Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Vaxholm utanför Stockholm

Kontakta oss om du vill du köpa, värdera eller sälja bostad i Vaxholm

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi är mäklare som kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Vaxholm om om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Vi hjälper dig till ett nytt läge

Svensk Fastighetsförmedling i Vaxholm har funnits sedan början av 1980-talet och har sålt bostäder i alla delar av kommunen. För garanterad trygghet i din bostadsaffär kan vi på vårt kontor i Vaxholm dessutom briljera med drygt 50 års samlad branscherfarenhet. Nu står vi redo att hjälpa dig!

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder. Eftersom vi finns på så många platser i landet (ca 230 bobutiker) känner vi till våra områden i detalj. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Möt våra mäklare!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår fina bobutik på Hamngatan 12. Här har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 26 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Fantastisk säljare, förtroendeingivande och kunnig. All lycka till de som får honom som mäklare framöver. "
"Bostadsrättsförsäljning i Vaxholm. Bra o Proffsigt bemötande. Bra kommunikation Klar o tydlig. Bra tempo "
"Mycket fint producerat prospekt. Bra bemötande, hög servicenivå och sammantaget ett mycket kompetent och seriöst arbete."
"Jag har sålt min bostad via Robert. Han var duktig och kunnig på de punkter som han skulle ta hand om. Jag kan rekomendera Robert till andra intressenter. Med vänlig hälsning, Tomas"
"Vi sålde vår etta med hjälp av Julia och är jättenöjd. Enkel att ha och göra med. Flexibel och hjälpte oss i snabbaste minut när vi fort ville sälja. Supertrevlig. Försäljningen gick också väldigt fort då hon snabbt ställde upp på förhandsvisningar som ville kolla med kort varsel. Bra upplevelse med svensk fastighetsförmedling Vaxholm. "
"Försäljning br. Läge+ innan vi bestämde oss. Mycket trevlig, kunnig och sympatisk mäklare. Kände till sedan tidigare affär. Kunnig i området. Förväntningarna infriades och affären gick mkt fort."

Öppettider & kontaktuppgifter

Julafton Stängt
Juldagen Stängt
Annandagen Stängt
27 - 28 Dec Öppet 10.00 - 15.00
Nyårsafton Stängt
Nyårsdagen Stängt
2 - 4 Jan Öppet 09.00 - 17.00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Vaxholm

Våra pågående försäljningar