Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Hedemora

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Hedemora skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt.

Kundernas betyg - 4,3 av 5 enligt 6 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har sålt min villa. Mäklaren levde helt upp till mina förväntningar."
"Vi köpte vår nya gård Österby 361 där Victoria var mäklare. Ett trevligt och proffsigt bemötande med lätt till skratt, otroligt hjälpsam i alla frågor och funderingar oavsett vardag eller helg. Vi kommer absolut att välja henne som mäklare för försäljning av vår nuvarande fastighet."
"Mycket bra service från mäklare Victoria Ohlsson i Hedemora. Allting gick smidigt och smärtfritt. Bra information och lätt få kontakt med under processen, när jag köpte min bostadsrätt."
"Jag är jättenöjd med Viktoria hon har stöttat o funnits till hands hela tiden under vår försäljning "
"Vi sålde en villa på landet. För att ha flyttat till en lägenhet i stan. Mäklaren var snabb och kunnig utan att jäkta på oss som har blivit till åren. Fotografen mäklaren använde var mycket trevlig och kunnig. Assistenten vid försäljningen också kunnig och lugn. Våra förväntningar överskreds med råge och allt gick snabbt och smärtfritt. Hela försäljningen gick bra utan jäkt eller pekpinnar. Vi är mycket nöjda och återkommer om det blir aktuellt igen vilket vi inte hoppas. Hälsningar Ulf och Titti Rova "
"Har gjort ett tiotal fastighetsaffärer på olika platser i landet och tyvärr är detta ett botten-napp. Båda mäklarna har gett okunnig eller felaktig info i annonser och per telefon. Har bara träffat Björkman och det vid en visning. En bra mäklare är väl insatt i område och hustyp mm och berättar under visningen runt sådana fakta. (Stor skillnad miot den förträfflige kollegan i tex Avesta) Här existerade inget sådant. Hon trodde också att direkt elvärme och pelletskamin är en bra lösning och uppvisade usel kunskap betr värmesystem öht. Ganska högdragen och stressad. Jag var på plats exakt då första visningen startade och bara jag samt ett par vänner till mäklaren dök upp. Hon påstår att flera redan tittat och det finns fem intressenter. Orimligt att flera kommit innan visningen och detta var ett lågintressant område för de allra flesta. Hederligheten kan mao ifrågasättas. Mäklaren mycket upptagen med att prata strunt med sina vänner. Skulle sedan stressigt ge sig iväg efter halva visningstiden och mina frågor verkade störa henne. Det är bara arvodet och snabba affärer som intresserar denna typ av mäklare. Gränsfall för anmälan till FMI."

Öppettider & kontaktuppgifter

Bobutiken öppen vardagar enligt tidsbokning.

Varmt välkomna!

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Hedemora

Våra pågående försäljningar

Till toppen