Hoppa till innehåll
4,9 av 5 baserat på 577 omdömen(577 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Sigtuna kommun

Letar du efter en mäklare i Sigtuna, Märsta eller Rosersberg? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Våra mäklare i Sigtuna hjälper dig med alla typer av bostadsfrågor oavsett om det handlar om rådgivning, värdering eller försäljning. Genom åren har våra fastighetsmäklare i Sigtuna kommun hjälpt flera tusen personer att byta bostad, många både två och tre gånger. Hos våra mäklare i Sigtuna kan du vara säker på att du får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov.

Mitt emellan Stockholm och Uppsala ligger Sigtuna, Sveriges äldsta stad. I Sigtuna kommun ligger också Märsta och Rosersberg. I Märsta bor majoriteten av kommunens invånare. Sigtuna är en populär kommun som många väljer att flytta till. Faktum är att fler flyttar hit än flyttar ut.

Sigtuna kommun är perfekt att flytta till för dig som vill kombinera småstadsliv och närhet till naturen med pendelavstånd till city och Arlanda. Funderar du på att köpa en ny bostad och behöver hjälp med att sälja din lägenhet i Sigtuna, Märsta eller Rosersberg? Kontakta våra fastighetsmäklare i Sigtuna om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Hitta din bostad i Sigtuna, Märsta och Rosersberg

Tack vare att våra mäklare bor, lever och arbetar i Sigtuna kommun är vi experter på den lokala bostadsmarknaden. Med utgångspunkt från vår bobutik i Märsta strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Sigtuna kommun.

För dig som vill bo centralt med bra kommunikationer är en bostad i Märsta ett bra val. Här bor man i äldre charmiga trevåningshus med närhet till caféer och restauranger. I området Valsta finns prisvärda lägenheter och i centrala Märsta lägenheter med ett stenkast bort från pendeltåg och bussar. Vill du hellre bo i en villa eller ett radhus är Arenberga, Norrbacka och Steninge populära områden dit många barnfamiljer väljer att flytta till.

Steninge Slottsby passar dig som vill få en känsla av att bo på landet men ändå centralt och som söker en modern och nyproducerad bostad i Märsta. Här bor du i en naturskön och historisk miljö med promenadavstånd till Mälaren, vackra Steninge slott, och Stenladan där du kan shoppa och äta gott. Nyfiken på Steninge Slottsby? Kontakta våra fastighetsmäklare i Märsta för mer information. Oavsett var i Märsta du väljer att bosätta dig bor du med närhet till fina promenadstråk, service och kommunikationer både till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

I Sigtuna och den nya stadsdelen Sigtuna Stadsängar finns något för alla. Närheten till Mälaren och den mysiga gågatan i Sigtuna stad charmar de flesta. Är du intresserad av en bostad i Sigtuna har du många valmöjligheter. Våra mäklare förmedlar alla typer av bostäder till salu i Sigtuna. Alltifrån mysiga lägenheter till radhus och villor med sjöutsikt i hela Sigtuna kommun.

Den idylliska villastaden Rosersberg ligger mellan Märsta och Upplands Väsby. Oavsett om du väljer att bo i ett radhus, hus eller i en lägenhet i Rosersberg har du alltid nära till pendeltåget. Vill du veta vad din bostad i Sigtuna är värd eller letar du lägenhet i Märsta eller Rosersberg är ett första steg att boka in ett rådgivningsmöte med en av våra duktiga mäklare som kan Sigtuna kommun. 

Vi hittar köpare i hela Sverige

Vare sig du letar efter en mäklare i Sigtuna, Märsta eller Rosersberg kan du känna dig trygg med att våra fastighetsmäklare alltid strävar efter att skräddarsy en lösning som ger dig en trygg affär och bäst slutresultat. Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan starten 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer i Sigtuna kommun, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare.

Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare i Sigtuna, Märsta och Rosersberg vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Sigtuna kommun och i resten av Sverige. Varmt välkommen att kontakta våra fastighetsmäklare i Sigtuna kommun.

Omdömen från kunder i Sigtuna

2023-11-29
Mäklaren har varit tillmötesgående och ärlig under hela processen,
Sabah Ö
2023-11-27
Väldigt trevlig och driven. Ville mitt bästa men även köparens. Mäklaren lecde upp till förväntnongarna. Man kände sig välkommen och omhändertagen
Liselotte E
2023-10-30
Man ska sälja med någon som känner området, och som säljer bäst och dessutom väldigt proffsigt
Omar H
2023-10-21
Mycket bra mäklare! Jobbar snabbt, smidigt och hjälpsamt. Vi har gjort två försäljningar med Liliya, bara positivt att säga.
Jussi N
2023-10-06
Super trevlig och hjälpsam! Bryr sig om sina kunder!
Danijel L
2023-09-30
Liliya är mycket kunnig, trevlig och av henne blir man väl bemött. Hon arbetar väldigt professionellt och har varit lätt att nå under hela processen. Bra på alla sätt! Hon rekommenderas verkligen!
Åsa Ingela W
2023-09-30
Liliya är en fantastisk mäklare som alltid fanns tillgänglig under hela processen. Hon är en varm och positiv person, nära till skratt och samtidigt väldigt professionell och erfaren i sitt yrke med ett driv att hela tiden röra fö...
Elin G
2023-09-28
Väldigt lätt att ha och göra med och återkopplar snabbt och duktig och bra mäklare
Albin O
2023-09-28
Snabb återkoppling, korrekt och tydligen information. Väldigt pedagogisk och noggrann om att vi som förstagångsköpare ska få all relevant information. Trevligt bemötande.
Felicia E
2023-09-26
Liliya är väldigt serviceinriktad och var vid senaste kontakt väldigt flexibel till att ordna en extravisning innan kontraktsskrivningen. Hon är noggrann och förklarar hela processen utförligt så både köpare och säljare är fullt i...
Pierre F
2023-09-12
det var otroligt härligt. och hon berättade allt bra. hon hade gav till räckligt tid och förklarade allt väldigt bra.
Zeeshan M
2023-09-12
Lungn, saklig, återkopplade hela tiden. Inkännande och mycket förstående.
Inga-Britt Kristina C

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu i Sigtuna

Vi har koll på Sigtuna

Hitta hit

Bobutiker Sigtuna (1)

Tidigare försäljningar Sigtuna

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB