Hoppa till innehåll

Aktiv Matchning – din bästa lösning

Vi på Svensk Fastighetsförmedling arbetar på ett annat sätt än andra. Oavsett om du har gott om tid i din försäljning eller har ett behov att sälja snabbt, så har vi lösningen som ger dig bästa möjliga förutsättningar. Med Aktiv Matchning i kombination med innovativa och unika verktyg anpassar vi försäljningen efter dina förutsättningar, med syfte att du alltid ska få det bästa slutpriset.
  • En optimalt anpassad försäljning utifrån ditt nuläge
  • Unika produkter och tjänster som maximerar slutpriset
  • Engagerad och kunnig mäklare som aktivt söker rätt köpare

Så fungerar Aktiv Matchning

 

Genom Svensk Fastighetsförmedlings unika arbetssätt får du extra service och en utifrån dina förutsättningar specialanpassad rådgivning. När det är möjligt använder vi tiden till din fördel för att hitta rätt köpare och få ut bästa slutpris på din bostad – självklart alltid på dina villkor.

Aktiv Matchning ska inte förväxlas med olika passiva förberedande tjänster som finns på marknaden. Med Aktiv Matchning kan du, utan stress, dra nytta av att agera på ”säljarens marknad” och ha fördelen att kunna göra affär när rätt pris och rätt köpare är på plats.

Vi erbjuder dig personlig sökservice och matchar din bostad med intresserade spekulanter genom ett av marknadens mest omfattande kundregister, helt utan den vanliga tidspressen. Du kan när som helst välja att byta taktik, på så sätt sitter du hela tiden i förarsätet i din försäljning.

Vi ser till att din bostad visar upp sin fulla potential. Intresse byggs upp över tid och vi skapar en optimerad marknadsföringsplan i olika steg. För att bygga upp ett initialt intresse för bostaden visas den optimalt på svenskfast.se som "Aktiv matchning”.

 

Kom ihåg, du kommer få olika slutresultat beroende på vilken mäklare du väljer.

Vill du veta mer om vårt försäljningsupplägg?

Frågan är lika enkel som rak – vill du bara sälja bostaden eller vill du investera i det bästa slutresultatet? Boka ett rådgivningsmöte med oss så berättar vi mer hur vårt arbetssätt leder till det bästa slutpriset.
  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för rådgivning

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack för din förfrågan, vi tar kontakt med dig inom kort!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy