Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Södertälje och Nykvarn

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Vi är 11 glada medarbetare som alltid strävar efter det bästa resultatet. Vår kundnöjdhet är vår prioritet. Vi har alltid agerat nytänkande och eftersträvar affärsmässighet och omtänksamhet. Om du går och funderar på att byta bostad, kontakta oss för ett förutsättningslöst möte. Bäst förberedd gör bäst affär, därför förespråkar vi rak kommunikation och klara besked om hur vi kan hjälpa dig bäst till en lyckad bostadsaffär.

Vill du bo mitt på golfbanan?

Kallfors höjder är ett kommande bostadsområde i närheten av Kallfors golfklubb. Här föreslås upp till 170 bostadsrätter i jordnära färger med inslag av trä. Alla lägenheter har stor terrass eller en stor balkong med öppen vy åt två håll.

Låter det intressant? Kontakta oss redan idag – säljstart är nu till våren.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 135 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Professionellt, trevligt bemötande, kunnig och snabb på att svara på frågor. Hjälpte oss att genomföra vår affär, vi är supernöjda!"
"Ida gav mig ett mycket bra stöd och många kloka råd inför min försäljning. Hon gav ett lugnt, sakligt och trevligt bemötande. Hon trycker på att hon "brinner" för att få till en bra lösning för mig (och även för köparen, tror jag) utan att visa någon form av girighet. Hon verkar genuint intresserad av att få till en affär där båda parter ska känna sig trygga. Hon lade upp en bra tidsplan som kunde följas utan stress, för min del. När visningen var avklarad kunde affären bli avslutad snabbt. Jag är mycket nöjd med mitt val av mäklare."
"Hon är fantastisk, hjälpte med allt som vi behövde och vi har köpt våran första lägenheten i Sverige."
"Kommer punkts upp Bra bemötande Tydlig i sin roll som mäklare Tar reda på saker som jag som kund frågar Pratglad , trevlig Positiv Jag har köpt min första lägenhet och jag har fått möta en väldigt bra mäklare och vill bara säga tack ! "
"Bra mäklare i alla avseenden! Tack Anna!"
"Min upplevelse som debut på bostadsmarknaden är att Ida har gjort ett kanonjobb."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Södertälje

Våra pågående försäljningar

Till toppen