Hoppa till innehåll

SEB – hjälp hela vägen hem

Att köpa bostad hör till ett av livets stora beslut och SEB kan hjälpa dig genom hela processen till en trygg hemmakänsla. Förutom att erbjuda en förmånlig bolåneränta vill SEB också se till att din bostadsaffär blir så smidig som möjligt. Därför får du som är ny bolånekund både rådgivning, juridisk hjälp och låneskydd.

Bli bolånekund hos SEB

 

Personlig rådgivning

Rådgivarna på SEB finns med längs hela resan för att hjälpa dig att göra en genomtänkt bostadsaffär. De guidar dig genom alla steg, kommer med kloka råd och ser till att du har full kontroll på alla detaljer. Du får också rådgivning kring din ekonomi ur ett helhetsperspektiv så att du kan känna dig trygg, både nu och i framtiden.

Tillgång till familjejuridik

I samband med ett bostadsköp är det bra att stämma av vilka juridiska frågor som påverkar dig och din familj. Med rätt avtal på plats är ni bättre förberedda om något skulle hända. Som bolånekund till SEB får du ett rådgivningsmöte med en jurist hos Lexly via telefon samt tillgång till 12 olika avtal online. Allting helt kostnadsfritt.

Låneskydd i 3 månader utan kostnad

Med ett låneskydd får du hela eller delar av lånekostnaden betald om du blir sjuk eller förlorar jobbet. Det skapar en trygghet i oroliga tider, både för dig och dina närstående. Låneskyddet ingår utan extra kostnad under de tre första månaderna av ditt bolån hos SEB.