Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Hoppa till innehåll
Sverige
Mäklare på Östermalm

Mäklare på Östermalm

Fastighetsmäklare med koll på Östermalm

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Östermalm utan och innan? Våra mäklare på Östermalm hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad rätt. På Östermalm finns alltifrån Strandvägens spektakulära våningar, till trevliga bostadsrätter för barnfamiljen. Här bor du nära det bästa Stockholm har att erbjuda: populära restauranger, anrika kvartersbagerier, mysiga grönområden, välrenommerade skolor, kommunaltrafik och shoppingkvarter. Vi hjälper dig som ska sälja din bostad på Östermalm att få ut det mesta av din affär och kan hjälpa dig vidare med bank, flytt, hantverkare och andra lokala kontakter. För våra mäklare på Östermalm är kunderna alltid i fokus.

Hitta rätt på gröna och citynära Östermalm

Tack vare att våra mäklare har jobbat länge i området kring Östermalm har de stenkoll på bostadsmarknaden här. Därför kan både du som säljer din bostad lita på att våra medarbetare hittar den bästa köparen för din bostad, och du som letar efter ett nytt hem får hjälp att hitta ett boende med exakt rätt läge i Stockholms innerstad. Så oavsett om det är en storslagen sekelskiftesvåning med närhet till Djurgårdens grönområden eller en mysig tvåa ett stenkast från Stureplan du är ute efter har våra mäklare koll på läget. Med utgångspunkt från vår bobutik på Östermalm strävar vi tillsammans med våra kollegor på Gärdet efter att vara den bästa mäklaren på Östermalm med intilliggande områden.

Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både på Östermalm och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare på Östermalm!

Omdömen från kunder på Östermalm

Jag har precis sålt min större lägenhet i Östermalm då barnen flugit ur boet och jag är ensamstående. Jag kontaktade Svensk Fastighetsförmedling eftersom jag köpt lägenheten via dem. Mattias var från första telefonsamtal ett bollp...
Jag har precis sålt min större lägenhet i Östermalm då barnen flugit ur boet och jag är ensamstående. Jag kontaktade Svensk Fastighetsförmedling eftersom jag köpt lägenheten via dem. Mattias var från första telefonsamtal ett bollp...

Värdera din bostad

1. Fyll i dina uppgifter nedan
2. Vi kontaktar dig för ett möte
3. Mäklare besöker dig för värdering
 

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu på Östermalm

Hitta hit

Bobutiker Östermalm, Stockholm (2)
Stockholm Gärdet

Mån-Fre 09:00-17:00

Erik Dahlbergsgatan 23
115 32 Stockholm Hitta hit
Stockholm Östermalm/Gärdet

Mån-Fre 09:00-17:00

Styrmansgatan 50
114 60 Stockholm Hitta hit
08-661 71 20

Senast sålda på Östermalm

Vi stödjer Barncancerfonden

 
kr kr
 

Samarbetspartners

 

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende genom tjänsterna Varudeklarerat och Bosäkrat.

Direkto

Funderar du på att renovera före eller efter din bostadsaffär? Vår låneförmedlare Direkto hjälper dig att hitta rätt privatlån.

Hitta rätt privatlån via Direkto