Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Lysekil? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Lysekil

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Lysekil skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt.

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 37 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har sålt en bostadsrätt med ett bra pris tack vare mäklaren Katarina Törnkvist hon är mycket proffsig på alla sätt henne kan vi rekommendera till andra ."
"Sålt bostadsrätt. Hela förloppet från första kontakt till påskrivet avtal gick mycket lätt och smidigt. Mäklaren höll oss fortlöpande informerade om visningar, spekulanter, budgivning mm. Jag är mycket nöjd med mäklarens hantering och ger mina varmaste rekommendationer."
"Har sålt mina föräldrars radhus. Har fått ett proffsigt bemötande och är mycket nöjd."
"Mycket positiv kontakt och bemötande under hela processen"
"Sålt en bostadsrätt. Vi blev så bra bemötta proffsigt, vänligt och roligt av en trevlig tjej Katarina Thörnqvist. Förväntningarna var att få sålt lägenheten kanska snabbt och till det pris vi fick. Tycker det var lika trevligt varje gång vi pratades vid. "
"Min upplevelse var att det var ärligt och lätt att jag fick den informationen jag behövde för att ta mitt beslut när jag skulle förvärva min nya lägenhet. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-17:00

Välkommen till mäklaren med koll på Läget sedan 1937!

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Lysekil

Våra pågående försäljningar

Till toppen