Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Lysekil? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Lysekil

Ska du sälja din bostad? Låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Är det så att du har frågor eller bara förutsättningslöst vill informera dig om bostadsmarknaden? Kom in till oss för att snacka bostadsmarknad - vi är också väldigt intresserade av att höra dina tankar. Vi som arbetar här har lång och bred erfarenhet av bostadsmarknaden i Lysekils kommun.

Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister.

Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+ - bostäder som ännu inte finns på Hemnet men där försäljningen har smygstartat på vår hemsida (svenskfast.se/lysekil).

Varmt välkommen till oss! 

Låt oss ta hand om dig

Vi är idag ett team på totalt två mäklare och två mäklarstuderande som ständigt arbetar för att ge bästa möjliga service till våra kunder. Vår bobutik på Kungsgatan 41 öppnades på 1970-talet och idag är vi en av Lysekils mest anlitade mäklarfirmor. Alla som arbetar i butiken är bosatta i närområdet vilket ger oss ett brett kontaktnät och stor lokalkännedom.

Framgångsrikt arbetssätt

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder. Vårt lokala arbetssätt och förankring gör att känner vi till våra områden i Lysekil mycket väl. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande oberoende mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Vårt mål är att hjälpa våra kunder i de viktigaste affärerna i livet – oavsett om målet är att köpa, sälja eller ingetdera.

Möt våra mäklare

Vi ser det som vår uppgift att informera och ge råd kring bostads- och fastighetsmarknaden i Lysekils kommun. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller tankar kring marknadens utveckling eller rådande bostadstrender – vi uppskattar informationsutbyte med de som verkar och bor i kommunen. Det går lika bra att besöka oss på kontoret som att boka möte där vi besöker er. Naturligtvis erbjuder vi också kostnadsfri rådgivning och värdering i samband med försäljningsuppdrag.

Välkommen!

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 50 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har köpt en bostadsrätt, mäklaren hade en förhandsvisning för mig, jag var mycket nöjd då och väldigt nöjd efter den "vanliga" visningen också. Jag har alltid fått ett fint bemötande av mäklaren som har återkopplat på ett mycket bra sätt"
"Snabbt återkopplat, trevligt och proffesionellt bemötande! "
"Tydlig, tillgänglig och toppentrevlig😀"
"Profffessioneel, trevlig och tillmötesgående. Snabba återkopplingar och hade svar på alla våra frågor. Vi vill varmt rekommendera Jenny Labecker. "
"Purchasing an apartment in Lysekil. Jenny and her colleague Simon Mashallah have provided excellent service - remaining patient whilst we we were looking at various property options, and then being extremely informative and helpful during the property viewings and in the purchasing process. They have both shown themselves to be comfortable working in the English language. Jenny read the contract in Swedish and translated the meaning into English. Simon sent a useful document pertinent to the Swedish laws for property purchasing. I have a very high regard for both of them and recommend their services."
"Bostadsrätt mäklaren har skött sig utmärkt och levde upp till mina förväntningar så jag är väldigt nöjd"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Lysekil

Våra pågående försäljningar