Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Södertälje och Nykvarn

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Vi är 10 glada medarbetare som alltid strävar efter det bästa resultatet. Vår kundnöjdhet är vår prioritet. Vi har alltid agerat nytänkande och eftersträvar affärsmässighet och omtänksamhet. Om du går och funderar på att byta bostad, kontakta oss för ett förutsättningslöst möte. Bäst förberedd gör bäst affär, därför förespråkar vi rak kommunikation och klara besked om hur vi kan hjälpa dig bäst till en lyckad bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 242 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Anna är allt man kan önska av en mäklare. Pigg, alert, snabb, lyhörd, affärsmässig, glad och positiv. Hon har skött försäljningen av svärmors BR med bravur och alla i familjen är supernöjda med hur hon skött det hela. 5+ från oss! Hälsningar Peter"
"Sålt min fars lägenhet i Södertälje med hjälp av Anna Hellerqvist. Jag är supernöjd med mitt samarbete med Anna! Hon är kunnig och professionell, enormt positiv och ger perfekt regelbunden feedback på status - i stort, en mycket fin person! Jag kommer att sakna dig Anna!! Enda kommentar ang försäljningen om någon är att vi sålde lägenheten klart under utgångspris. Detta är inget bekymmer för mig i detta fall, jag är inte i direkt behov av pengarna, eller är inte i en sälj/köp process, men ett "tapp" kan ju ha stor inverkan vid en mer normal transaktion. Dock, Anna erbjöd sig initiera ytterligare en visningsrunda, vilket jag! dock avböjde Tack och lycka till Anna! Christer"
"Vill tacka Per Florin för hans insats vid försäljning av mitt objekt. Per ledde affären i mål trots oseriös köpare som drog ut på tiden in i semesterperiod. Per engagerade sig så att jag som kund fick ett rimligt pris på objektet istället för att sälja det till underpris och avsluta ärendet. Hela affären känns bra, och mycket är tack vare Pers insats."
"Paulina sålde mitt radhus i Järna i maj 2018. Hon var mycket vänlig, kunnig och hjälpsam. Hon var professionell och svarade på alla mina frågor. Jag kan varmt rekommendera henne som mäklare då jag har mycket goda erfarenheter av hennes arbete och hennes fina bemötande."
"Engagerad och genomförde försäljning snabbt och effektivt."
"Räckte med ett kort möte med Paulina för att allting skulle kännas bekvämt och bra. Proffsigt bemötande. Återkoppling och kommunikation i världsklass och hon fick lägenheten såld utan problem. Fantastisk mäklare, helt enkelt! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Södertälje

Våra pågående försäljningar

Till toppen