Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Enköping

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Enköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 110 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"professionellt bemötande rakt igenom"
"Jonas är en engagerad, glad och trevlig mäklare. Jag har varit med att köpa en lägenhet via honom och tack vare det bemötande och engagemang vi mötte då, så fick Jonas i uppdrag att sälja vårt hus. Vi kan varmt rekommendera Jonas! "
"Jonas uppfattar jag som väldigt öppensinnad och trevlig individ. I sin affärsroll är Jonas professionell, kunnig och mycket förtroendeingivande. Att i denna affär ha anlitat Jonas som mäklare är jag mycket nöjd med. Jonas tar sig tid att förklara, resonera och diskutera. "
"Jonas har varit en riktig bra mäklare genom hela processen. Han har varit trevlig och informativ och alltid svarit på mina frågor, ringt eller sms mig om ny information."
"Dan är otroligt proffesionell. Mäklare uti fingerspetsarna med mycket byggnadskunskap som gör att man får ett mycket seriöst intryck av honom från första stund. Snabba återkopplingar och mycket tillmötesgående i frågor. Överträffade verkligen mina förväntningar och rekommenderar honom varmt!"
"Dan är en seriös mäklare som kan sitt jobb väldigt bra, han gör sitt bästa för att ger kunden den bästa resultaten."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Enköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen