Hoppa till innehåll
4,9 av 5 baserat på 704 omdömen(704 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare på Gärdet

Området har flera bobutiker
Hitta ditt närmaste kontor
Området har flera bobutiker

Fastighetsmäklare med koll på Gärdet

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Gärdet utan och innan? Våra mäklare på Gärdet hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad rätt. I detta gröna och fridfulla område finns alltifrån närheten till storstadens utbud av restauranger, kvartersbagerier, välrenommerade skolor, kommunaltrafik och shopping, till att inpå knuten ha tillgång till stora naturområden, Kampementsbadet, Kaknästornet och utsiktsplatsen Hundudden. Gärdets bostadskvarter består mestadels av bostadsrätter i funkisstil. Här bor du lugnt och skönt i luftiga kvarter.

Hitta din bostad på naturnära Gärdet

Tack vare vårt erfarna mäklarteam som jobbat länge i området är vi experter på Gärdets bostadsmarknad. Du som säljer din bostad kan lita på att våra mäklare hittar den bästa köparen för din bostad, och du som letar efter ett nytt hem får hjälp med att hitta ditt perfekta boende. Vi hjälper gärna till med kontakt till bank, flyttfirma, hantverkare med mera. För oss är kunderna alltid i fokus och vi ställer alltid upp. Så oavsett om det är en funkislägenhet med utsikt över Gärdetfältet, eller en lägenhet närmare Frihamnen du är ute efter har våra mäklare koll på läget. Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren på Gärdet med intilliggande områden.

Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både på Gärdet och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare på Gärdet!

Omdömen från kunder på Gärdet

2024-02-24
Väldigt trevligt och professionellt bemötande, kunnig och rolig mäklare som verkligen levererade otrolig service till oss som köpare. Vi kände oss trygga genom hela lägenhetsköpet. Tusen tack!
Kristina J
2024-02-14
Varmt, proffsigt och vänligt bemötande! En mäklare som på ett fint sätt förmedlar affär och både blir en kanonkontakt för köpare och säljare! Lätt att känns sig trygg med Peter. vilken för mig är helt avgörande.
Caroline M
2024-02-09
Väldigt professionell, tillmötesgående och trevlig. Kändes säkert att ha som medlare och gick igenom kontrakt och viktig information strukturellt och på ett sätt som var förståeligt.
Isabelle M
2024-02-05
Mattias wedberg har i mitt tycke varit professionell i sin värdering och planering och tydlig i sitt sätt att kommunicera när vi sålde vår lägenhet. Vi är mycket nöjda
Caroline B
2024-02-04
Bra och professionell mäklare
Erica S
2024-01-30
Vi kom i kontakt med Johan när vi var på jakt efter nytt boende. Johan har genom hela processen varit professionell, tillmötesgående, tillgänglig och hjälpsam med både frågor samt funderingar.
Jonathan L
2024-01-27
Mattias är mycket kompetent och lyssnande. Han inger stort förtroende och ger bra förslag. Mattias anlitades tidigare vid försäljning av en lägenhet påStyrmansgatan. jag var mycket nöjd då och ärminst lika nöjd vid denna försäl...
Claes T
2024-01-24
Johan är mycket noggrann och affärsmässig . Har varit med om ett köp och en försäljning av Brf med Johan där han genomförde affärerna på ett mycket proffsigt sätt.
Steffan L
2023-12-18
Hanna är professionell och samtidigt inkännande. Jobbar aktivt och idogt för att hitta bra lösningar och matchningar.
Helen L
2023-12-18
Hanna fick via en kollega reda på att jag sökte en tvåa varpå hon kontaktade mig. Jag fick en visning på det objekt hon rekommenderade och fick jättebra service. Efter två visningar bestämde jag mig för att lägga bud. Hanna är ly...
Heidi M
2023-12-15
Han hjälpte oss med köpet av vår nya bostad. Han var professionell och serviceminded och har bra kännedom om området.
Hannah G
2023-12-08
Bra, trevlig och proffsig mäklare
Emma L
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Välj en tid för rådgivning och värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Välj bostadstyp och ange adress

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något blev fel! 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Email saknas!

Till salu på Gärdet

Vi har koll på Gärdet

Hitta hit

Bobutiker Gärdet, Stockholm (2)

Tidigare försäljningar på Gärdet

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Linnea är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling