Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Danderyd i Stockholm? 

Vi är kunniga fastighetsmäklare som har koll på läget i Danderyd

Svensk Fastighetsförmedling finns i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet till exempel var i Danderyd (Stockholm) som förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till närmsta natur och vad du ska tänka på inför visning. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din försäljning.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Danderyd är idag 4 mäklare och en mäklarassistent. Vi har funnits i Danderyd sedan 80-talet och är idag den mest anlitade mäklarfirman i kommunen.

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder.

Vi känner till Danderyds kommun i detalj. Vi vet hur man enklast hittar den bästa löpslingan, närmsta busshållplatsen och hur länge ICA har öppet. Vi vill tro att detta är några av faktorerna bakom att vi har återkommande kunder och att kunder kommer till oss via rekommendationer. Samtidigt ingår vi i mäklarkedjan Svensk Fastighetsförmedling, vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar och tjänster som bara en stor kedja kan.

Möt våra mäklare!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår fina butik i Mörby Centrum, plan 5. Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Vi kan Danderyd!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 82 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bostadsrätt såldes. Proffsigt genomförande och bemötande under hela processen. Bra tydlig information om vad som gäller. äH"
"Mycket professionell och trevlig!"
"Vid försäljningen av vårt radhus i Enebyberg fick vi utmärkt hjälp av vår mäklare Jens Isaksson. Ett verkligt proffsigt, trevligt och effektivt bemötande under hela processen. Jens är påläst och kunnig och kan verkligen området väl. Han var också alltid snabb att återkoppla och ge uppdaterad information vilket kändes väldigt bra. Vi kan rekommendera Jens Isaksson varmt till andra som går i säljtankar!"
"Vi letade villa och blev vänligt och förtroendeingivande bemötta av Johan. Han ordnade snabbt med privat visning av det objekt han förmedlade och uppfattades som både kunnig och ödmjuk inför våra önskemål. Vi är mycket nöjda med den snabba handläggningen och flexibiliteten med visning, kontraktskrivning och alla frågor som han besvarade innan dess. "
"Bra bemötande från början till slut. Det var en smidig process och Jenny var väldigt behjälplig när vi hade frågor angående bostadsköpet."
"Jag har köpt en liten bostadsrätt. Jag uppskattade att Johan ringde upp direkt då jag anmält intresse för visning. Han ringde också snabbt upp senare gånger då jag ringt. Svarade rakt och ärligt på frågor och kändes genuint intresserad. Proffsigt och smidigt genom processen. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Danderyd

Våra pågående försäljningar