Hoppa till innehåll

Mäklare i Haninge

4,8  (1254 omdömen)

Mäklare i Haninge

4,8  (1254 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Haninge

Letar du mäklare i Haninge? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Haninge.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Haninge är idag 6 mäklare, 1 mäklarstudent, 4 mäklarassistenter, 1 säljkoordinator.

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder.

Vi känner till Haninge kommun i detalj. Vi vet hur man enklast hittar den bästa löpslingan, närmsta busshållplatsen och hur länge ICA har öppet. Vi vill tro att detta är några av faktorerna bakom att vi har återkommande kunder och att kunder kommer till oss via rekommendationer. Samtidigt ingår vi i mäklarkedjan Svensk Fastighetsförmedling, vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar och tjänster som bara en stor kedja kan.

Haninge – en kommun med både skärgård, naturreservat och höghus. En gott och blandat påse med något för alla. Här bor majoriteten av invånarna under hela sin uppväxt och kommer oftast tillbaka när det är nästa generations tur.
 
Haninge är en förort söder om Stockholm med cirka 90 000 invånare. Pendeltåget sträcker sig genom hela kommunen och prickar in de flesta bostadsområderna. Där ett glapp finns är busstrafiken oftast tät. Förutom stora marknadsplatser med matbutiker och storhandel finns även köpcentrum för shopping.
 
Den centrala delen av Haninge kallas Handen. Här finns flerbostadshus, , många skolor, naturreservat, pendeltågsstation och köpcentrum. En populär del av Haninge som passar både barnfamiljer, unga och äldre.
 
Vega är Haninges färskaste bostadsområde med nyproducerade bostäder, skolor, butiker och service. Hit flockas hela Storstockholm för att bo nära natur men ändå få stadskänsla i centrala Vega.
 
Vendelsö/Norrby ligger intill Vega och Handen. Ett familjevänligt område med många villor och radhus. Hit kommer du inte med pendeltåg utan det är busstrafik som tar dig till stan eller Handen. En egenskap som gör just dessa områden lugnare och mer populära bland barnfamiljer. Här finns också flera badsjöar och urskogen i Tyresta Nationalpark.
 
Brandbergen är ett område mellan Handen och Vendelsö och har tyngdpunkt på flerbostadshus. Flerbostadshusen i Brandbergen byggdes under 60- och 70-talen, av vilka huvuddelen renoverades för ett tiotal år sedan. Idag är Brandbergen en attraktiv bostadsort med väl utbyggd service.
 
Jordbro är ett område strax södero om Handen, här dominerar flerfamiljshus, men i södra kanten finns ett småhusområde. Norra Jordbro består helt av småhus som byggdes på 70-80- talen. I Jordbro Centrum finns bibliotek, vårdcentral, folktandvård, Familjecentral, affärer, restauranger. I Jordbro Företagspark finns också restauranger. I närheten av centrum finns även Höglundabadet, en gräsbelagd fotbollsplan och lekplatser.
 
Västerhaninge ligger i kommunens södra del och gränsar i norr mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i öster mot Jordbro, i söder mot ett stort jordbrukslandskap och i väster mot Tungelsta. Avståndet till Haninge Centrum är 6 km. Västerhaninge delas i två delar av järnvägen. Kända områden som ingår i norra Västerhaninge är Åby, Åbylund, Norrskogen och Jägartorp. I södra Västerhaninge finns Nedersta, Ribby och Ribbyberg. Ett familjevänligt område med nära till havet, natur men med kommunikationer som t.ex. pendeltåg.
 
Årsta Havsbad är ett av Haninges mest populära områden. Ett fritidshusområde som fått kommunalt vatten och avlopp tillsammans med generösare byggrätter. Nu har permanentboende börjat ta över området och husen blir bara finare och mer välskötta ju mer tiden går. Årsta brygga med färjelinjer tar dig vidare ut i skärgården och har du egen båt kan samfälligheten ofta hjälpa dig med båtplats.
 
Tungelsta är ett område som kantas av hästgårdar och åkrar. En grön del av Haninge med många små områden, blandat med fritidshus och permanentboenden. I tungelsta centrum har pendeltågsstationen nyligen renoverats och det byggs nya bostäder runt om. Ett område för dig som vill ha nära till natur men ändå bo i ett klassiskt villaområde.
 

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår bobutik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Sälja villan?

Att sälja sin villa är kanske den största affären man gör i sitt liv. Vill du vara säker på att få en trygg försäljning och en mycket bra marknadsföring så ska du vända dig till oss! Vi har marknadens bästa försäkring mot dolda fel. Den heter Varudeklarerat.

Går ni i säljtankar, hör av er till oss så berättar vi vad vi kan göra för just er. Vi kan Haninge!

Omdömen från kunder i Haninge

Amanda M
Amanda M
2023-02-02
Proffesionellt bemötande, tillgänglig och hjälpsam! Precis vad vi behövde för vårat första lägenhetsköp!
Vanessa K
Vanessa K
2023-02-02
En duktig och tillgänglig mäklare.

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är nu bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid: kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Hitta hit

Bobutiker Haninge (1)

Tidigare försäljningar i Haninge

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner.