Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Haninge i Stockholm

Kontakta oss om du vill köpa eller sälja din bostad. Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Haninge i Stockholm? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Haninge är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta våra mäklare oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Våra mäklare kan Haninge

Eftersom vi finns på så många platser i landet känner vi till våra områden i detalj. Vi vet var dagisen ligger och hur man enklast hittar den bästa löpslingan. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår bobutik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Sälja villan?

Att sälja sin villa är kanske den största affären man gör i sitt liv. Vill du vara säker på att få en trygg försäljning och en mycket bra marknadsföring så ska du vända dig till oss! Vi har marknadens bästa försäkring mot dolda fel. Den heter varudeklarerat.

Går ni i säljtankar, hör av er till oss så berättar vi vad vi kan göra för just er!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 101 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpte nyproducerad lägenhet av privat säljare vilket är lite mer komplicerat än att köpa i fösta hand från byggföretaget eller begagnad av privat säljare. Mäklaren skötte det hela väldigt professionellt och löste smidigt de frågor som dyker upp vid en sådan försäljning/köp. Är väldigt nöjd med hur mäklaren skötte transaktionen och kan till fullo rekommendera honom för andra uppdrag."
"Utmärkt mäklare. Hårt arbetande, kunnig och mån om bästa resultat. Dessutom är han en utomordentligt sympatisk person som jag kan rekommendera på alla sätt. "
"Nyproduktion i Vega .Mycket professionell .Utmärkt !"
"Vi har köpt en lägenhet och då fick Kim även uppdraget att sälja vilket han gjorde väldigt snabbt. Vi är mycket nöjda då Kim har varit tillgänglig och sett till att allt gått smidigt både när det gäller lägenheten vi köpt och Brf-radhuset vi säljer."
" Jimmy är bäst av det bästa. Han vet verkligen vad han gör och han är väldigt bra på det. Han lägger extremt uppmärksamhet på detaljer och han vet vad köparna vill ha och vad de tänker. I vårt fall gjorde han fantastiskt jobb. Jag rekommenderar honom starkt."
"Har haft Jannica som mäklare för både köp av ett radhus samt försäljning av min lägenhet, det hela skedde inom samma vecka. Otroligt professionell och lyhörd som mäklare, bra personlighet som gör det väldigt enkelt att kommunicera med. Lyssnar till ens behov och agerar utifrån det. Vi var smått oroliga innan vi skulle sälja vår lägenhet men Jannica kirrade en försäljning inom 3 dagar, WOW säger jag bara! Vi kommer med största sannolikhet att anlita Jannica i framtiden om det blir aktuellt med försäljning. Varma rekommendationer :)"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar

Till toppen