Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Vaxholm utanför Stockholm

Kontakta oss om du vill du köpa, värdera eller sälja bostad i Vaxholm

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi är mäklare som kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Vaxholm om om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Vi hjälper dig till ett nytt läge

Svensk Fastighetsförmedling i Vaxholm har funnits sedan början av 1980-talet och har sålt bostäder i alla delar av kommunen. För garanterad trygghet i din bostadsaffär kan vi på vårt kontor i Vaxholm dessutom briljera med drygt 50 års samlad branscherfarenhet. Nu står vi redo att hjälpa dig!

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder. Eftersom vi finns på så många platser i landet (ca 230 bobutiker) känner vi till våra områden i detalj. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Möt våra mäklare!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår fina bobutik på Hamngatan 12. Här har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte

Kundernas betyg - 4,5 av 5 enligt 15 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Visade stort engagemang för mitt uppdrag fast det inte var bland de större, (liten lägenhet). Robert är en som verkligen inte ligger på latsidan. Han kom hem till mig med alla papper under armen när jag hade svårt att gå. Allt gick smidigt, honom kan jag varmt rekommendera! / Ulla Jansson Vaxholm"
"Robert har bemött oss med gedigen kunskap om försäljning av vår bostad och på ett trevligt sätt snabbt avslutat affären - vi var lite oförberedda att det skulle gå så fort - men det blev bra - och vi hoppas att avslutningen i juni fungerar lika bra. Gun o John Thomson"
"Har precis sålt vår fastighet med utmärkt hjälp av Carl Vestersköld! Carls trevliga bemötande med framför allt stora kunskap om den lokala marknaden så gick försäljningen smidigt. Inte minst så guidade han både oss som säljare men också dom nöjda köpare av vår fastighet genom en snårskog av avtal och diverse bilagor på ett galant sätt! Vi är mycket nöjda med svensk fastighets förmedling i Vaxholm tack vare Carl. "
"Helge W är professionell och behärskar sitt gebit till fullo ! vi ger full pott !"
"Jag är nöjd med det mästa trots att det inte var en lätt affär! Det blev många visningar och jag vet inte varför vi hade en sån otur! Men jag känner mej ändå nöjd med Helge och kan rekommendera honom till andra som vill sälja! Mvh Heléne Ezeamalu"
"Mycket trevliga och mycket kompetenta. Vi fick en tidsram om när våran lägenhet skulle vara såld, vi vart väldigt nöjda med resultatet."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Vaxholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen