Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Östermalm i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad på Östermalm eller Gärdet

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja med duktiga mäklare och butiker på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Östermalm om du vill ha en mäklare som har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 78 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt en 1:a på Gärdet, Stockholm, 31 kvm. Mäklaren gjorde processen mycket smidigare än förväntat. Stor sakkunskap och hög professionalism, kan definitivt rekommendera detta mäklarhus."
"Tillgänglig, lösningsfokuserad, snabb, flexibel."
"Lovisa är en underbar människa och en otroligt engagerad mäklare. Under hela processen har hon varit ödmjuk och positiv och samtidigt väldigt professionell. Om du letar efter en mäklare som verkligen engagerar sig i ditt objekt och din försäljning så är min rekommendation att välja Lovisa. Det kommer jag göra nästa gång igen. Jag garanterar en oerhört smidig och lättsam process med många skratt längs vägen."
"Hanna har varit otroligt hjälpsam och professionell i försäljningen av min bostad. Hon hjälpte mig att värdera lägenheten 1,5 år tidigare och har försett mig med prisuppdatering på lägenheten under tiden. Därför kändes det naturligt att just Hanna skulle förmedla bostaden. Det har varit lätt att kommunicera och jag har inte stött på några problem under tidens gång. Stark rekommendation till Hanna!"
"Trevlig, tillmötesgående och framförallt väldigt professionell."
"Proffesionell, bra bemötande, vänlig och kunnig. Snabb återkoppling."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare med koll på läget på Östermalm i Stockholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen