Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 30384 omdömen(30384 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Stockholm

Området har flera bobutiker
Hitta ditt närmaste kontor
Området har flera bobutiker

Fastighetsmäklare med koll på Stockholm

Letar du efter en fastighetsmäklare som känner till allt du behöver veta om bostadsmarknaden i vår mångsidiga, snabbväxande huvudstad? Våra kompetenta mäklare kan hjälpa dig oavsett om du ska sälja ditt boende nära allt i hjärtat av Stockholm city, hitta ett familjehem i en grönskande förort eller är nyfiken på en modern nyproduktion i något av de nya områden som växer fram runt om stadskärnan.

En storstadsmäklare med lokal förankring i Stockholm

Med hjälp av sina breda kontaktnät och djupgående kunskaper om bostadsmarknaden sammanför våra fastighetsmäklare säljare och köpare från olika platser runt om i Stockholm, från exempelvis Hornsberg och Vasastan i innerstaden, till kringliggande områden som Täby, Aspudden och Haninge.

Stockholms län är Sveriges mest befolkade län. Därför har vi närmare 40 stycken lokala bobutiker och ett hundratal kompetenta mäklare utspridda i länet för att du alltid ska kunna hitta en fastighetsmäklare med hög lokalkännedom hos oss. Våra mäklare vägleder dig genom hela Storstockholms bostadsmarknad. Vare sig du funderar på hur mycket din bostad är värd vid försäljning till om du undrar hur lång tid det kommer ta att pendla till jobbet från ditt nya boende, kan våra mäklare ge dig svaren.

Våra mäklare i Stockholm hittar köpare i hela Sverige

Förutom en mäklare som har djupgående kunskaper om sitt närområde får du som anlitar Svensk Fastighetsförmedling tillgång till all den kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vi startade 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, med målet att du hos oss alltid ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare som kan knyta ihop rätt säljare och köpare oavsett var i landet de befinner sig. Du som anlitar en av våra mäklare kan alltså känna dig säker på att vi har koll på bostadsmarknaden både här i Stockholm och i resten av Sverige. Här hittar du alla våra bobutiker i Stockholm. Välkommen!

Omdömen från kunder i Stockholm

2024-02-29
Från första mötet skapade Stefan ett förtroende. Väldigt professionell och extremt bra på återkoppling. uppdatera med vad som händer här näst. Väldigt driven och engagerade. från att vi skrev på mäklaruppdragen tog de enbart ...
Hanna B
2024-02-29
Ida var såväl kunnig som engagerad och tillgänglig. Jag kan varmt rekommendera henne som mäklare.
Per-Olof G
2024-02-29
Anna har varit ett otroligt stöd och visat förstklassig professionalitet under hela vårt bostadsbyte. Från start med en tydlig och konkret mäklarpitch till nu att efter vi sålt ge oss insiktsfull feedback på de nya objekten vi tit...
Marcus W
2024-02-29
Alexander har haft fullt fokus på oss som köpare och i det uppvisat stort engagemang och professionalitet. Vi har därav valt att också ge honom uppdraget att nu sälja vår villa. Ger honom de bästa rekommendendationerna. Ceci...
Cecilia L
2024-02-29
Väldigt professionell mäklare samtidigt som att man får en känsla av att han bryr sig om varje kund var för sig! Super smidigt att köpa från Björn! Rekommenderar verkligen!
Alexandra D
2024-02-29
Jag blev bemött på ett väldigt bra sätt. Det var ett bra och givande ömsesidigt samarbete. Tommy är en både ansvarsfull och erfaren mäklare och har varit väldigt hjälpsam under hela processen. Jag kan med gott samvete varmt rekom...
Mahasti H
2024-02-29
Mycket tillmötesgående. Hon är mycket lyhörd och förstående. Mina förväntningar blev uppfyllda.
Susanne B
2024-02-29
Martin kändes kunnig och påläst om objektet vi var intresserade av. sen gick hela processen med köpet super smidigt och Martin gjorde hela processen enkel att förstå.
Sebastian P
2024-02-29
Pernilla var mycket hjälpsam och var en bra stöttning under hela processen.
Sebastian K
2024-02-29
Vår upplevelse av Ida är att hon är mycket kunnig, hon hade en tydlig plan för vår försäljning av huset, hanterade försäljningen så både vi som säljare och köpare blev nöjda dessutom var det väldigt trevligt att jobba ihop med Id...
Mikael M
2024-02-29
Hjälpsamt och servicevänligt bemötande under hela processen.
Henrik C
2024-02-29
Lugn, väldigt professionell och extremt snabb. Perfekt då man vill att det ska gå undan utan krångel. Bra på att hjälpa till med helhetslösningar.
Janika T
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Välj en tid för rådgivning och värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Välj bostadstyp och ange adress

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något blev fel! 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Email saknas!

Till salu i Stockholm

Hitta hit

Bobutiker Stockholm (34)

Måndag - Torsdag kl 09:00-17:00
Fredag kl 09:00-16:00

Mån-Tor: 09:00-17:00
Fre: 10:00-16:00
Lunchstängt 12:00-13:00

Tidigare försäljningar i Stockholm

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Johanna är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling