Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Åmål

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Åmål.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 44 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mycket trevlig och sakkunnig var mäklaren och förklarade på ett förstående sätt på mina frågor och funderingar. Och kontaktade mig ofta och undrade hur vi tänker och funderingar om budgivningen.. Köpte ett 2 vån hus i ett populärt område på östra åsen som vi fastnade för. Mycket nöjda över hjälpen med att hitta rätt hus och köpet av vårt hus."
"Jag fick ett väldigt bra bemötande och fick förklarat vad som gällde vid husköpet på ett väldigt tydligt och lättförståeligt sätt. Toppen!"
"Sålt en bostad , det tog 2,5 månader från start till avslut vilket är bra , med tanke på att objektet riktade sig till en mindre kundkrets , sammanfattning är jag helt nöjd med mäklaren."
"proffsig,positiv,pålitlig och hjälpsam utmärkt fotograf. köpt en lägenhet på gång att sälja ett hus."
"Solgte en 4 roms leilighet i 2 plan på 110 M2. Han var serviceinnstilt og tok seg god tid til å informere oss om prosessen. Selvom vi ikke var helt forberedt på fotografering osv. organiserte han oppstilling av møbler osv. profesjonelt og rutinert. Megleren levde absolutt opp til våre forventninger. Synes at prosessen har gått etter forventningene vi hadde. Ikke minst har megleren vært fleksibel og hensynsfull i forhold til vårt tidsskjema. Opplevelsen har vært god og ivaretagende."
" Har sålt ett hus på landet. Fick det sålt snabbt och det blev bra köpare. Trevlig o lätt personal att ha att göra med. Jag är nöjd med hur uppdraget har genomförts"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Åmål

Våra pågående försäljningar

Till toppen