Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 604 omdömen(604 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Danderyd

Letar du mäklare i Danderyd? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Danderyd.

Välkommen till oss

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Danderyd är idag 4 mäklare och en mäklarassistent. Vi har funnits i Danderyd sedan 80-talet och är idag den mest anlitade mäklarfirman i kommunen.

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder.

Vi känner till Danderyds kommun i detalj. Vi vet hur man enklast hittar den bästa löpslingan, närmsta busshållplatsen och hur länge ICA har öppet. Vi vill tro att detta är några av faktorerna bakom att vi har återkommande kunder och att kunder kommer till oss via rekommendationer. Samtidigt ingår vi i mäklarkedjan Svensk Fastighetsförmedling, vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar och tjänster som bara en stor kedja kan.

Möt våra mäklare

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår fina butik i Mörby Centrum, plan 5. Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Vi kan Danderyd!

Omdömen från kunder i Danderyd

2023-11-30
Korrekt och tydlig kommunikation. Snabba svar på frågor. Snabb hantering av kontrakt mellan säljare och mäklare. Bra råd och förmedling av tjänster för att förbereda huset för visning. Bra annons med stort intresse som ledde till ...
Anders L
2023-11-17
Mycket professionellt bemötande
Bilel B
2023-11-14
Jaquline skötte försäljningen av min lägenhet på ett mycket proffesionellt sätt. Hon hade en väldigt trevlig och hjälpsam under hela försäljningen. Hon var väldigt kunnig och tydlig med vad hon tyckte och gav bra råd under hel...
Tony T
2023-11-04
Vi letade hus i Danderyd under en längre tid och Jenny var vid vår sida från start. Hon är enormt lyhörd och gav oss värdefulla tips och råd kring det kommande köpet men också vad hon tyckte att vi bör värdesätta och titta efter v...
Amanda C
2023-11-03
Gick galant med försäljningen tack vare Jaquline som mäklare.Kan verkligen rekommendera henne
Marianne O
2023-11-03
Bra bemötande, effektiv försäljning.
Michael G
2023-10-24
Jag blev mycket väl bemött av Jaquline! Hon levde verkligen upp till mina förväntningar och gjorde ett mycket professionellt och bra jobb! Bostaden såldes mycket snabbare än vad jag trodde var möjligt.
Elin J
2023-10-24
Jaquline rekommenderas varmt! Proffsig, kunnig, alltid med lösning och fina råd. Alltid tillmötesgående och med ett underbart leende:) Tusen tack för din hjälp!
Nataliya A
2023-10-23
Vi är mycket nöjda med Jennys engagemang och arbete under hela försäljningsprocessen. Hon jobbade hårt för att få in nya budgivare även efter visningarna och vårt hus såldes snabbt till ett pris vi var nöjda med. Rekommenderar h...
Fredrik B
2023-10-21
Tillgänglig och proffsig! Bra bemötande och trevlig. Har flera bekanta som tycker samma sak:)
Jenny Linn H
2023-10-21
Vår andra erfarenhet av Jennie. Hon är väldigt proffsig, trevlig och vi är väldigt nöjda.
Hannes H
2023-10-19
Bara positiv. Uthållig, arbetar hårt, alltid positiv. Lyhörd.
Kerstin L

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu i Danderyd

Vi har koll på Danderyd

Hitta hit

Bobutiker Danderyd (1)

Tidigare försäljningar i Danderyd

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB