Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Borlänge

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Idag är vi nr 1 i Borlänge och Dalarnas största mäklarföretag med 18 anställda över 6 kommuner! Vi tar hand om din livs största affär med stor kompetens! Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Borlänge? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Alla affärer är lika viktiga

Bostadsaffären är oftast den största vi gör i våra liv och ska hanteras därefter. Hos oss på Svensk Fastighetsförmedling i Borlänge kan vi garantera dig en kompetent fastighetsmäklare med fötterna på jorden.

Vi har funnits på orten sedan 1986 och är idag den mest anlitade mäklaren i Borlänge, tack vare goda referenser från våra köpare och säljare! Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har. Vi erbjuder de bästa produkterna på marknaden tillsammans med ett brinnande engagemang.

Vi förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus. Vi är specialister inom nyproduktion med mycket goda referenser från byggherrar och Borlänge kommun. Ta kontakt med Niklas Sandberg 0243-794445 för mer information.

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 188 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag är mycket nöjd. Fint bemötande.Bra kommunikation.Aktiv, kreativ. Kändr mig trygg. Levde upp till mina förväntningar."
"Vi anlitade Mikael Björklund för försäljning av vår bostad. Vår upplevelse har varit mycket bra från första samtalet till påskrivet kontrakt. Ett stort plus för uppföljningen och tillgängligheten. Vi rekommenderar gärna Mikael till andra kunder. Det enda han kan bli bättre på är att köra bil :) /Dick & Helena "
"Trevlig, avslappnad och kunnig mäklare som skapade en lugn och trygg stämning!"
"Driven, kunnig och realistisk. Ingen bilhandlare, trovärdig och ödmjuk. Lokal kännedom och förankring. "
"Service i världsklass o en engagerad mäklare 😊. "
"Jens är allt igenom god!! Det är ett ”kort” att satsa på. Han vill kunna bistå både säljare (som jag är) och köpare på det bästa sätt!!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Borlänge

Våra pågående försäljningar

Till toppen