Hoppa till innehåll

Sälja nyproduktion

Från markanvisning till inflyttning

Sverige växer och allt fler behöver någonstans att bo. På Svensk Fastighetsförmedling har vi över 80 års erfarenhet av att sälja nyproduktion och vet vad som krävs för framgångsrika byggprojekt. För oss handlar det om att tro på framtiden, om viljan att skapa något nytt och att göra det tillsammans, från grunden. Vi kallar det Nybyggaranda.

Kontakta oss

Nybyggaranda i praktiken

Som mäklare av nyproduktion har Svensk Fastighetsförmedling en ledande position och ett tydligt erbjudande. Vi ser på samarbetet som en symbios. Ju tidigare det börjar desto mer kan vi dra nytta av våra respektive kompetensområden. Från idé till försäljning och inflyttning. Och står du med ett färdigt nyproduktionsprojekt och har bostäder som saknar köpare så kan vi naturligtvis också hjälpa till.

Lokal affärsmässighet överallt

Svensk Fastighetsförmedling är representerade med över 230 butiker runtom i landet och finns därmed på plats där behovet av en kvalificerad försäljningstjänst av nyproduktion uppstår. Kombinationen av en centralt samlad kunskap tillsammans med vår lokala detaljkännedom ger oss en överlägsen insikt om marknaden. I stort som smått. Allt för att trygga din affär.

Certifierade nyproduktionsmäklare

Vår långa erfarenhet har visat värdet av rätt kompetens på rätt plats. Därför har vi tillsammans med Mäklarsamfundet tagit fram en unik certifiering för våra nyproduktionsmäklare. När du anlitar oss ska du känna dig säker på att den som tar hand om din försäljning verkligen förstår din affär och har rätt kompetens för att göra dina kunder nöjda.

Analys och utredning

Grundläggande för en framgångsrik nyproduktion är att i ett tidigt stadium ringa in de unika kvalitéer som byggplatsen erbjuder. Därför ser vi noga över områdets utveckling och efterfrågan, vad man förknippar den aktuella byggplatsen med samt genomför en analys av den lokala prisbilden för en korrekt prissättning.

Därför väljer vi Svensk Fastighetsförmedling

”Samarbetet med Svensk Fastighetsförmedling har blivit en oumbärlig del i vår affär.”


HSB

”Våra ögon och öron på plats som ökar vår attraktionskraft på bostadsmarknaden.”


SHH

”En trygg partner som vi är väldigt nöjda med.”


Peab

Kontakta oss

Ett bra samtal är alltid en bra början för att sälja nyproduktion. Hör av dig till våra försäljningschefer Daniel Jansson och Erik Eriksson så får du svar på dina frågor och hjälp att sätta ihop ett team med certifierade nyproduktionsmäklare.