Hoppa till innehåll
4,9 av 5 baserat på 603 omdömen(603 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Sigtuna

Lediga tider: mån 3/6 och tis 4/6
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Sigtuna kommun

Letar du efter en mäklare i Sigtuna, Märsta eller Rosersberg? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Våra mäklare i Sigtuna hjälper dig med alla typer av bostadsfrågor oavsett om det handlar om rådgivning, värdering eller försäljning. Genom åren har våra fastighetsmäklare i Sigtuna kommun hjälpt flera tusen personer att byta bostad, många både två och tre gånger. Hos våra mäklare i Sigtuna kan du vara säker på att du får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov.

Mitt emellan Stockholm och Uppsala ligger Sigtuna, Sveriges äldsta stad. I Sigtuna kommun ligger också Märsta och Rosersberg. I Märsta bor majoriteten av kommunens invånare. Sigtuna är en populär kommun som många väljer att flytta till. Faktum är att fler flyttar hit än flyttar ut.

Sigtuna kommun är perfekt att flytta till för dig som vill kombinera småstadsliv och närhet till naturen med pendelavstånd till city och Arlanda. Funderar du på att köpa en ny bostad och behöver hjälp med att sälja din lägenhet i Sigtuna, Märsta eller Rosersberg? Kontakta våra fastighetsmäklare i Sigtuna om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Hitta din bostad i Sigtuna, Märsta och Rosersberg

Tack vare att våra mäklare bor, lever och arbetar i Sigtuna kommun är vi experter på den lokala bostadsmarknaden. Med utgångspunkt från vår bobutik i Märsta strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Sigtuna kommun.

För dig som vill bo centralt med bra kommunikationer är en bostad i Märsta ett bra val. Här bor man i äldre charmiga trevåningshus med närhet till caféer och restauranger. I området Valsta finns prisvärda lägenheter och i centrala Märsta lägenheter med ett stenkast bort från pendeltåg och bussar. Vill du hellre bo i en villa eller ett radhus är Arenberga, Norrbacka och Steninge populära områden dit många barnfamiljer väljer att flytta till.

Steninge Slottsby passar dig som vill få en känsla av att bo på landet men ändå centralt och som söker en modern och nyproducerad bostad i Märsta. Här bor du i en naturskön och historisk miljö med promenadavstånd till Mälaren, vackra Steninge slott, och Stenladan där du kan shoppa och äta gott. Nyfiken på Steninge Slottsby? Kontakta våra fastighetsmäklare i Märsta för mer information. Oavsett var i Märsta du väljer att bosätta dig bor du med närhet till fina promenadstråk, service och kommunikationer både till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

I Sigtuna och den nya stadsdelen Sigtuna Stadsängar finns något för alla. Närheten till Mälaren och den mysiga gågatan i Sigtuna stad charmar de flesta. Är du intresserad av en bostad i Sigtuna har du många valmöjligheter. Våra mäklare förmedlar alla typer av bostäder till salu i Sigtuna. Alltifrån mysiga lägenheter till radhus och villor med sjöutsikt i hela Sigtuna kommun.

Den idylliska villastaden Rosersberg ligger mellan Märsta och Upplands Väsby. Oavsett om du väljer att bo i ett radhus, hus eller i en lägenhet i Rosersberg har du alltid nära till pendeltåget. Vill du veta vad din bostad i Sigtuna är värd eller letar du lägenhet i Märsta eller Rosersberg är ett första steg att boka in ett rådgivningsmöte med en av våra duktiga mäklare som kan Sigtuna kommun. 

Vi hittar köpare i hela Sverige

Vare sig du letar efter en mäklare i Sigtuna, Märsta eller Rosersberg kan du känna dig trygg med att våra fastighetsmäklare alltid strävar efter att skräddarsy en lösning som ger dig en trygg affär och bäst slutresultat. Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan starten 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer i Sigtuna kommun, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare.

Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare i Sigtuna, Märsta och Rosersberg vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Sigtuna kommun och i resten av Sverige. Varmt välkommen att kontakta våra fastighetsmäklare i Sigtuna kommun.

Omdömen från kunder i Sigtuna

2024-05-24
Intresserad och engagerad. Jag kände mig trygg att ha anlitat henne.
Benkt L
2024-05-20
Duktig mäklare som är både driven och verkligen jätteduktig på sitt jobb! Kunnig och erfaren. Rekommenderar verkligen att anlita henne som mäklare.
Sandra L
2024-05-20
Malin är en bra mäklare som gjorde sitt yttersta för att vi skulle få till en bra försäljning av vårt hus. Malin var lyhörd vad vi ville och återkopplade om allt hela tiden. Skulle jag sälja igen, skulle jag helt klart använda m...
Stefan H
2024-05-18
Bra och tydlig dialog. Snabb att svara samt hög servicenivå. Inger förtroende. Affären blev klar inom lite mer än en vecka från första visningen.
Therese E
2024-05-12
Malin var jätte trevlig och var väldigt snabb inom kommunikationen
Emilia A
2024-05-11
Var mycket engagerad och höll kontakt me oss Regelbundet så vi behövde inte ha några funderingar själv då Malin informerade kontinuerligt Vi är mycket nöjd med hennes åtagande av försäljningen. Mvh Gunnar Stålnacke
Gunnar S
2024-05-10
En jätte trevlig mäklare, ordningssam och har allt under kontroll. Får en att känna sig trygg med köpet. Vi är jätte nöjda!
Taban A
2024-04-30
Malin har hjälpt oss att hitta vårt drömhem. Hon är professionell och kommer med mycket bra tips, vilket verkligen behövs till oss som köper för första gången. Jag är jättenöjd med både henne och svensk fastighetsförmedling, tack ...
Hanna C
2024-04-05
Jätteduktig och kompetent mäklare som verkligen kan sitt område.
David B
2024-03-29
Liliya är jätte trevlig och hon har bemötts mig på professionella sätt,kan hanteras mycket bra sitt jobb, därför jag kan varmt rekommendera henne en av bästa märklaren.
Milagros V
2024-03-27
Du kan få allt information du behöver. En mycket erfaren mäklare. Jag tackar för allt service jag har fått från henne.
Hallo A
2024-03-20
Otroligt proffsig! Lätt att få kontakt med. Uppdaterar mig som säljare vid minst lilla förändring. Kunnig och den bästa mäklare jag haft! Skulle rekommendera Liliya till alla jag känner som ska sälja inom kommunen. Hon är bäst!...
Josefine S
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Till salu i Sigtuna

Vi har koll på Sigtuna

Hitta hit

Bobutiker Sigtuna (1)

Tidigare försäljningar Sigtuna

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Linnea är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling