Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Kumla

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostad i Kumla eller Hallsbergsområdet?

Våra kunniga mäklare hjälper dig till en lyckad affär! Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning.

Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. Välkommen!

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 43 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi är supernöjda och det har funkat bra med kommunikationen oss emellan."
"Köpt bostadsrätt.Positivt bemött av mäklaren,fint bemötade,"😊och sevicekänsla inför mig,lyhörd.Jag hade nog rätt höga förväntningar,eftersom jag nyligen sålt min bostadsrätt i Örebro ,Alexander Sjönvall.Jag är mycket nöjd med Sandra,som jag nu haft.Lätt,att få återkopplingar till Sandra.Jag kommer att rekommendera Svensk Fastighetsförmedling fortsättningsvis till bekanta o vänner framledes.mvh june N"
"Köpt villa - sålt lägenhet med hjälp av en mäklare som är både kunnig, proffsig och trevlig!!😃👍 "
"Ronja vet hur jag vill ha det. Fick ett bra intryck på en gång. Hon fixar och svarar på allt. Toppen"
"Köpte en villa i Kumla och jag blev bemött på bästa sätt. Sandra är kunnig, lyhörd och mycket professionell i sitt arbete. Jag säger grattis till alla som får arbeta tillsammans med Sandra i framtiden. "
"Jag sålde ett hus och är mycket nöjd med min mäklare. Alltid ett trevligt bemötande från Sandra! Jag hade höga förväntningar och hon gjorde det till verklighet som hittade rätt köpare! Mycket väl godkänt. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kumla

Våra pågående försäljningar

Till toppen