Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Haninge i Stockholm

Kontakta oss om du vill köpa eller sälja din bostad. Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Haninge i Stockholm? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Haninge är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta våra mäklare oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Våra mäklare kan Haninge

Eftersom vi finns på så många platser i landet känner vi till våra områden i detalj. Vi vet var dagisen ligger och hur man enklast hittar den bästa löpslingan. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår bobutik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Sälja villan?

Att sälja sin villa är kanske den största affären man gör i sitt liv. Vill du vara säker på att få en trygg försäljning och en mycket bra marknadsföring så ska du vända dig till oss! Vi har marknadens bästa försäkring mot dolda fel. Den heter varudeklarerat.

Går ni i säljtankar, hör av er till oss så berättar vi vad vi kan göra för just er!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 39 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jannica är professionell, driven, trevlig, positiv, lättsam och lyhörd. Jag är mycket nöjd med både försäljning och köp av ny bostad och skulle gärna anlita henne igen :) "
"Jannica är en kompetent, driven, engagerad, varm och omtänksam kvinna som sköter sitt jobb med bravur! Man känner sig som om man var den enda kunden hon har och allt bara fungerar! Mycket god lokalkännedom gör också att hon kan prata för varan på ett trovärdigt sätt! Allt var tydligt och klart, snabbt och lätt! Kan varmt rekommendera Jannica till dig som ska sälja ditt hus i Tungelsta!"
"En engagerad och lyhörd mäklare som gjorde sitt yttersta för att jag skulle känna mig trygg! Rekommenderar verkligen Jannica!!!"
"Vi valde Thomas efter rekommendation och urval av flertal olika byråer och mäklare. Thomas utmärkte sig genom att tänka utanför "boxen". Han såg till att vi fick bra betalt och var med oss genom hela processen. Han känns trygg och personlig. Vi kommer definitivt använda hans tjänster i framtiden!"
"Thomas Pettersson gav ett mycket bra intryck under hela försäljningen. Upplevde stor kännedom om prisnivåer i området. Stor kompetens genom hela säljprocessen bidrog till en stor trygghet genom hela affären. Levde också upp till de förväntningar som fanns gällande nivån för vad aktuellt objekt blev såld för. Som helhet mycket nöjd med Thomas insats och kan starkt rekommendera hans tjänster."
"Der var jätta bra det gick bra Björn 10 pöeng"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar

Till toppen