Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Upplands Väsby i Stockholm? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan vårt Väsby.

Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vi vet var i Väsby förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till närmsta löpslinga eller badplats. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby är mäklare som har koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig med alla typer av bostadsfrågor oavsett om det handlar om rådgivning, värdering eller försäljning. Genom åren har vi hjälpt flera tusen personer att byta bostad, många både två och tre gånger. Hos oss kan du vara säker på att du får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov.

Genom våra ca 230 bobutiker och vårt unika kundregister har vi tillgång till fler möjliga köpare än många andra fastighetsmäklare. Eftersom vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja gör det att vi kan erbjuda alla de fördelar som ett stort företag har. Med oss kan du göra en riktigt bra bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 108 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi var köpare till en lägenhet och fått hjälp av Ida som var engagerad i sitt arbete ! Hon har gett information utifrån vår behov samt lite extra. Förklarade juridiska handlingar och andra oklarheter och varit tillgängligt alltid. Vi har alltid varit bemöta på ett vänligt och varmt sätt. Tack Ida för din engagemang och viljan att göra bägge sidorna nöjda med affären! "
"Jag har hjälpt min mamma att sälja en fin trea med terassbalkong centralt i Väsby. Jag ringde upp mäklaren och bokade tid. Redan i telefon visade hon ett stort intresse. När vi träffades berättade hon hur det går till väga med allt. Mina förväntningar var att sälja så for det går och att köparen skulle kunna flytta in snarast. En duktig Mäklare som visste vad hon skulle göra.Vi hade tät kontakt med varandra hela tiden.Hon fick in många besökare att se lägenheten. "
"Jag köpte en lgh på sommarvägen av Ida. Ida har varit väldigt vänlig och tillmötesgående genom hela processen. Väldigt tillgänglig och jag har fått snabba svar när jag undrat något. //Jessica"
"Professionell, trevlig och tydlig. "
"Köpt ett radhus. Blev trevligt bemött av Carolina. Hon kändes driven, entusiastisk och proffsig. Hon har hela tiden varit hjälpsam, tillgänglig och informativ genom en ganska snabb affär. Allting har gått väldigt smidigt och vi känner oss väldigt nöjda. Kan varmt rekommendera Carolina!"
"Trevlig,glad,proffsig och posetiv!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Upplands Väsby

Våra pågående försäljningar