Hoppa till innehåll

Mäklare i Södertälje

4,9  (1455 omdömen)

Mäklare i Södertälje

4,9  (1455 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Södertälje

Letar du mäklare i Södertälje eller Nykvarn? Vi är den fastighetsmäklare i Södertälje som enligt Svensk Mäklarstatisk får ut bäst betalt per kvadratmeter för bostadsrätter, hela 4000 kr mer än våra konkurrenters snittpriser under 2021. Vi förmedlar så mycket som var tredje villa/fritidshus och vi är tacksamma över att många rekommenderar oss. I vårt område är vi fastighetsmäklarna med bäst betyg på jämförelsesiten reco.se, hela 4.9 av 5.

Vi är oerhört stolta och glada att kunna meddela att vi blivit utsedda till Årets Lag 2022 (tidigare Årets Butik) inom hela Svensk Fastighetsförmedling. Ett prestigefullt pris drygt 230 bobutiker tävlar om årligen. "Priset går till en butik som är affärsmässig, nytänkande, som har nöjda medarbetare och återkommande kunder och som växer starkt på sin lokala marknad.”

Vi är även stolta över att få arbeta för Sveriges starkaste varumärke inom mäkleri - Svensk Fastighetsförmedling. Vi är helt fristående från banker och försäkringsbolag vilket gör att vi fritt kan välja samarbetspartners och sätta våra kunders bästa i fokus. Svensk Fastighetsförmedling har även fått flera utmärkelser för att vara den bästa arbetsgivaren i branschen. Den bästa arbetsgivaren attraherar de bästa mäklarna och de bästa mäklarna ger sina kunder den bästa lösningen.

Ska du sälja i Södertälje?

Vi vet vad som krävs för att genomföra en trygg bostadsaffär med bäst betalt. Säljer du via oss får du förutom en engagerad och affärsmässig mäklare även tillgång till våra utvalda stylister och fotografer och ett av branschens största kundregister. Säljer du din villa/fritidshus har du dessutom branschen mest omfattande dolda fel-försäkring som ingen annan fastighetsmäklare kan erbjuda. Ska du sälja en exklusiv bostad? Fråga oss om vårt Premiumkoncept.

Vi är en av Södertäljes största mäklare. Varje år hjälper vi över 400 familjer att byta bostad här i området. Vi är specialister på bostadsrätter, radhus, villor och tomter i Järna, Kallfors, Enhörna, Hölö, Sandviken, Mörkö, Mölnbo, Östertälje, Pershagen, Viksberg, Ritorp, Hagaberg, Rosenlund, Glasberga, Mariekäll, Bårsta, Blombacka, Ronna, Saltskog, Geneta, Vidbynäs, Sundsvik, Sandtorp, Rimsjöhöjden, Nygårds hagar och alla små grusvägar däremellan.

Svensk Fastighetsförmedling har funnits i 80 år. I Södertälje har vi funnits i nära 30 år. Ett fint kvitto på att vi har den bästa mäklartjänsten och nöjda kunder. Varmt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling!

Omdömen från kunder i Södertälje

Trevlig, snabb återkoppling på frågor. Rekommenderas! Bra förmedling mellan köpare och säljare.
Mycket trevlig och jag har fått bra information under hela processen. Svårt läge att sälja med tanke om det som händer i världen så jag är nöjd. Mvh Tomas Westergren

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Södertälje

Hitta hit

Bobutiker Södertälje (1)

Tidigare försäljningar i Södertälje

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.