Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Borlänge

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Idag är vi nr 1 i Borlänge och Dalarnas största mäklarföretag med 20 anställda över 6 kommuner. Vi tar hand om din livs största affär med stor kompetens. Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Borlänge? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Alla affärer är lika viktiga

Bostadsaffären är oftast den största vi gör i våra liv och ska hanteras därefter. Hos oss på Svensk Fastighetsförmedling i Borlänge kan vi garantera dig en kompetent fastighetsmäklare med fötterna på jorden.

Vi har funnits på orten sedan 1986 och är idag den mest anlitade mäklaren i Borlänge, tack vare goda referenser från våra köpare och säljare! Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har. Vi erbjuder de bästa produkterna på marknaden tillsammans med ett brinnande engagemang.

Vi förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus. Vi är specialister inom nyproduktion med mycket goda referenser från byggherrar och Borlänge kommun. Ta kontakt med Niklas Sandberg 0243-794445 för mer information.

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 266 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har sålt en bostadsrätt, blev bra bemött av en ung mäklare som motsvarade mina förväntningar. Proffesionellt från början till slut. Mycket nöjd med mäklarens jobb och resultat."
"Sålt en villa. Bra bemötande, försäljningen gick mycket smidigt och slutpriset blev över förväntan med en en bra införsäljning till spekulanterna. Bra jobbat!"
"Jag har sålt min bostadsrätt med hjälp utav Jens Bergenström på svenskfastighetsförmedling. Jag har blivit bra bemött och alla förväntningar som jag hade levdes upp. Jag ville ha min bostadsrätt såld helst innan den "riktiga" visningen och så blev det. Jag är väldigt nöjd med servicen. "
"Jens har haft ett väldigt proffsigt och trevligt bemötande redan från start till slut. Hans rekommendationer hade alltid god grund men jag valde vissa fall tycka annorlunda och trots det hade han tålamod och agerade utifrån min önskan. I slutändan så visade det sig klokt att följa Jens råd och till sist vart affären av mycket god kvalité och alla inblandade vart nöjda. "
"Sålt min lägenhet via Jens Bergenström. En mäklare som levt upp till mina förväntningar även över mina förväntningar under hela försäljningsprocessen. Mycket engagerad mäklare som sätter kunden i centrum. Rekommenderas varmt."
"Sålt ett fritidshus ,mäklaren var tillmötesgående o hjälpsam o vi är väldigt nöjda med Jens Bergenström Tack för all hjälp Lars o Åsa"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Borlänge

Våra pågående försäljningar

Till toppen