Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Järfälla, Stockholm? 

Kontakta oss om du vill köpa eller sälja din bostad i Järfälla, vi har koll på läget!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Järfälla som skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär i Järfälla.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 80 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt lgh i Kallhäll, Järfälla. Mycket positiv och enkla förklaringar. "
"Sandra hjälpte mig och min bror med försäljningen av vår fars bostad, vi hade kontakt med en annan mäklare innan vi träffade Sandra men det var milsvid skillnad i framförallt beteendet mot oss. Vi fick stort förtroende för henne från dag 1 då hon förstod att vi inte ville stressa oss igenom försäljningen och var väldigt lyhörd och mjuk som person. Som mäklare, väldigt bra och återkopplar snabbt och gör alltid det lilla extra, det kände vi tydligt. Vi är så nöjda med vårt val av mäklare. Tack snälla Sandra! Vänliga hälsningar John och Kenneth"
"Kan varmt rekommendera denna mäklare, helt fantastiska! Ärliga, bra på service och så tillmötesgående. Sandra som hade hand om min försäljning är ett proffs på alla sätt. Nu är jag på väg att köpa nytt boende och jag kommer garanterat att leta hos denna mäklare. "
"Ramin Mirzazadeh bistod oss med att sälja vårt radhus. Vi hade ett jättegott samarbete, vi är mycket nöjda med hur resultatet blev. Ramin är hjälpsam, kunnig snabb och återkopplar alltid. Han värnar om sina kunder och gör sitt bästa för att få till en god affär. Vi är jättenöjda med vårt samarbete och skulle gärna anlita Ramin igen. "
"Omtänksam och lätta att prata med. Professionellt bemötande och helt klart värt full poäng."
"100% engagemang och tillgänglighet och hon lyssnade även på mig som köpare, något jag inte upplevt tidigare från någon annan mäklare. Tack Sandra, du rockar! Hls Hanna"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Järfälla

Våra pågående försäljningar