Hoppa till innehåll

Hitta mäklare

Hitta din mäklare hos Svensk Fastighetsförmedling när du ska köpa, värdera eller sälja din bostad. Vi har omkring 230 lokala bobutiker med cirka 1200 medarbetare som gärna ger dig personlig service på plats. Många av våra fastighetsmäklare har dessutom specialkompetens inom juridisk och ekonomisk rådgivning.

Hitta din mäklare eller bobutik genom att söka på mäklarens namn, ort eller postnummer i sökfältet ovan. Du kan även använda genvägarna nedan:

Vill du värdera din bostad?

Går du i säljtankar och funderar på att sälja din bostad är en värdering av ditt hus eller din lägenhet en bra förberedelse inför en försäljning och ett enkelt första steg i försäljningsprocessen.

Genom en värdering får du en bra bild över vad din bostad är värd och hur efterfrågan ser ut efter din typ av bostad just nu. 

Våra duktiga mäklare kommer gärna hem till dig för att värdera din bostad, kontakta oss eller fyll i vårt värderingsformulär - Värdera din bostad.

Är du inte redo att sälja än? 

Vi har tjänsterna som förbereder dig på bästa sätt


Läge+
Går du i säljtankar men väntar på rätt läge? Förbered din försäljning med vår tjänst Läge+ - vi ser till att både du och din bostad är redo för försäljning när rätt läge dyker upp. Genom att ha allt det praktiska klart i god tid ger det oss möjlighet, när det väl är tid, att tidigt börja marknadsföra din bostad och lista värdefulla spekulanter.

Bostadsvärdet

Funderar du på att sälja och vill vänta in rätt läge? Med vår tjänst Bostadsvärdet får du en kostnadsfri värdering av din bostad - varje månad. Oavsett om du äger en villa, en bostadsrätt eller ett fritidshus kan du följa prisutvecklingen på din bostad månad för månad. 

Tjänster för dig som ska sälja eller köpa bostad

Vi erbjuder en rad tjänster för dig som vill köpa eller sälja din bostad med oss. Tjänster som på många sätt ska underlätta och hjälpa dig att göra en trygg bostadsaffär. Som att ge skydd mot dolda fel, eller erbjuda en bra hemförsäkring om något oförutsett skulle hända.  

Läs mer om våra tjänster för sig som går i säljtankar

Läs mer om våra tjänster för dig som går i köptankar

Mäklare med koll på läget!

Svensk Fastighetsförmedling är fastighetsmäklare som har koll på hela processen, allt från att värdera din bostad och marknadsföring av din bostad till vad du ska tänka på inför en visning och hur man hittar de bästa spekulanterna inför en försäljning.

Välkommen att kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär!

Till toppen