Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Hedemora

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Hedemora skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 11 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Snabbt enkelt och smidigt, en personlig touch med snabba svar och resultat"
"Sålt vårat hus i nordansjö med ett utmärkt betmötande från våran mäklare Maria Björkman . Proffsigt skött från början till slut. Vi ville ha till en snabb annons , visning och försäljning, vilket vi fick . Inget att anmärka på . Kommer varmt rekommendera henne till vänner och bekanta! "
"Köpt ett hus straxt utanför staden. Bemötandet var bra. Intresserad av vad man sökte och fick den tid man behövde. Hade inga förväntningar på mäklaren innan, var bara nyfiken på objektet. Det är vid ev köp mäklaren känns intressant för mig, hur de kan hjälpa mig fram i processen. Känner mig ju nöd nu eftersom jag lyckades få köpa huset såklart!"
"Superbra jobbat Maria! Tryggt och lugnt. "
"Jag har sålt min villa. Mäklaren levde helt upp till mina förväntningar."
"Vi köpte vår nya gård Österby 361 där Victoria var mäklare. Ett trevligt och proffsigt bemötande med lätt till skratt, otroligt hjälpsam i alla frågor och funderingar oavsett vardag eller helg. Vi kommer absolut att välja henne som mäklare för försäljning av vår nuvarande fastighet."

Öppettider & kontaktuppgifter

Bobutiken öppen vardagar enligt tidsbokning.

Varmt välkomna!

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Hedemora

Våra pågående försäljningar