Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 716 omdömen(716 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Halmstad

Lediga tider: tis 21/5 och ons 22/5
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Halmstad

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Halmstad utan och innan? Våra mäklare i Halmstad hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostäder till salu rätt. Här finns mysiga, barnvänliga villakvarter, anrika stadsdelar från 1600-talet, toppmoderna nya områden och närhet till havet. Kanske vill du hitta en villa i Söndrum där barnen kan växa upp ett stenkast från Tylösand eller vill sälja villan och flytta in i en nyproducerad lägenhet, nära butiker och restauranger i Nissastrand. Eller drömmer du om ett fritidshus i Frösakull med Tylösand och golfklubben runt knuten? Vi hjälper både dig som ska sälja din villa eller bostadsrätt i Halmstad att få ut det mesta av affären och hjälper dig vidare med bank, flytt, hantverkare och andra lokala kontakter.

Vi vet det fantastiska med att bo i Halmstad

Vårt mäklarteam har sammanlagt 80 års erfarenhet av att mäkla hus och bostadsrätter i Halmstad kommun. Så oavsett om det är en villa i Oskarström, ett townhouse i Västra Förstaden eller en dold pärla intill Nissan du är ute efter har våra mäklare koll på läget.

Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Halmstad. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Halmstad och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare i Halmstad!

Upptäck Halmstads alla områden

Är du nyfiken på Halmstads stadsdelar och områden? Vi har funnits i kommunen under lång tid och har god kunskap om det mesta som rör Halmstad. 

Här kan du upptäcka Halmstad!

Omdömen från kunder i Halmstad

2024-05-17
Kompetent, lyhörd och med fingertoppskänsla. Full pott!
Hampus O
2024-05-16
Vi blev bra bemötta av Stefan vid visningen och har fått bra bemötande hela vägen. Våra förväntningar var att vi skulle få mer information om objektet vid visningen, men då kommunen var säljare fanns inte mycket information att få...
Keziah P
2024-05-15
Niklas har ett skarpt och ödmjukt bemötande och är mån om att hela processen ska bli bra.. uppskattad av säljare och kund - proffsig helt enkelt!
Johanna B
2024-05-06
- Bra bemötande, lyhörd och ödmjuk. - Snabbt och proffsigt bemötande, önskade en snabb affär vilket Niklas var till stor hjälp med. - Kände mig trygg i köpet av min bostad.
Emma P
2024-05-04
Otroligt duktig mäklare som förklarar och hjälper dig med precis allt du kan tänka dig! Är otroligt nöjd med den service jag fått och kommer definitivt att ta hjälp utav Niklas igen!
Gezim M
2024-05-03
Trevlig och framförallt angagerad inför uppgiften.
Bodil Anita W
2024-04-28
Mikael är lösningsfokuserad och ser inga problem. Han är kundorienterad men vi som köpare upplever att han också är trevlig och gedigen mot oss köpare, han vill göra en bra affär å alla parters vägnar och känns professionell men s...
Tove S
2024-04-24
Jag har blivit bra bemött av Niklas. Han har återkopplat snabbt, även på icke kontorstid. Han levde upp till mina förväntningar. Han gjorde en snabb och smidig försäljning som utföll bra ekonomiskt, gav vägledning och stöd för ...
Peter D
2024-04-24
Lätt att få tag på, svarar snabbt vardag som helg. Bra säljteknik, stressar inte säljaren, .Lugn o trevlig.
Eva D
2024-04-23
Lyhörd och aktiv och effektiv
Elsie Svenborg B
2024-04-22
Han tog sig tid och visade mig alla lediga lägenheter på Ranagårdsvägen 18 vilket gjorde det lätt för mig att välja vilken som passade mig bäst.
Iréne I
2024-04-21
Jag hade en positiv upplevelse med Niklas han var snäll, trevlig och professionell under hela processen.
Helene A
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Hitta hit

Bobutiker Halmstad (1)

Tidigare försäljningar i Halmstad

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Philip är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling