Hoppa till innehåll
Sverige

Om oss

Koll på läget - igår, idag och imorgon

Från 30-talets svenska folkhem, genom trångboddhet, industrialisering och bostadskris, fram till vår tids digitaliserade bostadsaffär har vi växt till ett av landets största mäklarföretag. Idag är vi 1200 medarbetare över hela Sverige och i Spanien som årligen förmedlar omkring 30 000 bostäder, nyproduktionsprojekt, skogs- och lantbruksfastigheter samt kommersiella rörelser till ett värde av omkring 60 miljarder kronor. Även om förutsättningar ser betydligt annorlunda ut idag jämfört med på 30-talet så är ambitionen densamma, att hjälpa kunderna till riktigt bra fastighetsaffärer.

Vår affärsidé

Svensk Fastighetsförmedling erbjuder den för kunden mest attraktiva och lokalt anpassade mäklartjänsten, baserad på de behov som uppstår i kundens olika livssituationer. Vår kedja består av samverkande experter på det lokala boendet. Vi drivs av nytänkande, engagemang, omtanke och affärsmässighet.

Vår vision

Vi skapar ett hållbart boendeliv genom att sammanföra drömmar och förhoppningar för de många människorna.

Redan när Eric H Lundgren grundade Svensk Fastighetsförmedling 1937 hade han visionen klar - en rikstäckande mäklarkedja med de allra bästa mäklarna.