Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Enköping

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Enköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 127 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har använt Dan som mäklare i 2 år i rad. Han levde upp till våra föväntningar & levererade de han skulle. Vi är jätte nöjd 👍"
"Trevlig, lyssnar, ger tydlig och bra information. "
"Det har fungerat mycket bra att få bostaden såld. Mäklaren har skött sig mycket bra även om hon upplevdes som ”gåpåig” ibörjan."
"Jag anlitade Karolin för att sälja min etta, Hon är mycket duktig, professionell och förtroendeingivande. Hon har skött allting på ett enkelt men tydligt sätt och det är något som jag uppskattade mest med Karolin. Att hon dessutom är väldigt trevlig och ärlig gjorde valet lätt av mäklare. Jag kan alla dagar I veckan rekommendera Karolin när ni ska anlita en mäklare. "
"Jonas är professionell och trevlig. På ett personligt sätt. Väldigt bra på att både vara relationsorierad men samtidigt hålla en kompetent och proffsig inställning när det drar ihop sig. Väldigt nöjd kund!"
"Sålt vårt radhus genom Jonas på Svensk Fast Enköping! Vi var i trygga och proffsiga händer. Snabb återkoppling och mycket hjälpsam och lyhörd. Vi är supernöjda! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Enköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen