Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Enköping

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Enköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 17 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag tog hjälp av Karolin Özel då jag skulle sälja min tvåa i Enköping. Fick mycket professionell hjälp och kunde på så sätt fokusera på en snabb flytt, att finna ny bostad... och dessutom komma iväg på solsemester. Guld värt! Karolin har full koll på regler, avtal och hela processen, vilket är ovärdeligt, inte minst då man inte hinner sätta sig in i allt själv. Tack vare henne har jag kunnat flytta och det har både varit roligt och jag har kommit ur det hela starkare. Vid tidigare flyttar har jag varit helt slut."
"Jag har bara bra omdömen bra benötanden att säga vi har haft bra kontakt hela tiden."
"Vi fick ett utmärkt bemötande av Karolin genom hela försäljningen. Karolin levde väl upp till våra förväntningar."
"Karolin gav från start ett mycket kunnigt och engagerat intryck. jag har bara gott att säga om Karolin man fick verkligen känsla av att med henne som säljare fick man hela paketet. Från början till stut så engagerade hon sig med liv och lust och som tur var så följde vi hennes kloka råd. jag rekomenderar varmt Karolin Özel både som säljare och rådgivare inför en försäljning. top noch!! Med vänlig hälsning, Kristian Dickson"
"Jag är nöjd jag ger bästa betyg"
"Mycket bra service från början til slut"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Enköping

Våra pågående försäljningar

Till toppen