Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Nacka, Stockholm? Vi har koll på läget!

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Nacka, Älta, Saltsjöbaden och Saltsjö-Boo.

Svensk Fastighetsförmedling finns på många platser i Stockholm och runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Våra mäklares höga lokalkännedom gör att vi vet var skolorna i Nacka finns, var de bästa matbutikerna ligger och var man kan skåda den bästa utsikten. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. Så kontakta våra mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka om du ska köpa eller sälja din bostad och om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Vägbeskrivning

Med buss: Busshållplats Nacka Forum, vi sitter högst upp i Torghuset (huset till höger om Nacka Forum från busshållplatsen sett). Adress: Värmdövägen 195.

Med bil: Åk till Nacka Forum, parkera i köpcentrumets parkeringshus. Vi sitter högst upp i Torghuset. Gå genom köpcentrumet och ut på torget genom utgången vid Ticket och Apoteket på plan 3, där har du Torghuset snett till höger, ca 10 m. Adress: Romansvägen 12.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 361 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi fick ett mycket bra bemötande med tydlig information, tips och idéer. Det var enkelt att samarbeta. John är kunnig och vi rekommenderar honom varmt. "
"Mycket trevligt bemötande och mycket bra service. Mäklaren höll alltid mig uppdaterad. Rekommenderar varmt "
"Smidig och bra hjälp. Trevligt bemötande. "
"Vad jag förstår fick vi ett topp-pris vid försäljningen, och allt det administrativa bakom kulisserna rullade ju på utan mankemang genom hela processen. Louise måste verkligen ha hållit ångan uppe på just vårt objekt, trots att det varken var det enda eller det häftigaste som var ute till försäljning just då. Go Louise! "
"Vi har anlitat Alexander Roussakoff totalt tre ggr när vi har sålt våra bostäder. Alltid till ett strålande resultat. I synnerhet lyckades han i sämsta möjliga marknadsläge nu i december ro ihop en utmärkt affär. Detta när inga konkurrerande lägenheter i kvarteret lyckades bli sålda. Alexander är en lugn, trevlig och allt igenom proffessionell mäklare som vi varmt rekommenderar. Robert & Linda."
"Hon lyssnade till mina krav och framförde dem till säljaren Då jag inte sett lägenheten innan jag började bjuda, var det viktigt att bilderna speglade objektet på ett bra sätt. Efter avslutad affär har vi nu verifierat att så var fallet. Affären så här långt har varit mycket smidig."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Nacka

Våra pågående försäljningar

Till toppen