Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Södermalm i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden på Södermalm och Gamla Stan

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt på Södermalm eller Gamla Stan i Stockholm? Eftersom våra mäklare och butiker finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm är mäklare med koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 205 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag kan varmt rekommendera Elin, jag köpte min förra lägenhet av henne och slogs av hur otroligt proffsig, driven och kunnig hon är. Nu har jag både köpt och sålt via Elin och jag har aldrig känt mig så trygg i en bostadsaffärer som med henne. När jag säljer min nuvarande lägenhet så kommer Elin vara det självklara valet av mäklare. "
"Jättebra skött trotts nedåtgående bostadsmarknad. Jag kan verkligen rekommendera Jessica. "
"Snabb återkoppling, snabb process, kanon helt enkelt :-) "
"Elin håller kontakten genom hela säljprocessen och även efteråt, skapar trygghet hos såväl köpare som säljare samt är professionell i sin rådgivning. Jag kan starkt rekommendera Elin åt både köpare och säljare."
"Mycket bra! Trevlig, tydlig, kunnig, hjälpsam.."
"Fantastiskt bemötande som även genomsyrades av en enorm proffsighet under hela processen. Jobbar hårt och är väldigt driven."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Mäklare med koll på Södermalm i Stockholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen