Hoppa till innehåll
Sverige

Digital visning

Låt köparna uppleva din bostad hur, när & från var de vill

Fördelarna med digital visning

Att erbjuda en digitalt visning när du ska sälja din bostad är ett bra komplement inför den ordinarie, fysiska visningen.

Nå fler möjliga köpare

En digital visning gör det lättare för de som vill ha en förhandstitt och uppleva bostaden i lugn och ro. Det är också ett utmärkt hjälpmedel för de som inte kan ta sig till den ordinarie visningen eller som vill fånga känslan av att vara på plats igen efter visningen.

Högre engagemang

Med hjälp av fotolösningar och visualiseringstjänster ger vi liv åt din bostadsannons med målet att öka besökstiden på annonsen. Ju mer tid köparna spenderar med din bostad, desto mer engagerade blir de att besöka ordinarie visning.

Förenkla köpbeslutet

Med verklighetstrogna och interaktiva upplevelser som visar potentialen i din bostad kan du underlätta köpbeslutet och få igång budgivningen. Och med fler budgivare brukar chansen till ett högre slutpris öka.

Verktygen för att skapa din digitala visning

Här här några exempel som du och din mäklaren kan använda för att visa din bostad digitalt.

Live-streamad visning

Så nära en fysisk visning du kan komma. Köparna föranmäler sig och under en direktsändning visar mäklaren upp bostaden och går igenom hur det är att leva och bo i där och svarar på köparnas frågor.

Se exempel från Kungholmen

Virtuell visning

En virtuell visning skapas med hjälp av 3D-teknik som gör att köparen kan klicka sig från rum till rum och se sig om i 360 grader. Tillsammans med ett VR-set blir det en verkligt uppslukande upplevelse.

Se virtuell visning från Diakrit
Se virtuell visning från Husfoto

Drönarvy

En drönarvy adderar en extra dimension som hjälper köparna förstå bostadens läge såsom närheten till vatten, parker, skolor och affärer. Antingen som högupplöst stillbild eller interaktiv 360° panoramavy.

Se drönarvy från Fastout

Film

En film ger liv till dina foton och guidar köparen genom bostadens bästa delar och som tillsammans med musik framhäver bostadens karaktär och skapar rätt känsla.

Bilder

Bilderna är ofta det första en köpare tittar på i sökandet efter sitt nästa hem. Rätt bilder visar upp din bostad från sin bästa sida och skapar ett minnesvärt första intryck.

Planritning

Ger köparen en rationell uppfattning om bostadens layout och visar hur bostadens yta är uppdelad i rum och utrymmen, antingen i enkla 2D-ritningar eller mer beskrivande 3D-ritningar.

Tips och inspiration

Inspireras av andra bostäder eller läs hur du bäst förbereder bostaden inför visning.

Vill du ha digital rådgivning?

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med våra mäklare. De kan berätta mer om våra olika verktyg och vilken kombination som skapar bästa möjliga digitala visning för din bostad.

 

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy