Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Kumla

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostad i Kumla eller Hallsbergsområdet?

Våra kunniga mäklare hjälper dig till en lyckad affär! Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning.

Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. Välkommen!

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 49 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi valde ut Helene som mäklare och gav henne förtroendet att sälja vårt hus på varma rekommendationer från många i vår omgivning. Vi är supernöjda!!! Helene var engagerad, personlig och återkopplade snabbt."
"Sålt första huset. Vi är kanonnöjda med Helene som styrde upp allting, trots surrande mage vid kontraktsskrivningen. Kung. "
"Toppen mäklare som kämpar ända fram tills att affären är i hamn Kjeöl"
"Valet att välja Ronja Sköld var väldigt enkelt. Super proffsig, väl insatt och jag fick direkt stort förtroende för henne. Återkopplade direkt om det var något och kunde svara på alla frågor som man undrade över. Kan varmt rekommendera denna mäklare. "
"Vi köpte en villa i Kumla, Ängabackan 8. Tycker vi fått ett väldigt bra bemötande. Hon var väldigt hjälpsam och tog sig tid att förklara allt vi behövde hjälp med. "
"Ronja Sköld var min mäklare. Jag fick ett seriöst bemötande av en mäklare, som man kunde lita på. Ronja är en trevlig person och skötte mitt ärende professionellt. Rekommenderas!!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Kumla

Våra pågående försäljningar

Till toppen