Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Åmål

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Åmål.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 24 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi köpte en lägenhet på två rum och kök. Vi blev bemötta av företaget bra."
"Mycket nöjd med all service och uppföljning kring mitt köp av en lägenhet i Åmål. Proffsigt och personligt med genuint engagemang. Tack!"
"Önskar att alla större beslut/affärer kunde lotsas med hjälp av människor som Mats på Svensk Fastighetsförmedling i Åmål. Klar och tydlig information. Serviceminded. Personligt och trevligt bemötande, men ändå på ett proffesionellt sätt. U.A med andra ord!"
"Flott service av Mats og hans ansatte. Alltid veldig blide og hyggelige. "
"Har köpt en bostadsrätt i Åmål nu. Bodde för 5 år sedan i Åmål men flyttade till Turkiet. Hemlängtan blev för stor, kollade Hemnet, fick se en intressant bostadsrätt. Som tur var så låg denna bostadsrätt hos Svensk Fastighetsförmedling Mats Sjöberg. Fick kontakt med kontoret som informerade att Mats var på kurs denna dag. Men senare samma dag så hörde Mats av sig. Efter fyra dagar som innefattar en helg så blev allt klart. ( Muntligt) Sitter här i värmen i Turkiet nu o. väntar på att åka hem till Åmål. När man gör en bostadsaffär, som är en stor sak i ens liv, så vill man att frågor o. budgivning löper på. Mäklare Mats har verkligen skött detta på ett ypperligt sätt. Han har varit engagerad t.o.m på kvällar o. helger. Jag tror att jag har anlitat Mats 7-8 ggr under årens lopp. Man blir alltid välbemött. Saker o. ting löper på. Man får besked. Bo 62 år Turkiet"
"Mats var super hjälpsam, professionell, kunnig, väl bemötande och effektiv. Jag skulle rekommendera honom varmt, och anlita honom igen i framtiden. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Åmål

Våra pågående försäljningar

Till toppen