Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Järfälla, Stockholm? 

Kontakta oss om du vill köpa eller sälja din bostad i Järfälla, vi har koll på läget!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Järfälla som skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär i Järfälla.

Kundernas betyg - 5,0 av 5 enligt 13 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Underbar service! Ska rekommendera alla jag känner att använda sig av Sandra och Mathias. Proffsighet och lyhördhet i samma paket. Tack från hela mitt hjärta! Hls Sofie"
"Hej, jag är otroligt nöjd med Mathias bemötande. Han är mycket professionell och framförallt hjälpsam. Många goda tips och råd på vägen. Jag upplever att han tar ett stort ansvar och att han känner den lokala marknaden mycket väl."
"Vi har både köpt och sålt bostäder med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling i Kallhäll. Vi är SÅ nöjda!! Fantastiskt bemötande från Sandra, Mathias och deras mäklarassistent Kristin. Professionellt och mysigt bemötande, och de tar sig ALLTID tid att svara på våra många frågor. Kan varmt rekommendera Sandra Nothin, bästa mäklare jag anlitat!"
"Min syster och jag anlitade Sandra Nothin vid försäljningen av vårt barndomshem och är verkligen supernöjda. Sandra har alla egenskaper som en riktigt bra mäklare bör ha. Hon är påläst, ambitiös och drivande, serviceminded till tusen och har en behaglig och förtroendeingivande personlighet. Dessutom har hon ett etablerat kontaktnätverk i området, vilket ledde till att vi sålde innan visning till ett mycket bra pris. "
"Jag är en otroligt nöjd kund som kan och kommer rekommendera Mathias i framtiden. "
"Ett professionellt och betryggande bemötande från vår mäklare Mathias. Snabb affär och god kontakt med mäklaren och köparen. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Järfälla

Våra pågående försäljningar

Till toppen