Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Mark

Kontakta oss i Kinna om du vill sälja eller köpa bostad i Mark

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Kinna är sedan vår start i kommunen år 1944 ett självklart val om du vill värdera, köpa eller sälja bostad i Mark. Vi har samlat på oss mängder med erfarenhet och likväl nöjda säljare som köpare, vilket gör att du kan känna dig trygg med oss som fastighetsmäklare under hela processen. 

Med våra kunniga mäklare vill vi genom ett gott samarbete överträffa dina förväntningar, att du ska vilja ta kontakt med oss och även behålla den kontakten i framtiden. Vi lever länge på de goda rekommendationer våra kunder ger oss och vi vill ge dig möjligheten att uppleva varför.

Tack vare vår goda lokalkännedom har vi på Svensk fastighetsförmedling Kinna, koll på alla områden i Mark, oavsett om det gäller centralort eller landsbygd. Det gör att vi kan möta dig som säljare på en god nivå och vi vet vad köparna vill ha. Vi hjälper dig till en smidig och lyckad affär, från första säljtanke tills dess att nycklarna lämnas över och ett nytt kapitel påbörjas.

Vi är verksamma i hela Marks kommun. Både i centralorter som Kinna, Skene, Örby och Sätila samt i landsbygd som Fritsla, Skephult, Björketorp, Horred, Tostared, Fotskäl, Hajom och Hyssna för att nämna några.  

Välkommen att kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling i Kinna! 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 59 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Emma är trevlig och duktig! Man känner sig trygg med henne vid sitt husköp."
"Emma Lundin sålde morsans lägenhet snabb och smidigt när jag tog semester 👍👍👍👍👍"
"veldig proffsigt behandlat hela førseljningen "
"Sålde villa. Strålande bemötande från mäklaren redan från första mötet. Det framgick direkt att det här huset ville han verkligen sälja. Allting gick väldigt smidigt och processen följde precis som mäklaren förutspått. Försäljningen av vår fastighet översteg våra förväntningar med råge. Vi är väldigt nöjda med vår mäklare och det arbete han utfört under tiden."
"Vi sålde en äldre villa i via Svensk Fastighetsförmedling Kinna och fick hjälp av Emma Lundin. Emma har på ett mycket förtroendeingivande och tillmötesgående sätt, vilket underlättade för oss då vi redan flyttat till Göteborg och ej haft tid att vara delaktiga i visningar etc. Emma har varit vår primära kontakt och hon har hanterat vår försäljning från start till slut, så att allt gått smidigt och lätt. "
"Allt ok, korrekt o trevligt bemötande! Nöjd kund."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Kinna

Våra pågående försäljningar