Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Vallentuna

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan vårt område!

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller ett hus i Vallentuna? Vi kan Vallentuna in i minsta detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig till ett nytt läge

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Vallentuna är idag fyra fastighetsmäklare. Vi har även en blivande mäklare på utbildning i Svensk Fastighetsförmedlings egna Mäklarskola på Högskolan i Gävle.

I Vallentuna var vi första mäklare att etablera kontor för många år sedan och genom åren har vi sålt villor, bostadsrätter, fritidshus, hästgårdar och tomter i alla delar av kommunen. Vår lokalkännedom är en av delarna i vårt framgångsrecept. Vi vet var närmaste skola och förskola ligger, var bussar och tåg går och var du kan köpa Vallentunas bästa fika.

Vårt arbetssätt och vår gemensamma erfarenhet inkluderar engagemang, genuint intresse för kunden och affären i sig. Vi vet att varje affär är unik och hos oss kan du som kund känna dig trygg. 

Titta in till oss i Vallentuna!

Välkommen att besöka vår bobutik direkt i Vallentuna Centrum. Du hittar oss på Centralvägen 11. Här får du personlig service och vi kan svara på dina frågor och funderingar samt ge tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 141 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Fredrica har varit väldigt bra och lätt att samarbeta med. Duktig mäklare som vill både säljarens och köparens bästa. Kunde inte ha valt en bättre mäklare till att sälja min bostad."
"Mycket proffsigt bemötande genom hela processen från början till slut, ordning och reda och tydlig. Levde mycket väl upp till förväntningarna som vi hade på mäklaren "
"Kompetent! Allting har varit super för oss som köpare!"
"Mäklaren har på ett utmärkt sätt tagit hand om visningar samt givit både mig som säljare och köparen en förtroende- ingivande handledning."
"Bra och trevligt bemötande. Bra och öppen dialog."
"Josefine är mycket professionell och visar på ett stort engagemang genom hela processen. Hon känns kunnig och erfaren samtidigt som hon är personlig och lätt att prata med. Jag kan varmt rekommendera henne som mäklare till andra som ska sälja framöver! /Caroline Wiklund"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Vallentuna

Våra pågående försäljningar

Till toppen