Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Piteå

Letar du mäklare i Piteå? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Piteå!

Välkommen till Piteås mest anlitade fastighetsförmedling!

Vårt mål är att genom erfarenhet, kvalitet och engagemang på ett tryggt sätt kunna hjälpa våra kunder genom en av de viktigaste affärerna i livet - oavsett om ditt mål är att köpa eller sälja din bostad.

Vi har idag förtroendet att förmedla ca 60 % av villa- och bostadsrättsaffärerna i Piteå. Med ett team på sex mäklare, två assistenter och en fotograf så jobbar vi ständigt för att ge bästa möjliga service och anpassa vårt arbete efter just ditt behov och önskemål. Vårt breda utbud av unika tjänster och erbjudanden gör även din bostadsaffär tryggare – oavsett om du köper eller säljer.

Som säljare så får du tillgång till vårt stora kontaktnät då vi har kontakt med nästintill alla som söker bostad i vårt område just nu. Oberoende statistik från Värderingsdata visar också att våra säljare år efter år får mer betalt för sin bostad än den som anlitat vår närmsta konkurrent - Hos oss får du bäst betalt!

Vi är stolta över att även kunna erbjuda det mest kompletta marknadsföringspaketet för att ditt hus ska presenteras och exponeras på bästa möjliga sätt. Vår hemsida och Hemnet utgör välbesökta marknadsplatser och marknadsföring sker även lokalt genom exponering i vårt skyltfönster på Lillbrogatan 8 och hos de flesta lokala bankkontor i kommunen. Vi är även den enda mäklarfirman i Piteå som kontinuerligt annonserar i Piteå Tidningen, NSD och Kuriren, vilket ger bra respons för bland annat kommunens norra delar. Annonsering sker mobilt på välbesökta sidor såsom Aftonbladet och Expressen, dessutom når vi ut i sociala medier både via Instagram och via vår facebook-sida där vi har över 1 500 följare. Vår fotograf jobbar med både proffsfotografering, film och drönarfoto för att just ditt hus ska presenteras på alla tänkbara vis. Hos oss får du den mest kompletta marknadsföringen!

Tveka inte att kontakta oss! Vi kommer gärna ut och gör en kostnadsfri värdering av din bostad då vi även får möjlighet att presentera oss och samtidigt ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

För dig som är intresserad av att köpa så har vi en populär bevakningstjänst som direkt i mobilen ger dig tips när något som matchar dina önskemål kommer ut till försäljning. Har du några andra frågor så tveka inte att kontakta oss för personlig service.

Låt oss hjälpa dig från ett läge till ett annat – Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 253 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har köpt ett mindre hus i Piteå. Vi har blivit mycket bra bemötta av mäklaren och assistenten. Ställde upp på obekväm tid, kort varsel. Glad o positiv. Har bara positiva intryck av hela affären+ tiden som vi har letat rätt hus. "
"Jag och min sambo har köpt hus, vi fick privat visning och hon hade gjort det otroligt mysigt i huset och är väldigt glad som person. Hon har alltid svarat direkt vi haft en fråga på sms eller när vi har ringt och vi har känt oss väldigt väldigt trygga med henne "
"Sålt villa tidigare i höst och nu köpt annan villa. Bra och proffsigt bemötande. "
"Vi kontaktade Joakim Nordberg i augusti för att få hjälp med att hitta vårt drömhem. Efter fem års sökande behövde vi hjälp! Nu är vi i november och vi har köpt det hus vi så länge letat samt sålt vår nuvarande bostad. Att tillägga är båda äffarerna blev klara inom två veckor, så smidigt! Vi är otroligt nöjda. Proffessionellt bemötande och vilken tillgänglighet, 5/5 i betyg 👍🏻. /Emelie & Per"
"Köpte en bostadsrätt med hjälp av Ilone och hade inte kunnat få bättre service, så himla snäll och gullig och det kändes som att hon tänkte på mig i första hand genom hela affären. Vilket för mig var väldigt skönt då det är min första bostadsaffär. Då det som sagt är första gången så hade jag inga större förväntningar av hur det skulle gå till men jag tycker inte att det hade kunnat gå mycket bättre. Tack för det!"
"Sålde vår bostad. En mäklare med rätt engagemang och driv, gav ett mycket seriöst intryck. Det gjordes en mycket snygg och väldokumenterad presentation av huset och hon lyssnade på det som var viktigt för oss. I detta fall, i vår situation var ett snabbt avslut något vi prioriterade. //Hans"

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-16:00
Lunchstängt alla dagar 12:00-13:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Piteå

Våra pågående försäljningar