Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Borlänge

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Idag är vi nr 1 i Borlänge och Dalarnas största mäklarföretag med 18 anställda över 6 kommuner! Vi tar hand om din livs största affär med stor kompetens! Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Borlänge? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Alla affärer är lika viktiga

Bostadsaffären är oftast den största vi gör i våra liv och ska hanteras därefter. Hos oss på Svensk Fastighetsförmedling i Borlänge kan vi garantera dig en kompetent fastighetsmäklare med fötterna på jorden.

Vi har funnits på orten sedan 1986 och är idag den mest anlitade mäklaren i Borlänge, tack vare goda referenser från våra köpare och säljare! Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har. Vi erbjuder de bästa produkterna på marknaden tillsammans med ett brinnande engagemang.

Vi förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus. Vi är specialister inom nyproduktion med mycket goda referenser från byggherrar och Borlänge kommun. Ta kontakt med Niklas Sandberg 0243-794445 för mer information.

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 231 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"En bra trevlig noggrann och omtänksam som inte var rädd för besväret fick till en snabb och bra affär. Kommer att använda henne i framtiden så vi rekommenderar henne varmt! Lennart & Lena "
"Affären har gått mkt bra och smidigt med My. Trevlig och positiv, flitig och driven. My levererar"
"Vi anlitade My Friman när vi skulle sälja våra gamla föräldrars lägenhet. Vi är så otroligt nöjda med allt från ett mycket trevligt bemötande och ett starkt förtroende redan från första mötet med My och vidare genom hela resan fram till en lyckad försäljning! Topp betyg från syskonen Ingela och Göran "
"Tydlig och bra kommunikation. Fått bra information under resans gång, han lyssnade på mina önskemål och vi jobbade efter dem. Flexibel, trevlig och seriös! Sålt en lägenhet, en 4:a - på 100kvadrat. Smidigt samarbete - väldigt nöjd."
"Köpt en bostadsrätt på Fyra rum och kök på 99,5 kvadratmeter i centrala Borlänge. Jens tog sig tid snabbt för en visning då jag inte kunde det datumet den öppna visningen var. Han var väldigt behjälplig och också lätt att få kontakt med. Avtalsskrivningen gick snabbt och smidigt dock utan stress. Jag är väldigt nöjd."
"Hej! Wow vilken underbar mäklare. Fantastiskt bemötande och rådgivande människa. Han kunde upfylla mina förväntningar mer än jag hade förväntat mig. Han ska få pris 🏆 för att han kan göra bra äffar. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Borlänge

Våra pågående försäljningar

Till toppen