Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Kumla

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostad i Kumla eller Hallsbergsområdet?

Våra kunniga mäklare hjälper dig till en lyckad affär! Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning.

Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. Välkommen!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 34 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt bostad, väldigt trevligt bemötande och bra information! 😊 är nöjd"
"Sålt en fritidsfastighet utanför Örebro. Sandra har haft ett proffetionellt genomförande av affären från början till slut och alltid ställt upp och varit tillmötesgående. Sandra har uppfyllt de högt ställda förväntningar jag alltid har och fyra andra Mäklarfirmor dissade jag I urvalsprocessen."
"Sålt hus. Mkt engagerad. Att huset skulle säljas inom rimlig tid till bra pris. Tog troligtvis hand om spekulanterna på ett förtroendeingivande sätt eftersom utfallet blev så bra. Bra stöd o råd i de svåra beslut som behövde tas."
"Fantastiskt och professionellt jobbat av mäklaren. Hon presenterade huset helt underbart med 100 procent besiktning som hade förklarat allt. Jag är mycket nöjd med husets visning. Jag köpte huset som ligger på holmvägen 13 i hallsberg. Då är jag helt nöjd och är säkert att köparen är också nöjd. Mvh Zaheerudin"
"Försäljning av radhus. Mycket professionellt bemötande. Jag har anlitat Sandra för andra gången och kan verkligen rekommendera henne. Hon har god kännedom om den lokala bostadsmarknaden och hon är strukturerad och tydlig i sitt bemötande - en fastighetsaffär är det sällan som man gör därför har det varit tryggt att ha en lots som vet vad hon gör. Hela processen från första mötet till kontraktsskrivning tog en månad. "
"Helene hjälpte oss sälja ett torp utanför Vretstorp. Vi fick mycket professionell hjälp och ett bemötande utöver det vanliga som mötte våra speciella behov på ett utmärkt sätt. Lyhörd, tydlig, diplomatisk och noggrann fick vi mycket god service av Helene, och Svensk Fastighetsförmedling vilket ledde fram till en bra affär - för alla hoppas vi."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kumla

Våra pågående försäljningar

Till toppen