Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Järfälla, Stockholm? 

Kontakta oss om du vill köpa eller sälja din bostad i Järfälla, vi har koll på läget!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Järfälla som skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär i Järfälla.

Kundernas betyg - 5,0 av 5 enligt 6 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mycket trevligt bemötande. Informativ och lugn och sansad person som man får förtroende för. Alltid lika vänlig och trevlig i sitt bemötande när man ringt och har haft funderingar. Snabb att svara både i telefon, ringer tillbaka, samt via mail alltid snabbt återkopplande med svar och information. Kan varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling i Järfälla och Jakobsberg samt Vendela Sevenheim som jag hade kontakt med hela tiden vid min försäljning i Viksjö. "
"Vendela Sevenheim är en mycket kunnig och erfaren mäklare. Hon etablerar en god kontakt med såväl säljare som presumtiva köpare. För oss säljare var hon ett stort stöd genom hela försäljningsprocessen. Inför fotografering och visning fick vi värdefulla tips. Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare."
"Högsta betyg till Willy för hans effektivitet, snabbhet och proffsighet att sköta försäljningen av min bostadsrätt. Tusen tack! "
"Jag är väldigt nöjd med min försäljning. Vendela var närvarande under hela tiden och kom med många tips för att underlätta för mig som säljare och senare som köpare. "
"Av tre mäklare valde jag Johanna Lindström. Hennes information om säljprocessen genomsyrades av gedigen erfarenhet och kunskap. Lugnt och med stor närvaro "kände hon in" både mig och lägenheten. I alla delar av försäljningen var hon engagerad och lyhörd för mina frågor och tankar kring försäljningen. Vilken lycka att jag valde Johanna som med stadig hand styrde skeppet i hamn."
"Kunnig och seriös mäklare. Fick bra tips inför försäljningen och fotograferingen vilket gjorde att det kom många till visningen."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Järfälla

Våra pågående försäljningar

Till toppen