Hoppa till innehåll
4,9 av 5 baserat på 1925 omdömen(1925 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Södertälje

Letar du mäklare i Södertälje eller Nykvarn? Vi är den fastighetsmäklare i Södertälje som enligt Svensk Mäklarstatisk får ut bäst betalt per kvadratmeter för bostadsrätter, hela 4000 kr mer än våra konkurrenters snittpriser under 2021. Vi förmedlar så mycket som var tredje villa/fritidshus och vi är tacksamma över att många rekommenderar oss. I vårt område är vi fastighetsmäklarna med bäst betyg på jämförelsesiten reco.se, hela 4.9 av 5.

Vi är oerhört stolta och glada att kunna meddela att vi blivit utsedda till Årets Lag 2022 (tidigare Årets Butik) inom hela Svensk Fastighetsförmedling. Ett prestigefullt pris drygt 230 bobutiker tävlar om årligen. "Priset går till en butik som är affärsmässig, nytänkande, som har nöjda medarbetare och återkommande kunder och som växer starkt på sin lokala marknad.”

Vi är även stolta över att få arbeta för Sveriges starkaste varumärke inom mäkleri - Svensk Fastighetsförmedling. Vi är helt fristående från banker och försäkringsbolag vilket gör att vi fritt kan välja samarbetspartners och sätta våra kunders bästa i fokus. Svensk Fastighetsförmedling har även fått flera utmärkelser för att vara den bästa arbetsgivaren i branschen. Den bästa arbetsgivaren attraherar de bästa mäklarna och de bästa mäklarna ger sina kunder den bästa lösningen.

Ska du sälja i Södertälje?

Vi vet vad som krävs för att genomföra en trygg bostadsaffär med bäst betalt. Säljer du via oss får du förutom en engagerad och affärsmässig mäklare även tillgång till våra utvalda stylister och fotografer och ett av branschens största kundregister. Säljer du din villa/fritidshus har du dessutom branschen mest omfattande dolda fel-försäkring som ingen annan fastighetsmäklare kan erbjuda. Ska du sälja en exklusiv bostad? Fråga oss om vårt Premiumkoncept.

Vi är en av Södertäljes största mäklare. Varje år hjälper vi över 400 familjer att byta bostad här i området. Vi är specialister på bostadsrätter, radhus, villor och tomter i Järna, Kallfors, Enhörna, Hölö, Sandviken, Mörkö, Mölnbo, Östertälje, Pershagen, Viksberg, Ritorp, Hagaberg, Rosenlund, Glasberga, Mariekäll, Bårsta, Blombacka, Ronna, Saltskog, Geneta, Vidbynäs, Sundsvik, Sandtorp, Rimsjöhöjden, Nygårds hagar och alla små grusvägar däremellan.

Svensk Fastighetsförmedling har funnits i 80 år. I Södertälje har vi funnits i nära 30 år. Ett fint kvitto på att vi har den bästa mäklartjänsten och nöjda kunder. Varmt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling!

Omdömen från kunder i Södertälje

2023-12-08
Samuel var positiv och trevlig. Han var bra på att hålla kontakten, utom en dag när han telefon inte fungerade? och vi väntade på ett besked. Han var lite påstridig om att vi skulle lägga ett högre bud ” för att inte säljaren sk...
Kerstin L
2023-12-08
Gjorde sitt bästa för att sälja min lägenhet i en tid då priserna var låga.
Kent L
2023-12-07
Serviceinriktad och återkopplade bra lätt att diskutera med. Har gjort sålt och köpt i nutid så jag hade höga förväntmomgar på mäklaren och ha levererade över mina förväntningar. Snabbt smidigt och enkelt att få kontakt samt ful...
Ina Ulla-Britt A
2023-12-07
Arbetat hårt med att fånga de få intressenter som kom på visning i en tuff marknad. Bra kännedom om området. Lätt att kommunicera med och kunnig ang de frågor vi som säljare hade.
Lisbeth Marianne E
2023-12-07
Bra jobbat i en tid då marknaden varit svår. Lyckades hålla igång och fånga de få intressenter som fanns under denna tidsperiod. Kunnig på området Pershagen.
Klas Håkan E
2023-12-06
Hon var jätte duktig mäklare , förklarade allt man behövde veta ordentligt och tydligt 👍
HABIB M
2023-12-04
Pålitlig, tillmötesgående, lyhörd mäklare, som hade förstått vikten av att skapa goda kundrelationer. Hon får mina bästa rekommendationer.
Raili R
2023-12-04
Duktig och trevlig kille! Gjorde en bra försäljning av våran lägenhet.
Anita Iris J
2023-12-03
Trevligt bemötande. Saklig information. Bra återkoppling.
Bernt J
2023-12-01
Bästa mäklare , hjälper mycket Lycka till bästa Andreas du är bäst 👍👍👍
Habeb H
2023-11-30
En trevlig person med focus på att få försäljning att gå i lås. Återkoppling hela tiden om vad som händer.
Catarina H
2023-11-29
Cajsa upplevs som energisk, driven, effektiv och målmedveten. Hon drev på affären och fick till ett avslut klart snabbare än vår förväntan. Kan varmt rekommendera henne.
Per H

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu i Södertälje

Hitta hit

Bobutiker Södertälje (1)

Tidigare försäljningar i Södertälje

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB