Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Åmål

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Åmål.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 62 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Säljer ett fritidshus. Jag har blivit väldigt bra bemött."
"Vid försäljningen av mitt radhus fick jag så fin hjälp från allra första början. Jättefina fotografier i presentationen och hela tiden feedback under resans gång. Rekommenderar verkligen denna mäklarfirma. "
"Solgt en bostadsrett. Ble veldig bra bemøtt. Veldig hyggelige folk Mats og resten av gjengen på kontoret i Åmål. De holdt meg underettet hele tiden , da jeg bor i Oslo, og ikke kunne følge med på nært hold. Veldig fornøyd."
"Super trevliga och hjälpsamma, snabba"
"Köpt lägenhet och sålt villa. Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Lugnt och bra, och på ett tydligt, enkelt sätt förklarat förusättningar, regler, lagar mm. Mycket tillmötesgående. Vi har haft bra kontakt, och bra bemötande hela vägen. Så vi är nycket nöjda kunder hittills, och troligtvis är vi lika nöjda när vår villaförsäljning är helt klar. Rekommenderas varmt! "
"Köpt å sålt fastigheter i Åmål, en fastighet på gamla örnäsgatan och ett ödeshus på Fryxellsgatan. Ö Mycket bra bemötande, saklig ock korrekt. Bra förväntningar,stämde bra med vad som utlovades. Bra trygg husköp å försäljning, kan rekommendera Mats Sjöberg Svensk fastighetsförmedling Åmål."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Åmål

Våra pågående försäljningar