Hoppa till innehåll

Mäklare i Telefonplan

4,8  (888 omdömen)

Mäklare i Telefonplan

4,8  (888 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Telefonplan

Letar du mäklare i Telefonplan? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Telefonplan.

Våra mäklare kan Telefonplan

Du har mycket att vinna på att välja oss som mäklare för din bostadsförsäljning i Telefonplan. Förutom den uppenbara lokalkännedomen om affärer, grönområden, lokaltrafik och skolor brukar kunderna uppskatta vår inblick i Telefonplans lokala bostadsmarknad. Hur prisutvecklingen har sett ut, vad det finns för andra bostäder till salu och till vilket pris, är viktiga frågor att ha svar på för en lyckad bostadsförsäljning.

Lika viktiga är de mjuka värdena. Våra mäklares många möten med köpare och säljare i Telefonplans bostadsrättsföreningar och villakvarter gör att vi vet hur vardagen och livet ser ut i den här delen av stan, hur tempot skiftar över dagen och vilken atmosfär som råder. Kunskap som inte syns i statistiken men som är värdefull för att förmedla känslan av att bo här till potentiella köpare.

Om Telefonplan

Som område tillkom Telefonplan i samband med att LM Ericssons nya fabrik stod klar i början av 1940-talet. Intill fabriken byggdes bostäder i funkisstil för de anställda, som kom att kallas för ”skokartongerna” och ett miniatyrsamhälle växte fram med skolor, frisersalong, konditori, fritidsgård och medborgarhus. Här i LM-staden skulle man arbeta och bo på gångavstånd från arbetsplatsen.

Från att ha formats av LM Ericssons verksamheter har området förändrats med åren, främst på grund av Konstfacks närvaro. Flera olika verksamheter har med tiden etablerat sig i området, många med en kreativ inriktning. Ett stort antal nya bostäder har byggts och framtidens Telefonplan med nya kvarter, parker och skolor håller på att ta form. Runt omkring hittar du det mesta du behöver som restauranger, bageri, gym, apotek och matbutik. Till och med ett klättercenter.

Med egen tunnelbanestation och E4/E20 i direkt anslutning är kommunikationerna mycket goda. Tunnelbanestationen ligger längs den röda linjen, endast 14 minuter från T-centralen, och bara två stationer bort ligger Liljeholmen där tvärbanan stannar. Det finns dessutom fina cykelvägar och flera bussförbindelser.

Vi hittar köparna överallt

Utöver Telefonplan hittar du våra mäklare över i stort sett hela landet. Vi brukar säga att vi är lokala överallt. Varje dag möter vi visningsgäster och bostadssäljare från norr till söder. Vi vet när någon vill flytta inom Telefonplan och när någon vill flytta hit. Information vi använder för att marknadsföra din bostad för potentiella köpare från såväl närområdet som övriga landet. Och ju fler som intresserar sig för din bostad, desto högre brukar slutpriset bli.

Nöjda kunder

Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Mäklarnas engagemang för att vinna kundernas förtroende och omsorgen att förverkliga deras bostadsdrömmar är en stor del av förklaringen. Den kompetens och erfarenhet vi byggt upp genom åren och som vi tar med in i din bostadsaffär i Telefonplan är en annan. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på Telefonplan – igår, idag och imorgon.

Omdömen från kunder

Anders är en otroligt proffsig mäklare. Bra dialog från början till slut. Alltid tillgänglig. Rekommenderas varmt!
Trevligt och professionellt bemötande. Snabb återkoppling gällande budgivning och andra frågor.

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är nu bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid: kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Telefonplan

Hitta hit

Bobutiker Telefonplan, Stockholm (1)

Tidigare försäljningar

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.