Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare på Strängnäs? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Strängnäs och Mariefred

Svensk Fastighetsförmedling finns i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till närmsta natur och vad du ska tänka på inför visning. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning, så att du får ut det högsta värdet på din bostad.

Vi som arbetar i butiken har mycket god lokal kännedom och sammanlagt över 50-års erfarenhet genom många utförda försäljningar under årens lopp. 1938 öppnades den första bobutiken i kommunen och vi har sedan dess hjälpt många familjer till nytt boende i Strängnäs och Mariefred samt på övriga platser inom kommunens gränser.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 17 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag sålde min bostadsrätt, 4 rok i Strängnäs. Jag fick ett mycket gott bemötande och kände mig väldigt trygg med mitt val av mäklare. Elisabeth är en fantastiskt varm och omhändertagande mäklare. Jag fick hela tiden information och hon var tillgänglig så fort jag hade någon fråga. Mina förväntningar innehöll en viss oro för att det inte skulle gå att sälja nu, då marknaden stannat av. Elisabeth bekräftade marknadsläget men var samtidigt så saklig, kunnig och positiv att jag kunde släppa min oro. En personlig och mycket kunnig mäklare som jag kan rekommendera med högsta betyg. ' Elisabeth har verkligen ett helhets omhändertagande av hela försäljningen. Stort tack från en supernöjd kund. Mvh/Bosse Eriksson"
"Jag har sålt ett litet torp, som jag har bott i permanent. Jag har blivit bemött på ett respektfullt och mycket trevligt sätt. Mina intressen har tagits tillvara på ett professionellt sätt och mäklaren har varit väldigt engagerad och lagt ner ett otroligt bra arbete. Tomas har verkligen levt upp till mina förväntningar på ett mycket positivt sätt. Som kund känner man sig lyssnad på och han är otroligt seriös i sitt arbete. Jag är väldigt nöjd med det arbete som Tomas har lagt ner. Vänliga hälsningar Monica Rasmusson "
"Vi sålde en villa i juli 2018. Det bästa med vår mäklare, förutom att han sålde vår villa på 2 veckor mitt i sommaren, var att vi hela tiden blev uppdaterade och fick information om processen. Vi har haft en bra dialog, och mäklaren har varit mycket flexibel och tillmötesgående. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera honom. "
"Torbjörn sålde vårt torp. Allt hanterades mycket proffsigt."
"Allt var helt enligt förväntan, trevlig och seriös mäklare som det gick att prata med. Jag kanske var jobbig med mina sms,men inga sura miner där..."
"Kunnig och saklig med bra bemötande."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar