Hoppa till innehåll

Samarbetspartners

Vi tror att samarbeten och partnerskap är betydelsefulla inslag för att möta förväntningarna på en modern mäklarkedja. Därför har vi ett antal utvalda samarbetspartners för att kunna erbjuda en så bra mäklartjänst som möjligt. De bidrar med kunskap och erfarenhet från sina egna områden, adderar mervärden och kompletterar våra tjänster. Här listar vi några av våra samarbetspartners som vi gärna berättar mer om.

Anticimex

Anticimex är marknadsledande inom överlåtelsebesiktningar och en mycket viktig partner för oss när det gäller att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende. Anticimex är vår partner för erbjudandet Varudeklarerat och Bosäkrat.

Nordax bank

Nordax är en specialistbank som sedan 2018 ägs av Nordic Capital och Sampo. Nordax har drygt 160.000 privatkunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Istället för kvantitet har Nordax specialiserat sig på ett fåtal produkter som – privatlån, bolån och sparkonton Nordax har även förvärvat Svensk Hypotekspension, som är specialister på kapitalfrigöringskrediter.

SEB

Att köpa bostad är den affär som brukar påverka din ekonomi mer än något annat. Tillsammans med SEB Bolån kan vi erbjuda dig bolån med bra villkor och konkurrenskraftig ränta. Läs mer om vårt samarbete här.

Swedbank

Att köpa bostad är den affär som brukar påverka din ekonomi mer än något annat. Tillsammans med Swedbank kan vi erbjuda dig bolån med bra villkor och konkurrenskraftig ränta. Läs mer om vårt samarbete här.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa, ett av Sveriges största försäkringsbolag, är vår partner när det gäller att trygga våra säljare och köpares nya boenden. De är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus. Läs mer om vårt samarbete här.