Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Mark

Kontakta oss i Kinna om du vill sälja eller köpa bostad i Mark

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Kinna är sedan vår start i kommunen år 1944 ett självklart val om du vill värdera, köpa eller sälja bostad i Mark. Vi har samlat på oss mängder med erfarenhet och likväl nöjda säljare som köpare, vilket gör att du kan känna dig trygg med oss som fastighetsmäklare under hela processen. 

Med våra kunniga mäklare vill vi genom ett gott samarbete överträffa dina förväntningar, att du ska vilja ta kontakt med oss och även behålla den kontakten i framtiden. Vi lever länge på de goda rekommendationer våra kunder ger oss och vi vill ge dig möjligheten att uppleva varför.

Tack vare vår goda lokalkännedom har vi på Svensk fastighetsförmedling Kinna, koll på alla områden i Mark, oavsett om det gäller centralort eller landsbygd. Det gör att vi kan möta dig som säljare på en god nivå och vi vet vad köparna vill ha. Vi hjälper dig till en smidig och lyckad affär, från första säljtanke tills dess att nycklarna lämnas över och ett nytt kapitel påbörjas.

Vi är verksamma i hela Marks kommun. Både i centralorter som Kinna, Skene, Örby och Sätila samt i landsbygd som Fritsla, Skephult, Björketorp, Horred, Tostared, Fotskäl, Hajom och Hyssna för att nämna några.  

Välkommen att kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling i Kinna! 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 46 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpte tomt i marks kommun . Det va en bra bemöttande av mäklaren . Jag behövde mycket information och tips på hur kan jag bygga på tomten , Och det har jag fått av mäklare. Det va et nöje att köpa hos dem. Väldigt trevlig och snäll mäklare . "
"Har sålt en 4 rummare på Kristinebergsgatan,. Första mötet med Emma va mycket givande samt att vi hade ganska lika förväntningar inför försäljningen. Upplevelsen var att Emma va en påläst, engagerad och kunnig mäklare. Jag kan verkligen se Emma tillhandahålla nya objekt. MVH Lasse"
"Vi har sålt fastigheten Lillakullen 1 i Istorp med hjälp av Emma Lundin. Hon skötte all annonsering, alla kontakter och alla övriga insatser som krävdes för försäljningen exempelvis vid budgivningen mm. Försäljningen gick snabbt och helt i enlighet med vad som sades från början. Vi är därför mycket nöjda med hennes arbete och kan varmt rekommendera henne."
"Pär har varit hjälpsam från första stund! Från dagen vi ville kolla på två hus på samma dag tills vi fick nycklarna till huset som blev vårt hem. Han har hjälpt oss när vi har varit osäkra eller haft svårt att få tag i säljarna. En situation man lätt kan känna sig osäker i hjälpte han till så vi kunde känna oss trygga i. "
"Hej ! Vi anlitade Pär Brundin på Svensk fastighetsförmedling Kinna kontoret när vi sålde våran fastighet på Svalvägen 7 i Rydal. Vi är väldigt nöjda med upplägget av försäljningen från början till avslut. Rekommenderas ! Jens Lilja"
"Proffesjonelt bemøtande Forventningarna var låga,då et stort meklarføretag inte lyckades selja huset.Simon Andreassen i Svensk fastighetsførmedling kinna,sålde huset på rekordtid. Skal du selja en villa i Marks Kommune Kontakta Simon Andreassen"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kinna

Våra pågående försäljningar

Till toppen