Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Halmstad!

Vill du köpa eller sälja bostad i Halmstad? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till mäklare som har koll på läget för att få ut det mesta av din bostadsaffär.

På kontoret i Halmstad är vi en sammansvetsad grupp mäklare och assistenter som har kul ihop och älskar att förmedla bostäder. Vi strävar alltid efter att ge våra köpare och säljare trygghet, affärsmässighet och bästa tänkbara service i bostadsaffären.

Vi är 8 mäklare och 3 assistenter och har funnits i Halmstad under många år. Vi har med hjälp av vårt stora lokala kontaktnät de bästa förutsättningarna att matcha rätt köpare med rätt säljare. Idag är vi en av de mest anlitade mäklarfirmorna lokalt.

Vi förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter, arrenderätter, gårdar, kommersiella fastigheter och nyproduktion i hela Halmstads kommun.

Tveka inte att höra av er till oss, så vi får chansen att överträffa era förväntningar och göra riktigt bra affärer ihop!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 135 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har köpt en lägenhet och sålt en. Lovisa Ljung har varit fantastisk. Hållt mig underrättad om läget hela tiden och jag har känt mig så trygg för det att hon är så proffsig och kunnig. Kunde inte varit bättre. Jag kommer att rekommendera Svensk Fastighetsförmedling. Tack."
"Väldigt kompetent och sakkunnig i hela ätendet. Uppskattade att jag blev hörd och fick bra råd hur jag ska gå vidare med mitt köp. Väldigt nöjd med bemötandet och rekommenderar varmt. "
"I samband med vårt köp av en bostadsrätt, blev vi exemplariskt bemötta och fick alla våra ställda förväntningar infriade. Det blev därför en väldigt lugn och trygg bostadsaffär."
"Henrik Hansson har varit vår mäklare vid tre hus försäljningar. Jag tycker det säger allt! Henrik agerar alltid mycket professionellt. "
"Vi valde att träffa tre olika mäklar som skulle sälja vårt smultronställe, ett fritidshus i Tylösand. Vi fastnade för Karin direkt! Hon gav oss ett lugnt, kunnigt och proffesionellt intryck vilket hon har levt upp till under hela försäljnigsperioden. Tusen tack Karin! /Agrell "
"Mycket nöjd med allt! Prisvärt och proffsigt genomfört genom hela säljprocessen."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Halmstad

Våra pågående försäljningar

Till toppen