Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Åmål

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Åmål.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 5,0 av 5 enligt 4 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag är mycket nöjd med bemötandet. Trevlig och hjälpsam på ett bra sätt. Skönt att få gå runt själva och titta i lugn och ro samtidigt som det finns någon där om man har frågor. "
"Vennlig, informative och profesjonel"
"Väldigt bra bemötande. Mari är väldigt trevlig, trovärdig och tillmötesgående. Alltid glad och rättfram och jag är väldigt nöjd. Kul att få ha henne som mäklare! "
"Från första kontakten till försäljning är vi mycket nöjda med mäklarens arbete. Vi fick bra information om hela processen vid försäljning av vårt hus.Han gav oss goda råd och tips inför visning. Höll oss uppdaterade vid budgivningen. Hade svar på både våra och köparens frågor när vi skrev kontrakt och vid överlämnandet. Mycket bra! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Åmål

Våra pågående försäljningar

Till toppen