Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 130 omdömen(130 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Lysekil

Lediga tider: tor 23/5 och fre 24/5
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Lysekil

Letar du mäklare i Lysekil? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Lysekil.

Låt oss ta hand om dig

Vi är idag ett team på totalt tre mäklare och en kundkoordinator som ständigt arbetar för att ge bästa möjliga service till våra kunder. Vår bobutik på Kungsgatan 41 öppnades på 1970-talet och idag är vi en av Lysekils mest anlitade mäklarfirmor. Alla som arbetar i butiken är bosatta i närområdet vilket ger oss ett brett kontaktnät och stor lokalkännedom.

Framgångsrikt arbetssätt

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder. Vårt lokala arbetssätt och förankring gör att känner vi till våra områden i Lysekil mycket väl. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande oberoende mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Vårt mål är att hjälpa våra kunder i de viktigaste affärerna i livet – oavsett om målet är att köpa, sälja eller ingetdera.

Möt våra mäklare

Vi ser det som vår uppgift att informera och ge råd kring bostads- och fastighetsmarknaden i Lysekils kommun. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller tankar kring marknadens utveckling eller rådande bostadstrender – vi uppskattar informationsutbyte med de som verkar och bor i kommunen. Det går lika bra att besöka oss på kontoret som att boka möte där vi besöker er. Naturligtvis erbjuder vi också kostnadsfri rådgivning och värdering i samband med försäljningsuppdrag.

Välkommen!

 

 

 

 

 

 

Omdömen från kunder i Lysekil

2023-12-04
Väldigt vänlig och positivt bemötande. Kändes tryggt och uppriktigt hela vägen. Vi fick snabb återkoppling vid varje fråga. Mycket god tillgänglighet. Skulle varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling i Lysekil och mäklaren Je...
Camilla O
2023-11-23
Trevligt och proffsigt bemötande.
Agneta S
2023-08-23
Hej! Jag heter Gunilla Kahrle Horrocks och är bosatt i USA. Jenny Labecker har just hjälpt mig med försäljning av min lilla Skaftöstuga. Jag var nog en aning ängslig när jag först reste till Sverige för att träffa Jenny och påb...
Ulla-Britt Gunilla H
2023-08-08
Bra bemötande Snabbt handläggande
Stefan Ö
2023-06-06
Jenny som varit vår mäklare har varit fantastisk. Hon har varit professionell, positiv och på bästa sätt bidragit till att det blev en bra bostadsförsäljning. Då det varit krångligt och det uppstått frågor kring försäljningen har ...
Ann-Charlotte L
2023-02-26
Ble hyggelig møtt. Mekleren viste leiligheten og informerte om den. Svarte greit på spørsmål. Totalt sett opplevde mekleren både hyggelig og profesjonelt.
Per Arne B
2023-02-15
Så bra service och fokus på försäljningen. Jenny känns trygg och säker på sin sak o är en fantastisk person. Hjälpsam och väldigt duktig. Rätt person på rätt plats så tack för all hjälp.
Camilla N
2023-02-15
Jag är mycket nöjd med hur jag blev bemött och behandlad av mäklaren. Då detta var mitt första köp av en bostad hade jag en hel del frågor och andra saker jag behövde hjälp med. Mäklaren fanns hela tiden där och hjälpte till om ja...
Patrick K
2022-11-07
Servicen har under hela försäljningsprocessen varit professionell, proaktiv och trevlig. Vi är mycket nöjda med försäljningen av vår fastighet, från första mötet till avslutad försäljning.
Johan Richard L
2022-09-18
Jeg er veldig fornøyd. Jenny i Lysekil kan det med kundebehandling fra a til å
David A
2022-09-08
Jättebra och trevligt bemötande på alla sätt! Jag är väldigt nöjd med allt. Kunnig, proffsig och snabb att återkoppla.
Madeleine O
2022-08-31
Blev väldigt bra vägledd genom visning och köpeprossen
Stefan K
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Till salu i Lysekil

Hitta hit

Bobutiker Lysekil (1)

Tidigare försäljningar i Lysekil

Samarbetspartners

Lysekilstipset

Tiason – BYGG-SMART

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Johanna är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling