Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare i Telefonplan

Letar du mäklare i Telefonplan? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Telefonplan!

Våra mäklare kan Telefonplan

Du har mycket att vinna på att välja oss som mäklare för din bostadsförsäljning i Telefonplan. Förutom den uppenbara lokalkännedomen om affärer, grönområden, lokaltrafik och skolor brukar kunderna uppskatta vår inblick i Telefonplans lokala bostadsmarknad. Hur prisutvecklingen har sett ut, vad det finns för andra bostäder till salu och till vilket pris, är viktiga frågor att ha svar på för en lyckad bostadsförsäljning.

Lika viktiga är de mjuka värdena. Våra mäklares många möten med köpare och säljare i Telefonplans bostadsrättsföreningar och villakvarter gör att vi vet hur vardagen och livet ser ut i den här delen av stan, hur tempot skiftar över dagen och vilken atmosfär som råder. Kunskap som inte syns i statistiken men som är värdefull för att förmedla känslan av att bo här till potentiella köpare.

Om Telefonplan

Som område tillkom Telefonplan i samband med att LM Ericssons nya fabrik stod klar i början av 1940-talet. Intill fabriken byggdes bostäder i funkisstil för de anställda, som kom att kallas för ”skokartongerna” och ett miniatyrsamhälle växte fram med skolor, frisersalong, konditori, fritidsgård och medborgarhus. Här i LM-staden skulle man arbeta och bo på gångavstånd från arbetsplatsen.

Från att ha formats av LM Ericssons verksamheter har området förändrats med åren, främst på grund av Konstfacks närvaro. Flera olika verksamheter har med tiden etablerat sig i området, många med en kreativ inriktning. Ett stort antal nya bostäder har byggts och framtidens Telefonplan med nya kvarter, parker och skolor håller på att ta form. Runt omkring hittar du det mesta du behöver som restauranger, bageri, gym, apotek och matbutik. Till och med ett klättercenter.

Med egen tunnelbanestation och E4/E20 i direkt anslutning är kommunikationerna mycket goda. Tunnelbanestationen ligger längs den röda linjen, endast 14 minuter från T-centralen, och bara två stationer bort ligger Liljeholmen där tvärbanan stannar. Det finns dessutom fina cykelvägar och flera bussförbindelser.

Vi hittar köparna överallt

Utöver Telefonplan hittar du våra mäklare över i stort sett hela landet. Vi brukar säga att vi är lokala överallt. Varje dag möter vi visningsgäster och bostadssäljare från norr till söder. Vi vet när någon vill flytta inom Telefonplan och när någon vill flytta hit. Information vi använder för att marknadsföra din bostad för potentiella köpare från såväl närområdet som övriga landet. Och ju fler som intresserar sig för din bostad, desto högre brukar slutpriset bli.

Nöjda kunder

Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Mäklarnas engagemang för att vinna kundernas förtroende och omsorgen att förverkliga deras bostadsdrömmar är en stor del av förklaringen. Den kompetens och erfarenhet vi byggt upp genom åren och som vi tar med in i din bostadsaffär i Telefonplan är en annan. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på Telefonplan – igår, idag och imorgon.

Öppettider & kontaktuppgifter

Fr.o.m. 1 sep hittar du oss på Hägerstensvägen 162.

Områdesfakta Telefonplan

Telefonplan tillkom som bostadsområde i samband med att LM Ericssons nya fabrik stod klar i början av 1940-talet. Skaran av flerbostadshusen som uppfördes intill fabriken kom att kallas LM-staden. Sen dess har området genomgått stora förändringar. Ett stort antal nya bostäder har byggts och framtidens Telefonplan håller på att ta form med flera nya kvarter, parker och skolor.

Våra pågående försäljningar