Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige

Mäklare i Mark

Fastighetsmäklare med koll på Marks kommun

Letar du mäklare i Marks kommun? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – fastighetsmäklaren med koll på Mark.

Vi hjälper dig hitta rätt bostad i Mark

Vi är verksamma i hela Marks kommun. Både i centralorter som Kinna, Skene, Örby och Sätila samt i landsbygd som Fritsla, Skephult, Björketorp, Horred, Tostared, Fotskäl, Hajom och Hyssna för att nämna några. 

Vi är sedan vår start i kommunen år 1944 ett självklart val om du vill värdera, köpa eller sälja bostad i Marks kommun. Vi har samlat på oss mängder med erfarenhet och likväl nöjda säljare som köpare, vilket gör att du kan känna dig trygg med oss som fastighetsmäklare under hela processen. 

Med våra kunniga mäklare vill vi genom ett gott samarbete överträffa dina förväntningar, att du ska vilja ta kontakt med oss och även behålla den kontakten i framtiden. Vi lever länge på de goda rekommendationer våra kunder ger oss och vi vill ge dig möjligheten att uppleva varför.

Tack vare vår goda lokalkännedom har vi koll på alla områden i Mark, oavsett om det gäller centralort eller landsbygd. Det gör att vi kan möta dig som säljare på en god nivå och vi vet vad köparna vill ha. Vi hjälper dig till en smidig och lyckad affär, från första säljtanke tills dess att nycklarna lämnas över och ett nytt kapitel påbörjas.

Välkommen att kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling!

Omdömen från kunder i Mark

Bamik P
Bamik P
2021-06-17
Mycket trevlig och professionell!
Bengt Olof O
Bengt Olof O
2021-06-16
Ett bra och trevligt bemötande bra på att återkoppla.

Värdera din bostad

1. Fyll i dina uppgifter nedan
2. Vi kontaktar dig för ett möte
3. Mäklare besöker dig för värdering
 

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Hitta hit

Bobutiker Mark (1)

Tidigare försäljningar i Mark

Vi stödjer Barncancerfonden

 
kr kr
 

Samarbetspartners

 

Föreningssponsring

Vi träffar föräldrarna och ledarna som ger både tid och engagemang till föreningslivet i Marks kommun i vårt jobb varje dag. Vi vet hur mycket deras driv betyder för samhällsutvecklingen.

Därför ger vi föreningar som bedriver barn- och ungdomsverksamhet chans att ansöka om vår föreningssponsring på totalt 10 000 kr! För att vara med och delta:

  • Motivera varför just ni ska vinna.
  • Presentera hur vi kan marknadsföras hos er.
  • Skicka med bild på ett av era lag eller verksamhet.

Bästa motiveringen ger hela 5000 kr följt av 3000 kr och 2000 kr till andra och tredje plats. Bild och motivering kommer postas på vår Facebook-sida.

Sista ansökningsdag är 30/4, maila dina ansökan till sf.kinna@svenskfast.se.

EV Solution

Få ett bättre pris på en laddstation till din bil med EV Solution.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende genom tjänsterna Varudeklarerat och Bosäkrat.

Direkto

Funderar du på att renovera före eller efter din bostadsaffär? Vår låneförmedlare Direkto hjälper dig att hitta rätt privatlån.

Hitta rätt privatlån via Direkto