Hoppa till innehåll
Svensk Fastighetsförmedling

Det går att sälja nu – boka rådgivning hos oss

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din förfrågan, vi tar kontakt med dig inom kort!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Vi är med dig före, under och efter din bostadsaffär

Få en exakt värdering av din bostad

Har du inte sålt din bostad än och undrar vad din bostad är värd på marknaden idag? I över 85 år har vi hjälpt svenskar att värdera sina bostäder. Boka ett möte och få reda på vad du kan få i slutpris när du säljer med oss. 

Få förtur till drömbostaden

Har du en klar bild över var och hur du vill bo eller bara är lite nyfiken på vad som är till salu? Med tjänsten bostadsbevakning får du erbjudanden på bostäder som matchar dina sökkriterier innan de kommer ut på öppna marknaden. 

Följ värdeutvecklingen på din bostad

Går du i säljtankar, behöver lägga om bostadslånet eller omförhandla villkoren hos din bank? Följ prisutvecklingen på din bostad med vår kostnadsfria tjänst Bostadsvärdet och få en uppdatering varje månad.

Expertrådgivning på bolån

Med vår bolånetjänst Ordna Bolån kan du snabbt och enkelt jämföra erbjudanden från olika banker så att du kan fundera i lugn och ro innan du bestämmer dig.

Öka slutpriset på din bostad

Vår säljmetod Aktiv matchning skapar unika förutsättningar att få din bostad såld oavsett marknadsläge till ett högre slutpris. Till vår hjälp har vi kraftfulla digitala verktyg och marknadens mest omfattande kundregister.

Appen som förenklar ditt boendeliv

Med appen House:ID samlar all din bostadsinformation på ett och samma ställe. Du slipper hålla reda på kvitton, färgkoder och bruksanvisningar - allt finns i appen. 

2023-12-04
Jag tycker hon passar alldeles utmärkt för jobbet. Hon är ambitiös, noggrann och kan väldigt mycket om fastighetsaffärer. Lättsam att ha att göra med. Dessutom har hon förmågan ”att ta folk”. Man litar på henne. Vi har tryggt lämn...
Marita A
2023-12-04
Tack snälla Camilla för att du sålde vårt hus så snabbt! Vi är supernöjda med din insats. Mvh Härdvägen 10.
Henrietta T
2023-12-04
Jag och min sambo har haft en mycket bra upplevelse av vår mäklare Joakim och Svensk fastighetsförmedling! Joakim har varit otroligt kommunikativ och trygg genom hela processen och vi båda har känt ett stort förtroende till ho...
Amanda H
2023-12-04
Otroligt hjälpsam. Rekommenderade flera olika alternativ hos olika banker för att hjälpa mig och min sambo med bolån. Otroligt smidig och trygg affär som vår första bostadsrätt, besvarade alla våra frågor på ett tydligt och profes...
Sanna Ö

Vanliga frågor och svar

Tips till dig som ska sälja din bostad

När är bästa tiden att sälja sin bostad?

Vågar man köpa innan man sålt?

Vad är min bostad värd på marknaden?

Tips till dig som ska köpa en bostad

Vilka trender kännetecknar bostadsmarknaden 2023?

Vad ska man tänka på vid köp av nyproduktion?

Vad blir taket för räntenivåerna?