Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Lysekil? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Lysekil

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Lysekil skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt.

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 44 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"När vi köpte vårt fritidshus i Fiskebäckskil fick vi ett trevligt och proffsigt bemötande av Heidi. Alla frågor och funderingar blev snabbt besvarade och vi kände ett stort stöd under hela processen."
"Sålt fritidshus. Kunnig och mycket trevlig att samarbeta med. Att hjälpa oss att sälja fastigheten inom rimlig tid och till godtagbart pris. Våra förväntningar uppfylldes helt. Vi tycker att det är en mycket trevlig kontakt."
"Heidi är supertrevlig och professionell. Svarar snabbt på frågor och hjälpte oss med allt vi behövde "
"Året runt hus 11/2 plan. På bästa tänkbara sätt. Våra förväntningar var att på ett snabbt och enkelt sätt få sålt huset. Och det uppfyllde mäklaren med råge. Skulle det bli aktuellt att sälja fler gånger kommer vi defenetivt att anlita samma mäklare."
"Utmärkt i alla avseende! Ingivit förtroendevoch levt upp till detta."
"Har sålt en bostadsrätt med ett bra pris tack vare mäklaren Katarina Törnkvist hon är mycket proffsig på alla sätt henne kan vi rekommendera till andra ."

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-17:00

Välkommen till mäklaren med koll på Läget sedan 1937!

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Lysekil

Våra pågående försäljningar

Till toppen