Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Upplands Väsby i Stockholm? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan vårt Väsby.

Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vi vet var i Väsby förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till närmsta löpslinga eller badplats. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby är mäklare som har koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig med alla typer av bostadsfrågor oavsett om det handlar om rådgivning, värdering eller försäljning. Genom åren har vi hjälpt flera tusen personer att byta bostad, många både två och tre gånger. Hos oss kan du vara säker på att du får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov.

Genom våra ca 230 bobutiker och vårt unika kundregister har vi tillgång till fler möjliga köpare än många andra fastighetsmäklare. Eftersom vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja gör det att vi kan erbjuda alla de fördelar som ett stort företag har. Med oss kan du göra en riktigt bra bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 121 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Ida sålde min bostadsrätt. Hon va proffsig och lyhörd från första början, återkoppla i alla lägen och det var aldrig en tvekan om att hon gjorde allt i sin makt för att få till en så bra försäljning som möjligt. Väldigt nöjd och kan varmt rekommendera henne! "
"Hi, I am glad to meet your broker Gabriella who behave very nice and me and my family are satisfy her doing."
"Super bra försäljning och köp av hus. Stort tack till er, Linda Rönnåker och Ida. Rekommenderas varmt."
"Tack Malin för all hjälp med försäljning av vår bostad!"
"Sålde min lägenhet. Jag kom till kontoret för att säga att jag vill sälja min lägenhet, efter en timme kom jag ut med en kontrakt i handen. Gabriella är en super trevlig tjej samt proffs i sitt yrke. Hon brinner för sitt jobb. Kanske alla mäklare kan presentera ett objekt på ett bra sätt och sälja den snabbt som Gabriella har gjort för mig, men jag vill betona hennes sätt när hon besvarade mina frågor oavsett vilka. Korta, sammanfattande och övertygande svar till varje fråga. Det var fascinerande. "
"Jag och min blivande sambo köpte ett hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling nyligen. Ida Lindh som mäklare är mycket kommunikativ, pålitlig, drivande och informativ. Vi fick bra intryck av henne på de 2 visningar hon anordande och det fick oss att välja henne även när vi ska sälja vår bostad. Ida ger ett genuint intryck och känsla för människor påverkade vårt val av mäklare. Jag har alltid haft en bra uppfattning av Svensk Fastighetsförmedling i Upplands Väsby och mötet och samarbetetet med Ida har stärk den ytterligare."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Upplands Väsby

Våra pågående försäljningar