Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 2348 omdömen(2348 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Nacka

Lediga tider: tis 5/3 och ons 6/3
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Nacka

Letar du efter en mäklare som känner Nacka utan och innan? Våra lokala mäklare hjälper dig genom hela köp- och säljprocessen, från värdering till kontraktsskrivning. Vi förmedlar alla typer av bostäder som är till salu i Nacka, vare sig du är intresserad av Sicklaön, Saltsjöbaden, Älta eller Saltsjö-Boo.

Nacka är en kommun som kännetecknas av ett citynära läge, natur, hav och ett flertal shoppingcenter.  Är du på jakt efter en stor havsnära villa i Södra Lännersta, ett radhus i nybyggda Ältadalen eller en modern lägenhet i Nacka strand? Då hjälper vi dig att hitta rätt. På Svensk Fastighetsförmedling har vi den kunskap, erfarenhet och omtanke som krävs för att du ska få ut det mesta av din bostadsaffär. Våra fastighetsmäklare i Nacka är specialister med lång erfarenhet i området. Välkommen till vårt fina kontor i Sickla köpkvarter.

Närhet till vatten

I Nacka kan du njuta av hav, skärgård och skog - och ändå ha närhet till shoppingcenter, bekvämligheter, bra skolor samt möjlighet till aktiviteter för barn och vuxna. I kommunen finns flera naturreservat till exempel Nackareservatet, Velamsund, Nyckelviken och Skogsö. flera fina insjöar ger möjlighet till både klipp- och strandbad.

Som boende i Nacka har du alltid nära till kommunikationer; bussar, båtar, tvärbanan och Saltsjöbanan. En jämn ström av bussar tar dig enkelt till och från Slussen. Tvärbanan går från Sickla och tunnelbanans blå linje byggs nu ut med tre hållplatser i Nacka.

Hitta din bostad i Nacka

Finns ditt nya boende bland villorna i Södra Lännersta, med havet utanför fönstret och nära till morgondoppet? Boobadet bjuder på strandbad, varifrån du kan promenera längs vattnet, hela vägen till Tollare. På vägen passeras både The Old Smokehouse och populära Kennys Gelato.

Är du nyfiken på ett nyproducerat modernt radhus? Ältadalen är ett nybyggt område med naturen runt knuten. Hellasgården med såväl bad, bastu, servering som motionsspår är perfekt för den med spring i benen. Men missa inte heller höghöjdsbanan eller ett besök i Älta ishall.

I Sickla köpkvarter finns shopping, restauranger och aktiviteter. Här kan du flytta in i en funkisdröm eller en välplanerad och nyproducerad lägenhet. Badbryggor, padelbanor och vackra Sickla- och Järlasjön ligger inom räckhåll.

Saltsjöbaden sägs ha flest molnfria dagar i Stockholmstrakten. De ståtliga villorna, den naturbejakande stadsplaneringen och det glittrande vattnet karaktäriserar halvön. Här har du nära till pampiga Grand Hôtel, anrika bageriet Kringelgården och Saltsjöbadens golfklubb.  

I moderna Nacka strand har du nära till allt. Kanske lockas du av en lägenhet med stor balkong och havsutsikt, där du kan följa trafiken in och ut ur skärgården? Nere vid kajen väntar stråk av restauranger, bland annat Sveriges bästa hamburgare, på Funky Chicken. SL-pendelbåt tar dig hela vägen till Nybroplan. Även Skärgårdsbåten lägger också till här innan vidare färd ut mot öar och skär. 

Vi tar hand om din bostadsaffär

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Nacka tar hand om dig och din bostadsaffär med engagemang och kunskap - och vårt fokus är alltid att din bostadsaffär ska bli lyckad. Du har även tillgång till vår kunskap, vårt kontaktnät som vi byggt upp under åren. Varmt välkommen till oss fastighetsmäklare i Sickla.

Omdömen från kunder i Nacka

2024-03-01
Rak och tydlig, arbetar för alla parter i en affär, vi är oerhört nöjda över hur hon medlat dialogen i vårt köp av hus.
Rikard M
2024-03-01
Vi hade en riktigt bra tid med Carolina Ramsten på Svensk Fastighetsförmedling Nacka. Hon var en vänlig mäklare som förklarade allt för oss på ett tydligt sätt. Hon hjälpte oss att fatta beslutet att köpa lägenheten och förstod os...
Vladimir B
2024-02-29
Kunnig, informativ och skötte allt på ett förtroendeingivande sätt. Vi är mycket nöjda med Christopher.
Fredrik M
2024-02-29
Aila har varit proffsig och vänlig och vi är absolut nöjda med hennes insats som mäklare. Dock så gick vi med lite förlust jämfört med vad vår bostadsrätt värderades till, så vi är inte lika nöjda med den biten. Men generellt kan ...
Victoria A
2024-02-29
Trevligt bemötande, snabb återkoppling och strukturerad vid avtalsskrivning.
Lillianne H
2024-02-29
Briljant, lyhörd och aktiv. Alltid tillgänglig och bra att bolla ideer med
Kristian O
2024-02-27
Strukturerad, tydlig och lugn. Lätt att få tag på och snabb att hjälpa till.
Karin Z
2024-02-22
Professionell, snabb och bra. Jag var den som köpte i transaktionen.
William H
2024-02-19
Bra, tydlig och lösningsorienterad mäklare .
Eva O
2024-02-19
Mycket bra och bra bemötande. Dennis var bra på att listna på vårt önskemål
Raymond M
2024-02-19
Tät och professionell kontakt. Snabb att besvara frågor gällande objekt och process.
Anton J
2024-02-17
Vänlig, effektiv, proffsig, noggrann, dvs mycket bra.
Mats N
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Välj en tid för rådgivning och värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Välj bostadstyp och ange adress

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något blev fel! 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Email saknas!

Hitta hit

Bobutiker Nacka (1)

Tidigare försäljningar i Nacka

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Johanna är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling