Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till vårt mäklarteam i Södertälje & Nykvarn

När erfarenhet väger tungt blir valet lätt.

Vårt mäklarteam består av specialister på försäljning av fastigheter, bostadsrätter och nyproduktion. Vissa av oss har varit verksamma i över 20 år. Flera mäklare i teamet har tagit emot priser för sina insatser genom åren och tillsammans är vi ett av kedjans bästa kontor i Sverige.

Vi drivs framförallt av nytänkande och rekommendationer från våra kunder, därför är det extra roligt att vi är den mäklarfirma med högst betyg på Reco.se i vårt område. https://www.reco.se/svensk-fastighetsformedling-sodertalje

Varje försäljningsuppdrag vi får är unikt och därför skräddarsyr vi en mäklartjänst som passar ditt behov. Med det starkaste varumärket i branschen, lokalt förankrade mäklare med marknadens bästa marknadsföringsverktyg samt dolda fel-försäkringen Varudeklarerat skapar vi dina förutsättningar för en riktigt bra bostadsaffär. Vi är med dig hela vägen.

Välkommen till oss för en kostnadsfri rådgivning kring ditt boende!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 319 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vår mäklare Per Florin har varit ett nöje att arbeta med från början till slut. Han har alltid varit vänlig, lyhörd och alltid helt proffsig i sitt jobb. Rekommenderar honom gärna till andra. l,ena Nordmark"
"Proffsig och väldigt lyhörd för våra önskemål och behov vid försäljning! "
"Sålt ett fritidshus och blev väl bemött av mäklaren. Tydligen information vad som skulle ske och vad som behövdes göras. Försäljningen gick snabbare än vad vi hade förväntat oss. Sammanfattningsvis är vi väldigt nöjda med vår mäklare Ann W "
"sålt villa kunnighet och empati öppenhet och individuella lösningar lyckad samarbete med gott resultat"
"Tack Paulina, för det fina jobb du gjort och gör för oss! 🙏 Uppskattar att du gjort allt du kunnat för att hjälpa oss. Även att du utfört alla moment på ett så bra sätt. Det har gjort att vi kännt oss trygga med vårt val 😊"
"Jag kände mig trygg som köpare med Paulina som mäklare - professionell, hjälpsam och trevlig!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Södertälje

Våra pågående försäljningar