Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Hallstahammar

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Hallstahammar? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

 

 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 40 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag/Vi har köpt Gärdesvägen 48 i Hallstahammar och vi är nöjda med vår mäklare. Bra bemötande och allt har fungerat bra med vårt köp. Mvh Bo Strandell o Ylva Pettersson"
"Lägenhet köpt.mäklarens bemötande var bra jag fick den info jag behövde ang lägenheten.Det fungerade som jag hade hoppas på mäklaren agerade väldigt proffsigt jag är nöjd"
"Per Åhlberg sålde vårat hus på Norra Villagatan och han har sålt hus åt oss förut med så vi är väldigt nöjda med honom. Han är alltid trevlig och sköter sitt jobb på ett proffitionellt sätt som en mäklare ska."
"Per Åhlberg levde helt upp till de förväntningar vi hade när vi sålde fastigheten Åsvägen 10. Mycket trevligt bemötande och professionellt genomfört. Hans o Christina"
"Sålt en lägenhet för min fars räkning. Väldigt professionell och kunnig i sitt yrke. Trevligt bemötande och bara bra vitsord från mig. Skulle absolut rekommendera denne mäklare till vem som helst "
"Jag har köpt ett hus. I mina kontakter med de har de varit klar och tydlig med all information/budskap som förmedlades. otroligt bra bemötande som jag inte förväntade mig om jag nu jämför med andra mäklare. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Hallstahammar

Våra pågående försäljningar

Till toppen