Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Mark

Kontakta oss i Kinna om du vill sälja eller köpa bostad i Mark

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Kinna är sedan vår start i kommunen år 1944 ett självklart val om du vill värdera, köpa eller sälja bostad i Mark. Vi har samlat på oss mängder med erfarenhet och likväl nöjda säljare som köpare, vilket gör att du kan känna dig trygg med oss som fastighetsmäklare under hela processen. 

Med våra kunniga mäklare vill vi genom ett gott samarbete överträffa dina förväntningar, att du ska vilja ta kontakt med oss och även behålla den kontakten i framtiden. Vi lever länge på de goda rekommendationer våra kunder ger oss och vi vill ge dig möjligheten att uppleva varför.

Tack vare vår goda lokalkännedom har vi på Svensk fastighetsförmedling Kinna, koll på alla områden i Mark, oavsett om det gäller centralort eller landsbygd. Det gör att vi kan möta dig som säljare på en god nivå och vi vet vad köparna vill ha. Vi hjälper dig till en smidig och lyckad affär, från första säljtanke tills dess att nycklarna lämnas över och ett nytt kapitel påbörjas.

Vi är verksamma i hela Marks kommun. Både i centralorter som Kinna, Skene, Örby och Sätila samt i landsbygd som Fritsla, Skephult, Björketorp, Horred, Tostared, Fotskäl, Hajom och Hyssna för att nämna några.  

Välkommen att kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling i Kinna! 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 28 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Det har fungerat mycket bra, kunnig och engagerad mäklare."
"Jag fick ett trevligt bemötande. Emma Lundin är en tjej som inger förtroende och hon är proffsig i sitt yrkesutövande. Hon har skött uppdraget på bästa sätt. Hon fann sig och jobbade lugnt vidare trots att det blev lite "strul" med budgivningen. Jag skulle gärna anlita henne igen och kan varmt rekommendera henne."
"Kännt Martina sedan tidigare. Alltid trevligt bemötande. Rak och öppen kommunikation."
"Jag är glad att jag valde Svensk Fastighetsförmedling och Martina Eriksson när vi skulle sälja mammas bostadsrätt i Kinna. Martina har ett trevligt, ödmjuk och proffsigt bemötande mot mig och mot budgivarna. Hon har också regelbundet hållit mig informerad om allt som berört försäljningen."
"Har haft med samma mäklare att göra tidigare, då som säljare och jag är jättenöjd. Som köpare kändes det lika tryggt och bra. Hon är glad och trevlig och svarar kunnigt på de frågor man har. Kommer att sälja ett hus ganska snart och kommer då att vända mej till samma mäklare."
"Suverän service, jätte trevlig och proffesionellt bemötande. Kan starkt rekommendera Emma och hennes kollegor. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kinna

Våra pågående försäljningar

Till toppen