Hoppa till innehåll

Sälja kommersiell fastighet – en affär med stora möjligheter

Vi lever i en föränderlig värld och som ägare till kommersiella fastigheter måste man ständigt utveckla och anpassa sitt bestånd. På Svensk Fastighetsförmedling vet vi vad som krävs för att hjälpa företagare till rätt beslut och bra resultat vid fastighetsförsäljningar. Välkommen till oss med dina kommersiella fastigheter – oavsett om du ska sälja en lokal, ett hyreshus eller en industrifastighet.
  • Mäklare specialicerade på kommersiella fastigheter
  • Individuell strategi efter fastighetens förutsättningar
  • Kraftfulla digitala verktyg för att hitta rätt köpare
  • Dedikerade mäklare genom hela fastighetsaffären

Förmedling av kommersiella fastigheter med oss

 
Förmedling av kommersiella fastigheter handlar om att vara insatt i dagens fastighetsmarknad och samtidigt kunna bedöma objektets framtida potential. Det innebär även att skapa en fördelaktig paketering, se möjligheter och givetvis attrahera rätt köpare. Med Svensk Fastighetsförmedling får du ett bra utgångsläge att göra en förmånlig affär.
 

Kommersiella mäklare

Vi har mäklare som är specialiserade på att sälja kommersiella fastigheter. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att mäklaren som tar hand om din försäljning har rätt kompetens och verkligen förstår din affär.

Rådgivning och konsultation

Hur förutsättningar ser ut kan spela stor roll i hur man löser vissa detaljer i affären. Vi ser noggrant över olika aspekter av affären för att fånga upp intressanta möjligheter.

Transaktion

Vi tar det övergripande ansvaret och projektleder försäljningen från start till genomförd transaktion och sköter kontakten med intressenter samt driver processen framåt i önskad takt.

Vårt arbetssätt för att sälja din fastighet

Oavsett om du har gott om tid att sälja fastigheten eller har ett behov att sälja snabbt, så har vi ett upplägg som ger din fastighetförsäljning bästa möjliga förutsättningar. Vi kallar vårt arbetssätt för Aktiv Matchning.

Försäljning av fastighet – en vanlig process

 
Våra uppdragsgivares situation skiljer sig ofta åt. Vi kan stötta hela vägen till genomförd affär – eller enbart i en del av processen.
01.

Rådgivning

Tillsammans går vi igenom utgångsläget, förväntningar och framtidsplaner kring fastigheten. Utifrån förutsättningarna tar vi fram det bästa upplägget för att sälja fastigheten.

02.

Offert

Vi lämnar en offert med pris och en plan för processens olika steg och presenterar det team som kommer ta hand om affären.

03.

Försäljningsförberedelser

Så snart beslutet är taget att anlita oss gör vi en genomlysning av fastigheten och nyckeltalen för att ta fram ett säljande och informativt underlag av fastigheten.

04.

Säljstart

Fastigheten läggs ut för försäljning och marknadsförs i stora kanaler för kommersiella fastigheter såsom Objektvision. Önskas en mindre synlig affär arbetar vi med vårt nätverk och vårt egna kundregister för att hitta passande intressenter.

05.

Anbud

Vi arrangerar visning av fastigheten och tar emot anbud från alla intressenter. Sedan genomförs budgivning och förhandlingar vad gäller till exempel garantifrågor och villkor.

06.

Avtal

När alla förhandlingar och avstämningar är klara upprättar vi avtalshandlingarna som och ger eventuella ombud möjlighet att granska dem.

07.

Tillträde

På tillträdesdagen slutför vi affären. Handlingar gås igenom och undertecknas, du får slutbetalningen av köpeskillingen och lämnar över nycklarna och ansvaret för fastigheten till köparen.

Aktuella kommersiella fastigheter

Kontakta oss inför din fastighetsförsäljning

Ett rådgivningsmöte är alltid en bra början för att sälja kommersiella fastigheter. Fyll i formuläret för att komma i kontakt med våra specialiserade mäklare. De kan svara på frågor och ge dig råd inför försäljningen av din kommersiella fastighet.
  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för rådgivning

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack för din förfrågan, vi tar kontakt med dig inom kort!
Ditt möte är nu bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid: kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy