Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Enköping

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Enköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 155 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har sålt en bostadsrätt och har fått ett utmärkt bemötande hela tiden.Jag fick lägenheten såld till det pris som jag hade förväntat. Proffsigt bemötande från början till slut."
"Sålt lägenhet centralt i Enköping. mycket bra bemötande, uppfyllde alla förväntningar. säker, professionell, trevlig. stark rekommendation. "
"Sålde vår bostadsrätt, en lägenhet, där snabba puckar krävdes för att få det genomfört innan årets slut. Karin hjälpte mer än gärna till med sitt proffsiga engagemang; gav tips och råd om hantverkare, höll oss alltid uppdaterade, var positiv och personlig i sitt bemötande mot oss. Vi är mer än nöjda över att ha valt Karin som mäklare vid försäljning av vår bostad!"
"Jag och min sambo träffade Karin för att hon sålde ett objekt som vi var intresserade av. Direkt vid första mötet så kände vi ett stort förtroende men framförallt en trygghet till Karin och vi bestämde oss direkt för att hon skulle få förtroendet att sälja vår bostad. Kort därefter så gör vi klart köpet av bostaden som vi var intresserade av och allt gick supersmidigt och vi fick vårt drömboende. Därefter så öppnar vi upp försäljningen av vår bostadsrätt och en vecka senare så är vår lägenhet såld och vi blev supernöjda med affären, allt gick så smidigt! Vår känsla var att alla parter i båda affärerna gick därifrån nöjda och glada. Vi rekommenderar verkligen Karin till er som vill ha en kunnig, seriös, ambitiös och trygg mäklare. //Anton och Jenny "
"Sålt villa. Allt sköttes helt perfekt eller helt enkelt alldeles lysande. En alldeles utmärkt mäklare med mycket trevligt bemötande och samtidigt mycket ambitiös."
"Vi har haft Karin som mäklare både vid försäljning och köp. Det har känts väldigt tryggt! Karin är engagerad och kunnig! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Enköping

Våra pågående försäljningar