Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Järfälla, Stockholm? 

Kontakta oss om du vill köpa eller sälja din bostad i Järfälla, vi har koll på läget!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Järfälla som skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär i Järfälla.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 89 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag köper en lagnhent I kallhäll .Jag är nöjd deras mäkalare. "
"Jag har gjort min första bostadsrättsaffär via Svensk Fastighetsförmedling och mäklaren var Ramin Mirzazadeh. Jag ringde mäklaren och sa att jag var ett par minuter sen, med lugn röst fick jag höra att det var lugnt. Från den första kontakten tills slutet har Ramin varit klockrent, ärlig, rak och allt vad man kan önska sig från en mäklare! Ramin överträffade verkligen mina förväntningar och rekommenderas starkt. "
"Väldigt bra upplevelse! Sandra sålde vår bostad till ett fint pris, trots att vår lägenhet hade konkurrens med två likvärdiga lägenheter på marknaden lyckades hon ändå snabbt hitta en toppenköpare! Tack!"
"Super trevlig och duktig👍🤗 vi sålde vår lägenhet ! allt gick ganska fort och smidig ! skulle varmt rekommendera båda Sandra och Matias vidare. "
"Sålde vår lgh i Barkarby och det tog sin lilla tid men tillslut fick vi den såld! Trots att vi blev tvungen att gå med förlust så är vi nöjda för vår mäklare Ramin gjorde verkligen gjorde allt han kunde för att vi skulle få så bra pris som möjligt, så vill ni ha en mäklare som ger allt och har koll på läget är Ramin verkligen rätt person⭐️"
"Tummen upp. Smidigt o okomplicerat. Som man vill ha det som säljare."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Järfälla

Våra pågående försäljningar