Hoppa till innehåll

Samarbetspartners

Att genomföra en bostadsaffär innebär mer än bara ett bostadsbyte. Med över 75 års erfarenhet har vi samlat på oss kunskap om vad våra kunder efterfrågar. Därför samarbetar vi med ledande företag inom bland annat bank och försäkring.

Anticimex

Anticimex är marknadsledande inom överlåtelsebesiktningar och en mycket viktig partner för oss när det gäller att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende. Anticimex är vår partner för erbjudandet Varudeklarerat, Bosäkrat och Anticimex Assistans.

Avtal24

Tillsammans med avtal24 kan Svensk Fastighetsförmedling erbjuda dig kostnadsfri vägledning samt möjlighet att skriva juridiska avtal till rabatterat pris. Med hög juridisk kompetens och innovativ teknik erbjuder avtal24 marknadens mest tillgängliga juridiska tjänster.
Läs mer om vårt samarbete här.

Hemnet

Hemnet startades 1998 och ägs av Fastighetsmäklarförbundet FMF, Mäklarsamfundet, Svensk Fastighetsförmedling och Fastighetsbyrån.

Svensk Mäklarstatistik

Svensk Mäklarstatistik AB ger sedan 2004 en heltäckande bild av prisutvecklingen på villor, fritidshus och bostadsrätter i Sverige. Statistiken grundar sig på ungefär 80 procent av alla de försäljningar som sker via fastighetsmäklare. Det stora underlaget möjliggjordes av ett samarbete mellan Svensk Fastighetsförmedling, Fastighetsbyrån samt branschorganisationen Mäklarsamfundet.

SEB Bolån

Att köpa bostad är den affär som brukar påverka din ekonomi mer än något annat. Tillsammans med SEB Bolån kan vi erbjuda dig bolån med bra villkor och konkurrenskraftig ränta.
Läs mer om vårt samarbete här.

Swedbank

Att köpa bostad är den affär som brukar påverka din ekonomi mer än något annat. Tillsammans med Swedbank kan vi erbjuda dig bolån med bra villkor och konkurrenskraftig ränta.
Läs mer om vårt samarbete här.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa, ett av Sveriges största försäkringsbolag, är vår partner när det gäller att trygga våra säljare och köpares nya boenden. De är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus. Läs mer om vårt samarbete här.

Barncancerfonden

Förändringar är inte alltid positiva och kan komma när man minst anar det. När ett barn drabbas av cancer påverkas hela familjen och omgivningen på ett sätt som inte går att sätta ord på. Som ett led i vårt arbete med att ta samhällsansvar vill vi bidra till att utrota barncancer – det gör vi genom ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden.

Under 2015 och 2016 kommer vi att bidra med minst 4 miljoner kronor till barncancerrelaterad forskning, vilket motsvarar ungefär 7 300 forskartimmar. Förutom att samla in pengar bidrar våra aktiviteter till att väcka uppmärksamhet kring cancersjukdomar som drabbar barn.

Just nu pågår en insamling där vi skänker 5 kronor, till Barncancerfonden, för varje gäst som besöker våra visningar. Tidigare har vi även haft två insamlingar där vi skänkt 100 kronor, till Barncancerfonden, för varje genomförd bostadsvärdering. Här kan du se och läsa mer om vår pågående insamling, svenskfast.se/lage-for-livet

Inför julen 2015 lät vi kända inredningsprofiler inreda och sätta sin personliga prägel på varsitt dockhus som vi sålde till högstbjudande till förmån för Barncancerfonden.
Läs mer om kampanjen på svenskfast.se/dockhus

Här kan du läsa mer om Barncancerfondens arbete, barncancerfonden.se 

Erikshjälpen

Låt din flytt bli en del av en god gärning och skänk dina möbler till Erikshjälpen. Möbler, husgeråd, kläder, böcker, tavlor, elektronik – Erikshjälpen tar emot det som finns i ett hem, som är helt och rent och i ett säljbart skick.

Här kan du läsa mer om Erikshjälpen, erikshjalpen.se
Kontakta deras Second Hand butik så hjälper de dig.