Hoppa till innehåll
4,9 av 5 baserat på 454 omdömen(454 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Kallhäll

Letar du mäklare i Kallhäll? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Kallhäll.

Våra mäklare kan Kallhäll

Du har mycket att vinna på att välja oss som mäklare för din bostadsförsäljning i Kallhäll. Förutom den uppenbara lokalkännedomen om affärer, grönområden, lokaltrafik och skolor brukar kunderna uppskatta vår inblick i Kallhälls lokala bostadsmarknad. Hur prisutvecklingen har sett ut, vad det finns för andra bostäder till salu och eventuella planer för nyproduktion, är viktiga frågor att ha svar på för en lyckad bostadsförsäljning.

Lika viktiga är de mjuka värdena. Våra mäklares många möten med köpare och säljare i Kallhälls bostadsrättsföreningar och villakvarter gör att vi vet hur vardagen och livet ser ut i den här delen av stan, hur tempot skiftar över dagen och vilken atmosfär som råder. Kunskap som inte syns i statistiken men som är värdefull för att förmedla känslan av att bo här till potentiella köpare.

Om Kallhäll

Bland de första tecknen av Kallhäll är från början av 1539, fast då med stavelsen ”Kalhelle”. Det som sedermera blev startskottet för det moderna Kallhäll var flytten av Bolinders Mekaniska Verkstäder från Kungsholmen i början av 1900-talet. Med tiden utvecklades Bolinders till ett av Sveriges främsta industriföretag vilket satte stora avtryck i området. Med start i Bolinderbyn byggdes radhus och villor för de anställda och fler kvarter och bostadsområden kom att följa. När framtidens Kallhäll nu växer fram med nya mötesplatser och byggnader hämtas inspiration från Bolinders historiska arv.

Naturen är alltid nära i Kallhäll genom läget vid Mälaren och de många lugna och vackra naturområdena. Järvafältet och Görvälns naturreservat är två populära alternativ för bad, promenader och träning. Även Stockholm ligger på smidigt avstånd och från Kallhälls station till Stockholms central tar det cirka 20-25 med pendeltåg.

Vi hittar köparna överallt

Utöver Kallhäll hittar du våra mäklare över i stort sett hela landet. Vi brukar säga att vi är lokala överallt. Varje dag möter vi visningsgäster och bostadssäljare från norr till söder. Vi vet när någon vill flytta inom Kallhäll och när någon vill flytta hit. Information vi använder för att marknadsföra din bostad för potentiella köpare från såväl närområdet som övriga landet. Och ju fler som intresserar sig för din bostad, desto högre brukar slutpriset bli.

Mäklare med koll på läget sedan 1937

Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Mäklarnas engagemang för att vinna kundernas förtroende och omsorg att förverkliga deras bostadsdrömmar är en stor del av förklaringen. Den kompetens och erfarenhet vi byggt upp genom åren och som vi tar med in i din bostadsaffär i Kallhäll är en annan. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget – igår, idag och imorgon.

Omdömen från kunder i Kallhäll

2024-05-12
De är toppen!! De är hjälpsamma och ställer verkligen upp. Bättre faastighetsförmedling kan man inte ha. 🌞
Cecilia F
2024-04-20
Jag är super nöjd och känner att det inte finns något att klaga på. Det var jättebra bemötande och allt sköttes proffsigt vilket jag inte kan säga om många andra mäklare om jag utgår från tidigare försäljning/köp! Kan starkt rek...
Maria P
2024-04-14
Sandra är ett riktigt proffs. Så otroligt engagerad, kunnig, kommunikativ och sprider så mycket positiv energi. Kunde inte haft en bättre mäklare, 10/10⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Elisabeth R
2024-04-08
Jag är väldigt nöjd Sandra nothin på svensk fastighetsförmedling
August F
2024-03-26
Fint bemötande och förståelse genom hela processen
Ing-Sofi B
2024-03-23
Sandra är en fantastisk mäklare. Så proffsig, tillgänglig, duktig men även varm och otroligt trevlig. Rekommenderar henne varmt!
Sedja A
2024-03-10
De är toppen, tillmötesgående, vänliga. Så borde flera vara.
Cecilia F
2024-03-07
Väldigt trevligt bemötande från mäklarna. Kändes otroligt proffsigt personligt och tryggt genom hela processen! Rekommenderar dem varnt 🙏🏼
Anette O
2024-02-25
Mäklaren är trevlig, snabb, och kunnig.
Thomas E
2024-02-23
Under de senaste åren har jag haft kontakt med tre mäklare för tre olika objekt till salu från Svensk Fastighetsförmedling Järfälla . Alla tre bedömde jag som föredömen för sin yrkeskår. Mitt svar begränsas till den senaste ko...
Bo W
2024-02-10
Mäklaren Alexandra Elias är så mycket mer än en mäklare. Hon är otroligt engagerad, inkännande, empatisk och enormt kunnig. Från start till försäljning och även efter försäljningen har hon varit ett stöd. Vi är verkligen nöjda och...
Gunilla G
2024-01-02
Jag har ingen erfarenhet av mäklare sedan tidigare, men Lise Frosth gjorde ett mycket bra och gediget arbete, trots tider där det inte är säljarens marknad. Hon är mycket flexibel och kan marknaden i Järfälla, gav bra uppdateringa...
Carina O
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Till salu i Kallhäll

Hitta hit

Bobutiker Kallhäll (1)

Tidigare försäljningar i Kallhäll

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Linnea är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling