Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Hägersten-Liljeholmen

Letar du mäklare i Hägersten-Liljeholmen med omnejd?

Vi har koll på läget i Stockholmsområdena från Gröndal-Liljeholmen ner längs de röda T-banelinjerna mot Fruängen och Skärholmen. Kontakta oss om du vill köpa eller sälja din bostad.

Svensk Fastighetsförmedling finns i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Hägersten-Liljeholmen med omnejd, förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till de närmsta naturområdena och vad du ska tänka på inför visning. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och är mäklare som har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. Så kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Ett starkt gäng

Vi kan stolt kalla oss för experter i just vårt område då vi varit verksamma här i över 25 år. Vi förmedlar bostadsrätter och villor i områdena Liljeholmen, Gröndal, Aspudden, Midsommarkransen, Telefonplan, Hökmossen, Hägerstensåsen, Axelsberg, Mälarhöjden, Västertorp, Fruängen, Bredäng, Sätra, Skärholmen och Vårberg.

Småstaden intill storstaden!

Den mysiga känslan infinner sig snabbt då du promenerar runt på gatorna i området. Här finns allt du kan önska dig. Närheten till Mälarens vatten är påtaglig i stora delar av "vårt" område, härliga promenadstråk att avnjuta och i flera delar en vacker äldre bebyggelse. Detta i kombination med närheten till Södermalm och innerstaden gör vår stadsdel mycket tilltalande och attraktiv, det syns inte minst på våra visningar som just nu ofta är väldigt välbesökta.

Du hittar vår bobutik på Hägerstensvägen 134 i Aspudden men från och med den 1/9 hittar du oss i vår nya, fräscha butik på Hägerstensvägen 162.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 201 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Malin hjälpte oss att sälja vår tvårummare i början av 2019. Vi är mycket nöjda med hennes proffsighet och trevliga bemötande. Vi kände att hon lyssnade på våra önskemål och vi fick även den hjälp och expertis som vi behövde för att försäljningen skulle bli lyckad. För oss var det viktigt att välja en mäklare som kändes engagerad och entusiastisk, och det levde hon verkligen upp till."
"Bra och snabbt bemötande. Bra lokalkännedom och erfarenhet av sitt område. Trovärdig och trygg rådgivning. Ärlig och inte tillgjord. Vi är supernöjda. Trots att jag var orolig för att det inte var rätt tid att sälja så gick det bra."
"Julia sålde min lägenhet och motsvarade på alla sätt mina förväntningar. Engagerad och positiv genom hela processen. Hon var alltid tillgänglig och höll det hon lovade, rekommenderar henne varmt!"
"När jag skulle sälja min lägenhet och letade efter mäklare hade jag fyra mäklare som tittade på lägenheten. Bland annat från Notar, Södermäklarna, Mäklarhuset och Svensk Fastighetsförmedling med Malin. Alla frågade mig vad jag förväntar mig av en mäklare, mitt svar var enkelt; engagemang i mitt ärende. Malin fick samma svar och efter par dagar ringde Malin upp och frågade mig om jag hade bestämt mig, Malin var den enda som förstått innebörden av mitt budskap. Tack Malin för att du tog hand om försäljningen av min lägenhet. Det var både enkelt och smidigt att jobba med dig. Du är toppen."
"Overall , feedback was positive with the maklare.."
"Vi anlitade Anders för att sälja två lägenheter. Han är framåt, driven och väldigt kompetent, det märks att han har lång erfarenhet och är mån om sina kunder. Vi har anlitat han flera gånger och blir lika nöjda varje gång. Kan varmt rekommendera Anders. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Hägersten-Liljeholmen

Våra pågående försäljningar