Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Täby? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan vårt Täby.

Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vi vet till exempel var i Täby förskolorna ligger eller hur du enklast tar dig till närmaste löpslinga eller badplats. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Täby är mäklare som har koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att du får ut det mesta av din bostadsaffär. Kontakta oss om du vill köpa eller sälja bostad i Täby.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja vi vet vad som krävs för en trygg affär och bäst betalt!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Täby är idag 5 fastighetsmäklare och 2 marknadskoordinatorer. Vi har funnits i Täby sedan 80-talet och är idag en av de mest anlitade mäklarfirmorna i kommunen.

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder. Många kunder kommer till oss via rekommendationer. Samtidigt ingår vi i mäklarkedjan Svensk Fastighetsförmedling, vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar och tjänster som bara en stor kedja kan.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 20 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mycket engagerad, kreativ och lösningsorienterad. Hon var tillgänglig hela tiden och återkopplade snabbt. Jag kommer att anlita Carima igen vid en eventuell försäljning."
"Jättetrevlig, hjälpsam och mycket proffsig. Bara positivt!"
"Jag har sålt ett antal fastigheter med olika mäklare och denna gången blev det jackpott. Otroligt professionell och serviceminded. Närvarande från första möte under fotograferingen och hela vägen till deklaration. En väldigt lyckad försäljning där vi både resultat och process blev långt över förväntan. Rekommenderar verkligen och kommer inte byta till någon annan mäklare i framtiden."
"Joakim var professionell från början till slut. Jag fick ett hembesök där vi lugn och ro diskuterade min situation och mina behov. Därifrån la Joakim upp en passande strategi, och jag fick mitt hus sålt med minsta möjliga ansträngning, och bästa möjliga utkomst. Jag har fullkomligt förtroende för Joakim och kan varmt rekommendera honom!"
"Han va väldig kunnig och vi va väldigt nöjda med honom"
"Väldigt bra Hjälpsam kunnig Utåtriktad "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Täby

Våra pågående försäljningar

Till toppen