Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Järfälla, Stockholm? 

Kontakta oss om du vill köpa eller sälja din bostad i Järfälla, vi har koll på läget!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Järfälla som skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär i Järfälla.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 124 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sandra är en mäklare som passar perfekt för sitt jobb. Hon är alltid vänlig, glad, smidig, ser allt från den positiva sidan, mycket professionell och kompetent. Hon gjorde min försäljning av bostadsrätten till ett rent nöje. Varma rekommendationer. "
"Ni vet känslan när man hittat rätt person för uppdraget, som uppfyller alla önskemål om hur man vill ha det när man säljer....Vi både köpte och sålde vår lägenhet på Maskinistvägen med Sandra Nothin vid rodret och det var ett stort nöje. En mäklare som hör av sig på fredagkvällen och önskar trevlig helg fast dom egentligen inte har någon info om objektet. Återkopplade hela tiden vad som hände. Sandra är otroligt proffsig, vänlig, kunnig, snabb och ja, superlativen är många. Kontakten kändes så personlig och som vi var dom enda kunderna. Du vet verkligen hur man får kunder att känna sig speciella. Tack så jättemycket för all hjälp Sandra, det har varit ett rent nöje från vår sida. Varmaste kramarna från Thomas och Sussie "
"Sålde min lägenhet, en etta i Kallhäll. Upplevde mäklaren, Sandra som trevlig, flexibel, tillgänglig och vettig! Trots tuffa tider fick jag lägenheten såld med vinst tack vara enträget arbete av mäklaren. Hatten av."
"Vi sålde en 3:a i Bolinder Strand med Sandras hjälp. Tack vare att hon är den största mäklaren i området kunde hon snabbt hitta rätt köpare. Sandra jobbar hårt och vet precis vad som krävs för just mitt objekt. Tack Sandra! "
"Vi har köpt ett hus och kan varmt rekommendera Ramin som mäklare. Vi har tidigare varit på många visningar och varit i kontakt med många mäklare som är både opersonliga och oengagerade, men Ramin levde upp till alla förväntningar. All kontakt har varit professionell och jag som köpare har känt mig trygg genom hela processen. "
"Ramin gjorde ett bra jobb att och ger ett riktigt mäklar intryck. Överlag en bra upplevelse genom hela försäljningen av mitt hus."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Järfälla

Våra pågående försäljningar