Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Nynäshamn utanför Stockholm

Fastighetsmäklare med kunskap om Nynäshamn - kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn utanför Stockholm kan våra områden i detalj. Våra mäklare vet var närmaste förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Svensk Fastighetsförmedling finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till oss om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,5 av 5 enligt 19 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bästa Kristina - på SF Jätte nöjd med allt!! Hon är bäst och erfaren och vet absolut hur man ger bra service till sina kunder. Vi sålde ett hus . "
"Bostadsrätt i Nynäshamn Mycket trevligt bemötande och en snabb handläggning. Vilket resulterade i att tillträdet till lägenheten kunde tidigare läggas."
"Trevligt bemötande, saklig men ändå mänsklig mäklare. Förklarade allt jag behövde veta och framförde en proffsig presentation av min bostad. Är nöjd över både hela processen och slutbudet. Kan rekommenderas!"
"joachim norin har gjort ett fantastiskt jobb mycket över vår förväntan .allt proffsigt."
"Jag fick ett väldigt bra första intryck av mäklare Tanja, proffsigt och en bra informativ information på hur hela affären ska komma att fortlöpa. Under hela affären fick jag bra fortlöpande information hur allt låg till och så var det ända till att sista pappret blev påskrivet. Jag kan varmt rekommendera denna mäklare Tanja Tabulovich från Svensk Fastighetsförmedling. Lars Lindqvist"
"Jag fick ett mycket bra bemötande och mäklaren ansträngde sig för att berätta om processen och hanterade hela affären mycket bra. Jag är jättenöjd."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Nynäshamn

Våra pågående försäljningar