Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Östermalm i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad på Östermalm eller Gärdet

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja med duktiga mäklare och butiker på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Östermalm om du vill ha en mäklare som har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 54 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Superbra mäklare. Överträffande alla mina förväntningar! Rekommenderas varmt. Stort lycka till Hampus! "
"Hampus är oerhört duktig, engagerad, omtänksam och hjälpsam i sin yrkesroll som mäklare. Kan varmt rekommendera honom till alla som funderar på försäljning. "
"Svensk Fastighetsförmedling och Johan Ekenstam blev vårt val efter att ha träffat sammanlagt tre olika mäklare. Johan gjorde omedelbart ett seriöst, kunnigt och inkännande intryck utan besvärande insäljande av sig och det egna kontoret. Det tilltalade oss tre syskon och ingav förtroende för den fortsatta processen som har fungerat mycket bra. Vi är mycket nöjda med Johans lågmälda med proffsiga handläggning och vänliga bemötande."
"Det har varit positivt att arbeta med Lovisa Hidesten. Hon är en mycket kompetent och professionell fastighetsmäklare. Vi kan å det varmaste rekommendera henne! Nils o Carin Posse"
"Efter att ha mött Hampus på ett flertal visningar ute på Lidingö och sett hur han hanterar en försäljning, var han vårt självklara val när vi skulle sälja. Hampus rekommenderas varmt och behöver han en referens i framtiden är han välkommen att hänvisa till oss. Rakt igenom proffesionellt handhavande, allt kändes tryggt och säkert från början till påskrivet kontrakt. Hela vägen höll han oss informerade in i minsta detalj vilket imponerade på oss då vi testat andra mäklare som inte ens varit i närheten. "
"Mycket bra bemötande och hög servicenivå. Väldigt smidigt förhandlingsprocess. Ger min högsta rekommendation. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Mäklare med koll på läget på Östermalm i Stockholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen