Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Järfälla, Stockholm? 

Kontakta oss om du vill köpa eller sälja din bostad i Järfälla, vi har koll på läget!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Järfälla som skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär i Järfälla.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 115 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har sålt vår tvåa. Proffsigt bemötande från början till slut. Jag är mycket nöjd och skulle inte tveka att anlita svensk fastighetsförmedling och Louise Eldwinger igen."
"Bästa service Bästa bemötande Bästa arbete Bästa engagemang Allt gick så smidigt och bra. Hälsningar Amelin "
"Vi har sålt bostaden i Stäkshöjden våra mäklare är jätte trevligt och noga med allt . Vi är tacksamma för henne allt har blivit kanon med bästa mäklare Sandra ."
"Vi köpte ett radhus. Mäklaren var helt underbar och hjälpte oss på bästa sätt. Jag hade inga förväntningar då det var vårt första boende vi köpte men mäklaren överträffade alla förväntningar man nånsin hade kunnat ha. Vi fick igenom vårat husköp tack vare henne. Kunde inte varit mer nöjd! Sandra har varit så himla trevlig och otroligt hjälpsam genom denna process och vi hade inte kunnat få en bättre mäklare. "
"Tjena, har anlitat denna fastighetsförmedling och de är galet bra. Min mäklare hette Sandra,riktigt kunnig tjej som löste allt. Imponerande! Hon är en klippa. Riktigt skönt med någon som är kunnig när det är så mycket man ska tänka på i en affär som detta. Mina grannar ska sälja och köpa nytt nu och de ska också anlita Sandra. Så om ni funderar på att sälja eller köpa gå dit för de var riktigt bra!"
"Vill så gärna rekommendera denna mäklarfirma, helt underbara! Jag har haft Sandra till hjälp att sälja min 2:a och sedan även att köpa min fina 5:a. Sandra är helt fantastisk, hon är så hjälpsam och kunnig och var så bra på att förklara alla frågor som jag hade. Jag ska garanterat anlita henne igen om det blir aktuellt med någon mer fastighetsaffär. Jag hörde talas om Sandra genom mina grannar och jag är så glad att jag gjorde det. Hon får 10 stjärnor av 5 möjliga!!! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Järfälla

Våra pågående försäljningar