Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Enköping

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Enköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 120 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt vårt radhus genom Jonas på Svensk Fast Enköping! Vi var i trygga och proffsiga händer. Snabb återkoppling och mycket hjälpsam och lyhörd. Vi är supernöjda! "
"Proffsig, tydlig och väldigt effektiv"
"Mycket kunnig, vi fick en känsla av trygghet att anlita honom som mäklare. "
"Jag har sålt en villa. Jag blev oerhört proffesionellt bemött och mäklaren var väldigt kunnig och hjälpsam. Jag hade förväntat mig en professionell mäklare som gjorde allt för att jag skulle få så mycket som möjligt för mitt hus. Och Dan levde upp till detta. Rakt igenom en riktigt bra upplevelse, skulle varmt rekommendera Dan till andra som ska sälja!"
"Vi blev rekommenderade av flera bekanta att vända oss till Dan då vi skulle sälja vår villa. Vi hade höga förväntningar på honom och han överträffade dessa på alla plan. "
"Dan Odeheim är en mycket professionell mäklare. Ger en trygghetskänsla, har stor kunnighet och tydlig och rak kommunikation. Rekommenderas varmt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Enköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen