Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Välkommen till vårt mäklarteam i Södertälje & Nykvarn

När erfarenhet väger tungt blir valet lätt.

Vårt mäklarteam består av specialister på försäljning av fastigheter, bostadsrätter och nyproduktion. Vissa av oss har varit verksamma i över 20 år. Flera mäklare i teamet har tagit emot priser för sina insatser genom åren och tillsammans är vi ett av kedjans bästa kontor i Sverige.

Vi drivs framförallt av nytänkande och rekommendationer från våra kunder, därför är det extra roligt att vi är den mäklarfirma med högst betyg på Reco.se i vårt område. https://www.reco.se/svensk-fastighetsformedling-sodertalje

Varje försäljningsuppdrag vi får är unikt och därför skräddarsyr vi en mäklartjänst som passar ditt behov. Med det starkaste varumärket i branschen, lokalt förankrade mäklare med marknadens bästa marknadsföringsverktyg samt dolda fel-försäkringen Varudeklarerat skapar vi dina förutsättningar för en riktigt bra bostadsaffär. Vi är med dig hela vägen.

Välkommen till oss för en kostnadsfri rådgivning kring ditt boende!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 304 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde ett parhus genom Per. Blev bemött på ett mycket bra sätt och han levde upp till alla våra förväntningarar på service, tillgänglighet och var mycket seriös genom hela processen. Kan varmt rekomendera honom"
"Sålt lgh i Södertälje .Valde mäklaren för att hon redan hade en försäljning på gång i min förening. Det blev en fullträff då hon var mycket kunnig, lätt att samarbeta med och gav goda råd så att det var klart på drygt en månad."
"Sålt villa i Mölnbo. Mäklaren Ida är mycket professionell, engagerad och snabb med återkoppling. Försäljningen gick snabbt och smidigt och vi är mer än nöjda! Vi kan varmt rekommendera Ida och Svensk Fastighetsförmedling i Södertälje."
"Ida har varit en fantastisk tillgång vid försäljningen av vår lägenhet (en bostadsrätt). Hon har haft järnkoll på detaljerna runt försäljningen, lagt upp en bra strategi runt försäljningen och haft mycket snabbt fotarbete när intressenter dök upp. Vi är hur nöjda som helst med hennes arbete och rekommenderar henne varmt!"
"Cajsa hjälpte mig med min första bostadsaffär och var supertrevlig och professionell! "
"Vi köpt ett böstadsrätt, mäklaren har varit jätte trävligt och hjälpt oss så mychet att hålla kontakten med ägaren tills vi kom överens på prist samt att fixa förvägs visning. Vi känner oss jätte nöjda med Anna och stort tack för allt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Södertälje

Våra pågående försäljningar