Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Östermalm i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad på Östermalm eller Gärdet

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja med duktiga mäklare och butiker på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Östermalm om du vill ha en mäklare som har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 57 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Genomgående bra bemötande och tillmötesgående mäklare. Jag upplevde hela processen som väldigt smidig och jag fick löpande information om vad som väntades härnäst. Vi är mycket nöjda med mäklare, företag och lägenheten vi bor i. Vi fick även snabbt tillträde till lägenheten vilket ytterligare bidrog till den positiva upplevelsen. "
"En mycket trevlig, pålitlig och professionell mäklare! Vi är jätte nöjd! Tack Mattias! //Jenny"
"Väldigt trevlig och trovärdig mäklare. Jag lade ett förhandsbud och vi skulle skriva 4 dagar efter mitt bud. Allt flöt på och inga lustigheter. Mycket nöjd med hjälpen och förtroendet till honom växte för varje samtal!"
"Superbra mäklare. Överträffande alla mina förväntningar! Rekommenderas varmt. Stort lycka till Hampus! "
"Hampus är oerhört duktig, engagerad, omtänksam och hjälpsam i sin yrkesroll som mäklare. Kan varmt rekommendera honom till alla som funderar på försäljning. "
"Svensk Fastighetsförmedling och Johan Ekenstam blev vårt val efter att ha träffat sammanlagt tre olika mäklare. Johan gjorde omedelbart ett seriöst, kunnigt och inkännande intryck utan besvärande insäljande av sig och det egna kontoret. Det tilltalade oss tre syskon och ingav förtroende för den fortsatta processen som har fungerat mycket bra. Vi är mycket nöjda med Johans lågmälda med proffsiga handläggning och vänliga bemötande."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Mäklare med koll på läget på Östermalm i Stockholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen