Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Järfälla, Stockholm? 

Kontakta oss om du vill köpa eller sälja din bostad i Järfälla, vi har koll på läget!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Järfälla som skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär i Järfälla.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 53 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Snabbt och enkelt utifrån våra önskemål. Bra återkoppling bra information Lyckad försäljning "
"Mathias är en mycket proffsig mäklare som mer än väl levde upp till mina förväntningar. Han var mycket engagerad och alltid tillgänglig. Vidare är han seriös och bra på att skapa förtroende både hos mig som säljare men även i dialog med potentiella köpare. Jag kände mig alltid trygg med Mathias som mäklare. Rekommenderar honom varmt! Om jag ska sälja igen blir han mitt första val."
"Hej, Jag har letat efter en lägenhet i flera månader men kunde inte hitta den rätta, det kan bero på att flesta mäklaren tänker på sig själv inte kunden men när jag träffade Louise Eldwinger då var det ett helt annat upplevelse än alla mäklare jag träffade tidigare. Hon ställer upp till dig oavsett vilken tid på dagen och har ett jätte trevligt bemötande som gör att du inte vill träffa någon annan än henne. Tack Louise Eldwinger för din underbara jobb som gjode ett stort framsteg i mitt liv. Med vänlig hälsning, k"
"Jättenöjd med försäljningen, var alltid uppdaterad på vad som hände. Ramin går alltid att komma i kontakt med vilket är väldigt skönt när man har frågor som dyker upp. Ramin är en fantastisk mäklare och jag är enormt tacksam och nöjd med hans arbete. "
"Snabb och smidig affär så nöjd"
"Ramin, en proffsig och snabb mäklare som ger bra återkoppling. Annika"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Järfälla

Våra pågående försäljningar

Till toppen