Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Kristianstad

Vill du köpa eller sälja bostad i Kristianstad? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär.

Om Kristianstad

Kristianstad är till ytan Skånes största kommun och invånarantalet är ca 80.000. Kristianstad är en välkänd handelsstad och har många butiker och lågprisvaruhus att välja mellan. 

Det tar endast 90 minuter med tåg till storstäderna i Öresundsregionen och man kommer till Kastrup och Köpenhamn på mindre än två timmar!

Naturreservatet Vattenriket har ett rikt djurliv och en fantastisk natur och är välbesökt av både turister och forskare. I Kristianstad finns även Sveriges lägsta punkt, 2,41 meter under havsytan.

Visste du att Kristianstad har Danskt påbrå? Staden grundades 1614 av den danske kungen Christian IV. C4-märket, som Christian använde som vapen, används fortfarande som en symbol för Kristianstad i olika sammanhang.

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 20 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Trevlig, kunnig och energisk. Resultatet blev över förväntan. 👍"
"Äntligen är lägenheten såld! Jag vill passa på att tacka mäklare Jetmir Isufi för ett väldigt bra och professionellt utfört arbete. Alltid kontaktbar, alltid svar på frågor, alltid trevlig och positiv. Ser inga motgångar och gör verkligen allt och lite till så att både säljare och köpare ska vara nöjda. Från första och sista stund så har det varit ett nöje att få ha honom som mäklare. Om ni har tankar på att sälja eller köpa, så rekommenderar jag honom starkt!"
"Bemötandet vid telefonsamtalet var exemplariskt både när det gäller tid, ett värderingsärende och att boka den första kontakten. Vid den första kontakten var presentationen inriktad på självreflektion med ett inspirerande förhållningssätt. Oro bemötes med förståelse och förklaringar. Och hoppet om en bra affär kopplades samman med fakta utan övertoner. Vi kände oss väl omhändertagna från början till slut och resultatet överträffade alla våra förväntningar. Jetmirs agerande och handläggning av ärendet visar på yrkeskompetens och fingertoppskänslighet."
"Proffsigt, smidig affär! Vi fick möjligheten att köpa huset innan budgivning och allt hanterades snabbt smidigt och proffsigt."
"Mina förväntningar var inte särskild höga på att jag skulle få min lägenhet såld till mitt önskade utgångspris, då förra mäklaren hade den ute på hemnet i två omgångar (totalt 3 månader) och ej fick bud överhuvudtaget.. Men då kom Jemtir som en räddare i nöden, och tar sig an första lägenheten som nybliven mäklare och får den såld efter knappt 5 dagar, jag blev lite mållös om jag ska vara ärlig, dessutom fick jag 100 tusen kronor mer än de jag egentligen va nöjd med:) jag tackar för ditt utomordentliga proffesionella bemötande, du fick mig att känna en trygghet som du sedan levde upp till. Jag har ingen tvekan om att du har en lång och framgångsrik kärriar framför dig! Tack!"
"Joakim var väldigt enkel att ha och göra med, och då talar jag utifrån att försäljningen även var min första. Joakim var tydlig, strukturell i sitt professionella bemötande och gjorde försäljningen väldigt komfortabel för mig som säljare. Mycket professionell och produktiv. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kristianstad

Våra pågående försäljningar

Till toppen