Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Hägersten-Liljeholmen med omnejd?

Vi har koll på läget i Stockholmsområdena från Gröndal-Liljeholmen ner längs de röda T-banelinjerna mot Fruängen och Skärholmen. Kontakta oss om du vill köpa eller sälja din bostad.

Svensk Fastighetsförmedling finns i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Hägersten-Liljeholmen med omnejd, förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till de närmsta naturområdena och vad du ska tänka på inför visning. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och är mäklare som har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. Så kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Ett starkt gäng

Vi kan stolt kalla oss för experter i just vårt område då vi varit verksamma här i över 25 år. Vi förmedlar bostadsrätter och villor i områdena Liljeholmen, Gröndal, Aspudden, Midsommarkransen, Telefonplan, Hökmossen, Hägerstensåsen, Axelsberg, Mälarhöjden, Västertorp, Fruängen, Bredäng, Sätra, Skärholmen och Vårberg.

Småstaden intill storstaden!

Den mysiga känslan infinner sig snabbt då du promenerar runt på gatorna i området. Här finns allt du kan önska dig. Närheten till Mälarens vatten är påtaglig i stora delar av "vårt" område, härliga promenadstråk att avnjuta och i flera delar en vacker äldre bebyggelse. Detta i kombination med närheten till Södermalm och innerstaden gör vår stadsdel mycket tilltalande och attraktiv, det syns inte minst på våra visningar som just nu ofta är väldigt välbesökta.

Du hittar vår bobutik på Hägerstensvägen 134 i Aspudden men från och med den 1/9 hittar du oss i vår nya, fräscha butik på Hägerstensvägen 162.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 230 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt bostadsrätt i Hägerstenshamnen. Bra och professionellt bemötande samt väl insatt i marknaden och området. Mina förväntningar på en seriös säljprocess som inte drog ut alltför mycket på tiden infriades. Nådde också önskad prisnivå utifrån våra förväntningar och dialog.med mäklaren. Sammanfattning: mycket nöjda med valet både av mäklarbyrån och mäklare. "
"Mycket nöjd med min försäljning av min bostadsrätt. både med processen och priset. Ninos visade god vilja och högt engagemang. "
"Ninos Simonsson sålde min lägenhet 2019, jag blev tipsad om honom av folk som har haft honom som mäklare. Han är en duktig mäklare och jag var nöjd med honom. Rekommenderar honom starkt!!"
"Malin gjorde ett bra jobb när hon sålde vår lägenhet. Vi fick en bra fotograf och bra texter till annonsen. Jag hade tre mäklare att värdera lägenheten och Även om det i efterhand blev tydligt att Malin värderade lägenheten lite lågt så var hon ändå klart närmast sanningen av de tre. Upplever också att hon var lyhörd för våra behov och önskemål."
"Jag sålde min lägenhet via Ninos Simonsson. Han är kunnig och väldigt driven från början. Han är engagerad och professionel samt höll mig uppdaterad under hela försäljnings processen. Jag kommer att rekommenderar honom till mina vänner. "
"Sålde lägenhet I Västertorp. Blev bemött jättebra direkt. Proffsigt men utan någon "säljarattityd". Hela tiden haft en bra kontakt och fått svar på alla frågor. Förväntade oss att få ett bra pris på vår lägenhet och det fick vi. Allt har fungerat 100% prefekt! Finns ingenting alls att klaga på utan detta var en klockren 5/5 upplevelse "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Hägersten-Liljeholmen

Våra pågående försäljningar