Hoppa till innehåll

Om oss

 

Svensk Fastighetsförmedlingsgruppen är en koncern som har ett gemensamt syfte att skapa ett hållbart boendeliv. Det genomsyrar alla våra verksamheter och tillsammans vill vi äga begreppet hållbart boendeliv och fylla det med innehåll, tjänster och handling. Vi är experter på allt kring boendet och kan bidra med vår kunskap och göra skillnad. Svenska Fastighetsförmedling med verksamhet i Spanien och Sverige tillsammans med Ordna Bolån är idag del av vår koncernstruktur. Under kommande år kommer vi att lansera fler erbjudanden för att underlätta och skapa förutsättningar för ett hållbart boendeliv, ur fler perspektiv. Från köp, sälj och förvaltande till boendeekonomi och kringliggande behov.

Vårt syfte

 

Svensk Fastighetsförmedlingsgruppen utvecklar och erbjuder nya attraktiva tjänster både innan och efter bytet av bostad. Genom att utgå ifrån kundens situation och drivkrafter när vi utvecklar vår framtida affär, blir vi inte bara ännu mer relevanta. Vi vidgar vår affär för att kunna ta en större roll i människors liv och hjälpa dem till ett hållbart boendeliv. Det ligger i linje med att hemmet får en allt större betydelse för människor, man vill leva ett medvetet och välmående liv och måendet påverkas i stor grad av hur man bor och hur man trivs i området. Därför ska vi också ta ett ansvar för boendelivet som går bortom våra tjänster och erbjudanden.

  • Vi är nära och närvarande - lokalt och nationellt - i boendelivet, vilket gör att vi har en unik förståelse och ständigt är lyhörda för behov
  • Vi följer och sätter oss aktivt in i samhällsutvecklingen och förändringar som rör boendelivet - ekonomi, miljö och sociala aspekter. Vi lär oss kontinuerligt genom externa källor, samarbeten och/eller egna undersökningar
  • Vi har en kultur där vi är generösa med att dela med oss av vår kunskap, expertis, statistik och lärdomar – internt och externt och kan på så sätt påverka prioriteringar och utveckling i samhället

Vårt syfte handlar om:

"Att skapa ett Hållbart Boendeliv genom att sammanföra drömmar och förhoppningar för de många människorna."

 

Vi engagerar oss i frågor som sätter människan i centrum och bidrar till hälsa, trygghet, välmående samt sund ekonomi vilket tydligt kan relateras till boendet på ett naturligt sätt. Vi agerar i enlighet med lagstiftning när det gäller miljömässig hållbarhet, tar ansvar för att lära oss mer och uppmuntra till att långsiktigt ta hand om sitt boende och finna hållbara lösningar.

Hållbart boendeliv

Ekonomisk hållbarhet

För de allra flesta av oss är bostadsköpet den största affär vi gör. Den kan följa oss genom hela livet, prägla hur vi lever och styra vad vi kostar på oss i övrigt. Därför handlar ekonomisk hållbarhet för oss om boende-ekonomi, med frågor som rör finansiering, primärt bolån men också privatlån som investeras i bostaden. Tillsammans med Ordna Bolån bidrar vi med kompetens och erfarenhet. Ledorden är trygg, sund och långsiktigt hållbar ekonomi.

 

Miljömässig hållbarhet

I en tid när miljöfrågan blir allt mer aktuell och när vi alla måste minska vårt klimatavtryck, är boendet en av platserna där vi kan göra skillnad. Därför handlar miljömässig hållbarhet för oss om att uppmuntra till att långsiktigt ta hand om sitt boende och finna hållbara lösningar. Vi ska guida och inspirera utifrån förmåga men har mer att tillföra i ekonomisk och social hållbarhet och lägger störst fokus där. Vi agerar i enlighet med lagstiftning och lär oss ständigt för att bli mer kunniga. Vi samarbetar gärna med andra parter men är inte ledare i frågan.

Social hållbarhet

Ett boende är mer än ett hus eller en lägenhet. Det är en plats där du känner dig trygg, där dina och din familjs behov och önskemål styr, där du hämtar kraft och inspiration - en plats där du mår bra och kan vara dig själv. Därför handlar social hållbarhet för oss om att arbeta med frågor som ger ökad hälsa, trygghet och välmående och som kan relateras till boendet. Det vi engagerar oss i ska på ett naturligt satt kunna kopplas till boendet och hemmet. Att satta människan i centrum är vårt ledord.

Hos oss

Vår kultur

Vi är alla kulturbyggare i grunden

Hos oss är alla kulturbyggare. Var och en av oss är med och bidrar till att både kundupplevelsen och medarbetarupplevelsen blir så bra som möjligt. Vi får alla ta ansvar i vardagen för skapa den kultur som möjliggör att vår vision kan infrias. Hos oss finns det några grundläggande övertygelser som formar den kultur vi bygger tillsammans. Bakom en bra affär finns ett lag som vill vinna tillsammans.

En kombination av teamwork och vinnarskallar

En lyckad affär är alltid ett resultat av samarbeten. Vi är många vinnarskallar som tillsammans måste samarbeta för att skapa värden för våra kunder. Våra olika roller, samlade erfarenheter och olika verktyg möjliggör bästa möjliga affärer för våra kunder.

I det lilla skapas stort förtroende

Resan till en bra bostadsaffär är sällan spikrak. Många frågor ska besvaras och mycket måste bli rätt. Steg för steg förtjänar vi våra kunders förtroende genom lyhördhet, öppenhet, tydliga svar, snabb återkoppling och konkret vägledning. Det är när vi gör rätt i alla de små stegen under resans gång som kunden känner sig trygg.

Framtiden tillhör oss som vågar utveckla och förändra

Endast genom att vara lyhörda och anpassningsbara kring skiftande marknadsbehov och trender kan vi utvecklas och växa vår affär. När vi visar engagemang för våra kunders olika behov kring hela boendelivet kan vi utvecklas, förändras och upplevas som moderna och innovativa.

Bli en del av Svensk Fastighetsförmedling

Tycker du som oss att nytänkande och engagemang är viktigt? Är du dessutom en omtänksam och affärsmässig person skulle du passa bra in hos oss. Här får du utvecklas både som individ och i grupp, till din hjälp har du de bästa verktygen för att du ska kunna uppnå dina mål. Läs mer om hur det är att jobba hos oss och kolla in våra lediga jobb.

Press och medierelationer

Surfa in på vårt pressrum och ta del av senaste nytt från oss. Här hittar du våra senaste pressreleaser, kontaktvägar för media och högupplösta bilder att ladda ner.