Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Kristianstad

Vill du köpa eller sälja bostad i Kristianstad? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär.

Om Kristianstad

Kristianstad är till ytan Skånes största kommun och invånarantalet är ca 80.000. Kristianstad är en välkänd handelsstad och har många butiker och lågprisvaruhus att välja mellan. 

Det tar endast 90 minuter med tåg till storstäderna i Öresundsregionen och man kommer till Kastrup och Köpenhamn på mindre än två timmar!

Naturreservatet Vattenriket har ett rikt djurliv och en fantastisk natur och är välbesökt av både turister och forskare. I Kristianstad finns även Sveriges lägsta punkt, 2,41 meter under havsytan.

Visste du att Kristianstad har Danskt påbrå? Staden grundades 1614 av den danske kungen Christian IV. C4-märket, som Christian använde som vapen, används fortfarande som en symbol för Kristianstad i olika sammanhang.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 15 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Joakim var väldigt enkel att ha och göra med, och då talar jag utifrån att försäljningen även var min första. Joakim var tydlig, strukturell i sitt professionella bemötande och gjorde försäljningen väldigt komfortabel för mig som säljare. Mycket professionell och produktiv. "
" Har hela tiden blivet mycket bra bemötta av Caroline Håkansson .Hon har lämnat information till oss efter hand Vi fick det pris som vi hade tänkt oss Hon visade mycket bra kunnighet .Så man kan rekommendera till många fler försäljningar. Monica Andersson "
"Anledningen till att vi valde just Hanna var att vi hade fått varma rekommendationer om just henne. Vi hade nog inte tänkt på just Svensk fastighetsförmedling annars. Vi är mycket nöjda. Hanna har varit väldigt förtroendeingivande, har tagit god tid på sig att förklara allt som händer vid en husförsäljning och ordnat allt som inte vi tänkt på eller haft en aning om. Alltid lika glad, vänlig och tålmodig. Vi har aldrig upplevt ngn stress från hennes sida. Vi kan varmt rekommendera henne till andra blivande kunder."
"Mycket bra start och avslut. Hjälpsam under hela processen. Tillgänglig och snabb återkoppling."
"Anlitande mäklare, Caroline H Trevlig, fint bemötande. Professionell och mkt bra service. "
"Anlitade Caroline på Svenskfast för försäljning av min lägenhet, vi lyckades sälja den supersnabbt till ett pris som jag var väldigt nöjd med! Upplevde Carro som väldigt kunnig och driftig! Stark rekommendation!"

Har du byggbar mark att sälja i Kristianstad?

Kristianstad är en spännande och expansiv stad som växer och utvecklas på många plan, inte minst när det gäller bostadsmarknaden. Trycket på bostäder är stort och marknaden efterfrågar både lägenheter, villor och gruppbebyggelse. För kunds räkning söker vi nu byggbar mark i Kristianstad med omgivning.  Vår intressent har planer på att bygga minst 20 radhus eller 24 lägenheter.

Kontakta  Mats Arnesson på 076-883 83 83 eller mats.arnesson@svenskfast.se för en fortsatt diskussion.

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kristianstad

Våra pågående försäljningar

Till toppen