Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Södertälje och Nykvarn

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Vi är 11 glada medarbetare som alltid strävar efter det bästa resultatet. Vår kundnöjdhet är vår prioritet. Vi har alltid agerat nytänkande och eftersträvar affärsmässighet och omtänksamhet. Om du går och funderar på att byta bostad, kontakta oss för ett förutsättningslöst möte. Bäst förberedd gör bäst affär, därför förespråkar vi rak kommunikation och klara besked om hur vi kan hjälpa dig bäst till en lyckad bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 84 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Trevlig, kunnig om området, bra på att höra av sig och kolla läget med alla uppdateringar, både i sms och via mail. Väldigt hjälpsam och mån om att de skulle vara en bra affär för båda parter. Kommer absolut rekommendera Anna till folk jag känner! "
"Mycke bra ,återkopplade alltid snabb vi är mycke nöjda."
"Hej Mäklaren var både professionell och trevlig har inga invändningar."
"Jättebra! Proffsig och kan verkligen sitt område! Rekommenderar till 100%"
"Kan absolut rekommendera Per Florin. Han var trevlig och tillmötesgående. Jag önskade att få tillgång till mitt hus mycket omgående och det löste han. Avslappnad och kunnig!"
"En trevlig och hjälpsam kvinna som har ett jobb hon brinner för. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Södertälje

Våra pågående försäljningar

Till toppen