Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Vallentuna

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan vårt område!

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller en villa i Vallentuna? Vi kan Vallentuna in i minsta detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför din försäljning. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare, till värdering, visning och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig till ett nytt läge

Vi på Svensk Fastighetsförmedling har funnits i Vallentuna i många år och genom åren sålt många villor, bostadsrätter, fritidshus, hästgårdar och tomter i alla delar av kommunen. Vår lokalkännedom är en av ingredienserna i vårt framgångsrecept. Vi vet var närmaste skola och förskola ligger, var bussar och tåg går och var du kan köpa Vallentunas bästa fika!

Vårt arbetssätt och vår gemensamma erfarenhet inkluderar engagemang, genuint intresse för kunden och affären i sig. Vi vet att varje affär är unik och hos oss kan du som kund alltid känna dig trygg. Vi har bäst service i branschen och kundnöjdhet står i fokus hos oss!

Titta in till oss i Vallentuna!

Välkommen att besöka vår bobutik direkt i Vallentuna Centrum. Du hittar oss på Centralvägen 11.

Kom in i vår bobutik för att prata bostad så bjuder vi på fika. Här får du personlig service och vi kan svara på dina frågor och funderingar samt ge tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 179 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bra bemötande och snabbt och smidig försäljningsprocess"
"Extremt professionell service som överstiger alla förväntningar. Alltid vänligt bemötande oavsett om man köper eller säljer bostad. Har både köot och sålt bostad via Svensk fastighetsförmedling i Vallentuna och kan varmt rekommendera dem! "
"Jag har köpt en villa och i samband sålt min lägenhet med Fredrica. Är mycket nöjd över proffesionellt bemötande samt snabb återkoppling. Trevlig tjej som verkar ha bra koll på marknaden generellt."
"Vi har sålt en bostadsrätt. Jag fick ett snabbt, trevligt och engagerat bemötande när jag kontaktade Svensk Fast i Vallentuna. Jag fick snabb återkoppling från Mäklaren, och vi fick till ett snabbt första möte då det var brådskande att få igång affären. Försäljningen har gått över förväntan och vi är alla mycket nöjda med arbetet mäklaren har gjort. Mäklaren får högsta betyg från oss. "
"Vi tycker att Fredrica är bästa mäklare i hela Sverige.Vädligt snäll och tålamod och smart m.m."
"Härlig tjej med stort engagemang och väldigt service minded. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Vallentuna

Våra pågående försäljningar