Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på Liljeholmen i Stockholm?

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Liljeholmen

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Liljeholmen/ Hägersten i Stockholm kan våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Våra kunniga mäklare vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför visningen till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Ett starkt gäng

Vi kan stolt kalla oss för experter i just vårt område då vi varit verksamma här i över 25år. Vi förmedlar bostadsrätter och villor i områdena Liljeholmen, Gröndal, Aspudden, Midsommarkransen, Telefonplan, Hökmossen, Hägerstensåsen, Axelsberg, Mälarhöjden, Västertorp, Fruängen, Bredäng, Sätra, Skärholmen och Vårberg.

Ni hittar våra bobutiker på:

Liljeholmstorget 38 (Liljeholmen) Tel:08-19 20 00

Hägerstensvägen 134 (Aspudden) Tel: 08-19 20 00

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 137 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Han sålde vår bostadsrätt i Aspudden. Duktigt och seriös med stor kunskap om området."
"Köpt bostadsrätt. Vi är supernöjda med allt i processen, hjälpsam, tillgänglig och trygg. Toppen!"
"Sålt bostadsrätt. Mycket nöjd, snabb återkoppling vid frågor. Slapp "säljsnack", fick rak och proffsig information. Mycket väl förberedd, allt har flutit på helt utan problem. "
"Bostadsrätt Aspudden Hägersten. Vissa fördomar om mäklare som vi haft, förbyttes till positiva erfarenheter. Anders bemötte oss vänligt och professionellt på ett personligt sätt. Klara besked snabb hantering och täta kontakter med upp- följning av läget. Tack Anders. kan Du bli bättre. Tveksamt. Uiia K."
"Anlitade Henrik för försäljning av min lägenhet. Jag har fått fin service, snabb återkoppling på mina frågor och mycket bra bemötande! Jag kan varmt rekommendera Henrik!"
"Toppenmäklare. Professionell, trevlig och bra resultat"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Liljeholmen

Våra pågående försäljningar

Till toppen