Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Kumla

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostad i Kumla eller Hallsbergsområdet?

Våra kunniga mäklare hjälper dig till en lyckad affär! Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning.

Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. Välkommen!

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 27 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Ronja är en fantastiskt bra mäklare! Då jag träffade denna glada, trevliga och otroligt kunniga tjej bestämde jag mig direkt för att hon skulle sälja min bostadsrätt! Min intuition visade sig vara helt rätt! Ronja var mycket proffesionell och fokuserad under hela försäljningen! Jag kan varmt rekommendera Ronja! "
"Vi hade hjälp av Sandra när vi skulle sälja vår gård. Valet var självklart då hon även var den mäklaren vi köpte gården av från första början och hon gjorde snabbt ett gott intryck på oss! Otroligt bra bemötande med stort engagemang för att göra oss mer än nöjda. Hela försäljningen gick smidigare än vi kunnat hoppats på tack vare Sandras hjälp och hon fick oss att känna oss trygga genom hela processen. Erfaren, ambitiös och väldigt trevlig mäklare som vi definitivt vill ha mer hjälp av i framtiden! "
"Sandra Sääw agerar korrekt och vänligt. Är inlyssnande och utför sin roll proffsigt. Bemötandet var positivt. Mvh Yvonne Hansson"
"Sandra har hanterat allt i samband med vårt husköp mycket proffsigt och med stor integritet. Vi kände oss rakt igenom trygga med henne som ansvarig mäklare."
"När jag träffade Ronja första gången kände jag nästan omedelbart att hon är driven, målmedveten och framförallt väldigt trevlig. Här har ni en person som verkligen brinner för sitt jobb! Min försäljning gick snabbare och smidigare än jag trodde att den skulle göra. Om jag undrade över något så fick jag svar väldigt snabbt. Jag hade inte tvekat en sekund på att anlita Ronja som mäklare igen! "
"Mycket bra bemötande, hjälpsam och tydlig i kommunikationen."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kumla

Våra pågående försäljningar

Till toppen