Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 1744 omdömen(1744 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Haninge

Lediga tider: tis 25/6 och ons 26/6
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Haninge

Letar du mäklare i Haninge? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Haninge.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Haninge är idag 6 mäklare, 1 mäklarstudent, 4 mäklarassistenter, 1 säljkoordinator.

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder.

Vi känner till Haninge kommun i detalj. Vi vet hur man enklast hittar den bästa löpslingan, närmsta busshållplatsen och hur länge ICA har öppet. Vi vill tro att detta är några av faktorerna bakom att vi har återkommande kunder och att kunder kommer till oss via rekommendationer. Samtidigt ingår vi i mäklarkedjan Svensk Fastighetsförmedling, vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar och tjänster som bara en stor kedja kan.

Haninge – en kommun med både skärgård, naturreservat och höghus. En gott och blandat påse med något för alla. Här bor majoriteten av invånarna under hela sin uppväxt och kommer oftast tillbaka när det är nästa generations tur.
 
Haninge är en förort söder om Stockholm med cirka 90 000 invånare. Pendeltåget sträcker sig genom hela kommunen och prickar in de flesta bostadsområderna. Där ett glapp finns är busstrafiken oftast tät. Förutom stora marknadsplatser med matbutiker och storhandel finns även köpcentrum för shopping.
 
Den centrala delen av Haninge kallas Handen. Här finns flerbostadshus, , många skolor, naturreservat, pendeltågsstation och köpcentrum. En populär del av Haninge som passar både barnfamiljer, unga och äldre.
 
Vega är Haninges färskaste bostadsområde med nyproducerade bostäder, skolor, butiker och service. Hit flockas hela Storstockholm för att bo nära natur men ändå få stadskänsla i centrala Vega.
 
Vendelsö/Norrby ligger intill Vega och Handen. Ett familjevänligt område med många villor och radhus. Hit kommer du inte med pendeltåg utan det är busstrafik som tar dig till stan eller Handen. En egenskap som gör just dessa områden lugnare och mer populära bland barnfamiljer. Här finns också flera badsjöar och urskogen i Tyresta Nationalpark.
 
Brandbergen är ett område mellan Handen och Vendelsö och har tyngdpunkt på flerbostadshus. Flerbostadshusen i Brandbergen byggdes under 60- och 70-talen, av vilka huvuddelen renoverades för ett tiotal år sedan. Idag är Brandbergen en attraktiv bostadsort med väl utbyggd service.
 
Jordbro är ett område strax södero om Handen, här dominerar flerfamiljshus, men i södra kanten finns ett småhusområde. Norra Jordbro består helt av småhus som byggdes på 70-80- talen. I Jordbro Centrum finns bibliotek, vårdcentral, folktandvård, Familjecentral, affärer, restauranger. I Jordbro Företagspark finns också restauranger. I närheten av centrum finns även Höglundabadet, en gräsbelagd fotbollsplan och lekplatser.
 
Västerhaninge ligger i kommunens södra del och gränsar i norr mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i öster mot Jordbro, i söder mot ett stort jordbrukslandskap och i väster mot Tungelsta. Avståndet till Haninge Centrum är 6 km. Västerhaninge delas i två delar av järnvägen. Kända områden som ingår i norra Västerhaninge är Åby, Åbylund, Norrskogen och Jägartorp. I södra Västerhaninge finns Nedersta, Ribby och Ribbyberg. Ett familjevänligt område med nära till havet, natur men med kommunikationer som t.ex. pendeltåg.
 
Årsta Havsbad är ett av Haninges mest populära områden. Ett fritidshusområde som fått kommunalt vatten och avlopp tillsammans med generösare byggrätter. Nu har permanentboende börjat ta över området och husen blir bara finare och mer välskötta ju mer tiden går. Årsta brygga med färjelinjer tar dig vidare ut i skärgården och har du egen båt kan samfälligheten ofta hjälpa dig med båtplats.
 
Tungelsta är ett område som kantas av hästgårdar och åkrar. En grön del av Haninge med många små områden, blandat med fritidshus och permanentboenden. I tungelsta centrum har pendeltågsstationen nyligen renoverats och det byggs nya bostäder runt om. Ett område för dig som vill ha nära till natur men ändå bo i ett klassiskt villaområde.
 

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår bobutik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Sälja villan?

Att sälja sin villa är kanske den största affären man gör i sitt liv. Vill du vara säker på att få en trygg försäljning och en mycket bra marknadsföring så ska du vända dig till oss! Vi har marknadens bästa försäkring mot dolda fel. Den heter Varudeklarerat.

Går ni i säljtankar, hör av er till oss så berättar vi vad vi kan göra för just er. Vi kan Haninge!

Omdömen från kunder i Haninge

2024-06-21
Jätte bra mäklare. Tydlig i sin kommunikation samt väldigt bra på att återkoppla. Rekommenderar starkt
Alexander R
2024-06-20
Baran är pålitlig och hjälpsam mäklare. Rekommenderar varmt.
Bartlomiej Wiktor W
2024-06-20
Baran var väldigt hjälpsam under försäljningen av vår bostad! Han ordnade massa visningar och gav inte upp under en tuff marknad. Väldigt målinriktad och vill absolut det bästa för sin kund!
Filiz Ö
2024-06-20
Lyhörd och oerhört professionell mäklare, som arbetar efter dina förutsättningar och mål
Baris Ö
2024-06-20
Vi är supernöjda med Jimmy och har sålt 2 bostadsrätter för oss. Kommer garanterat anlita honom igen.
Sara H
2024-06-19
Hade ett bra bemötande och svarade snabbt vid frågor.
Mattias M
2024-06-19
Kompetent, tydlig, otroligt lugn och professionell. God kännedom om område och bred kundkrets. Ärlig, trygg och otroligt ödmjuk. Överträffade alla förväntningar. Försäljningen gick fort. Heja Jimmy!
Busra D
2024-06-19
Smidig och lätt att ha kontakt med. Rekommenderar.
Arvid S
2024-06-19
Kompetent, tydlig, otroligt lugn och professionell. God kännedom om område och bred kundkrets. Ärlig, trygg och otroligt ödmjuk. Överträffade alla förväntningar. Försäljningen gick fort. Heja Jimmy!
Busra D
2024-06-17
En mäklare utöver det vanliga. Baran har ordagrant hjälpt oss på ett sätt vi inte hade förväntat oss, hjärtat på rätt plats är det minsta vi kan säga. Tänk om alla mäklare lade ner den energi han lagt ner på våran unika situation...
Pia B
2024-06-15
Philip var tillmötesgående och snabb att återkoppla.
Johan A
2024-06-15
Det går alltid att lita på Jimmy. Han har en engagerad och ödmjuk mäklare som har mycket bra kännedom om området. Rekommenderar honom varmt till alla vi känner!
Johan L
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Hitta hit

Bobutiker Haninge (1)

Tidigare försäljningar i Haninge

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Linnea är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling