Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Enköping

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Enköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 164 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har sålt en villa i centrala Enköping! Vi har fått ett bra och respektfullt bemötande av vår mäklare hela vägen från första kontakt till försäljning. Jag upplever mäklaren mycket kunnig och proffsig i sitt arbete, jag kände mig lugn och trygg under hela processen. Att huset sen blev sålt i raketfart gjorde ju inte saken sämre, Vi kan verkligen rekommendera våran mäklare till andra. Med vänlig hälsning Anna Lindblom Enköping"
"Vi fick ett fint förtroende för Karin när vi sålde bostadsrätten på Hägnadsvägen 8. Vi kan varmt rekommendera henne. Kjell-Åke Olsson Agneta Nilsson "
"Mycket nöjd! Tack för hjälpen!!!)))"
"Vi har både köpt bostad och sålt bostad, Karin har vart helt fantastisk genom köp och försäljning. Noggrann, hjälpsam, tillgänglig, positiv och så trevlig. Ska vi sälja någon gång i framtiden är det Karin som får det uppdraget!"
"Jag ville hitta en annan bostadsrätt än den jag bott i i 30 år på grund av att den ligger på tredje våningen utan hiss. Karin förstod min belägenhet och lotsade mig till lägenheter efter mina önskemål. Jag fick goda råd om försäljningen av min lägenhet och har nu sålt den. Försäljningsförfarandet genomförde hon noggrant och sakligt. Jag är mycket tacksam över Karins omtänksamma hjälp och råd! Hon har varit mycket noga med att beskriva marknadens tillstånd och inte ingivit mig falska förhoppningar. Karin har ett personligt bemötande, som jag uppskattar. Det är lätt att prata med henne och hon bemödar sig att skapa ett fint förstroende. Margareta Källqvist"
"Karin är en kompetent och trevlig mäklare som vi är väldigt nöjda med! Kan varmt rekommendera Karin!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Enköping

Våra pågående försäljningar