Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Danderyd i Stockholm? 

Vi är kunniga fastighetsmäklare som har koll på läget i Danderyd

Svensk Fastighetsförmedling finns i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet till exempel var i Danderyd (Stockholm) som förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till närmsta natur och vad du ska tänka på inför visning. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din försäljning.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Danderyd är idag 4 mäklare och en mäklarassistent. Vi har funnits i Danderyd sedan 80-talet och är idag den mest anlitade mäklarfirman i kommunen.

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder.

Vi känner till Danderyds kommun i detalj. Vi vet hur man enklast hittar den bästa löpslingan, närmsta busshållplatsen och hur länge ICA har öppet. Vi vill tro att detta är några av faktorerna bakom att vi har återkommande kunder och att kunder kommer till oss via rekommendationer. Samtidigt ingår vi i mäklarkedjan Svensk Fastighetsförmedling, vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar och tjänster som bara en stor kedja kan.

Möt våra mäklare!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår fina butik i Mörby Centrum, plan 5. Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Vi kan Danderyd!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 100 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt 1:a i Mörby Lund! Mycket professionell och trevlig Snabb affär tackvare driven mäklare."
"Johan Palmblad, Sv Fastighetsförmedling, har på ett utomordentligt sätt hanterat försäljningen av min fastighet. Löpande information, alltid ett glatt humör och alltid nåbar. Mina juridiska frågor har Johan snabbt kollat upp med sina jurister. Jag har "bollplankat" frågor kring andra fastigheter där jag varit spekulant men där objektet sålts via andra mäklare. Han har varit en strålande mäklare. "
" 60 m2 tvåa i Danderyd. En trappa. S V. Nära till Mörby C. Sjukhus, skog, golfbana, dagis, skola. Bra planerad. Väl underhållen. Jenny Dunér gjorde bra bedömning av möjligheterna, saklig, vänlig & höll hoppet uppe hos såväl mig som spekulanterna. Hon vägde med heder in allas intressen. "
"Vi har sålt vår villa. Vi blev mycket bra bemötta, det kändes att hon verkligen brydde sig och jobbade för oss. Det var min man som hade muntlig och sms kontakt med mäklaren. Allt gick snabbt och smidigt när vi väl hade bestämt oss för att sälja. "
"Sålt en lägenhet. Frida J har tagit sitt uppdrag på största allvar. Har varit tillgänglig, serviceinriktad och har ett trevligt bemötande. Jag kan varmt rekommendera henne.👍"
"Jens Isaksson är en duktig påläst och mycket hjälpsam mäklare. Rekommenderas starkt!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Danderyd

Våra pågående försäljningar