Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Vallentuna

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan vårt område!

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller en villa i Vallentuna? Vi kan Vallentuna in i minsta detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför din försäljning. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare, till värdering, visning och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi hjälper dig till ett nytt läge

Vi på Svensk Fastighetsförmedling har funnits i Vallentuna i många år och genom åren sålt många villor, bostadsrätter, fritidshus, hästgårdar och tomter i alla delar av kommunen. Vår lokalkännedom är en av ingredienserna i vårt framgångsrecept. Vi vet var närmaste skola och förskola ligger, var bussar och tåg går och var du kan köpa Vallentunas bästa fika!

Vårt arbetssätt och vår gemensamma erfarenhet inkluderar engagemang, genuint intresse för kunden och affären i sig. Vi vet att varje affär är unik och hos oss kan du som kund alltid känna dig trygg. Vi har bäst service i branschen och kundnöjdhet står i fokus hos oss!

Titta in till oss i Vallentuna!

Välkommen att besöka vår bobutik direkt i Vallentuna Centrum. Du hittar oss på Centralvägen 11.

Kom in i vår bobutik för att prata bostad så bjuder vi på fika. Här får du personlig service och vi kan svara på dina frågor och funderingar samt ge tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 170 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Härlig tjej med stort engagemang och väldigt service minded. "
"Vi sålde nyligen vår villa i Vallentuna. Efter en segdragen process med en annan mäklare, som saknade både initiativförmåga och en plan, bytte vi mäklare till Josefine och Svensk Fastighetsförmedling. Josefine visade ett otroligt driv och ägandeskap under hela orocessen. Hon drev försäljningen på ett föredömligt sätt och var alltid tydlig med den plan hon hade och väldigt responsiv med snabba återkopplingar. Kan varmt rekommendera Josefine! "
"vänlig, inkännande, proffsig, duktig levde upp till mina förväntningar och däröver"
"Vi fick lite mindre för huset än vad vi hoppats på, men det berodde till 100% på det rådande läget på fastighetsmarknaden . Malou var mycket engerad under hela försäljningen ! Det kändes tryggt och proffsigt. Kan verkligen rekommendera henne och hennes kontor !! "
"Allt gick precis i den takt jag ville, på det sätt jag ville ha det och med det sagt så överträffade Josefine verkligen mina förväntningar på hur smidigt ett köp av bostad kunde vara! Hon var tydlig, tillgänglig och svarade på de frågor jag hade. Gav mig det resultatet jag ville ha, vet inte vad man mer kan begära av en mäklare. Med andra ord är jag oerhört nöjd! "
"När det är lite extra stökigt i tillvaron behöver man proffsiga, lugna och flexibla leverantörer av tjänster. Och vår mäklare Malou Parkkila levererade på samtliga punkter - och dessutom på ett väldigt positivt och trevligt sätt! Vi behövde sälja vårt parhus pga sjukdom och tidplaneringen med nya boenden var omöjlig att överblicka. Men Malou föreslog en vettig handlingsplan, gav tips och råd - och lotsade oss från start till mål på ett föredömligt sätt! Kan inte tänka mig att någon annan skulle ha kunnat göra det bättre OCH rekommenderar Malou varmt! Hälsar Christine Ströman"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Vallentuna

Våra pågående försäljningar