Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige

Samarbetspartners

Vi tror att samarbeten och partnerskap är betydelsefulla inslag för att möta förväntningarna på en modern mäklarkedja. Därför har vi ett antal utvalda samarbetspartners för att kunna erbjuda en så bra mäklartjänst som möjligt. De bidrar med kunskap och erfarenhet från sina egna områden, adderar mervärden och kompletterar våra tjänster. Här listar vi några av våra samarbetspartners som vi gärna berättar mer om.

Anticimex

Anticimex är marknadsledande inom överlåtelsebesiktningar och en mycket viktig partner för oss när det gäller att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende. Anticimex är vår partner för erbjudandet Varudeklarerat och Bosäkrat.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja det erbjudande som passar dig som kund bäst.

Jämför och hitta ditt bolån

Nordea

I Nordea har vi en stark och personlig finansiell partner som kan vi hjälpa våra kunder att förverkliga sina bostadsdrömmar och ambitioner.

SEB

Att köpa bostad är den affär som brukar påverka ekonomin mer än något annat. Tillsammans med SEB kan vi erbjuda bolån med bra villkor och konkurrenskraftig ränta. Läs mer om vårt samarbete här.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa, ett av Sveriges största försäkringsbolag, är vår partner när det gäller att trygga våra säljare och köpares nya boenden. De är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus. Läs mer om vårt samarbete här.

Vattenfall

Vattenfall har levererat el till bostäder och genom innovation och samarbete bidragit till utvecklingen av vårt samhälle i mer än 100 år. Tillsammans med Vattenfall hjälper vi dig att göra ditt nya hem energieffektivt och ser till att du får ett konkurrenskraftigt elavtal.

Verisure

Verisures hemlarm är det mest installerade i Sverige och samarbetet ger oss möjligheten att erbjuda våra kunder ett tryggare boende. Läs mer hemlarm från Verisure.