Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Danderyd i Stockholm? 

Vi är kunniga fastighetsmäklare som har koll på läget i Danderyd

Svensk Fastighetsförmedling finns i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet till exempel var i Danderyd (Stockholm) som förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till närmsta natur och vad du ska tänka på inför visning. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din försäljning.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Danderyd är idag 4 mäklare och en mäklarassistent. Vi har funnits i Danderyd sedan 80-talet och är idag den mest anlitade mäklarfirman i kommunen.

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder.

Vi känner till Danderyds kommun i detalj. Vi vet hur man enklast hittar den bästa löpslingan, närmsta busshållplatsen och hur länge ICA har öppet. Vi vill tro att detta är några av faktorerna bakom att vi har återkommande kunder och att kunder kommer till oss via rekommendationer. Samtidigt ingår vi i mäklarkedjan Svensk Fastighetsförmedling, vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar och tjänster som bara en stor kedja kan.

Möt våra mäklare!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår fina butik i Mörby Centrum, plan 5. Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Vi kan Danderyd!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 87 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Superproffsig på alla plan. Från första möte till kontraktskrivning"
"Vi köpte en 4:a på 101 kvm på Mörbyhöjden innan visning. Vi fick väldigt bra bemötande vid den privata visningen samt hanteringen av budgivningen. Bemötandet som helhet var mycket utmärkt och vi kände stor tillit till mäklaren!"
"I samband med att banken ville göra en värdering av vår lägenhet (en större lägenhet i Mörbyskogen) inför ett lånelöfte träffade jag Jens för första gången. Vi hade försökt köpa hus under en längre tid och ville köpa först och sälja sen. Jag fick direkt ett gott intryck och kände att han hade bra koll på bostadsmarknaden och läget i stort. Som en del av sitt koncept erbjöd han liksom många mäklare att förbereda försäljning, men mest intressant var att han även erbjöd sig att hjälpa till med att ge råd inför köp av hus. Vi fick hjälp med att bedöma värdet av hus som vi tittade på och stämde sedan av strategi för budgivning och andra kontakter med säljande mäklare. Detta var ett mycket värdefullt stöd. Vi hade letat efter hus under många år utan framgång, men med Jens stöd lyckades vi via krokiga vägar slå till på första försöket. Då blev det dags att sätta igång försäljningen. Efter ett resonemang kring den då mycket osäkra marknaden fick vi ändå en bra känsla för vad slutpriset borde hamna, och vi kom fram till att satsa på att lägga ut lägenheten till försäljning så fort som möjligt för att i värsta fall kunna få en andra chans. Jag upplevde att Jens var noga med att kontakta parter som anmält intresse före visning. Han var också bra på att ge realistiska förväntningar av deras faktiska intresse, vilket besparade oss från några bortkastade förhandsvisningar. Genom hela försäljningsprocessen fick jag täta uppföljningar och jag upplevde att alla intressenter togs väl om hand med snabba svar på frågor som dök upp. Inga trix eller kontigheter, utan raka och ärliga svar som verkade skapa trygghet. Det var sannolikt också en god portion tur som ledde till en väldigt lyckad budgivning och försäljning. Sammanfattningsvis tycker jag att Jens är en skicklig och pålitlig mäklare som jag gärna rekommenderar till andra."
"Jenny har på ett professionellt sätt sålt min lägenhet, 4 r o k. Jag har blivit väldigt väl bemött och jag anser att även alla spekulanter har blivit bemötta på ett ytterst professionellt sätt. Jenny övertrffar mina förväntningar på en mäklare med yrkesstolthet. Jag kan varmt rekommendera Jenny!"
"Bra uthållighet i dagens tuffare marknadsklimat. Ställer alltid upp och gör sitt bästa."
"Bostadsrätt såldes. Proffsigt genomförande och bemötande under hela processen. Bra tydlig information om vad som gäller. äH"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Danderyd

Våra pågående försäljningar