Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Halmstad!

Vill du köpa eller sälja bostad i Halmstad? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till mäklare som har koll på läget för att få ut det mesta av din bostadsaffär.

På kontoret i Halmstad är vi en sammansvetsad grupp mäklare och assistenter som har kul ihop och älskar att förmedla bostäder. Vi strävar alltid efter att ge våra köpare och säljare trygghet, affärsmässighet och bästa tänkbara service i bostadsaffären.

Vi är 7 mäklare, 2 assistenter och 1 mäklarstudent och har funnits i Halmstad under många år. Vi har med hjälp av vårt stora lokala kontaktnät de bästa förutsättningarna att matcha rätt köpare med rätt säljare. Idag är vi en av de mest anlitade mäklarfirmorna lokalt.

Vi förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter, arrenderätter, gårdar, kommersiella fastigheter och nyproduktion i hela Halmstads kommun.

Tveka inte att höra av er till oss, så vi får chansen att överträffa era förväntningar och göra riktigt bra affärer ihop!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 176 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Linnéa är en mycket bra mäklare, professionellt bemötande hela affären igenom vilket resulterade i en smidig affär när vi sålde vår bostadsrätt. "
"Sålt Lägenhet (2 rok) centralt. Proffesionellt bemötande under hela processen & upplevelsen är att Mikael har stor erfarenhet & bred kunskap. Samtidigt köpt en tomt av Mikael med samma positiva intryck - så vi har stått på båda sidor av bordet."
"Vi sålde precis en villa med hjälp av Karin (har köpt och sålt med hennes hjälp innan med) och vi är så nöjda! Hon är duktig, professionell, hjälpsam, lyhörd, kunnig, trygg och lättsam! Kan varmt rekommendera henne vid försäljning av bostad!"
"Hejsan! Fick väldigt bra service. Henrik gjorde det mycket bra och enkelt för mig som säljare. Han skapade ett mycket gott intryck och förtroende. Så himla nöjd. Kunde inte fått någon bättre. /Janne😃😃😃😃😃"
"Försäljning av villa. Mäklaren bemötte oss vänligt och värdigt. Vi förväntade oss ett pris, som kom att kraftigt överskridas. Kontakten med fastighetsmäklare Anders Nilsson Wall har varit behaglig, informerande och ofta fylld av humor. Vill gärna rekommendera honom."
"Jag och min Flickvän köpte en bostadsrätt. Trevligt bemötande, fick svar på alla våra frågor. Väldigt tydlig och professionell när vi skrev på köpehandlingarna. Ett väl fungerande samarbete helt enkelt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Halmstad

Våra pågående försäljningar