Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Enköping

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Enköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 145 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde ett radhus på ett enkelt och smidigt sätt genom en skicklig, positiv och förtjusande mäklare som heter Karin på Svens Fast. i Enköping. Mäklaren var från första stund omtyckt av oss och vi trodde inte att det fanns sådana trevliga mäklare eftersom vi träffat en del av dem med dålig attityd. Önskar att flera kunder får möjlighet att träffa denna sympatiska mäklaren för en lyckad försäljning/ köp. "
"Jonas är en otroligt engagerad, tydlig, professionell och personlig mäklare! Han gjorde ett utmärkt jobb vid försäljning av vår lägenhet på 3 rok. Lägenheten hade legat ute som läge+ i något år och Jonas har alltid varit väldigt lätt att få tag på och hela tiden uppdaterat oss om vad som hänt under hela resans gång. Vi är väldigt nöjda och våra förhoppningar har hela tiden blivit överträffade. "
"Vi har sålt vår bostadrättslägenhet och Karin hjälpte oss med värdefull information både före och efter samt under tiden med visningarna. Gav oss hela tiden återkopplingar via telefon och mail om vad som skedde. Kännde oss väldigt trygga med henne.Våra förväntningar blev besannade. Vi kan ärligt rekomendera Karin!"
"Dan är en duktig mäklare som arbetar hårt och med bra återkoppling under försäljningsprocessen. Kan rekommenderas!"
"Vi både köpt och sålde med Dan. Vi är super nöjda . Han var proffsig och välldigt duktig och jobbar för både säljare och köpare , trevligt bemötande genom hela processen . Vi rekommenderar verkligen Dan . "
"Har såld vår bostadsrätt på 3 rum och kök. Ett glatt, varmt och proffetionellt bemötande av högsta kvalite, vi ville få den såld snabbt och att mäklaren var tillgänglig och engagerad, och snabbt gick det! Kände att man skulle vara mäklarens enda kund och det är ett stort ! Mycket bra och rekommenderar er fastighetsbyrå och mäkklaren alla gånger. Stor eloge till vår mäklare Douglas Horvath "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Enköping

Våra pågående försäljningar