Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Halmstad!

Vill du köpa eller sälja bostad i Halmstad? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till mäklare som har koll på läget för att få ut det mesta av din bostadsaffär.

På kontoret i Halmstad är vi en sammansvetsad grupp mäklare och assistenter som har kul ihop och älskar att förmedla bostäder. Vi strävar alltid efter att ge våra köpare och säljare trygghet, affärsmässighet och bästa tänkbara service i bostadsaffären.

Vi är 8 mäklare och 3 assistenter och har funnits i Halmstad under många år. Vi har med hjälp av vårt stora lokala kontaktnät de bästa förutsättningarna att matcha rätt köpare med rätt säljare. Idag är vi en av de mest anlitade mäklarfirmorna lokalt.

Vi förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter, arrenderätter, gårdar, kommersiella fastigheter och nyproduktion i hela Halmstads kommun.

Tveka inte att höra av er till oss, så vi får chansen att överträffa era förväntningar och göra riktigt bra affärer ihop!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 123 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi blev väldigt trevligt bemötta. Det var första gången vi sålde hus och Karin gjorde det till en positiv upplevelse. Tack"
"Är supernöjd med hur Karin hanterade mig som köpare och hela situationen vid köp av bostadsrätten! Kände mig trygg med henne som mäklare och hon gav alltid ett trevligt och professionellt bemötande. "
"Karin är en utmärkt mäklare . Gör sitt allra bästa för kunden. 👍"
"Lägenheten såldes snabbt och jag är jättenöjd. Mäklaren var bra. Tack så mycket. Jag kommer rekommendera Lovisa som mäklare till vänner som tänker sälja. "
"Altid ett bra bemötande, lugn och sansad. Proffsig och fantastikt trevlig att ha med att göra"
"Hon var glad och gav oss bästa råd. Samt var tidligt, nogran. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Halmstad

Våra pågående försäljningar

Till toppen