Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Järfälla, Stockholm? 

Kontakta oss om du vill köpa eller sälja din bostad i Järfälla, vi har koll på läget!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Järfälla som skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär i Järfälla.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 69 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sandra tog det som ett personligt mal att jag skulle ha en bra forsalgning av min lagenhet. Hon aterkopplade konstant och hall mig updaterat. Samtadigt gav hon bra rad och vejledning. Jag ar valdigt, valdigt nojd med insatsen. Tack Sandra! :) "
"Att sälja vår familjeegendom sedan 30 år tillbaka har varit sorgligt och jobbigt. Vi är därför djupt tacksamma att vi valde just Sandra Nothin som vår mäklare. Engagerad, lyhörd, omtänksam och kunnig. Varmaste tack från oss alla via Jan med familj."
"Tusen tack Sandra för all vägledning, pepp och äkta engagemang vid försäljningen av min pärla. Kan inte nog tacka dig för all din hjälp. Rekommenderar dig varmt och kommer tillbaka om det blir dags igen i framtiden! Med vänlig hälsning Anna"
"Fin och possitivt bemötande av proffesionell trevlig mäklare."
"Ramin återkopplade bra! Jag fick det jag förväntade mig för lägenheten. "
"Sålt bostadsrätt. Mäklaren har varit vänlig och hjälpsam genom hela processen. Har svarat på frågor och hjälpt till med allt möjligt. Har alltid varit tillgänglig på e-post och telefon och svarat inom några timmar även utanför vanlig kontorstid. Alltid positiv och engagerad. Har uppfyllt förväntningarna med råge."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Järfälla

Våra pågående försäljningar

Till toppen