Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Enköping

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Enköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 166 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag är mycket nöjd med hennes arbete och hon var ganska aktiv med hennes arbete, hon var ganska trevlig och snäll och arbetade hårt och hon hjälpte oss med att sälja vårt hus."
"Vi sålde en villa med hjälp av Dan och vi är mer än nöjda med hans arbete. Dan är seriös och kunnig och han sätter ett högt värde i att arbeta hårt för kundens räkning. Vi hade träffat flera mäklare innan vi bestämde oss för Dan och det ångrar vi verkligen inte. De flesta mäklare står sig ganska slätt jämfört med honom. Rekommenderas varmt! /Per-Erik"
"Jag har sålt min lägenhet som jag har tyckt så mycket om. Fick kontakt med mäklaren på en visning och där bestämde vi att han skulle komma hem till mig för en värdering. Han är glad, trevlig och lätt att prata med vilket gjorde att de kändes bra och han fick mitt förtroende att sälja lägenheten."
"Vi har skrivit papper för att sälja vårat hus, till en spekulant. Bara de sista bitarna som ska falla på plats. Vår mäklare Karin har kämpat på mot alla odds och alltid varit positiv när vi själva tappat hoppet om att det ska gå vägen. Trevligt och proffsigt bemötande från dag 1. "
"En toppenmäklare, öppen, rak och med ett otroligt driv som levde upp till min förväntning när jag sålde mitt sommarställe."
"Karin sålde min lägenhet i Bredsand. Hon överträffade mina förväntningar på alla plan! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Enköping

Våra pågående försäljningar