Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Täby? Vi har koll på läget

Sveriges ledande mäklarkedja vet vad som krävs för en trygg affär & bäst betalt!

Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vi vet till exempel var i Täby förskolorna ligger eller hur du enklast tar dig till närmaste löpslinga eller badplats. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Täby är mäklare som har koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att du får ut det mesta av din bostadsaffär. Kontakta oss om du vill köpa eller sälja bostad i Täby.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja vi vet vad som krävs för en trygg affär och bäst betalt!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Täby är idag 5 fastighetsmäklare och 2 marknadskoordinatorer. Vi har funnits i Täby sedan 80-talet och är idag en av de mest anlitade mäklarfirmorna i kommunen.

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder. Många kunder kommer till oss via rekommendationer. Samtidigt ingår vi i mäklarkedjan Svensk Fastighetsförmedling, vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar och tjänster som bara en stor kedja kan.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 73 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Väldigt trevligt och lätt att samarbeta med. Super! "
"Har haft Conny förut vid försäljning av bostad. Denna gången var inget undantag utan allt gick smidigt och snabbt utan massa tjafs. Kan varmt rekommendera Conny Strömbom. "
"Conny överträffade vår förväntan. Med all sin kunskap och alla goda tips kände vi oss trygga med honom från dag ett. Han höll vad han lovade och sålde vårt hus inom 1,5 vecka och i prisintervallet vi hade kommit överens om. Stort tack för all din hjälp och alla goda råd. Vi har redan rekommenderat dig till flera andra som går i säljartankar i Täby. "
"Trevlig, kunnig och hjälpsam. Rekommenderas varmt."
"Conny blev utvald genom att möta ett antal mäklare och han visade på en gång en stor portion av lyhördhet, tydlighet i Svensk Fasts erbjudande och gemensam säljstrategi som jag efterfrågat. Vid försäljning av huset så levdes dessa förväntningar upp till fullo samt bevis på ett nära samarbete, förmågan att förhandla med ibland svåra motparter och framför allt ett 100% engagemang. Säljer jag igen säljer jag med Conny! "
"Vi har köpt en lägenhet i Hägernäs. Mäklaren som var på plats, Conny Strömbom, kändes avslappnad och var väldigt trevlig. Även dagen efter visningen när han ringde och återkopplade var han inte för på, som jag kan uppleva av tidigare mäklare jag träffat. Han låter oss intressenter visa att vi faktiskt är intresserade. Har inget att påpeka. Så för att sammanfatta, riktigt bra mäklare!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Täby

Våra pågående försäljningar