Hoppa till innehåll

Samarbetspartners

Vi tror att samarbeten och partnerskap är betydelsefulla inslag för att möta förväntningarna på en modern mäklarkedja. Därför har vi ett antal utvalda samarbetspartners för att kunna erbjuda en så bra mäklartjänst som möjligt. De bidrar med kunskap och erfarenhet från sina egna områden, adderar mervärden och kompletterar våra tjänster. Här listar vi några av våra samarbetspartners som vi gärna berättar mer om.

Anticimex

Anticimex är marknadsledande inom överlåtelsebesiktningar och en mycket viktig partner för oss när det gäller att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende. Anticimex är vår partner för erbjudandet Varudeklarerat, Bosäkrat och Anticimex Assistans.

Avtal24

Tillsammans med avtal24 kan Svensk Fastighetsförmedling erbjuda dig kostnadsfri vägledning samt möjlighet att skriva juridiska avtal till rabatterat pris. Med hög juridisk kompetens och innovativ teknik erbjuder avtal24 marknadens mest tillgängliga juridiska tjänster.
Läs mer om vårt samarbete här.

Barncancerfonden

Förändringar är inte alltid positiva och kan komma när man minst anar det. När ett barn drabbas av cancer påverkas hela familjen och omgivningen på ett sätt som inte går att sätta ord på. Som ett led i vårt arbete med att ta samhällsansvar vill vi bidra till att utrota barncancer – det gör vi genom ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden. Vi kallar vårt samarbete för Läge för livet, där samlar vi information om vår pågående insamling. Förutom att samla in pengar bidrar våra aktiviteter till att väcka uppmärksamhet kring cancersjukdomar som drabbar barn.

Erikshjälpen

Låt din flytt bli en del av en god gärning och skänk dina möbler till Erikshjälpen. Möbler, husgeråd, kläder, böcker, tavlor, elektronik – Erikshjälpen tar emot det som finns i ett hem, som är helt och rent och i ett säljbart skick. 

Här kan du läsa mer om Erikshjälpen, erikshjalpen.se
Kontakta deras Second Hand butik så hjälper de dig.

Hemnet

Hemnet startades 1998 och ägdes till och med 2016 av Fastighetsmäklarförbundet FMF, Mäklarsamfundet, Svensk Fastighetsförmedling och Fastighetsbyrån.

Svensk Mäklarstatistik

Svensk Mäklarstatistik AB ger sedan 2004 en heltäckande bild av prisutvecklingen på villor, fritidshus och bostadsrätter i Sverige. Statistiken grundar sig på ungefär 80 procent av alla de försäljningar som sker via fastighetsmäklare. Det stora underlaget möjliggjordes av ett samarbete mellan Svensk Fastighetsförmedling, Fastighetsbyrån samt branschorganisationen Mäklarsamfundet.

SEB Bolån

Att köpa bostad är den affär som brukar påverka din ekonomi mer än något annat. Tillsammans med SEB Bolån kan vi erbjuda dig bolån med bra villkor och konkurrenskraftig ränta.
Läs mer om vårt samarbete här.

Swedbank

Att köpa bostad är den affär som brukar påverka din ekonomi mer än något annat. Tillsammans med Swedbank kan vi erbjuda dig bolån med bra villkor och konkurrenskraftig ränta.
Läs mer om vårt samarbete här.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa, ett av Sveriges största försäkringsbolag, är vår partner när det gäller att trygga våra säljare och köpares nya boenden. De är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus. Läs mer om vårt samarbete här.