Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Södermalm i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden på Södermalm och Gamla Stan

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt på Södermalm eller Gamla Stan i Stockholm? Eftersom våra mäklare och butiker finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm är mäklare med koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 113 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Elin Bellander jobbar hårdare än någon annan mäklare jag haft, och det är en hel del vid detta laget. Hon är dessutom väldigt skicklig, energisk, charmig och kunnig i sitt arbete. Det går att hitta andra duktiga mäklare men ingen kan riktigt mäta sig i slutändan med Elins prestation. Imponerande och skönt att ha hittat rätt mäklare för att aldrig mer behöva träffa flera stycken. Önskar Elin all lycka tills det är dags för oss att sälja igen. Väl mött / Mattias"
"Jessica har med stor noggrannhet utfört sitt uppdrag till min fulla belåtenhet. Hon var väl förberedd, är lugn, stabil, och mycket lätt att samarbeta med och jag vill varmt rekommendera henne."
"Elin Bellander Jag vill verkligen rekommendera Elin som mäklare. Hon har sålt 2 lägenheter åt mig och båda gångerna har allt fungerat perfekt. Elin är kunnig och professionell och expert på Södermalm. Det som framförallt imponerar är att hon är villig att lägga ner extra tid och energi för att säljaren ska bli nöjd. Jag kommer självklart anlita Elin vid min nästa fastighetsförsäljning."
"Vi anlitade Elin Bellander från ett urval av flera mäklare. Elin var väl förberedd, påläst och strukturerad från första mötet och framåt. Hon lyckades med charm och driv avsluta affären med bästa möjliga utgång. Kan varmt rekommendera henne! /Fredrik"
"Vi var som köpare väldigt nöjda med hur Elin Bellander, som representant för säljaren, handlade köpet av bostad för vår dotter och oss. Vi hade ett par misslyckade budgivningstillfällen i bagaget och vi fick privat visning ordnad med mycket kort varsel. Vi upplevde också att Elin väl förmedlade säljarens förväntningar och även om vi aningen överskred vår budget var det värt att komma till skott snabbt. All byråkrati har också ordnats smidigt och vänligt med ytterligare hjälp av assistenten Annie Gustafsson."
"Elin har tagit hand om två av mina bostadsförsäljningar och jag har bara bra erfarenheter från att jobba med henne. Hon är otroligt tydlig och proffsig i sin kommunikation, kunnig inom det områden hon jobbar inom, duktig strateg inför försäljning och även väldigt tillgänglig för tjatiga frågor från mig som säljare =). Hon har lyckats leverera väldigt bra resultat vid båda mina försäljningar så jag kan inte annat än att varmt rekommendera Elin som mäklare. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Mäklare med koll på Södermalm i Stockholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen