Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Nacka, Stockholm? Vi har koll på läget!

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Nacka, Älta, Saltsjöbaden och Saltsjö-Boo.

Svensk Fastighetsförmedling finns på många platser i Stockholm och runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Våra mäklares höga lokalkännedom gör att vi vet var skolorna i Nacka finns, var de bästa matbutikerna ligger och var man kan skåda den bästa utsikten. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. Så kontakta våra mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka om du ska köpa eller sälja din bostad och om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Vägbeskrivning

Med buss: Busshållplats Nacka Forum, vi sitter högst upp i Torghuset (huset till höger om Nacka Forum från busshållplatsen sett). Adress: Värmdövägen 195.

Med bil: Åk till Nacka Forum, parkera i köpcentrumets parkeringshus. Vi sitter högst upp i Torghuset. Gå genom köpcentrumet och ut på torget genom utgången vid Ticket och Apoteket på plan 3, där har du Torghuset snett till höger, ca 10 m. Adress: Romansvägen 12.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 378 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Louise Samsioe sålde min lägenhet snabbt och smidigt i en nervös marknad. Louise var mycket professionell, kunnig, trevlig och serviceinriktad genom hela processen. Hon ledsagade, gav goda och realistiska råd. Hon levererade på alla löften och var alltid tillgänglig. Sammantaget gjorde det att jag kände mig trygg genom hela processen, vilket var viktigt för mig. Jag vill därför ge henne de bästa rekommendationerna."
"Alexander levererade från början till slut. Jag kände direkt ett förtroende och han uppdaterade hela tiden vad som pågick och var alltid anträffbar. Förtroendeingivande, trevlig och skicklig. "
"Riktigt duktig mäklare, professionell!"
"Vi köpte lägenhet genom Christopher och är väldigt nöjda med hans arbete! Han svarade snabbt, bra återkoppling under processen och var professionell. Rekommenderas!"
"Utmärkt bemötande.Förtroendingivande. Trevlig och ödmjuk men samtidigt kunnig och proffsig. Vi kände oss helt trygga med att Alexander skulle göra ett bra jobb, och vi kunde fråga allt vi ville. Över förväntan. Vi är mycket nöjda."
"Staffan är en väldigt förtroendeingivande, lugn och kreativ mäklare som förstår säljarens behov. Vi kände oss lugna och litade på honom genom hela processen. Bra uppföljning under pågående försäljning och en kunskap hur lägenhetens goda egenskaper ska framhävas. Otroligt nöjda med resultatet på alla sätt!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Nacka

Våra pågående försäljningar

Till toppen