Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 1279 omdömen(1279 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Södermalm

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Södermalm utan och innan? Våra mäklare i bobutiken på Södermalm hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad rätt.

Känt som ett av Stockholms innerstads livligare områden lockar Södermalm ung som gammal – hit flyttar alltifrån singlar och unga par till barnfamiljer och äldre par som flyttar in till stan efter familjeåren utanför stan. Här finns restauranger med influenser från världens alla hörn, vackra utsiktsplatser, mysiga kolonistugeområden, trendiga caféer och populära pubar. Kanske letar du efter en lägenhet vid lummiga Mariatorget, eller är det kanske till livliga Hornstull du vill flytta? På Söders höjder finns också många spår av det gamla Stockholm, i Vitabergsparken och uppe på Åsöberget, eller om du tar dig ner till havsnivån igen – till Söder Mälarstrand. Men oavsett var du hittar ditt drömboende på Södermalm bor du alltid nära där det händer. Och för att du som säljer din bostad på Södermalm ska hitta exakt rätt köpare hjälper vi dig till en trygg bostadsaffär och strävar alltid efter att du ska få ut det mesta av affären. För våra mäklare på Södermalm är kunderna i fokus.

Hitta rätt på populära och livliga Söder

Tack vare att våra mäklare i bobutiken på Söder har jobbat länge i området har de stenkoll på bostadsmarknaden här. Därför kan både du som säljer din bostad lita på att våra medarbetare hittar den bästa köparen för din bostad, och du som letar efter ett nytt hem får hjälp att hitta just det boende du letar efter. Så oavsett om du letar efter en etta i Skanstull, en bostadsrätt på Reimersholme med närhet till badplats och grönska, om du vill bo i supertrendiga SoFo eller kanske strax utanför Söder i Gamla Stan har våra mäklare koll på läget. Med utgångspunkt från vår bobutik på Södermalm strävar vi efter att vara den bästa mäklaren på Södermalm. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både på Södermalm och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare på Södermalm!

Omdömen från kunder på Södermalm

Alexander S
Alexander S
2023-09-27
Elin, har varit ett superproffs! Hjälpt till med alla skeden i försäljningen, plus hjälpte till med köpet så att det blev en trygg affär för alla parter. Alltid tillgänglig och svarar snabbt. Jag rekommenderar Elin till alla som v...
Mathilda E
Mathilda E
2023-09-23
Engagerad och ett trevligt bemötande. Snabb och lättsam att kommunicera med.
Denitsa Dimitrova D
Denitsa Dimitrova D
2023-09-21
Jag fick nyligen samarbeta med Elin Bellander som mäklare för försäljningen av min bostad på Tjustgatan 4 i Stockholm. Från första kontakt till avslutad försäljning var hennes arbetsätt engagerat och profecionnellt . Elin var lyhö...
Filip K
Filip K
2023-09-21
Jonna är trevlig och duktig. Som förstagångsköpare fick vi all information och hjälp som behövdes för att komma in på bostadsmarknaden. Tack!
Therese F
Therese F
2023-09-21
Elin är proffsig och trovärdig. Kände mig trygg som köpare!
Camilla A
Camilla A
2023-09-21
Väldigt professionell, kommunikativ och aktiv mäklare! Vi har känt oss väldigt trygga med Jonna. Hon har hållt oss involverade under hela processen genom att diskutera stretegier och alternativ i en spännande marknad. Vi rekommend...
Ulrika A
Ulrika A
2023-09-21
Daniel bemötte oss som säljare på ett kunnigt, erfaret och professionellt sätt, vi kände att han hela tiden höll oss uppdaterade och informerade. Daniels kunskap om marknadsläget och hans förväntade försäljnings pris stämde väl m...
Frank-Johan L
Frank-Johan L
2023-09-21
Bra och tydlig kommunikation. Gjorde processen smidig från visning till budgivning och kontraktsskrivning.
Ingrid R
Ingrid R
2023-09-18
Trevligt bemötande, effektiv information, snabb affär
Tor H
Tor H
2023-09-18
Elin var väldigt professionell och följde snabbt upp på frågor från oss
Malin S
Malin S
2023-09-07
Bra och tydlig i kontakten, allting kändes genomtänkt hela vägen och Jonna var också tydlig med alla steg vilket kändes mycket bra och tryggt
Ulf I
Ulf I
2023-09-04
Elin är kommunikativ och snabb på att svara. Har god kännedom om bostadsmarknaden i stort och den lokala marknaden, i vårt fall gällande lgh. Lämnar goda råd och snabb service. Vi hade förväntningar om ett högre pris, men är nöjda...

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu på Södermalm

Hitta hit

Tidigare försäljningar på Södermalm

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De jobbar med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Vänd dig till Familjens jurist med frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boende.

House:ID

House:ID hjälper dig samla all information som rör din bostad digitalt. Du slipper hålla koll på fysiska kvitton, garantier och bruksanvisningar - allt finns i appen. När du köper med oss får du Premium-tjänsten under ett år helt gratis.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner. 

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en del av Svensk Fastighetsförmedling och jämför banker när du vill ansöka om lånelöfte eller omförhandla bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.