Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Hallstahammar

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Hallstahammar? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 63 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Ja vad ska man säga om Per Åhlberg som mäklare?. Jag har nyttjat Per`s tjänster ett par ggr, köpt 2 hus samt sålt 2 hus genom honom, en otroligt reko mäklare som inte förskönar något utan det är raka puckar som han kör med. Är det något som blir strul med så finns han där med råd och hjälp, det finns inget som är för svårt och inte som heter " Det går inte", jag litar inte på någon annan mäklare än Per och kommer snart nyttja hans tjänster igen. Han är lugn och sansad och jag tror inte denna person har en ända ond gen i sin kropp, otroligt service minded och hjälpsam vid köp och försäljning. Klart bästa mäklaren som finns och jag kan varmt rekommendera honom."
"Mäklaren är imötekommande och löser alla våra utmaningar, även dom svårare frågorna. Kunnig och flexibel, och till ett bra pris dessutom. Varmt rekommenderat!"
"Har sålt en lägenhet .Blev väl bemött.Att det skulle gå lätt att sälja , mäklaren gjorde ett bra jobb."
"Jag och min sambo köpte en liten villa på landet, och är väldigt nöjda med hjälpen vi fått från mäklaren. Kunnig, engagerad och stödjande utan att vara påträngande. Hela processen gick väldigt smidigt och vi kände oss hela tiden trygga i att vi fick den hjälp vi behövde."
"Vi har köpt ett hus och snart sålt en bostadsrätt.Han ställer alltid upp och inger ett stort lugn.Han har under de 30 år vi har känt och anlitat honom aldrig gjort oss besvikna."
"Sållt ett tillbyggt torp. Har skött allt till full belåtenhet lungt och metodiskt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Reg Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar