Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Enköping

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Enköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 116 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi blev rekommenderade av flera bekanta att vända oss till Dan då vi skulle sälja vår villa. Vi hade höga förväntningar på honom och han överträffade dessa på alla plan. "
"Dan Odeheim är en mycket professionell mäklare. Ger en trygghetskänsla, har stor kunnighet och tydlig och rak kommunikation. Rekommenderas varmt."
"Jag har alltid haft Jonas Ackelman som min mäklare och kommer fortsättningsvis att ha det i framtiden, rekommenderar Jonas starkt med vänliga hälsningar Fredrik "
"Karolin tog tag med försäljningen av vår bostadsrätt med information från tidigare arkiverade uppgifter. Vid hembesöket kom Karolin med ett förslag på ett utgångsbud, som vi accepterade. Karoline förklarade för oss hur hela tillvägagångssättet av affären skulle genomföras, vilket ingav ett stort förtroende. Vid budgivningen som började lite svagt visade Karolin sin yrkesskicklighet, genom att stötta oss på bästa sätt, vilket gav ett mycket positivt resultat. Vi är mycket nöjda!"
"Karolin var mycket trevlig och svarade på alla frågor vi hade. "
"Mycket bra bemötande både innan och under lägenhetsaffären. Känner förtroende för Caroline. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Enköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen