Hoppa till innehåll

Mäklare i Lysekil

4,8  (126 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Lysekil

Letar du mäklare i Lysekil? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Lysekil.

Låt oss ta hand om dig

Vi är idag ett team på totalt tre mäklare och en kundkoordinator som ständigt arbetar för att ge bästa möjliga service till våra kunder. Vår bobutik på Kungsgatan 41 öppnades på 1970-talet och idag är vi en av Lysekils mest anlitade mäklarfirmor. Alla som arbetar i butiken är bosatta i närområdet vilket ger oss ett brett kontaktnät och stor lokalkännedom.

Framgångsrikt arbetssätt

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder. Vårt lokala arbetssätt och förankring gör att känner vi till våra områden i Lysekil mycket väl. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande oberoende mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Vårt mål är att hjälpa våra kunder i de viktigaste affärerna i livet – oavsett om målet är att köpa, sälja eller ingetdera.

Möt våra mäklare

Vi ser det som vår uppgift att informera och ge råd kring bostads- och fastighetsmarknaden i Lysekils kommun. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller tankar kring marknadens utveckling eller rådande bostadstrender – vi uppskattar informationsutbyte med de som verkar och bor i kommunen. Det går lika bra att besöka oss på kontoret som att boka möte där vi besöker er. Naturligtvis erbjuder vi också kostnadsfri rådgivning och värdering i samband med försäljningsuppdrag.

Välkommen!

 

 

 

 

 

 

Omdömen från kunder i Lysekil

Ann-Charlotte L
Ann-Charlotte L
2023-06-06
Jenny som varit vår mäklare har varit fantastisk. Hon har varit professionell, positiv och på bästa sätt bidragit till att det blev en bra bostadsförsäljning. Då det varit krångligt och det uppstått frågor kring försäljningen har ...
Per Arne B
Per Arne B
2023-02-26
Ble hyggelig møtt. Mekleren viste leiligheten og informerte om den. Svarte greit på spørsmål. Totalt sett opplevde mekleren både hyggelig og profesjonelt.

Kontakta oss för rådgivning eller värdering

  • Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig
  • Vi hjälper dig gärna att värdera din bostad eller sätta upp en kostnadsfri bevakning
  • Välj själv mellan att träffas fysiskt eller digitalt

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Lysekil

Hitta hit

Bobutiker Lysekil (1)

Tidigare försäljningar i Lysekil

Samarbetspartners

Lysekilstipset

För oss på Svensk Fastighetsförmedling är det viktigt att i vår verksamhet kunna bidra till ett mångfacetterat och hållbart samhälle. Genom att stödja olika typer av ideella verksamheter hoppas vi bidra till ett bättre samhälle för alla och lösningar till våra stora samhällsutmaningar. Sedan en lång tid tillbaka har vi för ändamålet ett uppskattat samarbete på nationell nivå med Barncancerfonden som arbetar för att hitta nya botemedel och behandlingsmetoder kring barncancer.

Som ett led i stödarbetet har vi på Svensk Fastighetsförmedling i Lysekil startat Lysekilstipset – en form av sponsringsprogram för ideella verksamheter i Lysekils kommun. Lysekilstipset bygger i sin enklaste form på att Ni tipsar oss om någon som går i säljtankar kring sitt boende och att Vi vid en genomförd försäljning donerar/sponsrar 1000kr till det ändamål Ni väljer. Det kan t ex vara en lokal förening av något slag eller annan hjälporganisation som aktivt arbetar i Lysekils kommun – Ni väljer!

Det övergripande målet med Lysekilstipset är att inkludera Er i valet av våra sponsringsaktiviter. Vi vill att Ni skall vara delaktiga eftersom Vi tillsammans bor och verkar här.

Sponsringen utgår från det tipset som ligger till grund för försäljningen. Vi hanterar personinformation från den som tipsar enligt gällande lagstiftning. Vid information och frågor kring Lysekilstipset vänligen maila jenny.labecker@svenskfast.se.

Maila ditt tips till lysekilstipset@svenskfast.se.

Tiason – BYGG-SMART

För att förenkla beslutprocesserna för Dig som säljare och köpare i en bostadsförmedling har Svensk Fastighetsförmedling i Lysekil ett exklusivt samarbete med Tiason AB. Samarbetet erbjuder Dig tillgång till Tiasons tjänst BYGG-SMART som innefattar skräddarsydda byggkalkyler till fast pris. Syftet är att kalkylunderlaget skall utgöra beslutsunderlag för Dig i beslutsprocessen som säljare eller köpare. I tjänsten ingår också rådgivning och personligt möte med fackman.

Enligt vår erfarenhet är att en avgörande nyckel för lyckade försäljningsprocesser att säljare och köpare så långt som möjligt vet vilka kostnader som kan påverka försäljningen alternativt köpet. Några typexempel är:

  • Om man funderar på att sälja men vet om att det ev. finns fel och brister på din bostad och är osäker på omfattningen på de ev. felen och bristerna och vad det betyder i en ev. prisdiskussion längre fram i processen,
  • Det har framkommit fel och brister vid en överlåtelsebesiktning och man behöver snabbt få klarhet i hur och i vilken omfattning det ev. kan påverka försäljningspriset,
  • I samband med Varudeklarerat inför försäljningen ta fram ett kalkylerat åtgärdsförslag med ett garanterat fast pris för att åtgärda de ev. anmärkningar som framkommit i besiktningsdelen,
  • Om man som köpare ser behov av till- och ombyggnad kan man ta fram ett kalkylerat åtgärdsförslag med ett garanterat fast pris för arbetsutförandet,
  • Det finns ett behov av att sakkunnig fackman finns på plats vid t ex visning för att informera och ge råd kring tänkbara åtgärdsförslag.

Vid information och frågor kring BYGG-SMART vänligen maila jenny.labecker@svenskfast.se.

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De jobbar med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Vänd dig till Familjens jurist med frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boende.

House:ID

House:ID hjälper dig samla all information som rör din bostad digitalt. Du slipper hålla koll på fysiska kvitton, garantier och bruksanvisningar - allt finns i appen. När du köper med oss får du Premium-tjänsten under ett år helt gratis.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner. 

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en del av Svensk Fastighetsförmedling och jämför banker när du vill ansöka om lånelöfte eller omförhandla bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.