållbart Boendeliv genom att sammanföra drömmar och förhoppningar för de många människorna."

 

Vi engagerar oss i frågor som sätter människan i centrum och bidrar till hälsa, trygghet, välmående samt sund ekonomi vilket tydligt kan relateras till boendet på ett naturligt sätt. Vi agerar i enlighet med lagstiftning när det gäller miljömässig hållbarhet, tar ansvar för att lära oss mer och uppmuntra till att långsiktigt ta hand om sitt boende och finna hållbara lösningar.

Hållbart boendeliv

 

Svensk Fastighetsförmedlingsgruppens övergripande mål är att skapa ett hållbart boendeliv genom att sammanföra drömmar och förhoppningar för de många människorna och adressera samhällsutmaningarna kopplade till ett hållbart boende. Det genomsyrar allt vi gör. Det gör vi dels genom våra erbjudanden – köpa och sälja bostäder med Svensk Fastighetsförmedling, få en hållbar ekonomisk situation genom Ordna Bolån och utveckla och ta hand om ditt hem genom House:ID. Men vi gör det också genom vårt engagemang i alla de bostadsområden vi verkar i – genom vår stora kunskap om vad som skapar en bra bostadssituation och vikten av att känna sig hemma och trygg i ett område och hur det påverkar vår individuella och samhällets hälsa.

Det innebär att vi aktivt verkar för att öka den sociala gemenskapen – genom olika nationella och lokala aktiviteter, genom vårt samarbete med Rädda barnen och vår vilja att driva debatt och samarbeta med partners som har samma drivkrafter.

Vi stödjer Rädda Barnen

Vårt arbete har målet att stärka barns rättigheter och se till att varje barn växer upp med lika villkor.

RaddaBarnen_Logo.png

Grannar emellan

Säg hej till din granne

Vi vet hur viktigt det är för vår hälsa att trivas i våra hem. Men ett hem är mer än bara en plats att bo på - det omfattar hela närområdet som omger vår bostad. Därför strävar vi efter att främja social gemenskap och ge dig verktygen för att våga ta kontakt med dina grannar. Välkommen till "Grannar emellan" - ett KBT-program som handlar om att skapa starka och meningsfulla relationer med våra grannar. Tillsammans minskar vi känslan av otrygghet och ensamhet samtidigt som vi ökar glädje och gemenskap. 

Hos oss

Vår kultur

Vi är alla kulturbyggare i grunden

Hos oss är alla kulturbyggare. Var och en av oss är med och bidrar till att både kundupplevelsen och medarbetarupplevelsen blir så bra som möjligt. Vi får alla ta ansvar i vardagen för skapa den kultur som möjliggör att vår vision kan infrias. Hos oss finns det några grundläggande övertygelser som formar den kultur vi bygger tillsammans. 

Vi bygger lag som vill vinna tillsammans

En lyckad bostadsaffär är alltid ett resultat av samarbeten. Vi är många vinnarskallar som arbetar tillsammans för att skapa värde för våra kunder. Genom våra olika roller, samlade erfarenheter och verktyg möjliggör vi för bästa möjliga affär.

Vi bygger förtroende i det lilla

Det är i det lilla som stora förtroenden skapas. När vi i alla de små stegen mot en lyckad bostadsaffär visar högt engagemang, lyhördhet och öppenhet samt ger konkret vägledning, tydlig och snabb återkoppling – det är då kunden känner sig trygg.

Framtiden tillhör oss som vågar utveckla och förändra

Endast genom att vara lyhörda och anpassningsbara kring skiftande marknadsbehov och trender kan vi utvecklas och växa vår affär. När vi visar engagemang för våra kunders olika behov kring hela boendelivet kan vi utvecklas, förändras och upplevas som moderna och innovativa.

Bli en del av Svensk Fastighetsförmedling

Tycker du som oss att nytänkande och engagemang är viktigt? Är du dessutom en omtänksam och affärsmässig person skulle du passa bra in hos oss. Här får du utvecklas både som individ och i grupp, till din hjälp har du de bästa verktygen för att du ska kunna uppnå dina mål. Läs mer om hur det är att jobba hos oss och kolla in våra lediga jobb.

Press och medierelationer

Surfa in på vårt pressrum och ta del av senaste nytt från oss. Här hittar du våra senaste pressreleaser, kontaktvägar för media och högupplösta bilder att ladda ner.