Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Södermalm i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden på Södermalm och Gamla Stan

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt på Södermalm eller Gamla Stan i Stockholm? Eftersom våra mäklare och butiker finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm är mäklare med koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 394 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Kvarngatan 12 Södermalm köpt med tillträde 18/3 Bra info och svarade bra på våra frågor. Hon var alltid kontaktbar och levde upp till vår förväntningar! Trevlig och kunnig mäklare! Kjell-Ove Sällström"
"Mäklaren som sålde till oss på Kvarngatan. Jättetoppen. Hjälpsam kunnig ordning och reda. Hjälpte oss fast hon var ledig över jul och nyår. Fantastiskt duktig❤️"
"Anna Steen hjälpte oss att sälja vår lgh i Hammarby Sjöstad. Hon har varit väldigt professionell genom hela processen och har hela tiden stämt av vad vi som säljare förväntat oss så att det ska motsvara köparens förväntningar. Anna håller alltid vad hon lovar och är noga med att inte ge några falska förhoppningar. Hon är en duktig säljare utan att vara för ”på”. Hon är seriös och mån om att både köpare och säljare ska känna sig nöjda. Hon jobbar hela tiden med att hitta potentiella kunder och är duktig på att underhålla dessa kontakter. Vi är otroligt nöjda med Anna och kan varmt rekommendera henne vidare. "
"Köpet gick snabbt och smidigt gällande Hammarby Alle 105 Den information som inte mäklaren kunde ge mig fick jag vidare information från bl.a ordförande och säljaren som jag får träffa vid behov Jag kan varmt rekommendera Anna Steen vänligen, Ebba wendt "
"Sammantaget ett mycket professionellt arbete och bemötande vid försäljningen av min lägenhet. Andra gången jag säljer bostad och jag är lika nöjd nu som när vårt hus såldes. Jag har känt mig trygg och välinformerad hela vägen. "
"Det kändes väldigt tryggt och bra att gå igenom bostadsaffären med Elin vid min sida. Engagerad och professionell mäklare som jag rekommenderar varmt. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare med koll på Södermalm i Stockholm

Våra pågående försäljningar