Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Hallstahammar

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Hallstahammar? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

I februari månad utför vi kostnadsfria skriftliga värderingar (värde 3 000 kr)

Välkommen att boka in ett möte på 0220-51073 el via "Boka Värdering" länken till höger.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 59 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har köpt ett hus och snart sålt en bostadsrätt.Han ställer alltid upp och inger ett stort lugn.Han har under de 30 år vi har känt och anlitat honom aldrig gjort oss besvikna."
"Sållt ett tillbyggt torp. Har skött allt till full belåtenhet lungt och metodiskt."
"Försäljning av villa som utförts på ett förväntat tryggt och professionellt sätt. Mäklarens vänliga och tålmodiga hantering av våra förändrade ”krav” under resan har varit guld värt. Vi är nöjda! "
"Noggrann, effektiv och mycket kunnig med bra lösningar samt glad, trevlig och lätt att samarbete med. Lyhörd för våra önskemål. Skulle jag återigen sälja min villa på Åsvägen eller något annat objekt så skulle jag definitivt välja Dagny Christensson som mäklare"
"Fanns där när jag sålde huset på kort varsel "
"Anna har på ett lugnt och proffsigt sätt hanterat försäljningen av vår gård. Rejält med spekulanter vid 2 visningar. Smidig hantering för oss med allt runt vår försäljning inklusive tips på lokal hjälp vid tömning och slutstädning. Vi är mycket nöjda med vår mäklares arbete och rekommenderas henne såklart om tillfälle ges. // Monica med flera "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Hallstahammar

Våra pågående försäljningar