Hoppa till innehåll

Mäklare på Södermalm

4,8  (1181 omdömen)

Mäklare på Södermalm

4,8  (1181 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Södermalm

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Södermalm utan och innan? Våra mäklare i bobutiken på Södermalm hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad rätt.

Känt som ett av Stockholms innerstads livligare områden lockar Södermalm ung som gammal – hit flyttar alltifrån singlar och unga par till barnfamiljer och äldre par som flyttar in till stan efter familjeåren utanför stan. Här finns restauranger med influenser från världens alla hörn, vackra utsiktsplatser, mysiga kolonistugeområden, trendiga caféer och populära pubar. Kanske letar du efter en lägenhet vid lummiga Mariatorget, eller är det kanske till livliga Hornstull du vill flytta? På Söders höjder finns också många spår av det gamla Stockholm, i Vitabergsparken och uppe på Åsöberget, eller om du tar dig ner till havsnivån igen – till Söder Mälarstrand. Men oavsett var du hittar ditt drömboende på Södermalm bor du alltid nära där det händer. Och för att du som säljer din bostad på Södermalm ska hitta exakt rätt köpare hjälper vi dig till en trygg bostadsaffär och strävar alltid efter att du ska få ut det mesta av affären. För våra mäklare på Södermalm är kunderna i fokus.

Hitta rätt på populära och livliga Söder

Tack vare att våra mäklare i bobutiken på Söder har jobbat länge i området har de stenkoll på bostadsmarknaden här. Därför kan både du som säljer din bostad lita på att våra medarbetare hittar den bästa köparen för din bostad, och du som letar efter ett nytt hem får hjälp att hitta just det boende du letar efter. Så oavsett om du letar efter en etta i Skanstull, en bostadsrätt på Reimersholme med närhet till badplats och grönska, om du vill bo i supertrendiga SoFo eller kanske strax utanför Söder i Gamla Stan har våra mäklare koll på läget. Med utgångspunkt från vår bobutik på Södermalm strävar vi efter att vara den bästa mäklaren på Södermalm. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både på Södermalm och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare på Södermalm!

Omdömen från kunder på Södermalm

Anna Steen är trevlig, ambitiös, känner till Hammarby Sjöstad mycket bra och är en duktig förhandlare. Rekommenderar starkt!
Trodde aldrig att det gick att få så fin hjälp som jag har fått av Daniel. Hela hans personlighet framstår så gedigen och pålitlig. Stort förtroende skapas genast. Sedan är Daniel artig, tervlig, humoristisk, pedagogisk och inkä...

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu på Södermalm

Hitta hit

Bobutiker Södermalm, Stockholm (1)

Tidigare försäljningar på Södermalm

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.