Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 1568 omdömen(1568 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Haninge

Letar du mäklare i Haninge? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Haninge.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Haninge är idag 6 mäklare, 1 mäklarstudent, 4 mäklarassistenter, 1 säljkoordinator.

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder.

Vi känner till Haninge kommun i detalj. Vi vet hur man enklast hittar den bästa löpslingan, närmsta busshållplatsen och hur länge ICA har öppet. Vi vill tro att detta är några av faktorerna bakom att vi har återkommande kunder och att kunder kommer till oss via rekommendationer. Samtidigt ingår vi i mäklarkedjan Svensk Fastighetsförmedling, vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar och tjänster som bara en stor kedja kan.

Haninge – en kommun med både skärgård, naturreservat och höghus. En gott och blandat påse med något för alla. Här bor majoriteten av invånarna under hela sin uppväxt och kommer oftast tillbaka när det är nästa generations tur.
 
Haninge är en förort söder om Stockholm med cirka 90 000 invånare. Pendeltåget sträcker sig genom hela kommunen och prickar in de flesta bostadsområderna. Där ett glapp finns är busstrafiken oftast tät. Förutom stora marknadsplatser med matbutiker och storhandel finns även köpcentrum för shopping.
 
Den centrala delen av Haninge kallas Handen. Här finns flerbostadshus, , många skolor, naturreservat, pendeltågsstation och köpcentrum. En populär del av Haninge som passar både barnfamiljer, unga och äldre.
 
Vega är Haninges färskaste bostadsområde med nyproducerade bostäder, skolor, butiker och service. Hit flockas hela Storstockholm för att bo nära natur men ändå få stadskänsla i centrala Vega.
 
Vendelsö/Norrby ligger intill Vega och Handen. Ett familjevänligt område med många villor och radhus. Hit kommer du inte med pendeltåg utan det är busstrafik som tar dig till stan eller Handen. En egenskap som gör just dessa områden lugnare och mer populära bland barnfamiljer. Här finns också flera badsjöar och urskogen i Tyresta Nationalpark.
 
Brandbergen är ett område mellan Handen och Vendelsö och har tyngdpunkt på flerbostadshus. Flerbostadshusen i Brandbergen byggdes under 60- och 70-talen, av vilka huvuddelen renoverades för ett tiotal år sedan. Idag är Brandbergen en attraktiv bostadsort med väl utbyggd service.
 
Jordbro är ett område strax södero om Handen, här dominerar flerfamiljshus, men i södra kanten finns ett småhusområde. Norra Jordbro består helt av småhus som byggdes på 70-80- talen. I Jordbro Centrum finns bibliotek, vårdcentral, folktandvård, Familjecentral, affärer, restauranger. I Jordbro Företagspark finns också restauranger. I närheten av centrum finns även Höglundabadet, en gräsbelagd fotbollsplan och lekplatser.
 
Västerhaninge ligger i kommunens södra del och gränsar i norr mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i öster mot Jordbro, i söder mot ett stort jordbrukslandskap och i väster mot Tungelsta. Avståndet till Haninge Centrum är 6 km. Västerhaninge delas i två delar av järnvägen. Kända områden som ingår i norra Västerhaninge är Åby, Åbylund, Norrskogen och Jägartorp. I södra Västerhaninge finns Nedersta, Ribby och Ribbyberg. Ett familjevänligt område med nära till havet, natur men med kommunikationer som t.ex. pendeltåg.
 
Årsta Havsbad är ett av Haninges mest populära områden. Ett fritidshusområde som fått kommunalt vatten och avlopp tillsammans med generösare byggrätter. Nu har permanentboende börjat ta över området och husen blir bara finare och mer välskötta ju mer tiden går. Årsta brygga med färjelinjer tar dig vidare ut i skärgården och har du egen båt kan samfälligheten ofta hjälpa dig med båtplats.
 
Tungelsta är ett område som kantas av hästgårdar och åkrar. En grön del av Haninge med många små områden, blandat med fritidshus och permanentboenden. I tungelsta centrum har pendeltågsstationen nyligen renoverats och det byggs nya bostäder runt om. Ett område för dig som vill ha nära till natur men ändå bo i ett klassiskt villaområde.
 

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår bobutik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Sälja villan?

Att sälja sin villa är kanske den största affären man gör i sitt liv. Vill du vara säker på att få en trygg försäljning och en mycket bra marknadsföring så ska du vända dig till oss! Vi har marknadens bästa försäkring mot dolda fel. Den heter Varudeklarerat.

Går ni i säljtankar, hör av er till oss så berättar vi vad vi kan göra för just er. Vi kan Haninge!

Omdömen från kunder i Haninge

2023-12-08
Du är grym Jimmy! Tack för allt!
Ayla E
2023-12-08
Jimmy har varit helt underbar under dessa svåra tider. Han håller vid det han lovar. Jag skulle rekommendera varmt Jimmy om ni vill göra en bra försäljning!
Fahret S
2023-12-07
Tycker Baran har vart väldigt bemötande och hjälpsam i alla frågor och funderingar under våran förställningen. Min upplevelse av Baran är att inget är problem och han lyckades även få vårat hus sålt på endast 2st privata visningar...
Fredrik B
2023-12-07
Om du vill ha en mäklare som kommer kriga för dig är det Baran du ska välja. Vi fick huset sålt på mindre än 3 månader med endast två privata visningar och dessutom till ett högre pris än vi önskat oss. Han är som sagt en krigare ...
Jennifer K
2023-12-07
Snabb och smidig affär. Lugn & kunnig.
Therése T
2023-12-06
Professionell, lugn, kunnig och smidig. Rekommenderar Jimmy starkt!
Viktor P
2023-12-05
han gjorde sitt jobb,bra jag tycker att alt gick bra
Rauli K
2023-12-05
Mäklaren var tervlig ock motkommande, han hade svar för mina frågor
Marina P
2023-12-04
Baran är en trevlig och professionell mäklare som vid alla steg i processen hjälpte oss att få vårt objekt sålt. Han var driven och gav alltid bra återkoppling & feedback både innan såsom efter visningar.
Simon H
2023-11-24
Bra första möte som ledde till att jag fick förtroende för honom. Lätt att komma i kontakt med. Saklig, kunnig.
Maria Helena V
2023-11-23
Jag e super nöjd me Jimmy! Han har hjälpt mig hela vägen, alltid varit tillgänglig när jag har behovet hjälp med något eller undrat något! Jag kommer alltid vända mig till han om jag ska köpa eller sälja en bostad i Vega! Jag reko...
Eman Y
2023-11-21
Proffsigt bemötande samt en väldigt kunnig mäklare.
Claes A

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Hitta hit

Bobutiker Haninge (1)

Tidigare försäljningar i Haninge

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB