Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Södermalm i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden på Södermalm och Gamla Stan

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt på Södermalm eller Gamla Stan i Stockholm? Eftersom våra mäklare och butiker finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm är mäklare med koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 425 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jonna var enormt proffsig, driven, engagerad och trevlig under hela processen då vi sålde vår tvåa på söder. Kände trygghet från början till slut! "
"Jonna was the broker for an apartment that I just bought. Going through the process is very stressful. I thought that having Jonna as a counterpart made everything much less stressful and easier, since she's very competent and extremely easy to connect to - both of which are important to conduct a good transparent transaction. If I sell the apartment that I just bought I would definitely want to have Jonna as my broker"
"Vi anlitade Jessica som mäklare för att sälja en av föreningens hyresrätter och är mycket nöjda. Försäljningen gick snabbt och priset blev över förväntan. Jessica var hela tiden tillgänglig och var kommunikativ under hela processen."
"Elin Bellander hjälpte mig att värdera och sälja min bostad på Mariatorget. Elin var pålitlig och trovärdig och mycket lösningsorienterad. Lägenheten sålde innan visning för ett pris jag var tydligt nöjd med. Elin kan sitt hantverk och kommer leverera på förväntningarna. "
"Vi hade turen och fick kontakt med ElinBellander på svensk fastighetsförmedling. Hon var verkligen påläst och lätt tillgänglig under hela fastighetsaffären. Hon gjorde ett väldigt gott intryck på vår familj och kan verkligen rekommenderas både till säljare och köpare."
"Jag har sålt en bostadsrätt där mäklaren levde upp till mina förväntningar, försäljningen sköttes på ett professionellt, engagerat och mycket trevligt sätt. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare med koll på Södermalm i Stockholm

Våra pågående försäljningar