Hoppa till innehåll
Mäklare i Täby

Mäklare i Täby

Fastighetsmäklare med koll på Täby

Letar du mäklare i Täby? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Täby.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och vet vad som krävs för en trygg affär och bäst betalt. I Täby är vi idag 5 fastighetsmäklare och 2 marknadskoordinatorer. Vi har funnits i Täby sedan 80-talet och är en av de mest anlitade mäklarfirmorna i kommunen.

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder. Många kunder kommer till oss via rekommendationer. Samtidigt ingår vi i mäklarkedjan Svensk Fastighetsförmedling, vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar och tjänster som bara en stor kedja kan.

Omdömen från kunder i Täby

Ulla Barbro Marianne E
Ulla Barbro Marianne E
2019-08-30
Försäljning av Ravinvägen 7,hus från 1967 med renoveringsbehov. Mäklaren mycket hjälpas och stöttande till en orolig och okunnig säljare. Har lagt ner stort o proffsigt arbete på presentation av objektet med många fina bilder sam...
Jenny K
Jenny K
2019-08-29
Min mäklare Madde var lugn, trevlig och väldigt tydlig. Hon förklarade bra när jag inte förstod. Jag hade förväntat mig ett högre bud på min lägenhet men det gick väldigt trögt. Trodde faktiskt att den skulle vara mer ”eftertra...

Värdera din bostad

1. Fyll i dina uppgifter nedan
2. Vi kontaktar dig för ett möte
3. Mäklare besöker dig för värdering
 

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Kontakta oss

Bobutiker Täby (1)
Täby

Måndag - Torsdag kl 09:00-17:00
Fredag kl 09:00-16:00

Kemistvägen 10 A
183 79 Täby Hitta hit

Vi har koll på Täby

Sålt i Täby

Vi har hittills samlat in

 
kr kr

Svensk Fastighetsförmedling är huvudsponsor till Barncancerfonden, tillsammans skapar vi Läge för livet.

 

Samarbetspartners

 
Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende genom tjänsterna Varudeklarerat och Bosäkrat.