Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare på Strängnäs? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Strängnäs och Mariefred

Svensk Fastighetsförmedling finns i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till närmsta natur och vad du ska tänka på inför visning. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning, så att du får ut det högsta värdet på din bostad.

Vi som arbetar i butiken har mycket god lokal kännedom och sammanlagt över 50-års erfarenhet genom många utförda försäljningar under årens lopp. 1938 öppnades den första bobutiken i kommunen och vi har sedan dess hjälpt många familjer till nytt boende i Strängnäs och Mariefred samt på övriga platser inom kommunens gränser.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 15 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi sålde en villa i juli 2018. Det bästa med vår mäklare, förutom att han sålde vår villa på 2 veckor mitt i sommaren, var att vi hela tiden blev uppdaterade och fick information om processen. Vi har haft en bra dialog, och mäklaren har varit mycket flexibel och tillmötesgående. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera honom. "
"Torbjörn sålde vårt torp. Allt hanterades mycket proffsigt."
"Allt var helt enligt förväntan, trevlig och seriös mäklare som det gick att prata med. Jag kanske var jobbig med mina sms,men inga sura miner där..."
"Kunnig och saklig med bra bemötande."
"Mycket kunnig mäklare med bästa tänkbara områdeskännedom. Mkt proffsig och väldigt lätt att ha kontakt med. Lyssnar o tar hänsyn till kundens önskemål men kommer även med egna kreativa förslag när det behövs. Alltid snabb återkoppling vid frågor. Perfekt service från första kontakt till avslut av husaffär. Rekommenderas å det varmaste! "
"Alltid bemötande över förväntan!! Alltid snabb service och snabb återkoppling!!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar

Till toppen