Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Södertälje

Vi är mäklare med koll på läget i Södertälje och Nykvarn

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Vi är 11 glada medarbetare som alltid strävar efter det bästa resultatet. Vår kundnöjdhet är vår prioritet. Vi har alltid agerat nytänkande och eftersträvar affärsmässighet och omtänksamhet. Om du går och funderar på att byta bostad, kontakta oss för ett förutsättningslöst möte. Bäst förberedd gör bäst affär, därför förespråkar vi rak kommunikation och klara besked om hur vi kan hjälpa dig bäst till en lyckad bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 42 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Allt har fungerat så smidigt och inga som helst problem har uppstått. Vi har blivit informerade och uppdaterade under hela processen och mäklaren har alltid snabbt kunnat svara på våra frågor. Vi kan till 100% rekommendera Anna till andra säljare."
"Riktigt nöjd rakt igenom, kan verkligen rekommendera starkt till alla som vill ha professionell och personlig service!"
"Mycket nöjd med försäljningen. Gick proffsigt till med en bra mäklare."
"Henrik Backman är kunnig, lugn och saklig. Med vänlighet lotsar han igenom den snåriga försäljningsproceduren och man känner fullt förtroende."
"Ett väldigt tillmötesgående bemötande. Snabb och smidig affär"
"Jag uppfattade anna som en kompetent mäklare som var väldigt trevlig. Hon levde absolut upp till mina förväntningar och jag uppfattade det som att hon tog hand om alla spekulanter på min lägenhet på ett sätt som gjorde att jag fick ut ett väldigt bra pris. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Södertälje

Våra pågående försäljningar

Till toppen