Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till Staffanstorps mest anlitade mäklare

När du vänder dig till oss för att sälja eller köpa din bostad så kommer du till Staffanstorps mest anlitade fastighetsmäklare med erfarenhet av många framgångsrika bostadsaffärer. Vi kan vårt område i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra fastighetsmäklare vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan.

Svensk Fastighetsförmedlings täckning över landet kombinerat med vårt lokala nätverk i Staffanstorp ger dig alla förutsättningar att göra en trygg affär och få bäst betalt för just din bostad.

När du anlitar oss får du inte bara en mäklare utan ett helt team av både mäklare och administratörer som hjälper dig både före, under och efter affären. Du får råd och tips under hela processen och vi hjälper dig också med deklarationen när bostaden är såld.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i vår butik i centrala Staffanstorp. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Självklart kan du också maila eller ringa till oss.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 42 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har både sålt vår bostadsrätt samt köpt tomt och är super nöjda. När det var dags förr oss att sälja lägenheten kontaktade vi flera mäklare men fastnade för Ulf då vi fick ett trevligt intryck vid första mötet. Han lyssnade in oss och besvarade alla våra frågor. Vi upplevde att vi kunde föra en öppen dialog där vi kom fram till ett bra upplägg som vi alla var nöjda med. Vid köp av tomt upplevde vi ett professionellt bemötande till oss där Ulf var flexibel och hjälpte till så att affären blev lyckad och att vi som köpare kunde känna oss trygga och nöjda. "
"Ulf på sv fast har sålt min bostadsrätt Jag har bara positiva upplevelser av genomförandet Trevligt och proffsigt bemötande "
"Vi sålde vår villa i Staffanstorp med fantastisk hjälp av Anders Larsson på Svensk Fastighetsförmedling. Vi blev omhändertagna och informerade på ett sådant sätt att vi genast fick stort förtroende för Anders. Anders uppfyllde alla våra förväntningar under hela processen. Det är otroligt viktigt att få bra hjälp och stöd vid livets största affär. Vi rekommenderar varmt Anders Larsson som mäklare. Bjarni och Ella Staffanstorp "
"Sålt en lägenhet, 2 rum. Ulf ingav ett proffesionelt och kunnigt första intryck. Tydlig plan och tog mina tankar och funderingar i beaktning. Han har varit flexibel och löst uppkomna problem. Sammanfattningsvis har jag bara positiva saker att säga om Ulf och Svensk Fastighetsförmedling I Staffanstorp. "
"Bostadsrätt. Utmärkt. Klart godkänt. Jättebra bemötande, proffsigt."
"Köpt en lägenhet och sålt en villa i Staffanstorp Mycket bra Mäklaren motsvarade mina förväntningar Allt har fungerat till belåtenhet "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Staffanstorp

Våra pågående försäljningar