Hoppa till innehåll
Sverige

Sälja bostad

Att sälja bostaden är en av livets största affärer. Vi ser till att din bostadsförsäljning också blir ditt livs bästa.

Trygga bostadsförsäljningar som ger bäst betalt

Tiderna förändras och idag kan nästan vem som helst sälja en bostad. Men det innebär inte att vem som helst kan erbjuda den trygghet och upplevelse som krävs för en bra affär. Man måste göra ett medvetet val för att få det bästa resultatet. Med vår försäljningsmetod och våra unika verktyg garanterar vi att du investerar i en bostadsförsäljning med kvalitet, som ger dig trygghet och bäst betalt.

Därför ska du sälja bostaden med oss

Med våra 1200 bostadsexperter i 230 bobutiker över hela Sverige och kontor i Spanien har vi alltid en lokal mäklare som kan hjälpa dig sälja bostaden. Vi hjälper också dina spekulanter att bli köpklara oavsett var i landet de bor idag. Svensk Fastighetsförmedling är branschens mest välkända varumärke och står för den trygghet och kvalité som både säljare och köpare behöver.

Utveckling i framkant

Genom att ständigt utveckla våra tjänster och produkter har vi sett till att vara en ledande aktör i fastighetssverige i över 80 år. Vår storlek ger oss de muskler som krävs för att effektivt fortsätta utveckla våra digitala processer såväl som vår försäljningsmetod. På så sätt ser vi till att ligga främst i en ständigt föränderlig bostadsmarknad.

Vi hittar rätt köpare till din bostad

Vi har Sveriges mest värdefulla kundregister som täcker hela landet och ger dig de bästa förutsättningarna till en riktigt lyckad bostadsförsäljning. Vårt kundsvårdssystem tillsammans med vår försäljningsmetod säkerställer att vi söker upp alla som är intresserade av din bostad och ger dem de bästa förutsättningarna att bli bra köpare.

Vi skräddarsyr affären åt dig

Som den största oberoende mäklarkedjan arbetar vi alltid för att säkerställa att bostadsförsäljningen är anpassad för just dig och din bostad. Vi ser till att spekulanterna till din bostad får tillgång till lösningar som krävs för att ge dig det bästa slutpriset. Vi vet vad som behövs för att ditt livs största affär också ska bli den bästa.

 

Din bostadsförsäljning med Svenskfastmetoden

Upplägget vi tar fram genom Svenskfastmetoden ska ge dig trygghet och bäst betalt. Vi anpassar därför bostadsförsäljningen efter dig och din bostads förutsättningar så att affären ska bli ditt livs bästa.

 

Rådgivning

Våra rådgivande möten är till för att utifrån dina behov och din unika bostad skapa den bästa lösningen. Med vår försäljningsmetod är du i trygga händer. Med rätt förberedelser skapar vi förutsättningarna som behövs för att få de bästa bilderna och visningsupplevelserna.

Fotografering

Det så viktiga första intrycket. Bilderna har en avgörande roll för känslan dina spekulanter får första gången de ser bostaden. Vi arbetar med de bästa fotograferna för att skapa rätt bildspråk för din bostad. Av bildmaterialet skapar vi en bildspelsfilm som ligger på hemsidan och kan användas i andra kanaler.

Säljande beskrivning

Vi skapar attraktiva beskrivningar av bostaden för att fånga spekulanternas intresse. Därför är våra rådgivningsmöten och informationen från dig där du beskriver bostaden och området avgörande för presentationen. Med hjälp av ”Här bor man bra” får du beskriva fördelar och guldkorn som du känner till. 

Unik marknadsföring

Din bostad kommer att marknadsföras i en rad olika kanaler. Med vårt stora spekulantregister matchar vi din bostad mot våra intressenter. Vårt verktyg SMART ökar exponeringen av din bostad i sociala medier och hjälper oss nå både aktiva och passiva spekulanter.

Visning och försäljning

Första intrycket i den nya bostaden har en avgörande betydelse vid ett bostadsköp. Därför har vi tagit fram ett visningskoncept som bygger på både fakta och känslomässiga aspekter. Vi lyfter fram alla fördelar och kvalitéer som är avgörande för dina spekulanter. Vi visar inte bara din bostad – vi säljer den.

Trygg budgivning och förhandling

Vi arbetar med en budgivningspolicy vars syfte är att så långt som möjligt skapa trygga budgivningar för alla parter. Mäklaren har en aktiv roll för att säkerställa att alla har rätt förutsättningar att delta. För oss är transparens viktig, säljare och köpare får därför ta del av fullständig budgivningshistorik som du enkelt kan följa på Mina sidor.

Kontrakt och tillträde

Våra bostadsexperter tillsammans med marknadens bästa system och rutiner skapar trygghet och kontroll vid kontrakt och tillträde. Som Sveriges största oberoende mäklarkedja har vi många värdefulla samarbeten med partners som underlättar för både säljare och köpare. Du får del av förmånliga erbjudanden från banker, försäkringsbolag, hemlarm m m.

Så tycker våra kunder

Kai A
Kai A
2022-01-22
Mycket trevlig och social, han gjorde ett bra jobb med försäljningen av lägenheten och snabbt också. Kan rekommenderas till andra som ska sälja lägenhet, kunnig om området.
Ebba C
Ebba C
2022-01-22
Christian var tydlig, hjälpsam och kunnig. Vi är supernöjda.
Mounir M
Mounir M
2022-01-22
Professionellt Över förväntan Mycket nöjd!
Hussein J
Hussein J
2022-01-22
Very professional guy. I liked his attitude.
Göran B
Göran B
2022-01-22
Vi fick ett trevligt bemötande med Casper Burenby. Ödmjuk och kunnig utförde han sitt arbete till vår belåtenhet. Svarade alltid på mejl och frågor snabbt.
Joakim S
Joakim S
2022-01-22
Professionellt och trevligt bemötande.
Ann G
Ann G
2022-01-22
Han var väldigt trevlig och jobbade på ett proffsigt sätt. Helnöjd med försäljningen !
Lisa U
Lisa U
2022-01-22
Mycket bra! Vi är nöjda med allt
Lisa U
Lisa U
2022-01-22
Mycket bra! Vi är nöjda med allt

Aktuella bostadsförsäljningar

Varje år hjälper vi på Svensk Fastighetsförmedling tusentals människor att sälja sina bostäder. Här är några av de bostadsförsäljningar som vi just nu känner lite extra för.

Kontakta oss för rådgivning

Ett rådgivningsmöte är alltid en bra början för att sälja bostaden. Fyll i formuläret för att komma i kontakt med våra mäklare. De kan svara på dina frågor och ge dig rådgivning inför din bostadsförsäljning.

 

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy