Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Södermalm i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden på Södermalm och Gamla Stan

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt på Södermalm eller Gamla Stan i Stockholm? Eftersom våra mäklare och butiker finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm är mäklare med koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 157 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Alltid positiv, visade aldrig irritation. Bra i budgivning. Realistisk. "
"Så bra! Jobbar för kundens bästa, professionell!"
"Elin Bellander kan sina saker. Därför har vi anlitat henne vid tre tillfällen. Lägenhetsaffärer kan vara ganska stressande, därför är det skönt med personer som Elin som behåller lugnet men samtidigt skapar resultat. Vi haft höga förväntningar på Elin men hon har överträffat dem vid alla tre tillfällen. När vi vi sälja igen så kommer vi garanterat att anlita Elin, rekommenderar er starkt att göra detsamma. "
"Vi både köpte och sålde genom Elin Bellander som i båda processerna var skärpt och kompetent. Elin är att lita på och det tror jag är svårt att ta miste på. Kan verkligen rekommendera henne som mäklare!"
"Elin Bellander - Kunnig, krävande och med ett sinne för detaljer. Lyhörd och förtroendeingivande, alltid med integritet. Noggrann med alla delar av processen; från inredningsdetaljer till infomaterial till budgivning och kontrakt. Och ska tilläggas, med yrkesetik."
"Torbjörn är trevlig och har en bra flexibilitet för att anpassa sig för kunden situation. Jag upplevde samarbetet som mycket positivt och bra och känner att jag fick bra tips och hjälp med försäljningen. Det kändes som Torbjörn ansträngde sig för att det skulle bli ett lyckat genomförande. Är mycket nöjd med det samarbetet. Skulle inte tveka att ta hjälp av Torbjörn igen. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Mäklare med koll på Södermalm i Stockholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen