Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Borlänge

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Idag är vi nr 1 i Borlänge och Dalarnas största mäklarföretag med 17 anställda över 5 kommuner! Vi tar hand om din livs största affär med stor kompetens! Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Borlänge? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Alla affärer är lika viktiga

Bostadsaffären är oftast den största vi gör i våra liv och ska hanteras därefter. Hos oss på Svensk Fastighetsförmedling i Borlänge kan vi garantera dig en kompetent fastighetsmäklare med fötterna på jorden.

Vi har funnits på orten sedan 1986 och är idag den mest anlitade mäklaren i Borlänge, tack vare goda referenser från våra köpare och säljare! Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har. Vi erbjuder de bästa produkterna på marknaden tillsammans med ett brinnande engagemang.

Vi förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus. Vi är specialister inom nyproduktion med mycket goda referenser från byggherrar och Borlänge kommun. Ta kontakt med Niklas Sandberg 0243-794445 för mer information.

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 43 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag ger Jens toppbetyg! Gjorde mitt första lägenhetsköp och kände mig trygg och handledd genom allt från budgivning till själva köpet. Jens har varit kommunikativ, alltid svarat på mina många frågor snabbt och tydligt och höll mig hela tiden underrättad under budgivningen. Allt har med andra ord skett väldigt professionellt och som pricken över i:et med ett trevligt bemötande. Jag tackar för en bra första upplevelse i bostadsdjungeln!"
"Väldigt bra bemötande. Seriös, noggrann och trevlig. Levde upp till min förväntan med råge, överträffade förväntningarna till och med. Är supernöjd med Jens Bergenström som mäklare."
"Niklas är vi väldigt nöjda med, väldigt proffsig och kunnig, trevlig och vi är supernöjda med en smidig försäljning av vårt hus! "
"Mycket trevlig och kunnig. På ett lätt och bra sätt förklarade han innebörden av det man behövde veta"
"Jätte bra att göra med bry sig om sina kunder väll."
"Jag är mycket nöjd med Svensk Fastighetsförmedling. Mycket proffsigt bemötande samt att bostadsaffären gick snabbt och smidigt! Jag kommer att rekommendera SvenskFastighetsförmedling till vänner och bekanta!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Borlänge

Våra pågående försäljningar

Till toppen