Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Lysekil? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Lysekil

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Vi fastighetsmäklare som jobbar på kontoret har en lång och bred erfarenhet av försäljningar i Lysekils kommun.

Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister.

Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Varmt välkommen till oss! 

Låt oss ta hand om dig

Vi är idag ett team på totalt två mäklare och två mäklarstudernade som ständigt arbetar för att ge bästa möjliga service till våra kunder. Vår bobutik på Kungsgatan 41 öppnades på 1970-talet och idag är vi en av Lysekils mest anlitade mäklarfirmor. Alla som arbetar i butiken är bosatta i närområdet vilket ger oss ett brett kontaktnät och stor lokalkännedom.

Framgångsrikt arbetssätt

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder. Eftersom vi finns på så många platser i landet (c:a 230 butiker) känner vi till våra områden mycket väl. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Vårt mål är att genom kvalitet och engagemang på ett tryggt sätt kunna hjälpa våra kunder genom en av de viktigaste affärerna i livet – oavsett om målet är att köpa eller sälja.

Möt våra mäklare

Vi kommer gärna hem till dig för en kostnadsfri värdering av din bostad då vi även får möjlighet att presentera oss och samtidigt ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Välkommen!

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 48 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Tydlig, tillgänglig och toppentrevlig😀"
"Profffessioneel, trevlig och tillmötesgående. Snabba återkopplingar och hade svar på alla våra frågor. Vi vill varmt rekommendera Jenny Labecker. "
"Purchasing an apartment in Lysekil. Jenny and her colleague Simon Mashallah have provided excellent service - remaining patient whilst we we were looking at various property options, and then being extremely informative and helpful during the property viewings and in the purchasing process. They have both shown themselves to be comfortable working in the English language. Jenny read the contract in Swedish and translated the meaning into English. Simon sent a useful document pertinent to the Swedish laws for property purchasing. I have a very high regard for both of them and recommend their services."
"Bostadsrätt mäklaren har skött sig utmärkt och levde upp till mina förväntningar så jag är väldigt nöjd"
"När vi köpte vårt fritidshus i Fiskebäckskil fick vi ett trevligt och proffsigt bemötande av Heidi. Alla frågor och funderingar blev snabbt besvarade och vi kände ett stort stöd under hela processen."
"Sålt fritidshus. Kunnig och mycket trevlig att samarbeta med. Att hjälpa oss att sälja fastigheten inom rimlig tid och till godtagbart pris. Våra förväntningar uppfylldes helt. Vi tycker att det är en mycket trevlig kontakt."

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-17:00

Välkommen till mäklaren med koll på Läget sedan 1937!

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Lysekil

Våra pågående försäljningar