Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Hallstahammar

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Hallstahammar?

Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

 

 

 

 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 27 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt en lägenhet.Bra & trevligt bemötande & affären gick fort!supernöjd!"
"Har sålt en bostadsrätt. Mycket bra bemötande av mäklaren. Engagerat och proffsigt jobb. Motsvarade mina förväntningar på försäljningen.Har fungerat mycket bra från första kontakten till avslutad affär."
"Mycket professionellt utförande, av villan vi skulle sälja Vi hade mycket bra kontakt per telefon, sms, epost. och bemötandet av verkligen bra Det var bättre än de förväntningar vi hade, så mäklaren överträffande verkligen förväntningarna Sammanfattningsvis så kan vi ge högsta betyget till Mäklaren och som bidrar till att bolagets anseende är hög!! "
"Vi har köpt ett hus, vi fick snabb återkoppling av en mäklare som lyssnade på våra behov och visade ett professionellt och varmt omhändertagande av oss i en affär som gick i rasande fart. Vi kände oss dock trygga hela tiden och det kändes att mäklaren hade både säljarens och köparens bästa för ögonen."
"Jag har sålt min bostad på Johan Forsells väg 7 i Hallstahammar. En helt utmärkt presentation av min bostad med fina bilder och bra foto och fin styling av hemmet. Bra bemötande. Jag har inte sålt så många bostäder så jag hade väl inte några förväntningar men bemötandet var alldeles utmärkt. Enda nackdelen som dock inte har något med mäklaren att göra var att besiktningsprotokollet från Anticimex var oerhört negativt skrivet. Sammanfattningsvis: Utmärkt!"
"Jag har sålt en 2 rums lägenhet. Bemötandet med mäklaren var mycket bra. Jag fick det jag önskade få på grund av mäklarens medverkan. Det var lätt och roligt att samarbeta. Anna är en toppenmäklare. Jag rekommenderar henne till alla! Tack Anna!. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Hallstahammar

Våra pågående försäljningar

Till toppen