Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Järfälla, Stockholm? 

Kontakta oss om du vill köpa eller sälja din bostad i Järfälla, vi har koll på läget!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Järfälla som skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär i Järfälla.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 100 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"It was my first time buying an appartment in Sweden and Mathias from Svensk Fastighetsförmedling Järfälla has been very helpful. He did his best to answer all my questions and provided me with some additional documents about some unclear things with the flat I bought. His main concern was that I feel safe and satisfied."
"Bra bemötande när vi köpte en villa. Pålitlig mäklare, rak på saken och klar. Bra jobbat!"
"En väldigt bra och proffsig mäklare, jag hade Sandra som hjälpte mig. Hon är en riktigt duktig mäklare. Jag är mycket nöjd. Hela försäljningen gick otroligt smidigt. Detta var andra gången jag anlitade denna mäklarfirma på tre år och ska jag sälja/köpa igen så kommer jag att anlita dem igen. 12 stjärnor av 10 möjliga :) Bästa hälsningar från Sune"
"Vilken mäklarfirma, helt outstanding! Jag och min man har ägt ett 20 tal fastigheter i både utlandet och i Sverige och har haft med många mäklare att göra, men Sandra och de andra på detta kontor är helt otroliga, service i världsklass är det enda jag egentligen behöver skriva. Gullig lite vovve har de på kontoret också. Anlita dessa fullblodsproffs, det kommer jag och min Janne göra igen. Med vänliga hälsningar Marianne"
"Blev mycket väl omhändertagen på en privat visning, mäklaren var väl påläst & kunnig om objektet. Jag fastnade för huset & det blev ett köp. "
"Mycket bra kundfokus och mycket proffsiga på det de gör. Jag rekommenderar varmt Mathias, tryggheten själv. 3 gången gillt! Tack! /Mimmi"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Järfälla

Våra pågående försäljningar