Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Hoppa till innehåll
Sverige
Mäklare på Gärdet

Mäklare på Gärdet

Fastighetsmäklare med koll på Gärdet

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Gärdet utan och innan? Våra mäklare på Gärdet hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad rätt. I detta gröna och fridfulla område finns alltifrån närheten till storstadens utbud av restauranger, kvartersbagerier, välrenommerade skolor, kommunaltrafik och shopping, till att inpå knuten ha tillgång till stora naturområden, Kampementsbadet, Kaknästornet och utsiktsplatsen Hundudden. Gärdets bostadskvarter består mestadels av bostadsrätter i funkisstil. Här bor du lugnt och skönt i luftiga kvarter.

Hitta din bostad på naturnära Gärdet

Tack vare vårt erfarna mäklarteam som jobbat länge i området är vi experter på Gärdets bostadsmarknad. Du som säljer din bostad kan lita på att våra mäklare hittar den bästa köparen för din bostad, och du som letar efter ett nytt hem får hjälp med att hitta ditt perfekta boende. Vi hjälper gärna till med kontakt till bank, flyttfirma, hantverkare med mera. För oss är kunderna alltid i fokus och vi ställer alltid upp. Så oavsett om det är en funkislägenhet med utsikt över Gärdetfältet, eller en lägenhet närmare Frihamnen du är ute efter har våra mäklare koll på läget. Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren på Gärdet med intilliggande områden.

Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både på Gärdet och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare på Gärdet!

Omdömen från kunder på Gärdet

Christoffer L
Christoffer L
2020-09-10
När det var dags att sälja vår andra lägenhet var det självklart för oss att välja Hanna igen. Vi uppskattar Hannas professionalitet genom hela processen. Kombinationen av hennes kompetenser inom teknik, ekonomi och försäljning ti...
När det var dags att sälja vår andra lägenhet var det självklart för oss att välja Hanna igen. Vi uppskattar Hannas professionalitet genom hela processen. Kombinationen av hennes kompetenser inom teknik, ekonomi och försäljning ti...

Värdera din bostad

1. Fyll i dina uppgifter nedan
2. Vi kontaktar dig för ett möte
3. Mäklare besöker dig för värdering
 

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu på Gärdet

Hitta hit

Bobutiker Gärdet, Stockholm (2)

Tidigare försäljningar på Gärdet

Vi stödjer Barncancerfonden

 
kr kr
 

Samarbetspartners

 

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende genom tjänsterna Varudeklarerat och Bosäkrat.

Direkto

Funderar du på att renovera före eller efter din bostadsaffär? Vår låneförmedlare Direkto hjälper dig att hitta rätt privatlån.

Hitta rätt privatlån via Direkto