Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Östermalm i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad på Östermalm eller Gärdet

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja med duktiga mäklare och butiker på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Östermalm om du vill ha en mäklare som har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 100 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpte en bostadsrätt av Mattias. Hela processen har hittills varit supersmidig och utan krångel! Mäklaren ger ett proffsigt och sympatiskt intryck och är mån om att affären går i land på ett bra sätt för båda parter. Rekommenderar Mattias varmt!. "
"Petra har sålt min 2:a i Hjorthagen. Hon gjorde ett gjorde ett utmärkt arbete, och anpassade försäljningen efter mina önskemål. Toppen!!!!!!!!!!!!!!!!!"
"Det här är andra gången som vi anlitar Hanna Gulve för att sälja vår bostad. Hanna är en mycket erfaren mäklare med fingertoppskänsla som få och en förmåga att alltid leverera på högsta nivå genom hela processen. Rekommenderas varmt!"
"Vi tog kontakt med Petra E von Krusenstierna efter rekommendationer då det var dags att sälja vår bostad i Stockholms innerstad. Bättre mäklare kan man inte ha. Otrolig lyhörd. informativ, kunnig och driftig. Jag kan varmt rekommendera Petra då hon överträffade våra förväntningar!"
"Fantastiskt duktig och pålitlig."
"Sålde min lägenhet 2016 i en svårsåld marknad där jag först valt en annan mäklarfirma som ej lyckades få det pris jag var villig att sälja till. Jag kontaktade Mattias Wedberg på Svenk Fast, som sålde lägenheten på en vecka till ett 11% högre pris än tidigare bud! Otroligt tacksam till Mattias för det och hans skickliga hantering av försäljningen. Rekomenderar han varmt till alla jag känner. Tack! Emil Eklund"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare med koll på läget på Östermalm i Stockholm

Våra pågående försäljningar