Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Haninge i Stockholm

Kontakta oss om du vill köpa eller sälja din bostad. Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Haninge i Stockholm? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Haninge är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta våra mäklare oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Våra mäklare kan Haninge

Eftersom vi finns på så många platser i landet känner vi till våra områden i detalj. Vi vet var dagisen ligger och hur man enklast hittar den bästa löpslingan. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår bobutik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Sälja villan?

Att sälja sin villa är kanske den största affären man gör i sitt liv. Vill du vara säker på att få en trygg försäljning och en mycket bra marknadsföring så ska du vända dig till oss! Vi har marknadens bästa försäkring mot dolda fel. Den heter varudeklarerat.

Går ni i säljtankar, hör av er till oss så berättar vi vad vi kan göra för just er!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 30 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Tomas är en mycket kunnig, duktig och erfaren mäklare. Han tog snabba beslut som ledde till omedelbar handling. Med sitt trevliga och tillmötesgående sätt kändes svårigheterna inte så svåra. Tomas var också snabb på att svara om vi hade ringt och återkopplade så fort ngt hänt. Han är en klippa och är en 10,a av lika många möjliga. Självklart vill vi ge våra rekomendationer det varmaste. En sådan medarbetare är guld värt. SONIA & SVEN LYSÉN. "
"Jättenöjda med Jannica som mäklare! Mycket engagerad, kunnig och glad. Vi sålde innan visning och är mer än nöjda med resultatet. Tack =) "
"Proffsig och engagerad mäklare som tryggt stöttade oss oroliga förstagångssäljare genom husaffären. Mycket väl genomförd försäljningsprocess, allt från fotografering till visning. Rekommenderas varmt."
"Vad är bättre än att sälja din lägenhet, 3 månaden innan visningen och får det priset som du hade önskat? Vi har sluppit stressen och alt extra jobbet och förberedningar. Jannica har gjort ett grymt jobb. Jag absolut rekommenderar henne... "
"Proffsigt bemötande, bra återkoppling, stort kunnande. Smidig och behaglig resa genom hela processen! jag är otroligt nöjd och Björn får en väldigt stark rekommendation! "
"Fick ett utmärkt bemötande. Finns absolut inget att klaga på, fungerade alldeles förträffligt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar

Till toppen