Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Danderyd i Stockholm? 

Vi är kunniga fastighetsmäklare som har koll på läget i Danderyd

Svensk Fastighetsförmedling finns i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet till exempel var i Danderyd (Stockholm) som förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till närmsta natur och vad du ska tänka på inför visning. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din försäljning.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Danderyd är idag 4 mäklare och en mäklarassistent. Vi har funnits i Danderyd sedan 80-talet och är idag den mest anlitade mäklarfirman i kommunen.

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder.

Vi känner till Danderyds kommun i detalj. Vi vet hur man enklast hittar den bästa löpslingan, närmsta busshållplatsen och hur länge ICA har öppet. Vi vill tro att detta är några av faktorerna bakom att vi har återkommande kunder och att kunder kommer till oss via rekommendationer. Samtidigt ingår vi i mäklarkedjan Svensk Fastighetsförmedling, vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar och tjänster som bara en stor kedja kan.

Möt våra mäklare!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår fina butik i Mörby Centrum, plan 5. Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Vi kan Danderyd!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 93 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi fick utmärkt hjälp av vår mäklare Jenny Dunér från Svensk Fastighetsförmedling när vi skulle sälja en villa i Danderyd. Jenny var kunnig, förtroendeingivande och samtidigt entusiastisk och hjälpsam i högre grad än uppdraget föreskrev. Även om vi sålde till redan tilltänkta köpare (alltså utan budgivning) fick vi god hjälp med praktikaliteter längs vägen samt vid själva kontraktsskrivningen. Jenny var mycket tillgänglig för samtal och frågor. Stort tack för din hjälp!"
"Jens sålde min lägenhet till ett fantastiskt pris, kan varmt "Recommendera" för försäljning i Danderyd."
"Jag anlitade Jenny för försäljning av en bostadsrätt i Danderyd och fick ända från start ett gott intryck. Jenny visade ett stort engagemang och såg alltid till att visa upp lägenheten för spekulanter som inte lyckades komma på de inplanerade visningarna. Jenny stressade inte på något utan lät det ta sin tid och var alltid lyhörd på mina tankar och idéer. Jag kan varmt rekommendera Jenny // Richard"
"Köpt lägenhet via Jenny Dunèr på Svensk Fastighetsförmedling. Kontakten med henne har varit smidig och proffsig och motsvarar verkligen mina högt ställda förväntningar! Är såhär långt väldigt nöjd!"
"Vi har sålt villa. Johan är en mycket engagerad och kompetent mäklare."
"Jenny Dunér är driven och duktig. Hon arbetar hårt och är en duktig fastighetsmäklare. Ifall jag skulle sälja en lägenhet igen, skulle jag gärna anlita Jenny Dunér igen!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Danderyd

Våra pågående försäljningar