Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Nacka, Stockholm? Vi har koll på läget!

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Nacka, Älta, Saltsjöbaden och Saltsjö-Boo.

Svensk Fastighetsförmedling finns på många platser i Stockholm och runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Våra mäklares höga lokalkännedom gör att vi vet var skolorna i Nacka finns, var de bästa matbutikerna ligger och var man kan skåda den bästa utsikten. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. Så kontakta våra mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka om du ska köpa eller sälja din bostad och om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Vi finns i Sickla Köpkvarter i Luftverkstaden på Smedjegatan 2C, våning 6.

Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Vägbeskrivning

Från Slussen:

  • Saltsjöbanan till Sickla station eller Nacka Station.
  • Bussar 401 och 403 till hållplats Sickla allé
  • Bussar 404, 409, 410, 413, 414, 420, 422 går till hållplats Sickla Bro och/eller Nacka Station.

Med bil: 

  • Norrifrån- Kör stadsgårdsleden 222, ta av mot Järlaleden 260.
  • Söderifrån- Kör södra länken, ta av mot Järlaleden 260.
  • Nacka/ Värmdö- Kör väg 222, sväng av vid Sickla vägen. 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 532 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpte en lägenhet på 81 kvm på Henriksdalsringen. Fastighetsmäklaren levde upp till alla våra förväntningar gällande såväl objektivitet, kunnigt och trevligt bemötande och tillgänglighet. Hela affären sköttes både snyggt och proffsigt. Kan varmt rekommendera Maxine Mazy som fastighetsmäklare!"
"Jag har köpt en lägenhet. Jag tycker att mäklaren var självsäker och otroligt trevlig. Hon hade ett bra bemötande och var pedagogisk med kunden. "
"Staffan John är otroligt passionerad i sitt arbete. Han har otroligt bra kommunikation med både köpare och säljare. Han lyssnar på vad man säger och gör allt för att leva upp till kundens önskemål. Jag ger staffan betyget 10av10 och vill hälsa att dem som vill känna sig trygg med sin försäljning eller köp av bostad bör välja Staffan John! "
"Med kompetens och ett stort engagemang och förtroende sålde Said Said vår lägenhet i Älta. Genom att vara öppen, tillgänglig och lyhörd kände vi en trygghet genom hela processen. Said är väldigt serviceinriktad, målinriktad och professionell i alla led. Said har stor kännedom inom området och har alltid ett bra bemötande gentemot alla parter. Said levde upp till alla våra förväntningar. Vi är supernöjda och rekommenderar starkt Said Said. Hälsningar Antonia och Santiago "
"Jag köpte tillsammans med min sambo en lägenhet i Järla sjö med hjälp av Maxine Mazy som mäklare och vi är både supernöjda. Maxine var under hela processen mycket proffsig, trevlig och till stor hjälp när det kom till frågor och information! Vi kände oss säkra som förstaköpare genom hela processen :) "
"Köpt ett bostadsrättsparhus och är väldigt nöjd med hur allt kring köpet har hanterats. Väldigt tillgänglig och förstående mäklare, kändes tryggt och personligt. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Nacka

Våra pågående försäljningar