Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare på Strängnäs? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Strängnäs och Mariefred

Svensk Fastighetsförmedling finns i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till närmsta natur och vad du ska tänka på inför visning. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning, så att du får ut det högsta värdet på din bostad.

Vi som arbetar i butiken har mycket god lokal kännedom och sammanlagt över 50-års erfarenhet genom många utförda försäljningar under årens lopp. 1938 öppnades den första bobutiken i kommunen och vi har sedan dess hjälpt många familjer till nytt boende i Strängnäs och Mariefred samt på övriga platser inom kommunens gränser.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 7 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Alltid bemötande över förväntan!! Alltid snabb service och snabb återkoppling!!"
" Fick ett mycket gott bemötande av Tomas som genast ingav stort förtroende. Skapade trivsam kontakt, visade stor kunnighet. Jag kände mig som en betydelsefull kund "
"Bästa mäklaren jag pratat med! Supertrevlig och proffsig! "
"Proffsigt hanterat från början till slut. Alla våra förväntningar uppfyllda."
"Vår mäklare var mycket kunnig och påläst gällande marknaden för vår lgh. Vi fick oerhört värdefulla råd inför försäljning. Alla möten var mycket professionella och välplanerade. Vi är oerhört nöjda och kommer fortsättningsvis bara att anlita den mäklare vi hade vid vår försäljning."
"Ja är mycket nöjd med min mäklare. Ett mycket bra bemötande. Samt ett proffesionellt arbete. Kan varmt rekommendera till andra säljare. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar