Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige

Grand Tiny Designs

STORSLAGEN DESIGN I DET LILLA

Upptäck det storslagna i det lilla

Vi har sett de svenska hemmen utvecklas i över 80 år och vet att Sverige är fullt av stora drömmar och potential – som inte behöver ta stor plats. Därför utmanade vi några av Sveriges största kreatörer, arkitekten Rahel Belatchew, inredare Pella Hedeby och trädgårdsmästare Linda Schilén att lyfta fram de stora möjligheterna på de minsta ytorna.

9 hem

Våra mäklare valde ut nio hem från olika delar av landet och gav kreatörerna uppgiften att visa potentialen i de outnyttjade ytorna.

9 små ytor

Kreatörerna skissar upp samma wow-känsla som Grand Designs Sverige bjuder på – men nu i vanliga ettor, fritidshus och trädgårdar.

9 stora idéer

Idén bygger på att hjälpa människor se de stora möjligheterna i det lilla och på så sätt förmedla drömmen om ett bättre boendeliv.

Möt våra kreatörer

 
Arkitekt

Rahel Belatchew

Ett smart och hållbart boende kräver inte många kvadratmeter. Det är vad vi vill visa med Grand Tiny Designs – och en av Sveriges största arkitekter. Se Rahel Belatchews idéer för framtidens drömboende.

 
Inredare

Pella Hedeby

Drömmer du om ett vackert hem som inbjuder till sinnesro? Med Grand Tiny Designs vill vi visa idéer som gör skillnad i det lilla. Se Pella Hedeby utvinna den fantastiska potentialen i vanliga hem med Slow Living, Simple living och Low living.

 
Trädgårdsmästare

Linda Schilén

Grönska i hemmet eller storslagen balkongodling behöver inte ta stor plats. Se Linda Schilén, en av Sveriges största trädgårdsmästare, anta vår utmaning och skapa Grand Tiny Designs ut i den minsta trädgårdstäppan.

My #grandtinydesigns

Har du gjort den där perfekta platsbyggda loftsängen som sparar massor av yta, eller en supersmart förvaringslösning som du vill visa för fler? Dela din Grand Tiny Design-lösning med oss – och med Sverige! Hashtagga #mygrandtinydesigns och tagga @svenskfast så lyfter vi ditt inlägg här nedan.

 
 

Läs våra villkor för #grandtinydesigns

Genom att använda hashtaggen #grandtinydesigns godkänner du följande:

Du beviljar Svensk Fastighetsförmedling, nedan kallat “SF”, en icke-exklusiv, royaltyfri global licens för att använda bilder och rörligt innehåll som du har taggat med #grandtinydesign eller #grandtinydesigns nedan kallad "bilder och rörligt innehåll" för sin marknadsföring och / eller i sin reklam,  sociala medier, SFs övriga kanaler, betald social media och annan kundkommunikation. SF kan använda, reproducera, distribuera, kombinera med andra material, ändra och / eller redigera dina foton och ditt rörliga innehåll.

Du intygar och garanterar härmed att (1) du är 16 år eller äldre (2) du äger alla rättigheter i och till dina foton, (3) att du har tillstånd från alla personer som visas i dina foton att de används på ovan beskrivet sätt, (4) SFs användning av dina foton bryter inte mot tredje parts rättigheter eller någon lag. Du frigör härmed SF från all skyldighet att betala dig för all användning av dina foton och någon av de immateriella rättigheter som finns däri i samband med användningen av hashtaggen #grandtinydesign/#grandtinydesigns; och samtycker till att hålla SF och alla personer som agerar på SFs vägnar fria från alla anspråk, krav och skyldigheter i samband med användning av materialet som beskrivs ovan.

Vi är huvudsponsor av Grand Designs Sverige

Konceptet Grand Tiny Designs är en spinn-off på TV4:s nya storsatsning, det internationella succéprogrammet Grand Designs. Men istället för storslagna nybyggnadsprojekt handlar Grand Tiny Design om att tillgängliggöra innovativa lösningar för fler genom att skapa storslagen design för mindre ytor.