Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Östermalm i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad på Östermalm eller Gärdet

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja med duktiga mäklare och butiker på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Östermalm om du vill ha en mäklare som har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 94 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Lovisa är en mycket engagerad och kunnig mäklare som tänker utanför boxen. Uppdraget var att sälja underhand utan att anlita offentliga kanaler förutom firmans egna. Avtal skrevs inom en vecka till en prisnivå som var mycket tillfredsställande. Håkan"
"Efter kontakt med flera mäklare föll valet på Svensk Fastighetsförmedling och Mattias Wedberg för att han verkade driftig och proffsig och det stämde. Jag är mycket nöjd med försäljningen av min 2:a på Nedre Gärdet."
"Toppen. Sålt 1-rumslägenhet på Gärdet genom Svensk Fastighetsförmedling. - Bra tillgänglighet - Hjälpsam - Flexibel (tog hand om allt då jag redan flyttat innan försäljningen). "
"Trevlig och glad, ej för säljande, lyhörd till oss som köpare och påläst om området, huset , föreningen. Allt var klart inför kontraktsskrivning. "
"Vi har köpt en våning på nedre gärdet där Johan varit mäklare. Vi upplever Johan som professionell och tydlig. Vi är mycket nöjda med processen."
"Matias, en politlig, perceptiv, professionell mäklare. I en bostadsmarknad i omvandling gjorde han det bästa för att sälja min lägenhet, och för att få köpare och säljare att bli nöjda och trygga. Rekommenderas varmt! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare med koll på läget på Östermalm i Stockholm

Våra pågående försäljningar