Hoppa till innehåll

Mäklare i Södertälje

4,9  (1770 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Södertälje

Letar du mäklare i Södertälje eller Nykvarn? Vi är den fastighetsmäklare i Södertälje som enligt Svensk Mäklarstatisk får ut bäst betalt per kvadratmeter för bostadsrätter, hela 4000 kr mer än våra konkurrenters snittpriser under 2021. Vi förmedlar så mycket som var tredje villa/fritidshus och vi är tacksamma över att många rekommenderar oss. I vårt område är vi fastighetsmäklarna med bäst betyg på jämförelsesiten reco.se, hela 4.9 av 5.

Vi är oerhört stolta och glada att kunna meddela att vi blivit utsedda till Årets Lag 2022 (tidigare Årets Butik) inom hela Svensk Fastighetsförmedling. Ett prestigefullt pris drygt 230 bobutiker tävlar om årligen. "Priset går till en butik som är affärsmässig, nytänkande, som har nöjda medarbetare och återkommande kunder och som växer starkt på sin lokala marknad.”

Vi är även stolta över att få arbeta för Sveriges starkaste varumärke inom mäkleri - Svensk Fastighetsförmedling. Vi är helt fristående från banker och försäkringsbolag vilket gör att vi fritt kan välja samarbetspartners och sätta våra kunders bästa i fokus. Svensk Fastighetsförmedling har även fått flera utmärkelser för att vara den bästa arbetsgivaren i branschen. Den bästa arbetsgivaren attraherar de bästa mäklarna och de bästa mäklarna ger sina kunder den bästa lösningen.

Ska du sälja i Södertälje?

Vi vet vad som krävs för att genomföra en trygg bostadsaffär med bäst betalt. Säljer du via oss får du förutom en engagerad och affärsmässig mäklare även tillgång till våra utvalda stylister och fotografer och ett av branschens största kundregister. Säljer du din villa/fritidshus har du dessutom branschen mest omfattande dolda fel-försäkring som ingen annan fastighetsmäklare kan erbjuda. Ska du sälja en exklusiv bostad? Fråga oss om vårt Premiumkoncept.

Vi är en av Södertäljes största mäklare. Varje år hjälper vi över 400 familjer att byta bostad här i området. Vi är specialister på bostadsrätter, radhus, villor och tomter i Järna, Kallfors, Enhörna, Hölö, Sandviken, Mörkö, Mölnbo, Östertälje, Pershagen, Viksberg, Ritorp, Hagaberg, Rosenlund, Glasberga, Mariekäll, Bårsta, Blombacka, Ronna, Saltskog, Geneta, Vidbynäs, Sundsvik, Sandtorp, Rimsjöhöjden, Nygårds hagar och alla små grusvägar däremellan.

Svensk Fastighetsförmedling har funnits i 80 år. I Södertälje har vi funnits i nära 30 år. Ett fint kvitto på att vi har den bästa mäklartjänsten och nöjda kunder. Varmt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling!

Omdömen från kunder i Södertälje

Jag är nöjd med Sofias arbete. Det blev lång tid mellan publicering och visning. Det enda är att jag hade uppskattat ett samtal på telefon ( även om ingenting hänt) i mellantiden Fö upplever jag henne som väldigt trevlig och proff...
I mitt husköp var hon perfekt. Handlade snabbt och effektivt. Saklig och var noga med att jag skulle förstå allt i processen. Hoppas på att även kunna anlita henne som säljare i framtiden.

Boka tid för rådgivning eller värdering

Boka tid med en mäklare genom att fylla i formuläret nedan. Vi har bokningsbara tider så du kan boka in direkt. Annars blir du kontaktad av en mäklare så att ni gemensamt kan bestämma tid. Du förbinder dig inte till någonting när du skickar in formuläret.

  • Fyll i formuläret med dina uppgifter
  • Finns det lediga tider i ditt postområde kan du välja dag och tid själv - eller så väljer du att bli kontaktad av en mäklare.
  • Din lokala mäklare stämmer av med dig inför mötet.

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Södertälje

Hitta hit

Bobutiker Södertälje (1)

Tidigare försäljningar i Södertälje

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De jobbar med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Vänd dig till Familjens jurist med frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boende.

House:ID

House:ID hjälper dig samla all information som rör din bostad digitalt. Du slipper hålla koll på fysiska kvitton, garantier och bruksanvisningar - allt finns i appen. När du köper med oss får du Premium-tjänsten under ett år helt gratis.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner. 

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en del av Svensk Fastighetsförmedling och jämför banker när du vill ansöka om lånelöfte eller omförhandla bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.