Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Åmål

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Åmål.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 65 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"sålt en bostadsrätt på 2 rum &kök väldig trevlig mäklare är mycket nöjd"
"Ett personligt trevligt bemötande med proffsig mäklare Allt klaffade till 100% , både mötet och affärsuppgörelsen med säljare samt Mats Sjöbergs proffsighet i det hela . Bara +++++++++++++++++++++++++++++++"
"Vi har sålt ett fritidshus i Åmål. Mycket bra bemött. Återkopplar mycket snabbt. Bryr sig om både köpare och säljare. Mycket nöjda"
"Säljer ett fritidshus. Jag har blivit väldigt bra bemött."
"Vid försäljningen av mitt radhus fick jag så fin hjälp från allra första början. Jättefina fotografier i presentationen och hela tiden feedback under resans gång. Rekommenderar verkligen denna mäklarfirma. "
"Solgt en bostadsrett. Ble veldig bra bemøtt. Veldig hyggelige folk Mats og resten av gjengen på kontoret i Åmål. De holdt meg underettet hele tiden , da jeg bor i Oslo, og ikke kunne følge med på nært hold. Veldig fornøyd."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Våra pågående försäljningar