Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Järfälla, Stockholm? 

Kontakta oss om du vill köpa eller sälja din bostad i Järfälla, vi har koll på läget!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Järfälla som skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär i Järfälla.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 45 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag är i farten att köpa bostad och har fått bra hjälp och tydliga instruktioner på vad som krävs och speciellt i mitt läge som köper den första bostaden. "
"Köpt villa o fått radhuset sålt. Vår mäklare Sandra Nothin hjälpte oss verkligen på bästa sätt under hela köp o sälj resan. Sandra höll oss ständigt uppdaterade om läget vilket kändes tryggt. Vi är klart nöjda och kan absolut rekommendera Sandra Nothin och svensk fastighetsförmedling. / Lina o Anders "
"Engagerad, driven och proffsig. Sandra är mycket förtroendeingivande vilket jag fick erfara redan vid mitt första lägenhetsköp. Detta ledde till förtroendet att sälja samma lägenhet, resultat är jag mycket nöjd med."
"Sandra är en fantastisk mäklare som verkligen är lyhörd! Rekommenderar verkligen Sandra till alla som vill ha en mäklare med kvalité! "
"Vi sålde en lägenhet om 4 rok. Sandra Nothin har varit mycket trevlig och proffsig alltigenom. Hon hittade rätt köpare och var en mycket skicklig förhandlare. Priset på lägenheten gick över all förväntan. "
"Vi är mycket nöjda med vår mäklare, Sandra Nothin på Svensk Fastighetsförmedling i Järfälla. Hon tog hand om försäljningen av vår lägenhet på Veckovägen 37 i Jakobsberg. Vi befann oss utomlands under hela processen, men för Sandra var det inga problem. Hon var mycket professionell, höll oss underrättade och involverade från början till slut. Annelie och Leif Lund"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Järfälla

Våra pågående försäljningar

Till toppen