Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Piteå

Letar du mäklare i Piteå? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Piteå!

Välkommen till Piteås mest anlitade fastighetsförmedling!

Vårt mål är att genom erfarenhet, kvalitet och engagemang på ett tryggt sätt kunna hjälpa våra kunder genom en av de viktigaste affärerna i livet - oavsett om ditt mål är att köpa eller sälja din bostad.

Vi har idag förtroendet att förmedla ca 60 % av villa- och bostadsrättsaffärerna i Piteå. Med ett team på sex mäklare, två assistenter och en fotograf så jobbar vi ständigt för att ge bästa möjliga service och anpassa vårt arbete efter just ditt behov och önskemål. Vårt breda utbud av unika tjänster och erbjudanden gör även din bostadsaffär tryggare – oavsett om du köper eller säljer.

Som säljare så får du tillgång till vårt stora kontaktnät då vi har kontakt med nästintill alla som söker bostad i vårt område just nu. Oberoende statistik från Värderingsdata visar också att våra säljare år efter år får mer betalt för sin bostad än den som anlitat vår närmsta konkurrent - Hos oss får du bäst betalt!

Vi är stolta över att även kunna erbjuda det mest kompletta marknadsföringspaketet för att ditt hus ska presenteras och exponeras på bästa möjliga sätt. Vår hemsida och Hemnet utgör välbesökta marknadsplatser och marknadsföring sker även lokalt genom exponering i vårt skyltfönster på Lillbrogatan 8 och hos de flesta lokala bankkontor i kommunen. Vi är även den enda mäklarfirman i Piteå som kontinuerligt annonserar i Piteå Tidningen, NSD och Kuriren, vilket ger bra respons för bland annat kommunens norra delar. Annonsering sker mobilt på välbesökta sidor såsom Aftonbladet och Expressen, dessutom når vi ut i sociala medier både via Instagram och via vår facebook-sida där vi har över 1 300 följare. Vår fotograf jobbar med både proffsfotografering, film och drönarfoto för att just ditt hus ska presenteras på alla tänkbara vis. Hos oss får du den mest kompletta marknadsföringen!

Tveka inte att kontakta oss! Vi kommer gärna ut och gör en kostnadsfri värdering av din bostad då vi även får möjlighet att presentera oss och samtidigt ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

För dig som är intresserad av att köpa så har vi en populär bevakningstjänst som direkt i mobilen ger dig tips när något som matchar dina önskemål kommer ut till försäljning. Har du några andra frågor så tveka inte att kontakta oss för personlig service.

Låt oss hjälpa dig från ett läge till ett annat – Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 199 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har sålt en villa/fritidshus på klubbenområdet i Piteå. Mäklaren har satt ett vettigt utgångspris, och det blev sålt precis på utgångspriset. Bra kontakt med mäklaren genom hela processen. Bra engagemang från mäklaren och mäkl assistenten. "
"Sålt bostad. En villa. Oerhört proffsig och duktig mäklare. Har alltid varit nöjd med Svensk Fastighetsförmedling."
"Utmärkt kommunikation, väl förberedd vid träffarna, punktlig, insatt i affären! Vi är mycket nöjda!"
"Vi har sålt en villa i Rosvik. Ett område där det just nu är relativt svårt att sälja. Vi har tidigare försökt att sälja samma objekt med en annan mäklare utan att lyckas. Det tycker vi bevisar hur viktigt det är med rätt mäklare. ”Ingenting är omöjligt” visade Frida när hon tog tag i objektet. Glad positiv tjej med rätt inställning. Bra jobbat Frida, vi kan varmt rekommendera dig."
"Sålt fritidshus i jävrebyn. Mäklaren bemötte mig på ett respektfullt och förtroendeingivande sätt. Hade ej så stora förväntningar eftersom jag inte kände till något om fastighetsförmedlingen. Mäklaren var effektiv och höll kontakten hela tiden. Det gjorde att vi snabbt och enkelt kunde slutföra försäljningen. Ingenting lämnades åt slumpen allt ordnades på nolltid. Jag är jättenöjd med Josefin kunde inte fått en bättre mäklare."
"Har köpt ett fritidshus i Jävre, 2 mil söder om Piteå. Bemötandet av Sofie har varit exemplariskt och vi/jag har upplevt att hon företrätt oss som köpare och de som säljare på ett professionellt sätt. Sofie har avvägt skillnaden mellan säljarens uppdrag och vi/jag som köpare på ett seriöst och förtroget sätt. Vi har under hela affären fått en snabb och bra återkoppling. Sofie har som mäklare har uppnått de förväntningar som vi har på Svensk fastighetsförmedling i Piteå, vilket är på en liten ort höga. Vi är otroligt nöjda med vår upplevelse och kommer rekommendera henne och Svensk Fastighetsförmedling. Mvh Mattias o Maria Sandström "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-16:00
Lunchstängt alla dagar 12:00-13:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Piteå

Våra pågående försäljningar

Till toppen