Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Södermalm i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden på Södermalm och Gamla Stan

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt på Södermalm eller Gamla Stan i Stockholm? Eftersom våra mäklare och butiker finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm är mäklare med koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 108 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi var som köpare väldigt nöjda med hur Elin Bellander, som representant för säljaren, handlade köpet av bostad för vår dotter och oss. Vi hade ett par misslyckade budgivningstillfällen i bagaget och vi fick privat visning ordnad med mycket kort varsel. Vi upplevde också att Elin väl förmedlade säljarens förväntningar och även om vi aningen överskred vår budget var det värt att komma till skott snabbt. All byråkrati har också ordnats smidigt och vänligt med ytterligare hjälp av assistenten Annie Gustafsson."
"Elin har tagit hand om två av mina bostadsförsäljningar och jag har bara bra erfarenheter från att jobba med henne. Hon är otroligt tydlig och proffsig i sin kommunikation, kunnig inom det områden hon jobbar inom, duktig strateg inför försäljning och även väldigt tillgänglig för tjatiga frågor från mig som säljare =). Hon har lyckats leverera väldigt bra resultat vid båda mina försäljningar så jag kan inte annat än att varmt rekommendera Elin som mäklare. "
"Första mötet var väldigt positivt och jag fick intryck av att Hannah var professionell, tydlig, och effektiv. Allt det visade sig stämma och jag är väldigt nöjd och glad att Hannah var den som genomförde min försäljning."
"Elin uppfyllde alla mina krav när jag sålde min lägenhet i Sofo, Södermalm. Hon agerade seriöst, pålitligt och tillmötesgående i alla lägen. Hon gav mig råd liksom att hon lyssnade på mig och hur jag ville ha det. Hon hade genom hela affären genomgående inte bara en mycket professionell attityd utan ett mycket gott humör som smittade av sig både på mig och spekulanter. "
"Bra bemötande och förtroendeingivande!"
"Toppen! Jag proffsig och kunnig. Inger förtroende. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Mäklare med koll på Södermalm i Stockholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen