Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 189 omdömen(189 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Staffanstorp

Letar du mäklare i Staffanstorp? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Staffanstorp.

Välkommen till Staffanstorps mest anlitade mäklare

Svensk Fastighetsförmedlings täckning över landet kombinerat med vårt lokala nätverk i Staffanstorp ger dig alla förutsättningar att göra en trygg affär och få bäst betalt för just din bostad.

När du anlitar oss får du inte bara en mäklare utan ett helt team av både mäklare och administratörer som hjälper dig både före, under och efter affären. Du får råd och tips under hela processen och vi hjälper dig också med deklarationen när bostaden är såld.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i vår butik i centrala Staffanstorp. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Självklart kan du också maila eller ringa till oss.

Omdömen från kunder i Staffanstorp

2023-11-22
Vänligt och professionellt bemötande. Allt gick väldigt smidigt.
Anna-Lovisa N
2023-11-21
Det är Fastighetsmäklaren sätt att presentera objektet Som avgör om det blir en bra utgång
Olle A
2023-10-04
Anders tog väl hand om både mig som säljare och alla som var intresserade av lägenheten. Mina förväntningar stämde och jag har använt denna mäklarfirma i många av mina köp och försäljningar. Kan starkt rekommendera Anders som di...
Thomas B
2023-09-30
En mer engagerad mäklare får man leta efter. Absolut toppklass på Anders arbete med vår husförsäljning. Ej att förglömma , Annmari med mycket support och ett otroligt kunnande och ovärderlig hjälp. Staffanstorps bobutik rekommende...
Ronny N
2023-09-26
Vi har använt denna mäklarbyrå tidigare och vi är väldigt nöjda därför ha vi anlitat dom igen
Janet S
2023-09-26
Jag upplevde att de var både professionella och kunniga. Kände mig personligt bemött. Mycket nöjd.
Kristina L
2023-09-24
Mäklare som känns kunniga och som kan vägleda när man inte själv vet hur ” turerna” fungerar. Hänsynsfulla , då det gällde ett dödsbo. Personliga, med anknytning till kommunen. Tryggt , de berättade när det var visningar.
Ingrid K
2023-09-07
Är mycket nöjd med bemötandet, alltid fått svar på mina frågor. Hade bra förväntningar då vi fått hjälp med att sälja hus tidigare. Mäklaren är klar p tydlig.
Åsa J
2023-09-05
Vi är mycket nöjda med Anders och Svensk Fastighetsförmedling i Staffanstorp. Vi upplevde Anders som mycket kunnig och som lysnade på oss. Han var alltid lika vänlig och trevlig. Alla tre på denna förmedling är mycket trevliga o...
Arne Lennart L
2023-07-16
Mycket professionellt och mycket informativ. Vi har varit mycket nöjd med våra mäklare Anders .
Zohal B
2023-07-04
Hela säljprocessen från förste början fram till avslutad försäljning har fungerat helt opåklagligt. Fanns absolut ingenting att anmärka på och kan reservationslöst rekommendera Sv Fastighet i Staffanstorp.
Torben F
2023-06-30
Hej! Vi blev väldigt bra bemötta, proffsiga och kunniga. Tydlig och bra inforamtion under hela perioden från första kontakt och tills att allt blev klart
Camilla T

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu i Staffanstorp

Hitta hit

Bobutiker Staffanstorp (1)

Tidigare försäljningar i Staffanstorp

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB