Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Hedemora

Tack vare våra kunders fina rekommendationer 
och vår passion för din bostadsaffär blir vi det självklara valet för dig när du ska välja mäklare. Vi ger dig trygghet och bäst betalt i ditt livs största affär. 

Vi ingår i Dalarnas största mäklarföretag med 20 anställda över 6 kommuner. Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Välkommen till oss!

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 13 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har köpt bostad av Victoria och hon har även sålt min lgh. Bättre mäklare får man leta efter. Rekommenderar henne och svensk fastighetsbyrån stark! "
"Jag om min flickvän köpte Winqvist gata 5b och vi är väldigt nöjda med köpet. Victoria vår mäklare, fick mig verkligen att se möjligheter. Extremt bra bemötande och kul att hon verkligen engagerade sig i att lösa ett badrum i renoveringsbehov. Vi är verkligen tacksamma för den hjälp vi fått."
"Snabbt enkelt och smidigt, en personlig touch med snabba svar och resultat"
"Sålt vårat hus i nordansjö med ett utmärkt betmötande från våran mäklare Maria Björkman . Proffsigt skött från början till slut. Vi ville ha till en snabb annons , visning och försäljning, vilket vi fick . Inget att anmärka på . Kommer varmt rekommendera henne till vänner och bekanta! "
"Köpt ett hus straxt utanför staden. Bemötandet var bra. Intresserad av vad man sökte och fick den tid man behövde. Hade inga förväntningar på mäklaren innan, var bara nyfiken på objektet. Det är vid ev köp mäklaren känns intressant för mig, hur de kan hjälpa mig fram i processen. Känner mig ju nöd nu eftersom jag lyckades få köpa huset såklart!"
"Superbra jobbat Maria! Tryggt och lugnt. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Bobutiken öppen vardagar enligt tidsbokning.

Varmt välkomna!

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Hedemora

Våra pågående försäljningar