Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 667 omdömen(667 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Halmstad

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Halmstad utan och innan? Våra mäklare i Halmstad hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostäder till salu rätt. Här finns mysiga, barnvänliga villakvarter, anrika stadsdelar från 1600-talet, toppmoderna nya områden och närhet till havet. Kanske vill du hitta en villa i Söndrum där barnen kan växa upp ett stenkast från Tylösand eller vill sälja villan och flytta in i en nyproducerad lägenhet, nära butiker och restauranger i Nissastrand. Eller drömmer du om ett fritidshus i Frösakull med Tylösand och golfklubben runt knuten? Vi hjälper både dig som ska sälja din villa eller bostadsrätt i Halmstad att få ut det mesta av affären och hjälper dig vidare med bank, flytt, hantverkare och andra lokala kontakter.

Vi vet det fantastiska med att bo i Halmstad

Vårt mäklarteam har sammanlagt 80 års erfarenhet av att mäkla hus och bostadsrätter i Halmstad kommun. Så oavsett om det är en villa i Oskarström, ett townhouse i Västra Förstaden eller en dold pärla intill Nissan du är ute efter har våra mäklare koll på läget.

Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Halmstad. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Halmstad och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare i Halmstad!

Upptäck Halmstads alla områden

Är du nyfiken på Halmstads stadsdelar och områden? Vi har funnits i kommunen under lång tid och har god kunskap om det mesta som rör Halmstad. 

Här kan du upptäcka Halmstad!

Omdömen från kunder i Halmstad

2023-12-07
Bra bemötande. Professionell och trevlig.
Veronica S
2023-12-01
Mycket bra. Kunnig och lätt att få kontakt med.
Thomas A
2023-11-26
Han är så bra! Lätt att få kontakt med och svarar på alla omöjliga frågor. Lugn och saklig och en fröjd att få ha som säljare av sin bostad.
Gun-Britt A
2023-11-11
Behaglig personlighet. Förtroende ingivande och kunnig. Punktlig , snabb på att återkoppla. Allt har känts bra
Linda R
2023-11-09
Mycket kunnig och sympatiskt. Har strukturerat gått igenom hur han avser hantera försäljningen och olika handlingsalternativ. Rekommenderas!
Håkan C
2023-11-04
Pugh är enigt vår mening en oerhört professionell och kunnig mäklare som vi varmt rekommenderar. Pugh skapar en trygghet vilket får husköpet att kännas snabbt och smidigt. Tack vare Pugh har vi nu vårat drömhus!
Emma E
2023-11-01
Informativ, hjälpsam och trovärdig mäklare. Gav trygghetskänsla och lugn i en annars så hektisk bransch.
Jonas Carl Peter H
2023-10-21
Riktigt trevligt bemötande på visningar. Lät oss kolla runt i lugn och ro och gav relevant information. Lätt att få tag på vid eventuella frågor. Rak och tydlig.
Emma R
2023-10-18
Dealing with Dino has been a real pleasure. He is very professional, very easy to deal with, and speaks good English, which was a big plus for me. Buying our new home was a real breeze.
Alberto M
2023-10-16
Skillnad på mäklare och mäklare. Efter att ha sprungit på några, låt oss säga lite mindre säljorienterade, mäklare i vår jakt på vårt drömhus så är vi lyckligt lottade att ha sprungit på Dino. Han är kunnig, hjälpsam, proffsig, en...
Maria A
2023-09-23
Bra bemött, hjälpsam, tydliga förklaringar, Rekommenderas varmt.
Mentor K
2023-09-22
Snabbt, proffsigt, vi kommer göra fler affärer i närtid. // Carl Tham
Carl T

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Hitta hit

Bobutiker Halmstad (1)

Tidigare försäljningar i Halmstad

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB