Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Nacka, Stockholm? Vi har koll på läget!

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Nacka, Älta, Saltsjöbaden och Saltsjö-Boo.

Svensk Fastighetsförmedling finns på många platser i Stockholm och runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Våra mäklares höga lokalkännedom gör att vi vet var skolorna i Nacka finns, var de bästa matbutikerna ligger och var man kan skåda den bästa utsikten. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. Så kontakta våra mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka om du ska köpa eller sälja din bostad och om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Vägbeskrivning

Med buss: Busshållplats Nacka Forum, vi sitter högst upp i Torghuset (huset till höger om Nacka Forum från busshållplatsen sett). Adress: Värmdövägen 195.

Med bil: Åk till Nacka Forum, parkera i köpcentrumets parkeringshus. Vi sitter högst upp i Torghuset. Gå genom köpcentrumet och ut på torget genom utgången vid Ticket och Apoteket på plan 3, där har du Torghuset snett till höger, ca 10 m. Adress: Romansvägen 12.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 327 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Alexander är en person jag fick förtroende för direkt och som har skött försäljningen av min bostadsrätt på ett utomordentligt sätt! Jag rekommenderar verkligen honom!"
"vänligt, kunnigt och korrekt bemötande"
"Staffan har varit den absolut bästa mäklare vi har anlitat. Proffsig, påläst och alltid med ett leende på läpparna. Vi kan varmt rekommendera honom! "
"saklig trevlig och bra hanterings tider "
"En mycket trevlig, seriös och lättsam mäklare. Bra dialog om hur försäljningen skulle gå till. Lyhörd för mina önskemål, särskilt i läget när jag trots allt ville avvakta. Kloka råd om hur situationen skulle bedömas. Viktigt med mäklare som inte är för pushiga och heta på att göra affärer. Lönar sig säkert i längden. "
"Staffan gjorde ett mycket gott intryck på mig. Han är proffsig, trevlig och alltid tillgänglig."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Nacka

Våra pågående försäljningar

Till toppen