Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Kumla

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostad i Kumla eller Hallsbergsområdet?

Våra kunniga mäklare hjälper dig till en lyckad affär! Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning.

Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. Välkommen!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 12 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sandra Sääws lyhörda hållning gav oss trygghet i den omtumlande process som en husförsäljning kan vara. Eva Dahlström o Gunnar Klaesson "
"Vi är mycket nöjda med Helene Åhlund som mäklare, hon gav bra intryck samt att hon förmedlade bra mellan oss och säljaren. När vi var på visning så var hon mycket kunnig där hon gick igenom huset väldigt noggrant och hade svar på de frågor vi ställde. Vi kan varmt rekommendera Helene som mäklare."
"Sandra bemötte oss med ett mycket bra kunnande och mycket trevligt bemötande så vi är super nöjda med Svensk Fasrighetförmedling "
"Mycket Nöjd! Sandra har på ett mycket trevligt och professionellt sätt hjälpt oss med försäljningen av Finntorp. "
"Mycket nöjd allt har sköts bra trevligt bemötande kan rekomentera zandra till andra"
"Supernöjd, men så var det också Sandra Sääw som gjorde ett toppjobb åt oss. Anlita henne om du vill ha ett proffsigt och bra resultat."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kumla

Våra pågående försäljningar

Till toppen