Hoppa till innehåll

Mäklare på Gärdet

4,9  (612 omdömen)

Mäklare på Gärdet

4,9  (612 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Gärdet

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Gärdet utan och innan? Våra mäklare på Gärdet hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad rätt. I detta gröna och fridfulla område finns alltifrån närheten till storstadens utbud av restauranger, kvartersbagerier, välrenommerade skolor, kommunaltrafik och shopping, till att inpå knuten ha tillgång till stora naturområden, Kampementsbadet, Kaknästornet och utsiktsplatsen Hundudden. Gärdets bostadskvarter består mestadels av bostadsrätter i funkisstil. Här bor du lugnt och skönt i luftiga kvarter.

Hitta din bostad på naturnära Gärdet

Tack vare vårt erfarna mäklarteam som jobbat länge i området är vi experter på Gärdets bostadsmarknad. Du som säljer din bostad kan lita på att våra mäklare hittar den bästa köparen för din bostad, och du som letar efter ett nytt hem får hjälp med att hitta ditt perfekta boende. Vi hjälper gärna till med kontakt till bank, flyttfirma, hantverkare med mera. För oss är kunderna alltid i fokus och vi ställer alltid upp. Så oavsett om det är en funkislägenhet med utsikt över Gärdetfältet, eller en lägenhet närmare Frihamnen du är ute efter har våra mäklare koll på läget. Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren på Gärdet med intilliggande områden.

Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både på Gärdet och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare på Gärdet!

Omdömen från kunder på Gärdet

Han var jätte trevlig och har varit toppen från start till slut. Jag kan verkligen rekommendera Johan Ekenstam.
Han var jätte trevlig och har varit toppen från start till slut. Jag kan verkligen rekommendera Johan Ekenstam.

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu på Gärdet

Hitta hit

Bobutiker Gärdet, Stockholm (2)

Tidigare försäljningar på Gärdet

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.