Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Borlänge

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Idag är vi nr 1 i Borlänge och Dalarnas största mäklarföretag med 20 anställda över 6 kommuner. Vi tar hand om din livs största affär med stor kompetens. Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Borlänge? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Alla affärer är lika viktiga

Bostadsaffären är oftast den största vi gör i våra liv och ska hanteras därefter. Hos oss på Svensk Fastighetsförmedling i Borlänge kan vi garantera dig en kompetent fastighetsmäklare med fötterna på jorden.

Vi har funnits på orten sedan 1986 och är idag den mest anlitade mäklaren i Borlänge, tack vare goda referenser från våra köpare och säljare! Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har. Vi erbjuder de bästa produkterna på marknaden tillsammans med ett brinnande engagemang.

Vi förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus. Vi är specialister inom nyproduktion med mycket goda referenser från byggherrar och Borlänge kommun. Ta kontakt med Niklas Sandberg 0243-794445 för mer information.

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 278 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt ett fritidshus. Blev glatt mottagen vid huset, gick runt o visa oss. Ringde upp när hon sagt det. Positiv och glad, en bra mäklare "
"Genomgående bra bemötande genom hela processen. "
"Vi har köpt hus i Borlänge. Mäklaren var väldigt professionell och bemötade oss jättebra. Han har varit väldigt hjälpsam att förstå allt som handlar av finasering och vi blev fast på berättelse av huset samt att det gick så bra alltihop. Han är verkligen rekommendera om en dag behöver vi använda oss av en mäklare företag så vill vi ha honom som vår mäklare. Vi kan bara säga han har valt rätt yrke. 100% ++++ nöjda"
"Försäljning av sommarstuga. Mycket trevligt bemötande och ytterst hjälpsam med allt som dykt upp under försäljningen. Förväntningarna var att få stugan såld och det är uppfyllt. Bra jobbat "
"Vi har köpt fritidshus. Ett fantastiskt fint bemötande av mäklaren som ställde upp från tidig morgon till sen kväll. Alla frågor vi ställde fick ett svar. Visste mäklaren inte svaret tog han reda på det och kontaktade oss. Våra förhoppningar uppfylldes med råge. "
"Köp av bostadsrätt. Professionellt och bra bemötande. Mäklaren värnade alla parters intressen . Smidig budgivning och snabb kontraktsskrivning."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Borlänge

Våra pågående försäljningar

Till toppen