Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Åmål

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Åmål.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 55 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt å sålt fastigheter i Åmål, en fastighet på gamla örnäsgatan och ett ödeshus på Fryxellsgatan. Ö Mycket bra bemötande, saklig ock korrekt. Bra förväntningar,stämde bra med vad som utlovades. Bra trygg husköp å försäljning, kan rekommendera Mats Sjöberg Svensk fastighetsförmedling Åmål."
"Professionell, trevlig, kunnig, ärlig, tillgänglig. Kan inte bli bättre!"
"Sålt en bostadsrätt. Väldigt fint och professionellt bemötande, en väldigt kunnig och kompetent mäklare. Väldigt tillmötesgående med tanke på att jag var bosatt i en annan stad än den där bostadsrätten var i. Gjorde mycket för att underlätta för mig som säljare. "
"Sålde en bostadsrätt ,så nöjd med allt hos er "
"Mycket noggrann och seriös med återkommande feedback."
"Vi har köpt en mindre skogs- och lantbruksfastighet. Etablerade mäklare har hanterat affären gentemot säljare på ett sätt som skulle betyda fingertoppskänsla. Värderingen och utgångpriset tillsammans med utfallet skiljer sig väsentligt. Mäklaren hanterade dock en gränslös budgivning med drygt en handfull budgivare professionellt. Med hänsyn till just volymen bud så hade jag kunnat tänka mig någon form av deadline, räknat i timmar, från senaste bud till att övriga måste agera. Det hade snabbat upp processen och faktiskt vara litet bättrr för budgivarna vill jag tro. Dessutom hade det underlättat för mäklare att söka och fråga passiv budgivare om läget. Sammanfattningsvis så är det etablerad mäklare och utöver ovanstående säkert agerande vilket ger trygghet med svar på de frågor som vi hade. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Åmål

Våra pågående försäljningar