Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Södertälje och Nykvarn

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Vi är 11 glada medarbetare som alltid strävar efter det bästa resultatet. Vår kundnöjdhet är vår prioritet. Vi har alltid agerat nytänkande och eftersträvar affärsmässighet och omtänksamhet. Om du går och funderar på att byta bostad, kontakta oss för ett förutsättningslöst möte. Bäst förberedd gör bäst affär, därför förespråkar vi rak kommunikation och klara besked om hur vi kan hjälpa dig bäst till en lyckad bostadsaffär.

Vill du bo mitt på golfbanan?

Kallfors höjder är ett kommande bostadsområde i närheten av Kallfors golfklubb. Här föreslås upp till 170 bostadsrätter i jordnära färger med inslag av trä. Alla lägenheter har stor terrass eller en stor balkong med öppen vy åt två håll.

Låter det intressant? Kontakta oss redan idag – säljstart är nu till våren.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 165 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Hus i hölö, säljare. Mkt positivt första intryck. Gillade mäklarens idéer om lite nytänk i upplägget. Känner att hon lagd ner tid och gjort vad hon kunnat i att öka försäljningspris. Supernöjd!! Stort tack <3"
"Jag tycker att Paulina gjorde ett mycket bra jobb när hon sålde vår lägenhet. Väldigt engagerad. "
"Jag har nyligen sålt min lägenhet med hjälp av Paulina. Hon är otroligt driven, snabb och effektiv. Oavsett vilken tid jag skriver till henne får jag svar på en gång även om det är mitt på natten . Jag kan lita på henne helt och hållet och lämna mina nyklar till henne för visningen under tiden jag var bortrest. Det känns som att hon har alla egenskaper som krävs för att vara en bra mäklare . Jag blir framför allt imponerande över hur duktig och ödmjuk hon är att bemöta människor, hur skicklig hon är att hantera mot tidsbrist och motgång , hur kunnig hon är utöver sin unga ålder. Jag har både köpt och sålt min lägenhet med hjälp av Paulina. Jag kan bara säga att jag är mer än nöjd båda gånger. Linda"
"Vi är jätte nöjda med Paulina. Rekommenderas starkt."
"Allt fungerade bra och smidigt. Cajsa utförde sitt jobb kanon bra!"
"Sålde vår lägenhet genom Anna. En väldigt snabb och smidig affär utan komplikationer. Anna arbetar proffesionellt, smidigt, flexibelt och med erfarenhet. Anna fick upp våra ögon för detaljer som vi inte tänkte på i försäljningen och var extremt hjälpsam under hela processen. Varma rekommendation från oss!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Södertälje

Våra pågående försäljningar

Till toppen