Hoppa till innehåll
Sverige

Skapa en bostadsbevakning

När du skapar en bostadsbevakning hos oss väljer du själv hur generell eller detaljerad den ska vara. Därefter kopplar du din bevakning till mail och/eller sms. På så sätt kan vi meddela dig så fort vi har en bostad som matchar din bevakning.

Skapa en bred bostadsbevakning

En bred bostadsbevakning kan vara bekvämt när du inte vet exakt vad du är ute efter utan vill bevaka ett större geografiskt område eller en viss bostadstyp. Exempelvis, med en bevakning på Villor i Stockholm, Lidingö och Nacka kommun kommer din bevakning fånga upp alla villor i de här kommunerna. Din bevakning kan vara hur generell du vill så länge du gjort minst ett val.

Sök och skapa bevakning.

Nischa din bostadsbevakning

Har du istället en klar bild av vad du är ute efter så skapar du en detaljerad bevakning. Exempelvis kan du bevaka bostadsrätter i Masthugget med 2 rum och boarea 50-60 kvm. Klicka på Ytterligare önskemål/krav och och avgränsa din bevakning så snävt du vill. Du kan skapa så många detaljerade bevakningar du önskar. 

Så skapar du en bostadsbevakning

Det går snabbt att skapa en bevakning. Du behöver inget konto utan gör bara enligt följande:

  • Gör en sökning enligt dina önskemål och klicka på Bevaka sökning.
  • Nu får du möjlighet att avgränsa din bevakning ytterligare. Beroende på vilken bostadstyp du väljer så anpassas filtren, väljer du exempelvis Villa kan du välja storlek på tomtyta medan bostadsrätt ger dig möjlighet att ange ditt tak för månadsavgiften.
  • Klicka på Ytterligare önskemål/krav om du vill nischa din bevakning ännu mer.
  • Fyll i dina uppgifter och om du vill bli meddelad via e-post och/eller sms.

Nu har du en automatisk bevakning av våra bostäder. Så fort det dyker upp en bostad som motsvarar dina krav och önskemål så skickar vi en länk till bevakningsresultatet. Via länken kan du när som helst redigera eller avsluta din bevakning.