Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Södertälje och Nykvarn

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Vi är 10 glada medarbetare som alltid strävar efter det bästa resultatet. Vår kundnöjdhet är vår prioritet. Vi har alltid agerat nytänkande och eftersträvar affärsmässighet och omtänksamhet. Om du går och funderar på att byta bostad, kontakta oss för ett förutsättningslöst möte. Bäst förberedd gör bäst affär, därför förespråkar vi rak kommunikation och klara besked om hur vi kan hjälpa dig bäst till en lyckad bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 204 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Anna var min mäklare under min första försäljning. Trevlig och professionell. Bra på att kommunicera."
"Kändes väldigt tryggt och hjälpsamt från start till mål i processen. Informativt med vad som behöver göras samt följer upp detta. Kändes aldrig stressad när vi möttes utan vi fick verkligen tid att göra det vi behövde i lägenheten innan vi skrev på pappren "
"Toppen bra bemötande och hjälp vid köp av bostadsrätt. Är mkt nöjd med mäklare Ida som gav ett seriöst och informativt bemötande. Smidigt och bra. Rekommenderar gärna henne och svensk fast i Södertälje."
"Har både köpt och sålt bostad via mäklare Ida Olheim på Svensk Fast. Mycket proffesionellt agerande och alltid kontaktbar. Anlita henne när du ska sälja din bostad vetja :)!! "
"Är mycket nöjd med Anna westerståhl.med. Mycket bra hjälp och tillmötesgående. "
"Jag har köpt ett hus. Mycket bra bemötande och engagemang."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Södertälje

Våra pågående försäljningar

Till toppen