Hoppa till innehåll

Digital visning & paketering

Innovativ digital paketering framhäver din bostad och visar upp den i sin fulla potential. Med proffsfoto som grund kan vi addera digital styling, film och virtuell visning när det behövs för att lyfta din bostad ännu mer.

Fördelarna med digital visning

 
Att erbjuda en digitalt visning av bostaden är ett bra komplement inför den ordinarie, fysiska visningen.
 

Nå fler möjliga köpare

En digital visning gör det lättare för de som vill ha en förhandstitt och uppleva bostaden i lugn och ro. Det är också ett utmärkt hjälpmedel för de som inte kan ta sig till den ordinarie visningen eller som vill fånga känslan av att vara på plats igen efter visningen.

Högre engagemang

Med hjälp av fotolösningar och visualiseringstjänster ger vi liv åt din bostadsannons med målet att öka besökstiden på annonsen. Ju mer tid köparna spenderar med din bostad, desto mer engagerade blir de att besöka ordinarie visning.

Förenkla köpbeslutet

Med verklighetstrogna och interaktiva upplevelser som visar potentialen i din bostad kan du underlätta köpbeslutet och få igång budgivningen. Och med fler budgivare brukar chansen till ett högre slutpris öka.

Verktygen för att skapa din digitala visning

 
Här här några exempel som du och din mäklaren kan använda för att visa din bostad digitalt.
 

Bilder

Bilderna är ofta det första en köpare tittar på i sökandet efter sitt nästa hem. Rätt bilder visar upp din bostad från sin bästa sida och skapar ett minnesvärt första intryck.

Planritning

Planritningen bidrar till en rationell uppfattning om bostadens layout och visar hur ytan är uppdelad i rum och utrymmen, antingen i enklare 2D eller mer beskrivande 3D.

Film

En film ger liv till dina foton och guidar köparen genom bostadens bästa delar och som tillsammans med musik framhäver bostadens karaktär och skapar rätt känsla.

 

Drönarvy

En drönarvy adderar en extra dimension som hjälper köparna förstå bostadens läge såsom närheten till vatten, parker, skolor och affärer. Antingen som högupplöst stillbild eller interaktiv 360° panoramavy.

Exempel på interaktiv drönarvy

Virtuell visning

En virtuell visning skapas med hjälp av 3D-teknik som gör att köparen kan klicka sig från rum till rum och se sig om i 360 grader. Tillsammans med ett VR-set blir det en verkligt uppslukande upplevelse.

Exempel 1 på virtuell visning
Exempel 2 på virtuell visning

Live-streamad visning

Så nära en fysisk visning du kan komma. Köparna föranmäler sig och under en direktsändning visar mäklaren upp bostaden och går igenom hur det är att leva och bo i där och svarar på köparnas frågor.

Tips och inspiration

Inspireras av andra bostäder eller läs hur du bäst förbereder bostaden inför visning.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med våra mäklare. De kan berätta mer om hur vi kan visa upp din bostad och vilken kombination som framhäver den bäst.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack för din förfrågan, vi tar kontakt med dig inom kort!
Ditt möte är nu bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid: kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy