Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Upplands Väsby i Stockholm? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan vårt Väsby.

Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vi vet var i Väsby förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till närmsta löpslinga eller badplats. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby är mäklare som har koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig med alla typer av bostadsfrågor oavsett om det handlar om rådgivning, värdering eller försäljning. Genom åren har vi hjälpt flera tusen personer att byta bostad, många både två och tre gånger. Hos oss kan du vara säker på att du får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov.

Genom våra ca 230 bobutiker och vårt unika kundregister har vi tillgång till fler möjliga köpare än många andra fastighetsmäklare. Eftersom vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja gör det att vi kan erbjuda alla de fördelar som ett stort företag har. Med oss kan du göra en riktigt bra bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 105 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Professionell, trevlig och tydlig. "
"Köpt ett radhus. Blev trevligt bemött av Carolina. Hon kändes driven, entusiastisk och proffsig. Hon har hela tiden varit hjälpsam, tillgänglig och informativ genom en ganska snabb affär. Allting har gått väldigt smidigt och vi känner oss väldigt nöjda. Kan varmt rekommendera Carolina!"
"Trevlig,glad,proffsig och posetiv!"
"Kan utveckla mer om kommunikatioer mellan Kunderna från utomlands"
"Sålt en bostad med hjälp av en mycket skicklig och effektiv mäklare. Tack Carolina!🌺"
"* Försäljning av brf * Professionellt och personligt * Att mötas med respekt i en för mig prekär situation vid försäljning av min fars hem. Och det har jag verkligen mötts av tillsammans med ett professionellt bemötande. * Nöjd och glad, och kommer att rekommendera mina vänner vid ev. försäljning om Ida."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Upplands Väsby

Våra pågående försäljningar

Till toppen