Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Järfälla, Stockholm? 

Kontakta oss om du vill köpa eller sälja din bostad i Järfälla, vi har koll på läget!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Järfälla som skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär i Järfälla.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 62 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köp och försäljning av lägenhet. Jag tycker att Svensk Fastighetsförmedling har skött både mitt köp av och försäljningen av lägenhet alldeles utmärkt. Jag är supernöjd och kan verkligen rekommendera de. "
"Köpte lägenhet av Louise nyss, jättetrevlig tjej som alltid är tillgänglig och som man får en god kontakt med. Rekommenderas!"
"Professionel och snabb service"
"Jag anlitade en mäklare för att sälja min lägenhet. Jag blev bemött väldigt bra av Louise Eldwinger på Svensk fastighetsförmedling. Snabbt anårdnat möte med bra genomgång av arbetsprocessen. Jag förväntade mig en snabb försäljning och fick det också. Louise Eldwinger levererade."
"Köpt bostadsrätt. Helt fantastisk mäklare som var både kunnig och trevlig. Och det hon skulle ta reda på åt oss gjorde hon snabbt och gav återkoppling.. Mina förväntningar var att hon skulle bemöta min son som var köpare och inte bara vända sig till mig, hans mamma. Hon gjorde detta tydligt och proffsigt och jag rekommenderar verkligen Louise varmt till andra jag känner. "
"köpt en trea Mäklaren var supertrevlig och proffsig Skulle varmt rekommendera denna mäklare!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Järfälla

Våra pågående försäljningar

Till toppen