Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Säffle

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Säffle eller Grums? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Bostadsmässa!

Under våren finns vi på event i Oslo 16-18 mars. 

Funderar du på att sälja ? 

Som enda mäklarkedja i Sverige har vi förmånen att erbjuda SMART-annonsering. Ett smartare annonseringsätt som når både de aktiva och de potentiella bostadsköparna i digitala och sociala medier. Bestämmer du dig för att sälja din bostad eller fritidshus via oss innan den 28 februari bjuder vi på SMART-annonsering.

Du är varmt välkommen att höra av dig så berättar vi mer, tel 0533-13200 eller mail sf.saffle@svenskfast.se.

Gör din praktik hos oss!

Läser du till mäklare på ett högskoleprogram och vill göra praktik? Just nu söker vi efter en praktikant/trainee.

Välkommen in till oss för att lämna ansökan med CV och Personligt brev eller maila till hans.jansson@svenskfast.se. Vid frågor eller mer info kontakta oss på 0533-13200 / 0708552303.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Oavsett om du funderar på att sälja din bostad eller köpa bostad så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov. 

Varmt välkommen till oss!

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 3 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag tycker Malin Gustavsson har ett mycket bra bemötande hon är trevlig, snabb och kunnig. Jag kan varmt rekommendera henne till andra kunder. "
"Malin Gustavsson på Svensk Fasighetsförmedling i Säffle har gjort ett mycket bra jobb, och vi har blivit vel omhändertagna hela vägen genom både köp och salu. Vi kommer att varmt rekomandera Svensk Fastighetsförmedling och Malin Gustavsson. "
"Jag är jätte nöjd med arbetet. Man fick alltid dn hjälpen man behövde och fick svar på alla frågor man undrade över. Lägenheten blev också såld ganska fort. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Säffle

Våra pågående försäljningar

Till toppen