Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Mark

Kontakta oss i Kinna om du vill sälja eller köpa bostad i Mark

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Kinna är sedan vår start i kommunen år 1944 ett självklart val om du vill värdera, köpa eller sälja bostad i Mark. Vi har samlat på oss mängder med erfarenhet och likväl nöjda säljare som köpare, vilket gör att du kan känna dig trygg med oss som fastighetsmäklare under hela processen. 

Med våra kunniga mäklare vill vi genom ett gott samarbete överträffa dina förväntningar, att du ska vilja ta kontakt med oss och även behålla den kontakten i framtiden. Vi lever länge på de goda rekommendationer våra kunder ger oss och vi vill ge dig möjligheten att uppleva varför.

Tack vare vår goda lokalkännedom har vi på Svensk fastighetsförmedling Kinna, koll på alla områden i Mark, oavsett om det gäller centralort eller landsbygd. Det gör att vi kan möta dig som säljare på en god nivå och vi vet vad köparna vill ha. Vi hjälper dig till en smidig och lyckad affär, från första säljtanke tills dess att nycklarna lämnas över och ett nytt kapitel påbörjas.

Vi är verksamma i hela Marks kommun. Både i centralorter som Kinna, Skene, Örby och Sätila samt i landsbygd som Fritsla, Skephult, Björketorp, Horred, Tostared, Fotskäl, Hajom och Hyssna för att nämna några.  

Välkommen att kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling i Kinna! 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 64 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Stort tack för ett trevligt och proffsigt bemötande vid vårt husköp! Bra och tydlig information hela den korta och snabba vägen från visning till budgivning och kontraktsskrivning (en vecka). Det gick snabbt att få svar om man hade någon fråga, både på telefon och via epost. Kan varmt rekommendera både huvudmäklaren och hennes hjälpsamma kollega! Tack!"
"Jag mötte en engagerad och erfaren mäklare som återkopplade varje steg. Jag kände mig informerad och väl bemött under hela resan. Att sälja och köpa bostad innebär mycket pusslande - därför är det oerhört viktigt med just informationen och bemötandet. Jag är väldigt nöjd. "
"Vi har sålt en fastighet genom Svensk fastighet. Simon Andreassen har som mäklare skött sina uppgifter med stort enagamang och nogrannhet. Simon är professionell i sitt ämbete som mäklare och jag vill varmt rekommendera honom till andra som funderar på köpa eller sälja sina fastigheter. "
"Sålde mitt hus med hjälp av Emma Lundin,läste om henne på Google,hon hade mycket goda omdömen,så jag valde Emma,rekommenderar henne absolut,Tack Emma."
"Emma är trevlig och duktig! Man känner sig trygg med henne vid sitt husköp."
"Emma Lundin sålde morsans lägenhet snabb och smidigt när jag tog semester 👍👍👍👍👍"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Kinna

Våra pågående försäljningar