Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Östermalm i Stockholm

Kontakta oss om du vill du sälja eller köpa bostad på Östermalm eller Gärdet

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja med duktiga mäklare och butiker på flera platser i Stockholm och runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Östermalm om du vill ha en mäklare som har koll på hela processen, från var köparna finns och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 100 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har sålt en liten bostadsrätt på Gärdet. Jag blev väl bemött av mäklaren, Hanna Gulve, som är både professionell och mycket sympatisk. Aldrig påträngande utan vänlig, informativ och följsam. En god förmåga att hantera oväntade situationer, som när vi missförstått varandra beträffande nyckelöverlämnande inför visning. Jag hade glömt detta och satt i godan ro och åt lunch med vänner på Lidingö när Hanna undrade var jag var. Hon löste problemet galant, hämtade mig, körde mig till mina nycklar och återvände snabbt till kollega som var på plats med prospektutdelning m.m. Allt gick mycket bra."
"Mattias gav oss det stöd vi behövde och var rak i kommunikationen genom hela processen. Vi rekommenderar honom varmt!"
"Mattias Wedberg förmedlade vår 5:a på Gärdet framgångsrikt. Vi är mycket nöjda med Mattias arbete. Han är mycket driven, smart, personligt engagerad och professionell. Mattias återkopplade precis så mycket som vi behövde och tog egna relevanta initiativ så vi lugnt kunde vänta in resultat. Kändes mycket tryggt och var förtroendegivande. Han var även mycket professionell mot spekulanterna och tog väl hand om dem. Vi rekommenderar varmt Mattias och använder oss gärna av hans tjänster i framtiden."
"En trea på Rindögatan. Kunnig, korrekt, trevlig och tillmötesgående Mäklaren ställde upp på extravisning med kort varsel. Hon hade ett mycket trevligt bemötande, var påläst och kunnig Vi var mycket nöjda med hennes arbete."
"Jag har sålt en lägenhet via Madeleine Persson och är väldigt nöjd med allt. Jag hade höga förväntningar men Madeleine överträffade dessa med råge då hon är väldigt professionell, snabb, tydlig och lyhörd till mina behov. Detta resulterade i att jag tack vare henne gjorde en väldigt snabb och bra affär. Jag rekommenderar henne varmt om man vill ha en mäklare som leverera högsta kvalite på alla parametrar. Madeleine har helt rätt attityd och klippt och skuren för yrkesrollen. Mvh Jonathan Luks"
"Vi är mycket nöjda med Hannas arbete att sälja vår lägenhet! Hon har varit lyhörd från första mötet och givit oss rätt förväntningar inför försäljningen. Det är ordning och reda, hon håller vad hon säger och har fått oss att känna 100 % trygghet. Att dessutom köparen vid signering säger att hon är uppskattat Hannas arbete är ett mycket gott kvitto för oss som säljare. Vi kommer absolut anlita Hanna om det är möjligt!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare med koll på läget på Östermalm i Stockholm

Våra pågående försäljningar