Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Vallentuna

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan vårt område!

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller ett hus i Vallentuna? Vi kan Vallentuna in i minsta detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig till ett nytt läge

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Vallentuna är idag fyra fastighetsmäklare. Vi har även en blivande mäklare på utbildning i Svensk Fastighetsförmedlings egna Mäklarskola på Högskolan i Gävle.

I Vallentuna var vi första mäklare att etablera kontor för många år sedan och genom åren har vi sålt villor, bostadsrätter, fritidshus, hästgårdar och tomter i alla delar av kommunen. Vår lokalkännedom är en av delarna i vårt framgångsrecept. Vi vet var närmaste skola och förskola ligger, var bussar och tåg går och var du kan köpa Vallentunas bästa fika.

Vårt arbetssätt och vår gemensamma erfarenhet inkluderar engagemang, genuint intresse för kunden och affären i sig. Vi vet att varje affär är unik och hos oss kan du som kund känna dig trygg. 

Titta in till oss i Vallentuna!

Välkommen att besöka vår bobutik direkt i Vallentuna Centrum. Du hittar oss på Centralvägen 11. Här får du personlig service och vi kan svara på dina frågor och funderingar samt ge tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 117 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"vi är mycket nöjda med Josefine då hon fick hela affären att kännas vänskaplig och rak, ingenting va oklart och samtalen va på en nivå som får det att kännas som att det inte bara är ett jobb utan även någonting hon gillar att göra. "
"Extremt proffsig från start till slut. Vi kände stort förtroende för Josefine genom hela processen. Både säljare och köpare mycket nöjda. Maxpoäng helt klart. Kan varmt rekommenderas till alla inblandade parter. Lycka till Josefine du är fantastisk i ditt yrke!"
"Väldigt bra, har förtroende för henne sedan tidigare då hon sålde mammas lägenhet och hjälpte till när hon köpte radhus. Man känner sig trygg med henne som mäklare. "
"Mycket trevlig, professionell, kunnig. "
"Jag fick ett fantastiskt bemötande av min mäklare Josefin Simonsson i Vallentuna! Det va andra gången jag anlitade henne o rekommenderar henne verkligen!! Hon är proffsig o följer verkligen upp sina kunder och finns alltid till för att hjälpa om man behöver! "
"Vi är väldigt nöjda med att vi valde Josefine. Olikt somliga mäklare känns hon både slipad och genuint trevlig. Kommunikationen har fungerat utmärkt. Snabba svar om vi haft frågor. Har löpande frågat hur vi vill göra, men samtidigt sagt till om hon tror det kan vara smart att göra annorlunda. Vi hade en lite krånglig situation med utlandsboende och fullmakter, och hon löste det smärtfritt. Josefine kämpade på i en plötsligt trög marknad och lyckades bättre än vi hade hoppats på. Hon ihärdade och fick till en budgivning och ett bra slutpris trots att hon enkelt hade kunnat förespråka ett snabbare avslut som hade inneburit mindre jobb för henne."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Vallentuna

Våra pågående försäljningar

Till toppen