Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Hägersten-Liljeholmen med omnejd?

Vi har koll på läget i Stockholmsområdena från Gröndal-Liljeholmen ner längs de röda T-banelinjerna mot Fruängen och Skärholmen. Kontakta oss om du vill köpa eller sälja din bostad.

Svensk Fastighetsförmedling finns i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Hägersten-Liljeholmen med omnejd, förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till de närmsta naturområdena och vad du ska tänka på inför visning. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och är mäklare som har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. Så kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Ett starkt gäng

Vi kan stolt kalla oss för experter i just vårt område då vi varit verksamma här i över 25 år. Vi förmedlar bostadsrätter och villor i områdena Liljeholmen, Gröndal, Aspudden, Midsommarkransen, Telefonplan, Hökmossen, Hägerstensåsen, Axelsberg, Mälarhöjden, Västertorp, Fruängen, Bredäng, Sätra, Skärholmen och Vårberg.

Småstaden intill storstaden!

Den mysiga känslan infinner sig snabbt då du promenerar runt på gatorna i området. Här finns allt du kan önska dig. Närheten till Mälarens vatten är påtaglig i stora delar av "vårt" område, härliga promenadstråk att avnjuta och i flera delar en vacker äldre bebyggelse. Detta i kombination med närheten till Södermalm och innerstaden gör vår stadsdel mycket tilltalande och attraktiv, det syns inte minst på våra visningar som just nu ofta är väldigt välbesökta.

Du hittar vår bobutik på Hägerstensvägen 134 i Aspudden men från och med den 1/9 hittar du oss i vår nya, fräscha butik på Hägerstensvägen 162.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 219 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt en bostadsrätt. Trevligt bemötande. Kunnig och engagerad mäklare. Mycket positivt."
"Köpte bostad vid sjöviksbacken och är jättenöjd! Tillgänglighet, tydlighet samt professionalism är bara några av de egenskaper som utmärker Anders. Allt flöt på från start till mål och jag kan varmt rekommendera Anders som mäklare. Mitt val är givet. "
"Mycket trevlig, hjälpsam och kunnig. Vi, troligen som många andra har inget erfarenhet om hus/lgt köp. Anders har hjälpt oss genom hela vägen. Stort tack till Anders Ångström. Chunliang Shi"
"Sålde trea i Liljeholmen med Henrik Persson som mäklare. Vi var överlag väldigt nöjda. Lägenheten såldes inom 1% av värderingen. Vi eftersökte en mäklare som är förtroendeingivande och tycker att Svensk Fastighetförmedling i allmänhet och Henrik i synnerhet lever upp till det. Vi uppskattade flera saker, t.ex. snabb affär, bra råd från både Henrik och inredningsstylist och bra fotografering."
"Vi är helnöjda med Julia som mäklare vid vår försäljning. Förutom att hon är trevlig, säker och lugn har hon varit noggrann, tydlig i kommunikation, flexibel och tillgänglig. Kort sagt: väldigt enkel att samarbeta med. Rekommenderas!"
"Kan inget annat en rekommendera !! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Hägersten-Liljeholmen

Våra pågående försäljningar