Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Hoppa till innehåll
Sverige

Samarbetspartners

Vi tror att samarbeten och partnerskap är betydelsefulla inslag för att möta förväntningarna på en modern mäklarkedja. Därför har vi ett antal utvalda samarbetspartners för att kunna erbjuda en så bra mäklartjänst som möjligt. De bidrar med kunskap och erfarenhet från sina egna områden, adderar mervärden och kompletterar våra tjänster. Här listar vi några av våra samarbetspartners som vi gärna berättar mer om.

Anticimex

Anticimex är marknadsledande inom överlåtelsebesiktningar och en mycket viktig partner för oss när det gäller att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende. Anticimex är vår partner för erbjudandet Varudeklarerat och Bosäkrat.

Direkto

Att hitta de bästa villkoren när det gäller privatlån är inte det enklaste. Räntor och villkor skiljer sig mycket åt och många kontakter med långivare kan påverka ens kreditvärdighet. Genom Direkto undviker man både den risken och kan enkelt finna bäst lånevillkor. Jämför lån hos Direkto.

Nordax bank

Nordax är en specialistbank inom lån och sparande. Hos Nordax kan du få bolån anpassade efter just din situation och förmåga, även utan fast anställning eller om du har en betalningsanmärkning.

SEB

Att köpa bostad är den affär som brukar påverka din ekonomi mer än något annat. Tillsammans med SEB Bolån kan vi erbjuda dig bolån med bra villkor och konkurrenskraftig ränta. Läs mer om vårt samarbete här.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa, ett av Sveriges största försäkringsbolag, är vår partner när det gäller att trygga våra säljare och köpares nya boenden. De är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus. Läs mer om vårt samarbete här.

Vattenfall

Vattenfall har levererat el till bostäder och genom innovation och samarbete bidragit till utvecklingen av vårt samhälle i mer än 100 år. Tillsammans med Vattenfall hjälper vi dig att göra ditt nya hem energieffektivt och ser till att du får ett konkurrenskraftigt elavtal.