Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Kallhäll

Letar du mäklare i Kallhäll? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Kallhäll!

Våra mäklare kan Kallhäll

Du har mycket att vinna på att välja oss som mäklare för din bostadsförsäljning i Kallhäll. Förutom den uppenbara lokalkännedomen om affärer, grönområden, lokaltrafik och skolor brukar kunderna uppskatta vår inblick i Kallhälls lokala bostadsmarknad. Hur prisutvecklingen har sett ut, vad det finns för andra bostäder till salu och eventuella planer för nyproduktion, är viktiga frågor att ha svar på för en lyckad bostadsförsäljning.

Lika viktiga är de mjuka värdena. Våra mäklares många möten med köpare och säljare i Kallhälls bostadsrättsföreningar och villakvarter gör att vi vet hur vardagen och livet ser ut i den här delen av stan, hur tempot skiftar över dagen och vilken atmosfär som råder. Kunskap som inte syns i statistiken men som är värdefull för att förmedla känslan av att bo här till potentiella köpare.

Om Kallhäll

Bland de första tecknen av Kallhäll är från början av 1539, fast då med stavelsen ”Kalhelle”. Det som sedermera blev startskottet för det moderna Kallhäll var flytten av Bolinders Mekaniska Verkstäder från Kungsholmen i början av 1900-talet. Med tiden utvecklades Bolinders till ett av Sveriges främsta industriföretag vilket satte stora avtryck i området. Med start i Bolinderbyn byggdes radhus och villor för de anställda och fler kvarter och bostadsområden kom att följa. När framtidens Kallhäll nu växer fram med nya mötesplatser och byggnader hämtas inspiration från Bolinders historiska arv.

Naturen är alltid nära i Kallhäll genom läget vid Mälaren och de många lugna och vackra naturområdena. Järvafältet och Görvälns naturreservat är två populära alternativ för bad, promenader och träning. Även Stockholm ligger på smidigt avstånd och från Kallhälls station till Stockholms central tar det cirka 20-25 med pendeltåg.

Vi hittar köparna överallt

Utöver Kallhäll hittar du våra mäklare över i stort sett hela landet. Vi brukar säga att vi är lokala överallt. Varje dag möter vi visningsgäster och bostadssäljare från norr till söder. Vi vet när någon vill flytta inom Kallhäll och när någon vill flytta hit. Information vi använder för att marknadsföra din bostad för potentiella köpare från såväl närområdet som övriga landet. Och ju fler som intresserar sig för din bostad, desto högre brukar slutpriset bli.

Mäklare med koll på läget sedan 1937

Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Mäklarnas engagemang för att vinna kundernas förtroende och omsorg att förverkliga deras bostadsdrömmar är en stor del av förklaringen. Den kompetens och erfarenhet vi byggt upp genom åren och som vi tar med in i din bostadsaffär i Kallhäll är en annan. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget – igår, idag och imorgon.

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:30-17:00
Fre 09:30-16:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Våra pågående försäljningar