Hoppa till innehåll

Tjänster för din bostads­affär

Tjänster för dig som ska sälja

Vi har utvecklat tjänster i världsklass för att du som säljare ska få rätt känsla genom hela försäljningen. Upplägget tar vi fram och anpassar efter dina behov för att du ska känna dig trygg och få bäst betalt i din affär. 

Aktiv Matchning är lika effektivt som unikt

Oavsett om du har gott om tid i din försäljning eller har ett behov att sälja snabbt, så har vi ett upplägg som ger dig bästa möjliga förutsättningar. Vi kallar vårt arbetssätt för Aktiv Matchning.

Trygga försäljningar som ger bäst resultat

Vi erbjuder unika verktyg, svenskfast.se med fler än 750 000 besökare per vecka som tillsammans med vår matchningsfunktion, kundregister och vår SMART-annonsering i sociala kanaler är aktiva hjälpmedel för att vi ska kunna maximera slutpriset på din bostadsförsäljning och överträffa dina förväntningar.

Med hjälp av Aktiv Matchning kan du sälja smartare och dra nytta av att agera på "säljarens marknad". Läs mer om att sälja bostad med oss.

  • Kraftfulla digitala verktyg för att hitta rätt köpare
  • Dedikerade mäklare genom hela bostadsaffären
  • Ett av marknadens största kundregister och hemsida
  • Effektiv marknadsföring med SMART-annonsering

Tjänster för dig som ska köpa

Använd våra smarta tjänster och få förtur till din drömbostad. Våra tjänster ger dig stenkoll på marknadsläget, inspiration kring bostadsmarknaden och tips på bostäder. Allt för att du som köpare ska göra en trygg och lyckad affär.

Bostäder till salu