Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Östermalm i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad på Östermalm eller Gärdet

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja med duktiga mäklare och butiker på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Östermalm om du vill ha en mäklare som har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 103 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har sålt en lägenhet via Madeleine Persson och är väldigt nöjd med allt. Jag hade höga förväntningar men Madeleine överträffade dessa med råge då hon är väldigt professionell, snabb, tydlig och lyhörd till mina behov. Detta resulterade i att jag tack vare henne gjorde en väldigt snabb och bra affär. Jag rekommenderar henne varmt om man vill ha en mäklare som leverera högsta kvalite på alla parametrar. Madeleine har helt rätt attityd och klippt och skuren för yrkesrollen. Mvh Jonathan Luks"
"Vi är mycket nöjda med Hannas arbete att sälja vår lägenhet! Hon har varit lyhörd från första mötet och givit oss rätt förväntningar inför försäljningen. Det är ordning och reda, hon håller vad hon säger och har fått oss att känna 100 % trygghet. Att dessutom köparen vid signering säger att hon är uppskattat Hannas arbete är ett mycket gott kvitto för oss som säljare. Vi kommer absolut anlita Hanna om det är möjligt!"
"Målmedveten, saklig o korrekt............................................."
"Köpte en bostadsrätt av Mattias. Hela processen har hittills varit supersmidig och utan krångel! Mäklaren ger ett proffsigt och sympatiskt intryck och är mån om att affären går i land på ett bra sätt för båda parter. Rekommenderar Mattias varmt!. "
"Petra har sålt min 2:a i Hjorthagen. Hon gjorde ett gjorde ett utmärkt arbete, och anpassade försäljningen efter mina önskemål. Toppen!!!!!!!!!!!!!!!!!"
"Det här är andra gången som vi anlitar Hanna Gulve för att sälja vår bostad. Hanna är en mycket erfaren mäklare med fingertoppskänsla som få och en förmåga att alltid leverera på högsta nivå genom hela processen. Rekommenderas varmt!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare med koll på läget på Östermalm i Stockholm

Våra pågående försäljningar