Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Hallstahammar

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Hallstahammar? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

 

 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 48 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde mammas lägenhet via Svensk fastighetsförmedling. Bra bemötande. Hjälpsam och duktig mäklare. "
"Mycket bra bemötande i samband med försäljningen av vårat hus. Otroligt kunniga och serviceinriktade. Väldigt lätt att få kontakt med mäklaren. Positiva och glada. "
"Har sålt en bostadsrätt. Har verkligen uppskattat det lugna, förtroendeingivande intryck som mäklaren har gett. Har varit väldigt kunnig och trygg, samt visat stor tillgänglighet vid frågor och funderingar. Har även visat mig som säljare stor respekt och har varit lyhörd för våra önskemål. Mycket proffsigt! "
"Köpt lägenhet. Bra mäklare. Proffsig vid kontraktsskrivningen. "
"Sålt en bostadsrätt i H-hr, mäklaren har varit mycket "alert" och hört av sej till oss för info, återkoppling etc. Vi är väldigt nöjd med Dagny som vår mäklare, och för den korta tid det tog att genomföra affären, och skulle med nöje rekommendera henne till vänner o bekanta som behöver hjälp med försäljning av sin bostad. "
"Hej! Ja ha sålt min bostadsrätt med hjälp av en super duktig kunnig och rolig mäklare, Per Åhlberg. Ja hade inga förväntningar alls. Köpet på bostaden vart över det pris ja har mitt lån på min bostad. Ja kan verkligen rekommendera Per Åhlberg."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Hallstahammar

Våra pågående försäljningar