Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Upplands Väsby i Stockholm? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan vårt Väsby.

Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vi vet var i Väsby förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till närmsta löpslinga eller badplats. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby är mäklare som har koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig med alla typer av bostadsfrågor oavsett om det handlar om rådgivning, värdering eller försäljning. Genom åren har vi hjälpt flera tusen personer att byta bostad, många både två och tre gånger. Hos oss kan du vara säker på att du får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov.

Genom våra ca 230 bobutiker och vårt unika kundregister har vi tillgång till fler möjliga köpare än många andra fastighetsmäklare. Eftersom vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja gör det att vi kan erbjuda alla de fördelar som ett stort företag har. Med oss kan du göra en riktigt bra bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss!

Kundernas betyg - 4,5 av 5 enligt 89 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"100% nöjd med både bemötande och slutliga affär. "
"Ida är en mycket ambitiös och duktigt mäklare. Hon jobbade stenhårt för att få lägenheten såld i ett på bostadsmarknaden svårsålt läge. Jättetrevlig och förtroendeingivande. Hon levde upp till mina förväntningar och jag rekommenderar henne varmt till nästa bostadsköpare/säljare."
"Fantastiskt bemötande, flexibel och väldigt kunnig. "
"Mkt bra vad gäller kunskap om området, processen etc samt utmärkt social kompetens"
"Fantastisk mäklare! Otroligt påläst och hjälpsam. Vi kunde inte önskat oss bättre?"
"Proffesionell, ansvarstagande och fantastiskt hjälpsam med allt man kan behöva (och säkert också inte behöva) fråga och veta."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Upplands Väsby

Våra pågående försäljningar

Till toppen