Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till Staffanstorps mest anlitade mäklare

När du vänder dig till oss för att sälja eller köpa din bostad så kommer du till Staffanstorps mest anlitade fastighetsmäklare med erfarenhet av många framgångsrika bostadsaffärer. Vi kan vårt område i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra fastighetsmäklare vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan.

Svensk Fastighetsförmedlings täckning över landet kombinerat med vårt lokala nätverk i Staffanstorp ger dig alla förutsättningar att göra en trygg affär och få bäst betalt för just din bostad.

Mäklare Staffanstorp

När du anlitar oss får du inte bara en mäklare utan ett helt team av både mäklare och administratörer som hjälper dig både före, under och efter affären. Du får råd och tips under hela processen och vi hjälper dig också med deklarationen när bostaden är såld.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i vår butik i centrala Staffanstorp. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Självklart kan du också maila eller ringa till oss.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 12 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Daniel var snabb på att svara vid frågor, och kunde han inte svaren direkt återkom han väldigt fort med svar på frågorna. Trevlig och kunnig. Flexibel med tider och visade förstående och förklarade sånt vi inte visste. Väldigt bra!"
"Snabbt , proffisionelt och trevligt bemötande . Inget att anmärka på ."
"Supernöjda hela tiden. Återkopplade och ingav förtroende. Kunde marknaden och hur priserna låg. Gav bra tips hur vi kunde förbättra inför försäljningen. Fick det pris som han sa det skulle bli. Stenkoll!"
"Hundra procent bra .Väldigt nöjd med allt."
"Vi är mycket nöjda med Anders Larsson och Svensk Fastighetsförmedling. De ingav stort förtroende och höll oss informerade under hela försäljningen. Vi fick svar på alla våra frågor mm på ett enkelt och tydligt sätt. Naturligtvis rekommenderar vi Svensk Fastighetsförmedling till våra vänner och bekanta."
"Proffsig korrekt saklig mäklare som gjorde det man kan kräva men som jag vet inte blir Gjort då marknaden är god och många oseriösa finns i branschen. Så jag har bara gott att säga om mäklaren //Jonas "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån - Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-16:00
Söndagar Telefontid 10:00-13:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Staffanstorp

Våra pågående försäljningar

Till toppen