Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Nacka, Stockholm? Vi har koll på läget!

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Nacka, Älta, Saltsjöbaden och Saltsjö-Boo.

Svensk Fastighetsförmedling finns på många platser i Stockholm och runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Våra mäklares höga lokalkännedom gör att vi vet var skolorna i Nacka finns, var de bästa matbutikerna ligger och var man kan skåda den bästa utsikten. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. Så kontakta våra mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka om du ska köpa eller sälja din bostad och om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Vägbeskrivning

Med buss: Busshållplats Nacka Forum, vi sitter högst upp i Torghuset (huset till höger om Nacka Forum från busshållplatsen sett). Adress: Värmdövägen 195.

Med bil: Åk till Nacka Forum, parkera i köpcentrumets parkeringshus. Vi sitter högst upp i Torghuset. Gå genom köpcentrumet och ut på torget genom utgången vid Ticket och Apoteket på plan 3, där har du Torghuset snett till höger, ca 10 m. Adress: Romansvägen 12.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 439 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Smidigt, enkelt...utan problem. Tryggt. "
"Christopher ansvarade för mitt nya köp av bostadsrätt på ett mycket seröst sätt, det gick snabbt och smidigt! Han är lättsam trevlig och tillgänglig, är mycket nöjd och rekommenderar honom varmt! // Ramona Mubarak"
"Sålde 50+-lägenhet i Lillängen,Nacka. Engagerad och tillgänglig. Förklarade redigt. Svarade på frågor snabbt och korrekt. Tog reda på "regler" beträffande samtycke när en part (i ett äktenskap) lider av kraftig demens. Vi förväntade oss minst 4 mkr och Cristoffer "gissade" på 4-4,5 mkr. Vi fick 4,5...Bra alltså. Gav bra och balanserat råd i samband med det bud som kom in i förväg...vilket vi, med lite eftertanke, tog."
"Väldigt duktig och ambitiös mäklare. Rekommenderas starkt! "
"Vi har köpt en lägenhet i en liten Brf. Louise har skött affären på ett mycket professionellt och trevligt sätt. Vi har fått det stöd man hoppas på och känt oss trygga i affären. Louise har varit tillgänglig och tillmötesgående och det har varit lätt att vända sig till henne med allehanda frågor och eventuella problem. Vi är mycket nöjda "
"Vi har sålt vårt hus på Kristinedalsvägen 12 och vi är väldigt nöjda med hela processen. Louise har gjort ett fantastiskt jobb! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Nacka

Våra pågående försäljningar

Till toppen