Hoppa till innehåll

Våra samarbetspartners

Vi tror att samarbeten och partnerskap är betydelsefulla inslag för att möta förväntningarna på en modern mäklarkedja. Därför har vi ett antal utvalda samarbetspartners för att kunna erbjuda en så bra mäklartjänst som möjligt. De bidrar med kunskap och erfarenhet från sina egna områden och adderar mervärden som kompletterar våra tjänster. Här listar vi några av våra samarbetspartners som vi gärna berättar mer om.

Anticimex

Anticimex är marknadsledande inom överlåtelsebesiktningar och vår partner när det gäller att skapa trygga bostadsaffärer och boenden med tjänsten Varudeklarerat.

Lexly

Har du frågor och funderingar kring juridik och avtal? Vår partner Lexly erbjuder kostnadsfri vägledning samt möjlighet att skriva juridiska avtal till rabatterat pris.

Nordea

I Nordea har vi en stark och personlig finansiell partner som kan hjälpa våra kunder att förverkliga sina bostadsdrömmar och ambitioner.

mySafety

mySafety erbjuder försäkringar och tjänster för att du ska känna en extra trygghet i vardagen. Tillsammans med dem har vi tagit fram en gratis utgiftsförsäkring till dig som är kund till oss.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja det erbjudande som passar dig som kund bäst.

SEB

Att köpa bostad är den affär som brukar påverka ekonomin mer än något annat. Tillsammans med SEB kan vi erbjuda bolån med bra villkor och konkurrenskraftig ränta. 

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa, ett av Sveriges största försäkringsbolag, är vår partner när det gäller hemförsäkringar och att trygga kundernas nya villor, bostadsrätter och fritidshus.

Vattenfall

Vattenfall har levererat el till bostäder och genom innovation och samarbete bidragit till utvecklingen av vårt samhälle i mer än 100 år. Tillsammans med Vattenfall hjälper vi dig att göra ditt nya hem energieffektivt och ser till att du får ett konkurrenskraftigt elavtal.

Verisure

Verisures hemlarm är det mest installerade i Sverige och samarbetet ger oss möjligheten att erbjuda våra kunder ett tryggare boende.