Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Nacka, Stockholm? Vi har koll på läget!

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Nacka, Älta, Saltsjöbaden och Saltsjö-Boo.

Svensk Fastighetsförmedling finns på många platser i Stockholm och runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Våra mäklares höga lokalkännedom gör att vi vet var skolorna i Nacka finns, var de bästa matbutikerna ligger och var man kan skåda den bästa utsikten. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. Så kontakta våra mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka om du ska köpa eller sälja din bostad och om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Vägbeskrivning

Med buss: Busshållplats Nacka Forum, vi sitter högst upp i Torghuset (huset till höger om Nacka Forum från busshållplatsen sett). Adress: Värmdövägen 195.

Med bil: Åk till Nacka Forum, parkera i köpcentrumets parkeringshus. Vi sitter högst upp i Torghuset. Gå genom köpcentrumet och ut på torget genom utgången vid Ticket och Apoteket på plan 3, där har du Torghuset snett till höger, ca 10 m. Adress: Romansvägen 12.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 443 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag och min sambo har köpte en lägenhet i Nacka och Christopher hjälpte oss att göra en snabb och lätt köp. Christopher var flexible och bemötttade våra behövde av möte och svarat alla frågorna gällande den objekt. Det vara våra första upplevelse att köpa en lägenhet och det var super positiv. /safira"
"Vi anlitade Louise Samsioe på Svensk Fastighetsförening i Nacka för att hjälpa oss sälja vårt radhus. Tiden för försäljning var inte den lättaste men Louise så lyckades!! Vi fick ett mycket professionellt bemötande av Louise. Hon kunde sitt arbete och var mycket tydlig. Louise la ner mycket tid med vårt hus och hon tog sig verkligen tid med oss som kunder. Hon var snabb med sin kommunikation med att ringa och mail oss. Vi är verkligen supernöjd med Louise Samsioe och hennes professionella arbete. Vi rekommenderar Louise varmt. "
"Louise har gjort ett fantastiskt jobb. Vi sålde vårt radhus och är supernöjda med hennes insats! Kan starkt rekommendera henne. /Johan R"
"Staffan John är en mäklare med driv. Han fick min lägenhet såld mycket snabbt till ett pris jag är helt nöjd med. Staffan är väldigt duktig på att lotsa säljaren. Jag fick tydliga och klara råd genom hela processen. "
"Smidigt, enkelt...utan problem. Tryggt. "
"Christopher ansvarade för mitt nya köp av bostadsrätt på ett mycket seröst sätt, det gick snabbt och smidigt! Han är lättsam trevlig och tillgänglig, är mycket nöjd och rekommenderar honom varmt! // Ramona Mubarak"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Nacka

Våra pågående försäljningar

Till toppen