Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till Staffanstorps mest anlitade mäklare

När du vänder dig till oss för att sälja eller köpa din bostad så kommer du till Staffanstorps mest anlitade fastighetsmäklare med erfarenhet av många framgångsrika bostadsaffärer. Vi kan vårt område i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra fastighetsmäklare vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan.

Svensk Fastighetsförmedlings täckning över landet kombinerat med vårt lokala nätverk i Staffanstorp ger dig alla förutsättningar att göra en trygg affär och få bäst betalt för just din bostad.

Mäklare Staffanstorp

När du anlitar oss får du inte bara en mäklare utan ett helt team av både mäklare och administratörer som hjälper dig både före, under och efter affären. Du får råd och tips under hela processen och vi hjälper dig också med deklarationen när bostaden är såld.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i vår butik i centrala Staffanstorp. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Självklart kan du också maila eller ringa till oss.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 9 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Hundra procent bra .Väldigt nöjd med allt."
"Vi är mycket nöjda med Anders Larsson och Svensk Fastighetsförmedling. De ingav stort förtroende och höll oss informerade under hela försäljningen. Vi fick svar på alla våra frågor mm på ett enkelt och tydligt sätt. Naturligtvis rekommenderar vi Svensk Fastighetsförmedling till våra vänner och bekanta."
"Proffsig korrekt saklig mäklare som gjorde det man kan kräva men som jag vet inte blir Gjort då marknaden är god och många oseriösa finns i branschen. Så jag har bara gott att säga om mäklaren //Jonas "
"Duktig och erfaren mäklare som vet vad han gör. Ordning och reda. "
"Positivt , finns inget negativt att säga "
"Bemötandet vi fick var absolut bästa möjliga och mäklaren levde upp till 100% av vår förväntan. Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp skötte allt mycket professionellt och vi har redan berättat för våra vänner hur fantastiska ni är."

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån - Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-16:00
Söndagar Telefontid 10:00-13:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Staffanstorp

Våra pågående försäljningar

Till toppen