Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Upplands Väsby i Stockholm? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan vårt Väsby.

Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vi vet var i Väsby förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till närmsta löpslinga eller badplats. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby är mäklare som har koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig med alla typer av bostadsfrågor oavsett om det handlar om rådgivning, värdering eller försäljning. Genom åren har vi hjälpt flera tusen personer att byta bostad, många både två och tre gånger. Hos oss kan du vara säker på att du får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov.

Genom våra ca 230 bobutiker och vårt unika kundregister har vi tillgång till fler möjliga köpare än många andra fastighetsmäklare. Eftersom vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja gör det att vi kan erbjuda alla de fördelar som ett stort företag har. Med oss kan du göra en riktigt bra bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 107 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Min mäklare Ida Lindh har hjälpt mig sälja en lägenhet i konkurrens med liknande lägenheter. Genom hennes stora engagemang och kreativitet fick jag den såld. Jag är tacksam och nöjd! "
"Ida Lindh på Svensk Fastighetsförmedling hjälpte oss att sälja en bostad under hösten 2018. Ida gjort ett mycket gott arbete. Hon är tydlig, stark engagerad i sitt uppdrag och på alltid gott humör. Vi är helt klart nöjda. Tillägg: Trots en skakig marknad med svikande priser lyckades Ida sälja till ett bra pris. Jag rekommenderar henne varmt till alla som går i säljtankar. "
"Ida Lindh är en väldig duktig och kunnig mäklare. "
"Fick ett bra bemötande och bra med information av mäklaren. Hon va driven och va mån om att gå ut med info/händelser. Var strategiskt framåtplanerande och tillgänglig!"
"Vi var köpare till en lägenhet och fått hjälp av Ida som var engagerad i sitt arbete ! Hon har gett information utifrån vår behov samt lite extra. Förklarade juridiska handlingar och andra oklarheter och varit tillgängligt alltid. Vi har alltid varit bemöta på ett vänligt och varmt sätt. Tack Ida för din engagemang och viljan att göra bägge sidorna nöjda med affären! "
"Ida har hjälpt oss att sälja vår bostadsrätt, och vi är jättenöjda med hennes arbete! Proffsig och stort engagemang, snabb återkoppling. Skulle varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling och Ida! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Upplands Väsby

Våra pågående försäljningar