Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till Staffanstorps mest anlitade mäklare

När du vänder dig till oss för att sälja eller köpa din bostad så kommer du till Staffanstorps mest anlitade fastighetsmäklare med erfarenhet av många framgångsrika bostadsaffärer. Vi kan vårt område i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra fastighetsmäklare vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan.

Svensk Fastighetsförmedlings täckning över landet kombinerat med vårt lokala nätverk i Staffanstorp ger dig alla förutsättningar att göra en trygg affär och få bäst betalt för just din bostad.

När du anlitar oss får du inte bara en mäklare utan ett helt team av både mäklare och administratörer som hjälper dig både före, under och efter affären. Du får råd och tips under hela processen och vi hjälper dig också med deklarationen när bostaden är såld.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i vår butik i centrala Staffanstorp. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något. Självklart kan du också maila eller ringa till oss.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 39 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt en lägenhet, 2 rum. Ulf ingav ett proffesionelt och kunnigt första intryck. Tydlig plan och tog mina tankar och funderingar i beaktning. Han har varit flexibel och löst uppkomna problem. Sammanfattningsvis har jag bara positiva saker att säga om Ulf och Svensk Fastighetsförmedling I Staffanstorp. "
"Bostadsrätt. Utmärkt. Klart godkänt. Jättebra bemötande, proffsigt."
"Köpt en lägenhet och sålt en villa i Staffanstorp Mycket bra Mäklaren motsvarade mina förväntningar Allt har fungerat till belåtenhet "
"Professionell, tillmötesgående och hjälpsam i mitt köp av hus som utlandssvensk boende i Singapore."
"Ulf gjorde som vanligt en snabb och smidig affär till ett pris vi är nöjda med! Tack Ulf"
"Jag har sålt ett kedjehus via Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp. Bemötande var proffsigt och allting gick smidigt från vårt allra första möte fram till försäljning av bostaden."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Staffanstorp

Våra pågående försäljningar