Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Nacka, Stockholm? Vi har koll på läget!

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Nacka, Älta, Saltsjöbaden och Saltsjö-Boo.

Svensk Fastighetsförmedling finns på många platser i Stockholm och runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Våra mäklares höga lokalkännedom gör att vi vet var skolorna i Nacka finns, var de bästa matbutikerna ligger och var man kan skåda den bästa utsikten. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. Så kontakta våra mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka om du ska köpa eller sälja din bostad och om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Vi finns i Sickla Köpkvarter i Luftverkstaden på Smedjegatan 2C, våning 6.

Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Vägbeskrivning

Från Slussen:

  • Saltsjöbanan till Sickla station eller Nacka Station.
  • Bussar 401 och 403 till hållplats Sickla allé
  • Bussar 404, 409, 410, 413, 414, 420, 422 går till hållplats Sickla Bro och/eller Nacka Station.

Med bil: 

  • Norrifrån- Kör stadsgårdsleden 222, ta av mot Järlaleden 260.
  • Söderifrån- Kör södra länken, ta av mot Järlaleden 260.
  • Nacka/ Värmdö- Kör väg 222, sväng av vid Sickla vägen. 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 585 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"He was nice, professional and really helpful "
"Vi säger bara topp betyg för Maxine som hjälpte oss i vått och torrt. Hon slutade aldrig tro på att vi skulle nå vårt mål. Hon stöttade oss och förmedlade på ett utmärkt sätt alla önskemål mellan säljare och köpare. Hon var väldigt tydlig med vart vi var på väg med affären vilket underlättade för köpare och säljare. En sann Mäklare."
"Said hjälpte mig att hitta just den lägenhet jag ville ha till rätt pris. Jag bor tillfälligt utomlands och skötte hela affären via mail och WhatsApp och med fullmakt. Fantastiskt smidigt. Said var otroligt kunnig, tillmötesgående och hjälpte till på alla sätt för att affären skulle gå i lås. Han skjutsade till och med min mamma till och från visning och kontraktsskrivande. Så omtänksamt. Rekommenderar verkligen Said. "
"We bought an apartment and our realtor was very helpful, knowledgeable and professional. Overall me and my husband were very pleased with everything."
" Said hjälpte mig vid försäljningen av min bostad och jag upplevde att han var trevlig, lugn,stabil, tillmötesgående och lydhörd, var inget problem att komma i kontakt med honom vid behov. Toppen mäklare som sålde snabbt Väldigt nöjd och kan rekommendera honom Henriksdalsringen nacka KD"
"Jag har hattat fram och tillbaka i två år och hela tiden mötts av hjälp och någon som lyssnar. När jag sedan väl sålde så arbetade Christopher snabbt, målmedvetet och vänligt utan att vara stressad. Jag hade med andra ord inte kunnat vara mer nöjd."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Nacka

Våra pågående försäljningar