Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare på Strängnäs? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Strängnäs och Mariefred

Svensk Fastighetsförmedling finns i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till närmsta natur och vad du ska tänka på inför visning. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning, så att du får ut det högsta värdet på din bostad.

Vi som arbetar i butiken har mycket god lokal kännedom och sammanlagt över 50-års erfarenhet genom många utförda försäljningar under årens lopp. 1938 öppnades den första bobutiken i kommunen och vi har sedan dess hjälpt många familjer till nytt boende i Strängnäs och Mariefred samt på övriga platser inom kommunens gränser.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 23 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Kunnig, kompetens och gör ett gediget arbete. Jag rekommenderar henne varmt."
"Sålde en Bostadsrätt, seriöst intryck, gick hur smidigt som helst!"
"Svensk Fastighetsförmedling i Strängnäs är mycket professionella och ger Dig trygghet och kompetent vägledning/information genom hela bostadsaffären ( sålt Br-lgh) Uppriktighet och seriositet värdesätts i en bostadsmarknad som för tillfället är mycket svår (2018) vilket deras mäklare tydligt kommunicerar och därmed ger mig som kund rätt förväntningar. Kan varmt rekommendera Torbjörn Länn och hans mäklarkollegor på SF i Strängnäs ."
"Sålt lgh 3:a i Strängnäs. Mäklaren har till fullo levt upp till de förväntningar jag haft och har enl min mening gjort ett mycket bra jobb. Känner mig helt nöjd med både försäljningen och bemötandet. "
"Torbjörn har hjälpt mig att sälja ett hus jag ärvt. Han har delat med sig av sin kunskap och erfarenhet. Inga frågor har känts för små eller stora att ställa till honom. Torbjörn har givit snabb återkoppling efter visningar och varit lätt att få tag i. Ett glatt humör och bra humor är inte minst viktigt. Jag rekommenderar gärna Torbjörn!"
"Har sålt vår villa genom Svensk fastighetsförmedling med hjälp av mäklare Torbjörn Länn. Välbemött av mäklaren som har vårt fulla förtroende. Professionell och ärlig i sina råd. En trygg affär rakt igenom. Vi har anlitat samma mäklare förut och kommer vid behov göra det igen. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar