Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till vårt mäklarteam i Södertälje & Nykvarn

När erfarenhet väger tungt blir valet lätt.

Vårt mäklarteam består av specialister på försäljning av fastigheter, bostadsrätter och nyproduktion. Vissa av oss har varit verksamma i över 20 år. Flera mäklare i teamet har tagit emot priser för sina insatser genom åren och tillsammans är vi ett av kedjans bästa kontor i Sverige.

Vi drivs framförallt av nytänkande och rekommendationer från våra kunder, därför är det extra roligt att vi är den mäklarfirma med högst betyg på Reco.se i vårt område. https://www.reco.se/svensk-fastighetsformedling-sodertalje

Varje försäljningsuppdrag vi får är unikt och därför skräddarsyr vi en mäklartjänst som passar ditt behov. Med det starkaste varumärket i branschen, lokalt förankrade mäklare med marknadens bästa marknadsföringsverktyg samt dolda fel-försäkringen Varudeklarerat skapar vi dina förutsättningar för en riktigt bra bostadsaffär. Vi är med dig hela vägen.

Välkommen till oss för en kostnadsfri rådgivning kring ditt boende!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 271 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt bostadsrätt , blev bemött på ett proffesionellt och ett varmt och trevligt bemötande på visningen. Rekommenderar gärna Ida!"
"Kunde inte fått en bättre mäklare. Tack Cajsa Qvarfordt för ditt lugna sätt och all din hjälp . Kan varmt rekommendera Cajsa och svensk fastighetsförmedling. "
"Hon var mycket trevlig och proffesionell"
"Jag är otroligt nöjd med all hjälp och det stöd som jag fått under försäljningsprocessen av min 1,5 i Södertälje. Min mäklare var mån om att lyssna in mig och även hålla mig väl informerad hela tiden. Jag är också väldigt nöjd med att vi kunnat bolla tankar med vår mäklare kring sökandet av ny bostad."
"Köpte en lägenhet och blev bemött på bästa sätt i alla olika skeenden av visning och köp. Förväntningarna som jag hade var att mäklaren gav ut saklig information, hörde av sig efter visning och var tillgänglig för svar på frågor som vi hade. Mäklaren levde upp till allt och ska vi sälja kommer vi gärna kontakta henne. "
"Lövlund 6 grödinge Supper duktig mäklare på alla tänkbara sätt "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Södertälje

Våra pågående försäljningar