Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Täby? Vi har koll på läget

Sveriges ledande mäklarkedja vet vad som krävs för en trygg affär & bäst betalt!

Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vi vet till exempel var i Täby förskolorna ligger eller hur du enklast tar dig till närmaste löpslinga eller badplats. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Täby är mäklare som har koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att du får ut det mesta av din bostadsaffär. Kontakta oss om du vill köpa eller sälja bostad i Täby.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja vi vet vad som krävs för en trygg affär och bäst betalt!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Täby är idag 5 fastighetsmäklare och 2 marknadskoordinatorer. Vi har funnits i Täby sedan 80-talet och är idag en av de mest anlitade mäklarfirmorna i kommunen.

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder. Många kunder kommer till oss via rekommendationer. Samtidigt ingår vi i mäklarkedjan Svensk Fastighetsförmedling, vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar och tjänster som bara en stor kedja kan.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 81 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi är mycket nöjda med allt ifrån proffsigt bemötande, kontakt, extra visning... snabbt smidigt och förtroendeingivande! Tack!"
"Träffade mäklaren första gången för 3 månader sedan då jag ville ha hjälp med att sälja mitt kedjehus. Mina förväntningar var att detta skulle lösas på ett bra och smidigt sätt där mäklaren skötte om 'allt' och att affären genomfördes inom rimlig tid. Mäklaren med assistent har varit proffsiga och skött det hela som förväntat med råge! God information i alla faser och alltid ett trevligt bemötande! Är mycket tacksam för att jag anlitade Svensk Fastighetsförmedling!"
"Seriös och träffsäker. Rekommenderas."
"Jag tyckte att mäklaren hade jätte bra bemötande och svarade på våra frågor på ett trevligt och professionellt sätt!"
"Har sålt en bostadsrätt. Korrekt och tydligt bemötande av mäklaren, som tydligt klargjorde vad som krävdes ömsesidigt för en smidig säljprocess. Förväntningarna var att få till en så snabb affär som möjligt pga flytt. Lägenheten blev såld en vecka efter den annonserades ut."
"Sålt villa i Täby, mäklaren mycket trevlig och kunnig. Snabbt resultat och bra information under försäljningsprocessen. Resultatet över förväntan. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Täby

Våra pågående försäljningar