Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Haninge i Stockholm

Kontakta oss om du vill köpa eller sälja din bostad. Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Svensk Fastighetsförmedling finns i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet till exempel var i Haninge som förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till närmsta natur och vad du ska tänka på inför visning. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din försäljning.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Haninge är idag 4 mäklare, 2 mäklarstudenter, två mäklarassistenter och en säljkoordinator.

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder.

Vi känner till Haninge kommun i detalj. Vi vet hur man enklast hittar den bästa löpslingan, närmsta busshållplatsen och hur länge ICA har öppet. Vi vill tro att detta är några av faktorerna bakom att vi har återkommande kunder och att kunder kommer till oss via rekommendationer. Samtidigt ingår vi i mäklarkedjan Svensk Fastighetsförmedling, vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar och tjänster som bara en stor kedja kan.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår bobutik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Sälja villan?

Att sälja sin villa är kanske den största affären man gör i sitt liv. Vill du vara säker på att få en trygg försäljning och en mycket bra marknadsföring så ska du vända dig till oss! Vi har marknadens bästa försäkring mot dolda fel. Den heter varudeklarerat.

Går ni i säljtankar, hör av er till oss så berättar vi vad vi kan göra för just er!

Vi kan Haninge!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 143 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde min lägenhet via Jimmy Rossetti👍 Jag är mycket nöjd! Absolut rekommenderar!!!"
"Vi sålde en villa innan visning. Försäljningen gick snabbt och affärsmässigt till. Mäklaren var mycket trevlig och inläst på affären vilket gjorde att vi kände oss trygga. Jag skulle rekommendera er varmt till vänner och bekanta!"
"Sålde min lägenhet via Jannica Jansson och från första mötet tills vi sålde har varit fantastiskt . Bra bemötande , positiv inställning , proffsig, bra återkoppling och alltid glad...SUPERNÖJD. Rekommenderar henne starkt. Tack Jannica"
"Vi sålde vårt hus och Jannica Johansson var vår mäklare. Hon skötte hela affären med mycket tålamod, hon är verkligen att rekommendera. "
"Sålde min lägenhet igår och är mycket nöjd med Jimmy på svensk fastighetsförmedling 🌼alltid lika trevlig när man pratar med han och han gjorde ett bra jobb 🥊"
"Jimmy hjälpte oss med försäljningen av vår villa. Vi har under hela processen känt oss trygga och väl informerade. Jimmy är proffsig, lugn och tydlig. Rekommenderas varmt! /Annelie o Olle"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar