Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Danderyd i Stockholm? 

Vi är kunniga fastighetsmäklare som har koll på läget i Danderyd

Svensk Fastighetsförmedling finns i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet till exempel var i Danderyd (Stockholm) som förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till närmsta natur och vad du ska tänka på inför visning. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din försäljning.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Danderyd är idag 4 mäklare och en mäklarassistent. Vi har funnits i Danderyd sedan 80-talet och är idag den mest anlitade mäklarfirman i kommunen.

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder.

Vi känner till Danderyds kommun i detalj. Vi vet hur man enklast hittar den bästa löpslingan, närmsta busshållplatsen och hur länge ICA har öppet. Vi vill tro att detta är några av faktorerna bakom att vi har återkommande kunder och att kunder kommer till oss via rekommendationer. Samtidigt ingår vi i mäklarkedjan Svensk Fastighetsförmedling, vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar och tjänster som bara en stor kedja kan.

Möt våra mäklare!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår fina butik i Mörby Centrum, plan 5. Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Vi kan Danderyd!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 69 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Johan hjälpte mig att sälja min bostadsrätt. Jag upplevde honom som kunnig, proffsig och sympatisk. Bara positivt. Tummen upp."
"Vi har sålt en lägenhet iStocksund, mäklaren har varit engagerad och positiv under hela vägen till försäljning. Vi upplever bemötandet som professionellt och trevligt !"
"Ärlighet och tydlighet upplevt vi. Affären gick bra och jag är nöjd med det. Mäklaren är ansvarsfull och seriös. Jag har varit i kontakt med olika mäklare och anser att det har varit det bästa! "
"Jag har köpt en trea. Det är en trevlig person med kunskap om området, vilket jag tror är lyckat om man ska locka folk att köpa bostad här. Jag hade egentligen inga förväntningar mer än att bli trevligt bemött vilket jag blev."
"Carl har på ett professionellt och med ett mycket trevligt bemötande sålt vår bostadsrätt. Försäljningen med Carl kändes 100 % trygg och förtroendeingivande under hela processen. Vi är mycket nöjda över hans arbete och absolut rekommendera."
"absolut högsta betyg till Johan Palmblad Svensk fast Danderyd vid försäljningen av min föräldrars hus i Djursholm. Fantastiskt proffsig vad gäller allt i denna affär"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Danderyd

Våra pågående försäljningar

Till toppen