Hoppa till innehåll

Mäklare i Kinna

4,9  (286 omdömen)

Mäklare i Kinna

4,9  (286 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Kinna

Letar du mäklare i Kinna? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Kinna.

Välkommen till oss

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Kinna är sedan vår start i kommunen år 1944 ett självklart val om du vill värdera, köpa eller sälja bostad i Mark. Vi har samlat på oss mängder med erfarenhet och likväl nöjda säljare som köpare, vilket gör att du kan känna dig trygg med oss som fastighetsmäklare under hela processen. 

Med våra kunniga mäklare vill vi genom ett gott samarbete överträffa dina förväntningar, att du ska vilja ta kontakt med oss och även behålla den kontakten i framtiden. Vi lever länge på de goda rekommendationer våra kunder ger oss och vi vill ge dig möjligheten att uppleva varför.

Tack vare vår goda lokalkännedom har vi på Svensk Fastighetsförmedling Kinna, koll på alla områden i Mark, oavsett om det gäller centralort eller landsbygd. Det gör att vi kan möta dig som säljare på en god nivå och vi vet vad köparna vill ha. Vi hjälper dig till en smidig och lyckad affär, från första säljtanke tills dess att nycklarna lämnas över och ett nytt kapitel påbörjas.

Vi är verksamma i hela Marks kommun. Både i centralorter som Kinna, Skene, Örby och Sätila samt i landsbygd som Fritsla, Skephult, Björketorp, Horred, Tostared, Fotskäl, Hajom och Hyssna för att nämna några.  

Välkommen att kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling i Kinna! 

Omdömen från kunder i Kinna

Wilhelm E
Wilhelm E
2022-09-29
Helt fantastiskt. Affären gick precis som jag ville och lite bättre upp ändå tack vare Petter.
Marina V
Marina V
2022-09-26
Emma är trevligt och sakkunnig mäklare på mitt åsikt. Hon var bekant med objektet som köpte vi. Hjälpsam när har vi skrivit på kontrakt. Snabb återkoppling vill jag också markera som en god tecken.

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Kinna

Hitta hit

Bobutiker Kinna (1)

Tidigare försäljningar i Kinna

Samarbetspartners

Föreningssponsring

Vi träffar föräldrarna och ledarna som ger både tid och engagemang till föreningslivet i Marks kommun i vårt jobb varje dag. Vi vet hur mycket deras driv betyder för samhällsutvecklingen.

Därför ger vi föreningar som bedriver barn- och ungdomsverksamhet chans att ansöka om vår föreningssponsring på totalt 10 000 kr! För att vara med och delta:

  • Motivera varför just ni ska vinna.
  • Presentera hur vi kan marknadsföras hos er.
  • Skicka med bild på ett av era lag eller verksamhet.

Bästa motiveringen ger hela 5000 kr följt av 3000 kr och 2000 kr till andra och tredje plats. Bild och motivering kommer postas på vår Facebook-sida.

Sista ansökningsdag är 30/4, maila dina ansökan till sf.kinna@svenskfast.se.

EV Solution

Få ett bättre pris på en laddstation till din bil med EV Solution.

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.