Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till Staffanstorps mest anlitade mäklare

När du vänder dig till oss för att sälja eller köpa din bostad så kommer du till Staffanstorps mest anlitade fastighetsmäklare med erfarenhet av många framgångsrika bostadsaffärer. Vi kan vårt område i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra fastighetsmäklare vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan.

Svensk Fastighetsförmedlings täckning över landet kombinerat med vårt lokala nätverk i Staffanstorp ger dig alla förutsättningar att göra en trygg affär och få bäst betalt för just din bostad.

Mäklare Staffanstorp

När du anlitar oss får du inte bara en mäklare utan ett helt team av både mäklare och administratörer som hjälper dig både före, under och efter affären. Du får råd och tips under hela processen och vi hjälper dig också med deklarationen när bostaden är såld.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i vår butik i centrala Staffanstorp. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Självklart kan du också maila eller ringa till oss.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 24 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt en lgh i centrala Staffanstorp. Allt blev väl omhändertaget av mäklaren! Vi är supernöjda "
"Sålt en plans med källare i Staffanstorp Mycket bra bemötande av mäklaren Mäklaren levde upp till förväntningarna"
"Vi är på väg att sälja en villa. Vi har hela vägen blivit otroligt bra omhändertagna och väl bemöta av vår mäklare. Hade inga direkta förväntningar innan kontakt med mäklare, men dessa steg efter möte med vår mäklare och dessa har verkligen vår mäklare levt upp till och går försäljningen igenom som vi hoppas så får vår mäklare än mer plus. Upplevelsen har rakt igenom varit positiv, vi har hela vägen känt en stor trygghet och förtroende för vår mäklare, så ett stort TACK till vår mäklare Anders Larsson."
"Proffsig. Bra bemötande, tog sig tid att besvara alla frågor först om det blev aktuellt att ett barnbarn tog över lägenheten och sedan när vi bestämt att sälja på öppna marknaden. Snabba svar vid SMS, mail och telefon. Som sagt upplevde hela proceduren som proffsig."
"Vi hade Anders Larsson. Vi upplevde honom som väldigt bra och kunnig. Hade var alltid tillgänglig när vi hade frågor eller annat. Återkopplade samt efter varje visningen med hur allting hade gått. Vi skulle varmt rekommendera honom till folk som söker mäklare."
"Mycket skicklig och kunnig. Bästa tänkbara service. Kunde inte önskat bättre!"

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån - Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-16:00
Söndagar Telefontid 10:00-13:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Staffanstorp

Våra pågående försäljningar

Till toppen