Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Östermalm i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad på Östermalm eller Gärdet

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja med duktiga mäklare och butiker på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Östermalm om du vill ha en mäklare som har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 70 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt bostad. Flexibel, serviceinriktad och konstruktiv. Jättenöjd! "
"Mattias Wedberg skötte allting snabbt och smidigt. "
"Att sälja min lägenhet med svensk fastighetsförmedling var det bästa valet jag kunde göra. Oerhört nöjd med hela processen, från start till mål."
"Petra var för mig mycket mer än bara mäklare. Eftersom jag själv inte kunde tog hon på sig att ordna med alla förberedelser inför försäljningen som tömning och städning. Hennes kloka och väl avvägda råd baserades på en realistisk och lyhörd förståelse av marknaden. Jag rekommenderar varmt Petra som en ytterligt professionell och smidig yrkeskvinna"
"Drev på processen bra. Proffsigt bemötande. Rekommenderas!"
"Hanna gav en klar, tydling, och som det visade sig, korrekt rådgivning ang. säljstrategi. Hon var pro-aktiv, och hittade snabbt praktiska lösningar för hantering av dokument etc., för kontraktsskrivningen."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Mäklare med koll på läget på Östermalm i Stockholm

Våra pågående försäljningar

Till toppen