Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Haninge i Stockholm

Kontakta oss om du vill köpa eller sälja din bostad. Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Svensk Fastighetsförmedling finns i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet till exempel var i Haninge som förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till närmsta natur och vad du ska tänka på inför visning. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din försäljning.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Haninge är idag 4 mäklare, 2 mäklarstudenter, två mäklarassistenter och en säljkoordinator.

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder.

Vi känner till Haninge kommun i detalj. Vi vet hur man enklast hittar den bästa löpslingan, närmsta busshållplatsen och hur länge ICA har öppet. Vi vill tro att detta är några av faktorerna bakom att vi har återkommande kunder och att kunder kommer till oss via rekommendationer. Samtidigt ingår vi i mäklarkedjan Svensk Fastighetsförmedling, vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar och tjänster som bara en stor kedja kan.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår bobutik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Sälja villan?

Att sälja sin villa är kanske den största affären man gör i sitt liv. Vill du vara säker på att få en trygg försäljning och en mycket bra marknadsföring så ska du vända dig till oss! Vi har marknadens bästa försäkring mot dolda fel. Den heter varudeklarerat.

Går ni i säljtankar, hör av er till oss så berättar vi vad vi kan göra för just er!

Vi kan Haninge!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 125 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Min mäklare Kim. Helt från första början gav han ett positivt intryck, var kunnig i sin sak och gav förtroende. Alltid lugn och vänlig. Han jobbade hårt och jag visste att han var den rätta för att försäljningen av lägenheten skulle bli så bra som jag önskade. Och den blev bättre.. Hälsning Liv Jonsson "
"Hej! Mäklare Kim! Han är bäst! Jag är jättenöjd med hans jobb! Han är snäll, allt säger tydlig och ordentligt! Tack så mycket för sådana professionallt jobb! Mvh Guzel Kuznetsova."
"I have bought a radius and Excellent work Janica!!"
"Jimmy hjälpte mig sälja lägenheten i Vendelsö.Trevligt och kunnigt bemötande hela vägen. Rekommenderas varmt."
"Vi sålde en bostadsrätt. Vår första uppfattning om Jimmy var att han var väldigt proffsig och kunnig. Så när vi tog beslutet att sälja bostaden så var det ingen tvekan att det var han vi skulle anlita. Vi hade höga förväntningar på vår försäljning. Jimmy levererade tycker vi. Vi har sålt och skaffat ny bostad och är jättenöjda."
"Jag köpte rådhus, mäklaren var super profesional Jag är jätte nöjd Tack "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar