Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Södermalm i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden på Södermalm och Gamla Stan

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt på Södermalm eller Gamla Stan i Stockholm? Eftersom våra mäklare och butiker finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm är mäklare med koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 38 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vår första kontakt med Elin Bellander var på en lägenhetsvisning på Södermalm. Vid en diskussion med mäklarassistenten nämnde vi att vi skulle sälja vår lägenhet och han tyckte Elin var perfekt för uppdraget. En träff med Elin ordnades omgående och vi fick bra kontakt och gav henne förtroendet att sälja vår lägenhet. Det kändes att hon visste vad hon gjorde. Elin tipsade om en styling firma som nästan gjorde ett så bra jobb så vi nästan ångrade att vi skulle sälja. Proffsigt och trevligt skött. "
"Vi valde Jessica Skogman på Svenskfast. Tack vare hennes metodiska och stukturerade arbete fick vi till en snabb affär och all time high i området. Hon visade ett genuint engagemang, hjälpte oss med stylingtips mm. Supernöjda!"
"Vi anlitade Svensk Fastighetsförmedling Södermalm efter en offertförfrågan med ett antal mäklare. Valet föll på Svensk Fast eftersom de har ett stort kundregister, levererade en genomtänkt försäljningsstrategi, har ett gott rykte och att de kunde hjälpa till med deklaration av reavinst. Men en minst lika viktig orsak var det personliga intryck som mäklaren Jenny Lindman gav. Det märktes genast att hon brann för uppdraget, att hon såg styrkan i just vår lägenhet. Jenny fullföljde uppdraget exemplariskt. Det blev kvadratmeterrekord för föreningen – utan någon provisionslösning som de andra mäklarna ville pracka på oss. Och en viktig fördel man har som kund är att Jenny är väldigt tillgänglig. Svarar alltid snabbt på mejl, telefon och sms. Alltså våra allra bästa rekommendationer. /Johan och Lisa"
"Vi sålde vår lägenhet på Renstiernas gata 30 vid nytorget söder med hjälp av Hannah Eriksson Vi är väldigt nöjda med hennes arbete och har ett stort förtroende för henne som professionell mäklare. Hon var väldigt lätt att samarbeta med, rak i sin kommunikation och var väldigt mån om att allt skulle kännas och bli så bra so möjligt för oss. Vi rekommenderar verkligen henne om man går i säljtankar! "
"Hela affären kändes som en trygg och säker process."
"Hannah Eriksson hjälpte oss att sälja vår vindsvåning om 7 rum i centrala Stockholmen. Hannah var professionell, korrekt och gav ett mycket kompetent intryck. Hon var behjälplig på ett strålande sätt med såväl utformning av prospekten som vid fotografering då hon verkligen bidrog till att lyfta fram de bästa sidorna av vår lägenhet. Budgivningen sköttes klanderfritt och vi är verkligen mycket nöjda med priset. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Mäklare med koll på Södermalm i Stockholm

Våra pågående försäljningar