Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Enköping

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Enköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 176 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har sålt en fritidsfastighet i Tillinge Kroklösa. Karin Lindberg var mycket proffsig och allt fungerade väldigt bra. Snabbt avslut och bra betalt..."
"Vi har sålt vår villa och köpt en brf.lägenhet genom Karin Lindberg. Upplever Karin som mycket kunnig, seriös, tydlig och inte att förglömma hennes personlighet. Vi kan varmt rekommendera Karin Lindberg på Svenska Fastighetsförmedling! "
"Vi är mycket nöjda med kontakten med Dan. Han återkopplade fort och höll oss uppdaterade. "
"Under min pågående försäljning av min bostad Bovieran i Enköping har jag alltid blivit professionellt bemött och fått hjälp och råd. Jag kan helt och hållet rekommendera Svensk Fastighetsförmedling och mäklare Dan Odeheim till bostadsköpare/säljare."
"Karin har hjälpt med min försäljning av mitt hus. Hon är duktig och entusiastisk försäljare. Jag är en nöjd kund. Mvh Inger Svensk"
"Vi sålde en fyra i Enköping och är helnöjda med hjälpen vi fick av Douglas på Svensk Fastighetsförmedling. Han gav oss utförlig information under hela processen, svarade direkt på frågor eller synpunkter oavsett tidpunkt, och skötte hela försäljningen på ett jättebra sätt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Enköping

Våra pågående försäljningar