Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Östermalm i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad på Östermalm eller Gärdet

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja med duktiga mäklare och butiker på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Östermalm om du vill ha en mäklare som har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 5,0 av 5 enligt 33 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mäklaren ingav stort förtroende, försäljningen av min lägenhet gick snabbt och till ett bra pris. Tusen tack Hanna för alla goda råd, professionellt bemötande och ditt engagemang för att jag som säljare skulle känna mig trygg! "
"Är mycket glad att vi hittade en så bra och härlig mäklare som Hanna. Tacksam för Hannas kunskap, engagemang och allmänt positiva inställning som skapade en fin erfarenhet för oss i försäljning av lägenhet. Stort tack Hanna för allt ditt fina jobb och grattis till alla dina framtida klienter som har lika tur som oss i val av mäklare :)"
"Mattias Wedberg har på ett utmärkt och kreativt sätt hanterat sitt mäklaruppdrag. I den vikande lägenhetsmarknaden gällde det att finna nya angreppsmetoder. Mattias gjorde det på ett utmärkt sätt."
"Vi uppskattar verkligen Hanna Gulve, som vi hade förmånen ha som mäklare vid bostadsförsäljning. Mycket tydlig, snabb, lyhörd för våra önskemål , marknadskunnig, gott stöd för beslutsfattande. Kort sagt - professionell i ordets bästa bemärkelse. Anna Gilbe "
"Väldigt professionell mäklare! kan starkt rekommendera"
"Seriös och kunnig approach från mäklaren. Trots kaotiskt läge på bostadsmarknaden under säljtiden fattades genomtänkta och bra beslut. Guldstjärna för tillgänglighet och snabba svar."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Mäklare med koll på läget på Östermalm i Stockholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen