Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Borlänge

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Idag är vi nr 1 i Borlänge och Dalarnas största mäklarföretag med 20 anställda över 6 kommuner. Vi tar hand om din livs största affär med stor kompetens. Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Borlänge? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Alla affärer är lika viktiga

Bostadsaffären är oftast den största vi gör i våra liv och ska hanteras därefter. Hos oss på Svensk Fastighetsförmedling i Borlänge kan vi garantera dig en kompetent fastighetsmäklare med fötterna på jorden.

Vi har funnits på orten sedan 1986 och är idag den mest anlitade mäklaren i Borlänge, tack vare goda referenser från våra köpare och säljare! Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har. Vi erbjuder de bästa produkterna på marknaden tillsammans med ett brinnande engagemang.

Vi förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus. Vi är specialister inom nyproduktion med mycket goda referenser från byggherrar och Borlänge kommun. Ta kontakt med Niklas Sandberg 0243-794445 för mer information.

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 326 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jens Bergenström är verkligen en proffesionell och duktig mäklare. Oerhört noggrann och ser till att både köpare och säljare känner sig trygg. Har bara positiva omdömen om Jens"
"Jens har varit fantastisk, från början till slut, genom hela processen av min lägenhetsförsäljning. Lägenheten såldes på distans då jag redan flyttat till en annan stad ca.40mil bort, men allt löste sig smidigt trots att det skedde under julledigheten. Proffsig, kunnig, stort engagemang och otroligt fint bemötande trots att jag stundtals själv var en virrpanna. Dessutom blev lägenheten såld redan innan visning, med en fin vinst dessutom, så kan inte vara mer än nöjd! Så tack Jens för en fantastisk försäljning - du är GRYM!"
"Har köpt en lägenhet. Bra och trevlig mäklare. Snabba svar. Rekomenderar henne."
"Bara positiva saker att säga om Jens. Behövde en bostadsrätt ganska så omgående. Det blev klart på nån vecka. Kände att jag var i trygga händer. Kan verkligen rekommendera honom."
"Wilma har under hela säljprocessen varit professionell och hjälpt till med allt och lite till rörande försäljningen. Speciellt under hela förloppet när en oseriös budgivare väntade i två veckor för att sedan dra sig ur i sista sekund just innan kontraktet skulle skrivas. Hon super tydlig och höll hela tiden kontakt med mig och berättade vad som hände. Kan varmt rekommendera Wilma."
"Mikael Björklund är en unik mäklare, han gör allt för sin kund.Jag har aldrig sett maken till sådan härlig mäklare innan,till och med rodde han ut till vår ö i vår eka när vi skulle sälja ön och han hade någon som var intresserad av den..Det kallar jag att göra allt för sina kunder.Med sin skicklighet, kunnighet och personlighet är han nr 1 på vår lista, alltid.Nu sålde vi bostadsrätten genom honom, resultatet vart +++++ av 5 möjliga, Bara så bäst/mvh Ingela"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Borlänge

Våra pågående försäljningar