Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Järfälla, Stockholm? 

Kontakta oss om du vill köpa eller sälja din bostad i Järfälla, vi har koll på läget!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Järfälla som skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär i Järfälla.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 75 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"100% engagemang och tillgänglighet och hon lyssnade även på mig som köpare, något jag inte upplevt tidigare från någon annan mäklare. Tack Sandra, du rockar! Hls Hanna"
"Jag har sålt en bostadsrätt om 2 rum i Kallhäll. Sandra var mycket lyhörd och tillmötesgående och återkopplade hela tiden situationen efter visning av intresserade köpare till mig. Mina förväntningar är uppfyllda och lägenheten är såld till rätt köpare. Jag kan varmt rekommendera Sandra som är en mycket trevlig och engagerad mäklare. "
"Jag har både köpt och sålt genom Sandra och hon har även hjälpt min far tidigare. Samtliga gånger har vi varit så nöjda! Engagemang, tillit och en skön känsla sammanfattar vi det hela med. Sandra är också en väldigt lätt person att ha att göra med, väldigt fin som person. Tack från min familj och pappa hälsar också. Vänliga hälsningar Henrik."
"Vi sålde vår lägenhet med Mathias. Vi kontaktade några mäklare för att höra hur de tänkte kring vår försäljning. Mathias kändes tydlig, proffsig, driven och är dessutom väldigt trevlig. Våra förväntningar uppfylldes med råge. Tack för allt Mathias! Slutpriset blev dessutom över förväntan, du var positiv och vi mer försiktiga med att våga hoppas på det du trodde vi skulle få. Tack! Anja med familj."
"Jag är så glad över att jag valde just dig bland fyra mäklare, Sandra! Du höll vad du lovade i alla lägen och slutpriset blev över förväntan. Vet att du fick slita hårt för att nå slutmålet. Nöjd nöjd nöjd! Tack!"
" Seriös hjälpsamma och mycket trevlig Rekommenderas varmt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Järfälla

Våra pågående försäljningar

Till toppen