Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Lysekil? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Lysekil

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Lysekil skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt.

 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 16 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har fått ett bra och trevligt bemötande. Köpet har gått snabbt och smidigt! "
"Vänligt och professionelt. Bra på uppföljning. Rekommenerar henne gärna."
"Katarina, var den bästa mäklare jag haft! Jag har sålt 4 hus varav 2 i Stockholm och 2 på Orust. Sedan har jag upprepade gånger försökt att sälja Mellberg- men utan resultat. Katarina var positiv, nyfiken och en mycket professionell säljare. Var rädda om henne!"
"Bra bemötande jag fick ett starkt förtroende för den mäklaren jag kom i kontakt med. Jag kommer att rekommendera andra att vända sig till Svensk Fastighetsförmedling i Lysekil.Mycket nöjd med hela upplägget."
"Väldigt bra bemötande! Vi är så nöjda och glada att vi valde Svensk Fastighetsförmedling i Lysekil. Vi fick bättre betalt än vi trodde och allt gick väldigt smidigt och bra!"
"En mycket trevlig, seriös, kunnig o tillmötesgående mäklare som jag gärna rekommenderar i framtiden. Sommarhälsningar från en nöjd kund. Hälsar Kent Hansson"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Lysekil

Våra pågående försäljningar

Till toppen