Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Nybro? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Nybro.

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Nybro skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 24 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har sålt min villa med hjälp av Svensk Fastgihetsförmedling och blivit väl bemött på ett trevligt och lättsamt sätt utan några märkvärdigheter"
"Köpt Bostadsrätt i Kalmar Supermäklare som förstod att vi ville handla snabbt och gjorde allt för att tillmötesgå vår önskan Proffsigt samt glatt trevligt och familjärt ALLA 5 + KAN INTE BLI BÄTTRE"
"Köpt bostad på södra området Kalmar. Vänligt och proffsigt bemötande!"
"Personlig kontakt med en proffsig mäklare. Hon peppade o fanns alltid där för att hjälpa till eller ge tips. "
"Hej, Jag har köpt en lägenhet till min dotter på Klockhus gatan i Kalmar. Fantastisk bra bemötande. Över förväntningar. "
"Sålt en enplansvilla med hjälp av Mats Arnesson på svensk fastighetsförmedling. Mycket Kompitent och trevligt bemötande av mäklaren. Bra medling mellan köpare och säljare. Rekomenderas varmt!"

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-17:00

Vi är ute på kundbesök delar av dagen. För att komma i kontakt med oss, ring Katrin Franander, 073-390 93 49 /Mats Arnesson, 076- 883 83 83 och lämna ett meddelande eller maila oss på sf.nybro@svenskfast.se så återkommer vi till er så snart vi har möjlighet.

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Nybro

Våra pågående försäljningar