Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Mark

Kontakta oss i Kinna om du vill sälja eller köpa bostad i Mark

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Kinna är sedan vår start i kommunen år 1944 ett självklart val om du vill värdera, köpa eller sälja bostad i Mark. Vi har samlat på oss mängder med erfarenhet och likväl nöjda säljare som köpare, vilket gör att du kan känna dig trygg med oss som fastighetsmäklare under hela processen. 

Med våra kunniga mäklare vill vi genom ett gott samarbete överträffa dina förväntningar, att du ska vilja ta kontakt med oss och även behålla den kontakten i framtiden. Vi lever länge på de goda rekommendationer våra kunder ger oss och vi vill ge dig möjligheten att uppleva varför.

Tack vare vår goda lokalkännedom har vi på Svensk fastighetsförmedling Kinna, koll på alla områden i Mark, oavsett om det gäller centralort eller landsbygd. Det gör att vi kan möta dig som säljare på en god nivå och vi vet vad köparna vill ha. Vi hjälper dig till en smidig och lyckad affär, från första säljtanke tills dess att nycklarna lämnas över och ett nytt kapitel påbörjas.

Vi är verksamma i hela Marks kommun. Både i centralorter som Kinna, Skene, Örby och Sätila samt i landsbygd som Fritsla, Skephult, Björketorp, Horred, Tostared, Fotskäl, Hajom och Hyssna för att nämna några.  

Välkommen att kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling i Kinna! 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 41 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Proffesjonelt bemøtande Forventningarna var låga,då et stort meklarføretag inte lyckades selja huset.Simon Andreassen i Svensk fastighetsførmedling kinna,sålde huset på rekordtid. Skal du selja en villa i Marks Kommune Kontakta Simon Andreassen"
"Köpte nyss fritidshuset på Orrvägen 7, Örby. Martina skötte det hela proffsigt, snabbt och effektivt. Vi är helnöjda så här långt."
"Vi har sålt våran sommarstuga Orrvägen 7 i Örby vid Mo Strand . På ett mycket proffsigt och trevligt sätt och personligt sätt . Martina , motsvarade absolut våra förväntningar ! En snabb affär , ingen långbänk här och en härlig köpar familj som nu är samma ålder som vi var för 20 år sedan när vi köpte och härligt att dom skall ha det som sommarstuga ! Det är inte lätt känslomässigt att sälja något som man tycker om och även utfört och förändrat under åren . Men allt har sin tid . "
"Emma var ytterst proffsig och vänlig på samma gång.Förklarade tydligt alla paragraferna utan att tala von oben. Trevligt bemötande!"
"Duktig, förtroendeingivande , lugn, Den bästa jag har mött hittills . "
"Jätte bra och jätte trevlig. Känns väldigt tryggt och hon förkllarar allt grundligt. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kinna

Våra pågående försäljningar

Till toppen