Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Piteå

Letar du mäklare i Piteå? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Piteå!

Välkommen till Piteås mest anlitade fastighetsförmedling!

Vårt mål är att genom erfarenhet, kvalitet och engagemang på ett tryggt sätt kunna hjälpa våra kunder genom en av de viktigaste affärerna i livet - oavsett om ditt mål är att köpa eller sälja din bostad.

Vi har idag förtroendet att förmedla ca 60 % av villa- och bostadsrättsaffärerna i Piteå. Med ett team på sex mäklare, två assistenter och en fotograf så jobbar vi ständigt för att ge bästa möjliga service och anpassa vårt arbete efter just ditt behov och önskemål. Vårt breda utbud av unika tjänster och erbjudanden gör även din bostadsaffär tryggare – oavsett om du köper eller säljer.

Som säljare så får du tillgång till vårt stora kontaktnät då vi har kontakt med nästintill alla som söker bostad i vårt område just nu. Oberoende statistik från Värderingsdata visar också att våra säljare år efter år får mer betalt för sin bostad än den som anlitat vår närmsta konkurrent - Hos oss får du bäst betalt!

Vi är stolta över att även kunna erbjuda det mest kompletta marknadsföringspaketet för att ditt hus ska presenteras och exponeras på bästa möjliga sätt. Vår hemsida och Hemnet utgör välbesökta marknadsplatser och marknadsföring sker även lokalt genom exponering i vårt skyltfönster på Lillbrogatan 8 och hos de flesta lokala bankkontor i kommunen. Vi är även den enda mäklarfirman i Piteå som kontinuerligt annonserar i Piteå Tidningen, NSD och Kuriren, vilket ger bra respons för bland annat kommunens norra delar. Annonsering sker mobilt på välbesökta sidor såsom Aftonbladet och Expressen, dessutom når vi ut i sociala medier både via Instagram och via vår facebook-sida där vi har över 1 300 följare. Vår fotograf jobbar med både proffsfotografering, film och drönarfoto för att just ditt hus ska presenteras på alla tänkbara vis. Hos oss får du den mest kompletta marknadsföringen!

Tveka inte att kontakta oss! Vi kommer gärna ut och gör en kostnadsfri värdering av din bostad då vi även får möjlighet att presentera oss och samtidigt ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

För dig som är intresserad av att köpa så har vi en populär bevakningstjänst som direkt i mobilen ger dig tips när något som matchar dina önskemål kommer ut till försäljning. Har du några andra frågor så tveka inte att kontakta oss för personlig service.

Låt oss hjälpa dig från ett läge till ett annat – Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 207 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt villa utanför Piteä Fungerade jättebra med mäklaren både förberedande, värdering, visningar och kontraktsskrivning. Sammantaget en positiv och mycket välfungerande försäljning. "
"Vi har sålt en gård ca. 2,5 mil utanför Piteå. Vi blev väldigt trevligt och personligt bemött av vår mäklare. Hon är glad, positiv och väldigt lätt att kommunicera och samarbeta med. Hela försäljningen har överträffat alla våra förväntningar."
"Angående Marie Sandström, Svensk Fastighetsförmedling. Sålde en sommarstuga, juli 2018, genomgående bra ’säljupplevelse’. Fastän jag är inbiten norrbottning och bekännande nydepressionist så hittar jag inget att anmärka på… Hon har ett outstandingly trevligt bemötande, har alltid nära till klingande skratt (önskar jag hade...), svarar snabbt på sms (även när hon är på semesterresa med sin familj). Tar alla ens betänkligheter och orosmoln (verkliga och inbillade ) på allvar och hanterar saker och situationer direkt när de uppstår, processen står aldrig stilla pga henne, har bra känsla för människor och kan ’ta alla’ på rätt sätt och kommunicera så alla förstår. Walks the extra mile, hela vägen. Kan inte annat än rekommendera henne för alla Edra fastighets-köpar-säljar-behov. Lars"
"Köpte en villa och Joakim levde upp till alla mina förväntningar. Alltid med ett trevligt och kompetent bemötande. "
"korpralgatan 8 i Piteå fritidshus. snabba svar vid funderingar vid frågetecken angående huset och ett mycket bra bemötande."
"Svenskfastighetsförmedling Piteå vill jag starkt rekommendera! Alltid bra bemött samt deras engagemang från start till mål. Riktigt nöjd!!"

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-16:00
Lunchstängt alla dagar 12:00-13:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Piteå

Våra pågående försäljningar

Till toppen