Hoppa till innehåll

Sälja nyproduktion – i sann nybyggaranda

Sverige växer och allt fler behöver någonstans att bo. På Svensk Fastighetsförmedling har vi över 85 års erfarenhet av att sälja nyproduktion och vet vad som krävs för framgångsrika byggprojekt. För oss handlar det om att tro på framtiden, om viljan att skapa något nytt och att göra det tillsammans, från grunden. Vi kallar det Nybyggaranda.
  • Certifierade nyproduktions­mäklare
  • Individuell strategi efter projektets förutsättningar
  • Kraftfulla digitala verktyg för att hitta rätt köpare
  • Dedikerade mäklare genom hela affären

Nybyggaranda i praktiken

Som mäklare av nyproduktion har Svensk Fastighetsförmedling en ledande position och ett tydligt erbjudande. Vi ser på samarbetet som en symbios. Ju tidigare det börjar desto mer kan vi dra nytta av våra respektive kompetensområden. Från idé till försäljning och inflyttning. Och står du med ett färdigt nyproduktionsprojekt och har bostäder som saknar köpare så kan vi naturligtvis också hjälpa till.
 

Lokal affärsmässighet överallt

Vi är representerade med över 230 butiker runtom i landet och finns därmed på plats där behovet av en kvalificerad försäljningstjänst av nyproduktion uppstår. Kombinationen av en centralt samlad kunskap tillsammans med vår lokala detaljkännedom ger oss en överlägsen insikt om marknaden. I stort som smått.

Analys och utredning

Grundläggande för en framgångsrik nyproduktion är att i ett tidigt stadium ringa in de unika kvalitéer som byggplatsen erbjuder. Därför ser vi noga över områdets utveckling och efterfrågan, vad man förknippar den aktuella byggplatsen med samt genomför en analys av den lokala prisbilden för en korrekt prissättning.

Proaktiva åtgärder

Under resan mot målet finns vi som ett aktivt stöd för dig som bygger och för alla potentiella köpare. Du får löpande rapportering och förslag på åtgärder för projektet. Vi föreslår smarta marknadsinsatser och aktiviteter som tar projektet framåt. Vårt mål är att ni ska bli så nöjda att ni anlitar oss för nästa projekt. Och nästa.

Certifierade nyproduktions­mäklare

Vår långa erfarenhet har visat värdet av rätt kompetens på rätt plats. Därför har vi tillsammans med Mäklarsamfundet tagit fram en unik certifiering för våra nyproduktionsmäklare. När du anlitar oss ska du känna dig säker på att den som tar hand om din försäljning verkligen förstår din affär och har rätt kompetens för att göra dina kunder nöjda.

 

Det är lätt att man stöter på utmaningar eller behöver göra förändringar på vägen under ett nyproduktionsprojekt, det är då mäklarens kvalitet sätts på prov. Vi har varit med om det mesta och vår samlade kompetens, ute i landet och på huvudkontoret, gör att du kan räkna med bästa möjliga stöd. När det finns utmaningar att övervinna kommer agnarna skiljas från vetet och du inser vilket skillnad en certifiering kan göra.

Vägen till ett framgångsrikt nyproduktionsprojekt

 
Processen från idé till inflyttning kan vara lång, men samarbetet med oss kan inledas vid första tanken eller när huset är klart och vi anpassar alltid vårt erbjudande efter era behov och utmaningar. Det här är vad vi kan bidra med under varje projektfas.
 
01.

Mark

Vårt breda kontaktnät ger oss god lokalkännedom inom nyproduktion i hela landet. Vi vet var efterfrågan är stor, var det finns byggbar mark och våra mäklare pratar dagligen med tusentals potentiella kunder. Därför vet vi alltid vem som vill köpa vad och till vilket pris.

02.

Projektstart

När vi får agera bollplank redan på planeringsstadiet blir ditt nyproduktionsprojekt mer lönsamt. Testa dina idéer på oss och låt oss komma med förslag så att din bygg-, försäljnings-, marknads- och aktivitetsplan blir så skarp som möjlig redan från start.

03.

Införsäljning

Varje projekt kräver sin egen plan. Ibland måste våra nyproduktionsmäklare hitta tusentals intressenter för att säljstarta med största möjliga effektivitet. Andra gånger mår projektet bäst av att tuffa på i ett stadigt tempo. Oavsett hur ditt projekt ser ut skapar vi alltid de bästa förutsättningarna för just det.

 
04.

Byggstart

Vi är inte klara innan ditt projekt är det. Ingen vet hur väl en plan faller ut, men med en regelbunden utvärdering och uppföljning kan vi justera våra insatser och göra mer av det som fungerar bäst för att nå dina mål.

05.

Inflyttning

Nu är förhoppningsvis alla hem förmedlade. Vi har fått trygga avtal på plats, de som flyttar in har erbjudits hjälp att sälja sina gamla bostäder och vi finns till hands för olika praktiska och juridiska frågor.

06.

Uppföljning

Tillsammans med dig som utvecklar bostäderna går vi igenom vad som gick över förväntan och vad vi kan förbättra. Genom att dra nytta av lärdomarna kan vi utveckla våra respektive erbjudanden och bli ännu bättre till nästa gång. Alltså det vi menar med nybyggaranda.

Aktuella nyproduktionsprojekt

För oss handlar nybyggaranda om mer än bara att bygga och sälja flera nyproduktionprojekt. Här är några av de projekt som vi just nu känner oss extra stolta över.

Kontakta oss om att sälja din nyproduktion

Ett samtal med Anna Scholander, Nyproduktionsansvarig på Svensk Fastighetsförmedling, är alltid en bra början vid försäljningen av ett nyproduktionsprojekt. Anna kan berätta mer ingående hur Nybyggaranda fungerar i praktiken och hjälpa dig att sätta ihop ett team med certifierade nyproduktionsmäklare för just ditt projekt.